Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benıde saolsun waw gazlıyo

benim ilk aşılamada 17 mm ken vurdum iğneyı dr dedı gercıde ondanmı tutmadı olaki

Kızlar bebek için kilo vermek şart gerçekten en azından bi yürüyüş yarım saat o bile metobolizmayı hızlandırmaya yetiyor..

Ben şimdi gidip biraz evdeki şlerimi bitireyim sonra görüşürüz

kocacım o da telaşlandı, o kadar yaptık yumurtayı yedım ıgnelerı boşa gıtmesın ıstıyor
ben de 1mm cıvarında buyur dıye bılıyorum gunde. yarın gıdıyorum, yıne tahlıl yapar. ama haftasonuna yetışmez aşılama degerlerım normal cıksa da. catlatmadan sonra 36 saat gecmesı gerek ya.
eger prolaktın dusmusse her sey yolunda gıderse muhtemelen pazartesı olur.Ama eger olmazsa heralde aşılama yapmayacak.Çatlatıp ilşki önerebılır:44:
Sen ne zaman gıdıyorsun, dr.unu bırakmıştın sanırım yıne o gorunuyor ufukta?

benıde saolsun waw gazlıyo

benim ilk aşılamada 17 mm ken vurdum iğneyı dr dedı gercıde ondanmı tutmadı olaki

vala canım bana oyle dedı doktor normalde dedım ya saglıklı bır kadın 22 mm de catlarmıs benımde gelısmemıstı gonal f ıgnelerle 1 yumurta oldu oda 18 dı sanırım sonra menagolmu ne dıye 1 tane ıgne daha oldum sonra 22 olur dedı catlatmayıda oldum 2 tane ıste gercı benımde olmadıkı kuzum ya :))
doktorlar en ıyıyı blır ne dıosa dogru dıyordur canım belkı senın gelısımıne gore yapıldı bende 1 yumurta olmustu yuzden 22 getırmeye calıstık

bencede kilo vermek şart...bak benim geçen sene lh 13 müş.şimdi 7 ye düşmüş..bilmem iyimi ama ben iyi diye biliyorumm..kilo vermemin etkiside vardırr...bide bu ayki kist beni çok üzsede..geçen ay kendiliğimden ilaçsız yumurtlamış olduğumu...o yumurta çatmadığı için kist olduğubu duyunca bile sevindim..ilaçsız yumurtlamışım demekkiii...budakilo vermenin bietkisi...

bu arada yaşımı sormuştun arkadaşımm.....ben 25 yaşındayım..1.65 boyum..85 kiloyum...3 yıllık evliyimm...2 yıldır pkoyla ilgileniyorumm...yarışmacı arkadaşlara başarılarr diliyorum..

kız napıyım devlette delı ettıler benı hormon tahlıllerımı yaptrcam bıdakı aya gıdıcem kendı doktoruma gonal f ıgne olurum heralde gene 1 ay daha denerız dedı
gene 500 gtcek :2: napıyım ya bır ay daha gderım sonra olmadı özelde asılama olurum daha uygun kendı doktorumda olamam yani
ıns tahlıllerın guzel cıkar yarın gıdıosan bakar zaten yumoslarna yaz bızede mutlaka tahlıllerınıde hadı hayırlısı canım olmassa asıılamada uzulme bak bana sadece ıgnelere vercem 350 muayene 120 catlatmayada verıyorum para uzulme yani belkıde asılamadan olucak kımbıılırrrrrrrrrrr

oh ne guzel senın yasında normalmıs o yuzden takmıosun ama ben bır yas buyugum senden cok takıyorum valla
lh dusmesı ıyı olmus canım ben 59 60 arası cıkıyorum kılo boy 1.68
haladaha zayıflamaya calısıyorum dun mesela oruc degıldım ınan bısey yemedım canım hıc ıstemıyor tatlı dısında
5 kılo daha verebılsem aslında metabolızmaya faydası olurr
ınsallah sen bu hırsla verırsın zaten kılocuklarını canımmm

öyle tabi ağlıklı catladıgınıda bilsek olmayacaksa olmuyo
Rabbim hayırlısını versin

kızçelerrr
ben geldim smearımı da aldım:)
ay şansıma doktor bugün iznliymiş
ay dedim ne güzel ne kadaaan şanslıyım:)
kendimce yorumladım galbası bişiyim yok
negatif falan yazıo:)

filiz senin hormon sorduğun sayfada kadına ben de sormuştum
ikimize de norml demiş:)
bence artık takmayın sıyırtırsınız bile diyebilirdi:)
bak kadın ne güzel soylemiş geçen aydan kalan folikül vs olabilir sorun yok demiş:)
ay öf hocam da gelmemiş yaa onla görüşecektim bugün
off evde olaydım dolma yapardım off off

hoşgeldin canım benım inş. temiz çıkarrr :) benim ateş tablosunu gördün mü kızz

e senin tahlillerde güzel maşallah canım e2 normal değerler içinde anladığım kadarıyla sıkıntı yaratacağın bir durum yok ileriki maçlara odaklan

iştee ateş tablommm kızlar inş. böyle arta arta gider :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

seni gidi gidii
hadi bakalım inşallah yarın ve cumartesi de böyle olur canım
yarın kan mı vercen şimdi sen ay hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin

evet onuda lepi den duymuştum dr sordum..oda evet doğru dedi ve 21. yada 22. güne o tahlilleride yazdı...şimdi adet başlangıcımı 1.gün sayıp 21 de gidip o tahlili yaptırıcamm..??

seni genelde caydırmaya çalışanlar olmuş
bu kk da hep böyle yapıo hatunlar soruya cevap verseler biyerleri eksilir

hehe ben de pko demiştim böle bakmıştı yüzüme:26:
sonra uzunca dedim

normal deneyin.
durmak yok yola devam

hocam gelmiş ben kaçar

hosgeldın canımmmmm smearda class kac yazıo tanıyı benımkı normal demıstı doktor sadece ıltıhap gordu okadar
canım cok sevındım senın adına evet gordum 2 mızede cevap vermıs sanırım kıst oldu bende ya kendı doktorumda test yap dıyor gebelk olabılır dıo lenn adet oldum bea
ne testı dıcektım dıyemedım

Kızlar merhaba size bi sorum olacak.

Ben 2 aydır adet başlangıcından soraki 10. günde duphastın kullanıorm doktor werdi. Bu ay duptastonun son gününde adetim başladı. 1 hafta erkenden adet oldum. içinde ara kanama yapabilir dior ama ben baya endişelendim sizce bu durum normalmi ?

birde ben şimdi adet oldum ya haftayaki adet tarihimde bir daha adet olacakmıyım bilgilendirrmisiniz beni

aynen oyle canim bazen diyorum benimi buluyor bu abuk subuk Dr lar... Bikere oglumu kaldirirkrn belim tutuldu Dr a gittim belin cok kotu dedi hemen ameliyat olmam lazimmis 2 fitik var kayma var belinde vs ve . Ameliyat fikrine alistim tabi.. bi arkadas dediki Ben bi Dr a ameliyat oldum 4 gun sonra araba kullandim Kim dedim o dr bide ona gidiyim gokhan ozcinar baya unluymus gittim adama mr bakti dediki ikitane ufak fitik var belin tutulmus sadece kas gevsetici bide ilac verdi adam mr ra gosterdi fitigimi ball dedi cok ufak
Suraya baski yapicakki ozaman evet ameliyat dedi.. 5 sene gecti ustunden hic belimde bisey yok ameliyatta olmadim oysaki Dr bana cok kotu hemen ameliyat dedi 5 senedir o cok kotu belimle geziyorum ha bide hamileyim o kotu olan belim benim koca gobegimide tasiyor.. cok cektim Dr lardan cok dahasi var bi kac dt maceram daha yaz yaz bitmez.. .o yuzden suan bu dr a guvenim sonsuz icim rahat paraysada bulunur cok sukur durumum iyi..

valla bakıyorumda sayfalar hızlı hızlı gidiyorr yetişemiyorum sizee :))
evet canım ya bende yetısemedım bırara yazılara:))

dusmus canım nasıl dustuyse normalde daha yuksektı tahlıllerım benım 7 ayda dusmus cok sukur. sanırım ıste kıst oldu
menapoz olsaymısım fsh de yuksek cıkarmıs 100 lere fırlarmıs allahım sen koru bızı yarabbım saglık ver once hepımıze sonrada bebek nasıp et ınsallah
canım valla konu actım ama gercekten ınsanların yardımı dokunmadı yanı ben bılsem ıyı doktor yazardım yanı
neden yazmaladılar anlamadım

Filiz testi yaptinmi canim?

yok canım eczaneye gıdemedım utandım ya tanıdık ordakıler obur eczanede uzak yengemı yollıcaktım oda yemekle ugrasıyor kaldı ole aman oldum adet ıste sanmam bebek olsun doktor e2 yuksek olunca yap dedı ama hıcte yapasım yok :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…