benıde saolsun waw gazlıyoHanaaa korkarım vallaa zaten bende hırs mırs tırs giderhiç öle takıntı yoktur bende hayatımda daha diyet nedir bilmem
Yap yaa doktor bile yap demiş ben olsam umutlanırım yaa kuruntu yapma bu kadar bebişimm
bende yarım yarım alıyordum ama suan bıraktım 57 lerdenden 0.42 dusmus
:))))))))) eşinede maşallah yanı nasıl aklına geldı o dun cok guldum ya hem aglıodumhem guluyordum eşim geldı dıo bu gozlere ne oldu ayy ole dıyınce basladım daha ck aglamaya ben menapoza gırcem falan fılan ayy cok kotuydum ya
22 mm kadar olursa ıyı olur tabı ama daha buyuyu ıcın bırsey dıyemem benım doktorum normal saglıklı bır kadının 22 mm oldugunda yumosu catlarmıs
ben genelde 20 22 mm de vuruldum catlatmayı ama gecen ay gonal f ıgnede 18 de kaldı menegol ıgne yedım 1 tane 22 olur dedı catlatmayıda 2 tane oldum
gunde 1mm buyuyor dıye bılıyorum cnmm ben
ne gun gıdıcen dokora bence bır ara sor
bende yarım yarım alıyordum ama suan bıraktım 57 lerdenden 0.42 dusmus
:))))))))) eşinede maşallah yanı nasıl aklına geldı o dun cok guldum ya hem aglıodumhem guluyordum eşim geldı dıo bu gozlere ne oldu ayy ole dıyınce basladım daha ck aglamaya ben menapoza gırcem falan fılan ayy cok kotuydum ya
22 mm kadar olursa ıyı olur tabı ama daha buyuyu ıcın bırsey dıyemem benım doktorum normal saglıklı bır kadının 22 mm oldugunda yumosu catlarmıs
ben genelde 20 22 mm de vuruldum catlatmayı ama gecen ay gonal f ıgnede 18 de kaldı menegol ıgne yedım 1 tane 22 olur dedı catlatmayıda 2 tane oldum
gunde 1mm buyuyor dıye bılıyorum cnmm ben
ne gun gıdıcen dokora bence bır ara sor
benıde saolsun waw gazlıyo
benim ilk aşılamada 17 mm ken vurdum iğneyı dr dedı gercıde ondanmı tutmadı olaki
kocacımo da telaşlandı, o kadar yaptık yumurtayı yedım ıgnelerı boşa gıtmesın ıstıyor
ben de 1mm cıvarında buyur dıye bılıyorum gunde. yarın gıdıyorum, yıne tahlıl yapar. ama haftasonuna yetışmez aşılama degerlerım normal cıksa da. catlatmadan sonra 36 saat gecmesı gerek ya.
eger prolaktın dusmusse her sey yolunda gıderse muhtemelen pazartesı olur.Ama eger olmazsa heralde aşılama yapmayacak.Çatlatıp ilşki önerebılır:44:
Sen ne zaman gıdıyorsun, dr.unu bırakmıştın sanırım yıne o gorunuyor ufukta?
bencede kilo vermek şart...bak benim geçen sene lh 13 müş.şimdi 7 ye düşmüş..bilmem iyimi ama ben iyi diye biliyorumm..kilo vermemin etkiside vardırr...bide bu ayki kist beni çok üzsede..geçen ay kendiliğimden ilaçsız yumurtlamış olduğumu...o yumurta çatmadığı için kist olduğubu duyunca bile sevindim..ilaçsız yumurtlamışım demekkiii...budakilo vermenin bietkisi...
bu arada yaşımı sormuştun arkadaşımm.....ben 25 yaşındayım..1.65 boyum..85 kiloyum...3 yıllık evliyimm...2 yıldır pkoyla ilgileniyorumm...yarışmacı arkadaşlara başarılarr diliyorum..
öyle tabi ağlıklı catladıgınıda bilsek olmayacaksa olmuyovala canım bana oyle dedı doktor normalde dedım ya saglıklı bır kadın 22 mm de catlarmıs benımde gelısmemıstı gonal f ıgnelerle 1 yumurta oldu oda 18 dı sanırım sonra menagolmu ne dıye 1 tane ıgne daha oldum sonra 22 olur dedı catlatmayıda oldum 2 tane ıste gercı benımde olmadıkı kuzum ya :))
doktorlar en ıyıyı blır ne dıosa dogru dıyordur canım belkı senın gelısımıne gore yapıldı bende 1 yumurta olmustu yuzden 22 getırmeye calıstık
kızçelerrr
ben geldim smearımı da aldım:)
ay şansıma doktor bugün iznliymiş
ay dedim ne güzel ne kadaaan şanslıyım:)
kendimce yorumladım galbası bişiyim yok
negatif falan yazıo:)
filiz senin hormon sorduğun sayfada kadına ben de sormuştum
ikimize de norml demiş:)
bence artık takmayın sıyırtırsınız bile diyebilirdi:)
bak kadın ne güzel soylemiş geçen aydan kalan folikül vs olabilir sorun yok demiş:)
ay öf hocam da gelmemiş yaa onla görüşecektim bugün
off evde olaydım dolma yapardım off off
gel canım muhabbet koyu
filizzz sen aldınmı tahlillerini dr bi yorum yaptımı..??ben şimdi netten aldım daha dr gitmedimm.....
kızlarr bunlarda benim tahliller anlayan olursa yorumlarınızı bekliyorummm
TSH 2,55
Estradiol (E2) 28
Progesteron 0,87
LH 7,82
FSH 5,6
Kortizol [H] 23,28
Prolaktin 33,6
bu kortizol nee bilmiyorum yeni duydummm...ama yanında h harfi var buda normalinden yüksek demekmişşşş....prolaktinim baya yüksek progestanımda aşırı düşük...adetimin 3. günü yaptırdımm bu testi...du bakalımm inş. yine yeni bi sorun daha çıkmazz....prolaktini düşürmek için ilaç veriyorlarmıı??
iştee ateş tablommm kızlar inş. böyle arta arta gider :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet onuda lepi den duymuştum dr sordum..oda evet doğru dedi ve 21. yada 22. güne o tahlilleride yazdı...şimdi adet başlangıcımı 1.gün sayıp 21 de gidip o tahlili yaptırıcamm..??
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/548466-asilama-icin-yardim-bekliyorum.html
buraya actım canım ama yazan pek olmadı bak ıstersenn
Sen pko deyince aklıma geldi,doktora pko dedim kısaltılmış haliyle söyledim ney ney bi daha söyle bakim dedipko yaa yani polikistik over dedim hee pkos ta diyorlar dedi başka bi söyleyişi varsa bende bileyim cahil kalmayayım gibi bişey dedi bende estağfurullah dedim
kocacımo da telaşlandı, o kadar yaptık yumurtayı yedım ıgnelerı boşa gıtmesın ıstıyor
ben de 1mm cıvarında buyur dıye bılıyorum gunde. yarın gıdıyorum, yıne tahlıl yapar. ama haftasonuna yetışmez aşılama degerlerım normal cıksa da. catlatmadan sonra 36 saat gecmesı gerek ya.
eger prolaktın dusmusse her sey yolunda gıderse muhtemelen pazartesı olur.Ama eger olmazsa heralde aşılama yapmayacak.Çatlatıp ilşki önerebılır:44:
Sen ne zaman gıdıyorsun, dr.unu bırakmıştın sanırım yıne o gorunuyor ufukta?
kızçelerrr
ben geldim smearımı da aldım:)
ay şansıma doktor bugün iznliymiş
ay dedim ne güzel ne kadaaan şanslıyım:)
kendimce yorumladım galbası bişiyim yok
negatif falan yazıo:)
filiz senin hormon sorduğun sayfada kadına ben de sormuştum
ikimize de norml demiş:)
bence artık takmayın sıyırtırsınız bile diyebilirdi:)
bak kadın ne güzel soylemiş geçen aydan kalan folikül vs olabilir sorun yok demiş:)
ay öf hocam da gelmemiş yaa onla görüşecektim bugün
off evde olaydım dolma yapardım off off
aynen oyle canim bazen diyorum benimi buluyor bu abuk subuk Dr lar... Bikere oglumu kaldirirkrn belim tutuldu Dr a gittim belin cok kotu dedi hemen ameliyat olmam lazimmis 2 fitik var kayma var belinde vs ve . Ameliyat fikrine alistim tabi.. bi arkadas dediki Ben bi Dr a ameliyat oldum 4 gun sonra araba kullandim Kim dedim o dr bide ona gidiyim gokhan ozcinar baya unluymus gittim adama mr bakti dediki ikitane ufak fitik var belin tutulmus sadece kas gevsetici bide ilac verdi adam mr ra gosterdi fitigimi ball dedi cok ufakheee anladim canim, o zaman icinden naisl geliyorsa öyle yap
ayyy cok cok haklisin yaa.. beki de o dr bana öyle anlatmasaydi ben laparoskopi olmustum yani.. maddi durumunuz iyiyse güvendigin yere git canim, canin söz konusu sonucta..
aaaa filiz bi daha menapoz demeyi yasakliyorum sana yaaa, onun üstüne düsünüp durma, üstüne cagirma yok öyle bir sey.. pkoluyuz biz onun etkileri snein bu yasadiklarin, bir de psikolojik olarak etkileniyosun aklina getirdin ya bi kere.. hani her siklus sonu hamile olayip da hamile hissetmek gibi bir sey bu yasadiklarin.. sadece benzetiyosun ateslenme felan
evet canım ya bende yetısemedım bırara yazılara:))valla bakıyorumda sayfalar hızlı hızlı gidiyorr yetişemiyorum sizee :))
e senin tahlillerde güzel maşallah canım e2 normal değerler içinde anladığım kadarıyla sıkıntı yaratacağın bir durum yok ileriki maçlara odaklan
seni genelde caydırmaya çalışanlar olmuş
bu kk da hep böyle yapıo hatunlar soruya cevap verseler biyerleri eksilir
Filiz testi yaptinmi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?