Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben cepten hic girmiyorum yaa deli olyuorum o zaman.. bence pc en güzeli...

olsun canim yaa simdi icin rahat ama o da önemli biz pkolular icin..

uzulmedım zaten canım bılıyordum sonucu
rahat degıl hala adetım nıe az hala aklımda iştee

uzulmedım zaten canım bılıyordum sonucu
rahat degıl hala adetım nıe az hala aklımda iştee

valla canim ne diyimki... bizim dururumuz biraz da sözün bittigi yer sanki.. drlarin da aciklayamadigi seyler var.. dönüp dolasip strese bagliyorlar.. ne diyelim, stres yapmayalim o zaman...

evet canım hatrlıyorum bende benmde 3cm olmustu bıkere ne bılıyım yaa gıderım bızım burda uygun ozele kendı doktorumda muayene 120 vermım sımdı bı kontrol ıcın
kız dedı korkma bısey yok falan ıste tlf aglıodum zaten anlatamadım kı durumu bırdahakı aya gel hastalandıgında goruselım dedi işte gene gonal f ıgne baslıcaz sanırım

cnm işte onu diyorum çok para harcamışın yazık ben allahtan çok harcamadım o kadar yoksa ben de aynıydımm ama bayada geç kaldım yani..orda devam et cnm yazık ya o kadar para alıolar işte hep git gel..bir de bizlerin yaptığı ilk hata ilk yeni evliyken hemen kadın doğum doktoruna gidioruz çocuk olmayınca halbukli hastanelerin infertilite bölümne direk gidilmesi gerekiormuş..tabi insan baştan hiç bir şeyim yoktur bir ilaç verir olur çocuk sanıor ondan kadın doğuma gidiyoruz ne yapalım ..

evet oyle aslında basında devlete gıtseydık suan asılama olmustuk
okadar parada cebe kalırdı aman ne dıyım valla rabbım bılır artık yasıycakmısız bunlarıda

seni gidi gidii
hadi bakalım inşallah yarın ve cumartesi de böyle olur canım
yarın kan mı vercen şimdi sen ay hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin

sagol canım yarında ateş böyle giderse akşam yapcam test kan testi :)

ben cepten hic girmiyorum yaa deli olyuorum o zaman.. bence pc en güzeli...

olsun canim yaa simdi icin rahat ama o da önemli biz pkolular icin..

valal onda yattım yerden ohh iyi oluyoda takibi zor cevaplaması zor .. bide pc bana düşmüyo hele bide bu sıcaklarda bu halimle pc zor ))

filiz alemsin yaaa bana kızıyon kendın yapıyon testleri :)

kız ben yapmıcaktım ben bılıodum kı burdan cok ısrar ettıler bırde doktorum dedı yap dıye gecmısı okumadın sanırım canım
ustune gormus olabılırsın dedı e2 hormonum yuksek olunca.:2:

bende valla çok hızlılar

evet yaa, hic düsünmüyorlarki burda olmayanlar gelince napcakalr diye

valal onda yattım yerden ohh iyi oluyoda takibi zor cevaplaması zor .. bide pc bana düşmüyo hele bide bu sıcaklarda bu halimle pc zor ))

ben de yattigim yerden laf yetistiriyorum zaten.. böyle daha keyifli oluyor

kız ben yapmıcaktım ben bılıodum kı burdan cok ısrar ettıler bırde doktorum dedı yap dıye gecmısı okumadın sanırım canım

zaten ondan mesaja gülücük yaptım ya dr getirdi bizi gaza :))

ya öle bende karpuz gibin yat yat büyüyorum zaten :)) dışarı çıkamıyorum 3 gündür daha doğrusu çıkınca sıcaktan nemden zor nefes alıyorum oturmakta biyerde yoruyo yani :)9 bendeki göbeğin maşallhı var pc ye zor sığıyorum :))

ya öle bende karpuz gibin yat yat büyüyorum zaten :)) dışarı çıkamıyorum 3 gündür daha doğrusu çıkınca sıcaktan nemden zor nefes alıyorum oturmakta biyerde yoruyo yani :)9 bendeki göbeğin maşallhı var pc ye zor sığıyorum :))

bi ara kasım annelerine giriyim dedim .. burası ne ki orayı bi görsen :) aman nazar değmesin onlara maşallhları var ... sayfalar saniyede atlıyo yani orda :))

selam tekrar:)
filiz yapmışsın testini aklından çıkmış oldu artık.
sen kontrole gitsene develt hastanesine canım usg çektir bir de sonuçların için ilaç verir belki doktor
120 vermek isetmiyorum diosun ya en mantıklısı bu galba.

Son düzenleme:

hıı analdım canım geçmişi fazla okuyamıyorum yaa yoğunum bu aralar birazda işe verdim kendimi aklım dağılsın diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…