Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sağol diclee o kadar ümit verici şeyler yazmışsın ki gerçekten moralimi düzelttin :) teşekkür ederim Allah sana çocuklarınla ve sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsin

Gyaman selam,
ben uzun süredir yazmıyordum buraya senin hamile kaldığını öğrenince çok sevindim yalnız bu en son duydukarıma üzüldüm ben 2 kez bebeğimi kaybettim en sonuncusunda Rıza Madazlı'ya gittim yalnız o en çok bebek ultrasonunda iyiymiş benim arkadaşıma da aynı dediler bebeği özürlü olma ihtimali yüksek çıkmış o da Rıza Bey'e gitti hiçbişeyi yok dedi, şuan 2 yaşında inanılmaz zeki bir çocukları var ...
bildiğim kadarıyla İstanbul da ikamet etmiyorsun ama gelebilme şansın varsa özellikle özel muaynehanesine gel derim... Bu arada ihtiyacın olursa ben de numarası var muayneside en son 3 ay önce 300 tl. di
ben oraya gittiğimde yine kızın birine riskli demişler kız benden önce girdi çıktığında ağzı kulaklarındaydı yani bence perinataoloji anlamında en iyi doktor kendisi.
umarım biraz olsun yarar sağlar sanada Allah yardımcın olsun.

bende onu söylüyorum bilir kişi gibi konuşmak çok yanlış çünkü herkes kendi doğrusunu doğru olarak kabul eder hala da insanlar ezelden serbest bırakılmış diyor tabiki bırakılcak özgür bir ülkede yaşıyoruz çok şükür Rabbimde kimsenin inancını kimsenin düşüncelerini sorgulamayın diyor doğru bildiğini tatlı dille söylersin tatlı dille söylersen karşındaki seni dinler ama karşısındakinin düşüncesini aşşağılarsa doğruda söylese benim için hikaye

selam tatlım çok saol hayatım Allah isteyen herkese versin inşallah senin kaybına da çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın
benim bulduğumda bir prof vardı fiyatı 400 tl içimin rahatlaması için önemli bir para değil ama ben şimdi çarşamba günü ultrasonumu tamamlıycam yüzünü göstermemişti bebeğim ordaki adam sorun yok derse gitmeyi pek düşünmüyorum ama ufacık bir sorun çıkarsa Allah korusun sana yazar numarasını isterim içim rahatlasın diye görünürüm ama içimden bebeğim sağlıklı diyor istanbulda oturmasamda sık sık gidiyorum ailem orda çünkü bir buçuk saatlik yol zaten
bugün yine riskli hamilelik geçiren bir arkadaşımla konuştum 1/60 çıkmıştı kız diyor ki ben bunu duyar duymaz hemen iki yere daha testimi yaptırdım birincisi çapada diğeri semiha şakirde 1/60 çıkan sonuç çapada 1/500 semiha şakirde 1/350 bakarmısın olaya bunları da duydukça rahatladım bu nasıl bir çelişki insanlardan para falanmı koparmaya çalışıyorlar anlamadım doktorumda diyor ki 22 haftalık olsa tamam su alalım bişi varsa aldıralım ama geçmiş günü diyor ya dedim 22 haftalık çocuk aldırılırmı ne olursa olsun istemiyorum su falan aldırmak dedim sonra düşebilir bebeğim değilmi
neyse şimdi tamamlıyım şu ultrasonu sonuçlarını yazarım sana saol hayatım ilgin için Allah razı olsun...

Kizlar kimse benimle ilgilenmemis rahim duvarindaki poliplerim alindi kurtaj yoluyla dort gun once. Bu cmts kontrolum var ilk kez klomene basliyorum. Benim bi de tuplerimden biri tikali cikti. Ama hsg sirasinda acilabiliyomus,sizce oyle olmus olabilir mi? Bi de bana maydanoz ve sut onerdiler. Bilgisi olan veya yapanvar mi??

canım maydonoz sut buharını duydum ama yapmadım kk da cok yerde bılgı var yapanlar var eskıden yapılan bı yontemmıs dene ıstersen ama dıkkatlı ols sut cok yakıcı oluyormus. gecmıs olsun bu arada. hsg sırasında ıcerı hızlı bır sekılde sıvı enjekte edılıyor o arada acılma olabılırr

AY insallah acilmistir:) bakalim. Su dusuncelerden biraz uzaklasabilsem. Ama hep kafamda ayni sorularla yasiyorum. Yumurtaya can veren Rabbim bizimkilere de verecek insallah hayirlisiyla.

Aklima ne geldi yaa 2007 yilinda konuyu acan konu sahibi arkadasin bebegi olmus mu acaba bilen var mi :) umit ur bize yaa!!

olmustur muhtemel bılemıcem :)
evet konudan uzaklasmak ıyı gelır bende 2 seneyı gectı ısteyelı artıkkk takmıyorum eskısı kadar burdada cok takılmıyorum kafama takılmasına neden oluyor. ınsallahRabbım kısmet olacagı vakıt bızede nasıp edecek.

kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınabildiğini duymuştum çünkü rahimde yapışıklık perde gibi şeyler varsa onlarda açılıyormuş
rahim filmine gelince filmden sonra sana doktor bi şey demedi mi çünkü eğer ciddi bir tıkanıklıksa laparoskopi gerekiyormuş, ama basit
bir tıkanıklıksa film çekilirken ilaçla birlikte açılıyormuş. inşallah da öyle olmuştur hakkında hayırlısı olsun

Negüzel bebeğini görmüşsün rüyada olsa gerçek gibi hissediyorsun.Bende bazen görüyorum doğum yaptığımı, bebeğimi Allah hayır etsin ve gerçeğini yaşatsın hepimize inşalalh.Umarım tedavin olumlu olurda rüyadaki gibi sevinirsin canım

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Hsgde açılabilir ben hsg çektirmedim ama çektirenlerden duymuştum

Selam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))

redy canım mesajını gördüm en kısa zamanda yazacağom....
kızlar dün 21. gün testim yapıldı değer progesteron: 6.03 çıktı bu değer normal aralıklarda görünüyor ama esas doktor diyecek henüz doktor göremedi sonuçları... internetten araştırdığım sağlıklı yumurtlamada değer 10 ve üzeri olmalıymış ama bunada şükür çünkü benim hep negatif çıkıyordu....
bunuda spora ve az yemeye borçluyum... hatta bazen aç yatıyorum diyebilirim.... elimden geleni yapıyorum yumurtlama olsun diye... ve karşılığını almaya başladım... inşallah bozulmaz ve ben yine elimden geleni yapmaya devam edeceğim....

kısacık durumumu yazmak için geldim bilgi vermek için....
yazılanları okuyamadım....
uykum var yatacağım şimdi... bu gün de çok iş var pazara gitmiştim buzdolabı düzenleyeceğim bu gün sonra yemek yapılacak....
ve nihayet ütüm bozuldu dün gece
eeeeeeeeee bana ütü mü dayanır.....
temizlikde yapacağım sağımız solumuz inşaat ve evi toz bulutu kaplamış sanki...

hepinizden iyi haberler bekliyorum öptüm

Son düzenleme:

Evet canım, mezarına ziyarete bile gidemiyorum, eşim ayıramıyor başından gidince ki, kucağımdaydı meleğim, kokusunu bile aldım sanırım, emzirdim hemde gerçek gibiydi, uyandım ve gözlerimi tekrar kapattım ne olur geri uyuyum diye RABBİM hepimize nasip etsin inşALLAH canım benim, bebek hasreti çok zor, dün sokakta yürüyorum herkesin 2 elinde bir bebek arabsında, ALLAH ım dedim, yokluklarını gösterme, tüm isteyenlere nasip et inşALLAH...

Kızlar ben duphaston kullanmıştım 3 ay, bu ay ilaç almamıştım, hatta ilaç almadım diye geciktim sanıyorum ama acaba adet geçince de yumurtlama olur mu? Benim sat 21 ağustos du, ama 2 gün önce yani 22 eylülde falan kasık ağrım oldu sonrada yumurta akı gibi akıntı, yok dedim yumurtlamış olamam herhalde.. Böyle bişey olabilirmi ki??

aman canım ben her kürtaj yapanın sonra özürlü çocuğu var demiyorum ,böyle olabilir diyorumç sen burda benim kararım diyorsun ama sana tutunmuş bir yavrunun adına karar veriyorsun. senin iyiliğin için seni öldürüyorum diyorsun. bu kararı biz verme yüceliğinde değiliz. üstelik özürlü çocuğu olanlar iyi ki aldırmamışım diyorlar o sevgiyi hissediyorlar çocuk sağlıksız da olsa. neyse canım vicdan meselesi bu ,kimse kimseden öğrenemez. inşallah yavrun sağlıkla doğacak bence bu konuyu da kapatalım

selam canım
elbette hepimizin yumurtlama şansı var pkos olsakta ve ilaç almasakta yılda 2-3 bazen 4 kere yumurtlamamız oluyor o zamanlarından biri olabilir....
yoksa tedavi olmayan pkoslar nasıl doğum yapsınlar bir düşün pkos olduğunu bilmeyen ve anne olan bir sürü kadın var... umudunu yitirme....
:)

bir de düzenli içilen progesteron hormonunun duphaston ya da progestan hapları vs. tedavi edici yanı da var canım....
inşallah bebeğin sana gelsin...

Son düzenleme:
Selam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kib
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelİnşallah yolun sonundada bebeğine kavuşursun.Bende yolun başındayım daha bakalım ne olucakİnşallah doktorda olumlu şeyler söyler senin için.Spor diyet dediğin gibi çok önemli.Ben dün dukan diyetine başladım bu arada kitabını aldım.Ve sabahları midem bulanıyor bugün 2.günüm başları kolay değil ama olsun bu sefer azimle devam edeceğim inşallah.Ütünmü bozulduYollayim bendekini sana acilse:Canın sağolsun alırsınız yine bir ütüİnşaat varsa çok kötü ya.Normalde inşat olmadan ev hergün batıyor tozun bereketi çok ben hergün toz al sil süpür yapmadan içim rahat etmiyorAllah kolaylık versin canım görüşürüz kib öpüyorum seni

Selam canlar..
A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kib
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelİnşallah yolun sonundada bebeğine kavuşursun.Bende yolun başındayım daha bakalım ne olucakİnşallah doktorda olumlu şeyler söyler senin için.Spor diyet dediğin gibi çok önemli.Ben dün dukan diyetine başladım bu arada kitabını aldım.Ve sabahları midem bulanıyor bugün 2.günüm başları kolay değil ama olsun bu sefer azimle devam edeceğim inşallah.Ütünmü bozulduYollayim bendekini sana acilse:Canın sağolsun alırsınız yine bir ütüİnşaat varsa çok kötü ya.Normalde inşat olmadan ev hergün batıyor tozun bereketi çok ben hergün toz al sil süpür yapmadan içim rahat etmiyorAllah kolaylık versin canım görüşürüz kib öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…