çok sağol diclee o kadar ümit verici şeyler yazmışsın ki gerçekten moralimi düzelttin :) teşekkür ederim Allah sana çocuklarınla ve sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsinbak metformini kesinlikle alabilirsen 2ye çıkar doktorunla konuş çok faydasını göreceksin ben 1 yıl 1 tane kullandım pek bişi göremedim 2ye çıkardıgım ay hamile kaldım doktorun çıkarmayabilir ama ısrar et ben 48 kiloydum ama yinede 2ye çıkardım baktım 1tane ile olacağı yok .. ve bende 5 defa klomen kullandım rahim filmi çektim en son.. sol tüpüm kapalıymış onu açtılar.. daha sonra 6. defa klomen ve ilk defa çatlama iğnesi oldum evitrelle.. o ay her zaman geciken adetim iğnenin etkisiyle gününde det oldum yani o ayda başarısız oldum oysa iğneden çok umutluydum.. doktor bana 3 ay dinlenmemi söyledi ve sadece metformin kullandım nisan ayında iğnemi oldum ayın 19 adet gördüm ve bidahada adet görmedim .. bu arada aslan pençesi çayı içtim günde 2 bardak sağon suyu yaptım .. yardımcı olduysam sevinirim çünkü bende çok ümitsizdim aklımda hep aşılama vardı gerek kalmadı Allah a şükür inşallah sanada gerek kalmaz sormak istediğin bişey vrsa sor..
yok tatlım ilk günkü kadar kötü değilim iyiyim şimdi ama tabi çok kötü olduğum anlar oldu bende geçen gün her sabah uyandığımda hissederdim onu ama geçen sabah hissetmedim az daha doktora gidecektim ki sağlam bir tekme yedim :))) ne kadar mutlu oldum bilemezsin iyi anlıyorum seni
canım biz anca ahkam kesiyioruz bunu yaşayanlar bilir herkesin düşüncesi farklı olabilir kendi çevremden biliyorum özürlü bir çocuğun nasıl yetiştiğini ve ne zorluklar yaşadıklarını şimdi ise ben ölürsem bu napıcak derdinde yaşıda geçkin bayanın onunla oldukça konuştuk bu konuları onun fikirleri bunu yaşamamış olanın fikirlerinden çok daha önemli benim için
bir örnekte sana vereyim o zaman arkadaşımın annesi iki kez hamile kalmış ve aldırmış çok zor şartlarda evlenmişti yaptığı doğru demiyorum asla savunmuyorum hatta annem benden hemen sonra aldırmış durumu yok diye onada çok kızgınım ayrıca neyse iki kez aldırdığı halde iki tane aslan gibi kızları var gayette sağlıklı biri benim çok samimi arkadaşım hem çok zeki hem çok başarılı böyle şeyler düşünme aldıranların bütün çocukları özürlü olcak diye birşey yok o zaman dünya özürlü çocukla dolardı ben senin düşüncene de özürlü bebeği doğurmayanların düşüncelerine de saygı duyuyorum herkes kendi kararlarıyla yaşar
reyyan benden senın yazdıgın gıbı dusunuyorum canım ama bu kadar sertlesmeye gerek yok kımse bızım dogrularımızla yasamak zorunda degıl bızlerde kımsenın dogrularıyla yasamak zorunda degılız banada deseler hasta bı cocuk eskıden aldırırdım derdım ama sımdı kesınlıkle aldırmam derım benım ıcın farklı nedenler sagladı bunu gormemı belkı sen baska sekılde ogrendın ama herkes bunu bu sekılde dusunmeyebılır
gyaman canım senınde haklı sebeplerın vardır boyle dusunmek ıcın bırbırımızı yargılayacak degılız dusunceler ıcın herkes ıstedıgınız dusunebılır bırbırımıze saygı duymak kalır Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın.
kısacası kızlar guzel sohbetımızı sertlıklerle bozmayalım maşallah hepınızı bebeklerı sağlıklı ınsallah opuyorum hepınızı sevgıylen
Gyaman selam,
ben uzun süredir yazmıyordum buraya senin hamile kaldığını öğrenince çok sevindim yalnız bu en son duydukarıma üzüldüm ben 2 kez bebeğimi kaybettim en sonuncusunda Rıza Madazlı'ya gittim yalnız o en çok bebek ultrasonunda iyiymiş benim arkadaşıma da aynı dediler bebeği özürlü olma ihtimali yüksek çıkmış o da Rıza Bey'e gitti hiçbişeyi yok dedi, şuan 2 yaşında inanılmaz zeki bir çocukları var ...
bildiğim kadarıyla İstanbul da ikamet etmiyorsun ama gelebilme şansın varsa özellikle özel muaynehanesine gel derim... Bu arada ihtiyacın olursa ben de numarası var muayneside en son 3 ay önce 300 tl. di
ben oraya gittiğimde yine kızın birine riskli demişler kız benden önce girdi çıktığında ağzı kulaklarındaydı yani bence perinataoloji anlamında en iyi doktor kendisi.
umarım biraz olsun yarar sağlar sanada Allah yardımcın olsun.
Kizlar kimse benimle ilgilenmemisrahim duvarindaki poliplerim alindi kurtaj yoluyla dort gun once. Bu cmts kontrolum var ilk kez klomene basliyorum. Benim bi de tuplerimden biri tikali cikti. Ama hsg sirasinda acilabiliyomus,sizce oyle olmus olabilir mi? Bi de bana maydanoz ve sut onerdiler. Bilgisi olan veya yapanvar mi??
canım maydonoz sut buharını duydum ama yapmadım kk da cok yerde bılgı var yapanlar var eskıden yapılan bı yontemmıs dene ıstersen ama dıkkatlı ols sut cok yakıcı oluyormus. gecmıs olsun bu arada. hsg sırasında ıcerı hızlı bır sekılde sıvı enjekte edılıyor o arada acılma olabılırr
AY insallah acilmistir:) bakalim. Su dusuncelerden biraz uzaklasabilsem. Ama hep kafamda ayni sorularla yasiyorum. Yumurtaya can veren Rabbim bizimkilere de verecek insallah hayirlisiyla.
Aklima ne geldi yaa 2007 yilinda konuyu acan konu sahibi arkadasin bebegi olmus mu acaba bilen var mi :) umit ur bize yaa!!
Kizlar kimse benimle ilgilenmemisrahim duvarindaki poliplerim alindi kurtaj yoluyla dort gun once. Bu cmts kontrolum var ilk kez klomene basliyorum. Benim bi de tuplerimden biri tikali cikti. Ama hsg sirasinda acilabiliyomus,sizce oyle olmus olabilir mi? Bi de bana maydanoz ve sut onerdiler. Bilgisi olan veya yapanvar mi??
Negüzel bebeğini görmüşsün rüyada olsa gerçek gibi hissediyorsun.Bende bazen görüyorum doğum yaptığımı, bebeğimiDün rüya gördüm kızlar, hemde tam 1 yıl sonra oğlumu rüyamda gördüm... Kocaman olmuştu sıpam, aa diyorum oğlum ölmemiş yaşıyormuş, emziriyorum kızlar oğluşumu, öpüyorum, ama nasıl sütüm geliyor fışkırıyor böyle, ayrıca rüyamda gebelik testi yaptırmışım güya, bi bakıyorum hamileymişim, inanamıyorum, diyorumki ben oğlumu kaybettim diye üzülüyordum, şimdi oğlumda var ve hamileyimde, 2 çocuğum var benim.. Uyandım ama uyandığıma nasıl üzüldüm anlatamam, göğüslerim öyle sızlıyorduki kalktığımda bile, sanki gerçekten süt doluydular ve oğlumu emzirdim.. Bugün randevu aldım doktordan, bat ı geçeli ne kadar oldu gelen yok, gebelik testimde negatif, gitcem ve konuşcam iyice, artık, aşılama mı derler çatlatmamı ne olursa... dua edin olurmu kızlar... RABBİM hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşALLAH...
Negüzel bebeğini görmüşsün rüyada olsa gerçek gibi hissediyorsun.Bende bazen görüyorum doğum yaptığımı, bebeğimiAllah hayır etsin ve gerçeğini yaşatsın hepimize inşalalh.Umarım tedavin olumlu olurda rüyadaki gibi sevinirsin canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Hsgde açılabilir ben hsg çektirmedim ama çektirenlerden duymuştum
aman canım ben her kürtaj yapanın sonra özürlü çocuğu var demiyorum ,böyle olabilir diyorumç sen burda benim kararım diyorsun ama sana tutunmuş bir yavrunun adına karar veriyorsun. senin iyiliğin için seni öldürüyorum diyorsun. bu kararı biz verme yüceliğinde değiliz. üstelik özürlü çocuğu olanlar iyi ki aldırmamışım diyorlar o sevgiyi hissediyorlar çocuk sağlıksız da olsa. neyse canım vicdan meselesi bu ,kimse kimseden öğrenemez. inşallah yavrun sağlıkla doğacak bence bu konuyu da kapatalımcanım biz anca ahkam kesiyioruz bunu yaşayanlar bilir herkesin düşüncesi farklı olabilir kendi çevremden biliyorum özürlü bir çocuğun nasıl yetiştiğini ve ne zorluklar yaşadıklarını şimdi ise ben ölürsem bu napıcak derdinde yaşıda geçkin bayanın onunla oldukça konuştuk bu konuları onun fikirleri bunu yaşamamış olanın fikirlerinden çok daha önemli benim için
bir örnekte sana vereyim o zaman arkadaşımın annesi iki kez hamile kalmış ve aldırmış çok zor şartlarda evlenmişti yaptığı doğru demiyorum asla savunmuyorum hatta annem benden hemen sonra aldırmış durumu yok diye onada çok kızgınım ayrıca neyse iki kez aldırdığı halde iki tane aslan gibi kızları var gayette sağlıklı biri benim çok samimi arkadaşım hem çok zeki hem çok başarılı böyle şeyler düşünme aldıranların bütün çocukları özürlü olcak diye birşey yok o zaman dünya özürlü çocukla dolardı ben senin düşüncene de özürlü bebeği doğurmayanların düşüncelerine de saygı duyuyorum herkes kendi kararlarıyla yaşar
Kızlar ben duphaston kullanmıştım 3 ay, bu ay ilaç almamıştım, hatta ilaç almadım diye geciktim sanıyorum ama acaba adet geçince de yumurtlama olur mu? Benim sat 21 ağustos du, ama 2 gün önce yani 22 eylülde falan kasık ağrım oldu sonrada yumurta akı gibi akıntı, yok dedim yumurtlamış olamam herhalde.. Böyle bişey olabilirmi ki??
A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kibSelam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelredy canım mesajını gördüm en kısa zamanda yazacağom....
kızlar dün 21. gün testim yapıldı değer progesteron: 6.03 çıktı bu değer normal aralıklarda görünüyor ama esas doktor diyecek henüz doktor göremedi sonuçları... internetten araştırdığım sağlıklı yumurtlamada değer 10 ve üzeri olmalıymış ama bunada şükür çünkü benim hep negatif çıkıyordu....
bunuda spora ve az yemeye borçluyum... hatta bazen aç yatıyorum diyebilirim.... elimden geleni yapıyorum yumurtlama olsun diye... ve karşılığını almaya başladım... inşallah bozulmaz ve ben yine elimden geleni yapmaya devam edeceğim....
kısacık durumumu yazmak için geldim bilgi vermek için....
yazılanları okuyamadım....
uykum var yatacağım şimdi... bu gün de çok iş var pazara gitmiştim buzdolabı düzenleyeceğim bu gün sonra yemek yapılacak....
ve nihayet ütüm bozuldu dün gece
eeeeeeeeee bana ütü mü dayanır.....
temizlikde yapacağım sağımız solumuz inşaat ve evi toz bulutu kaplamış sanki...
hepinizden iyi haberler bekliyorum öptüm
Evet canım, mezarına ziyarete bile gidemiyorum, eşim ayıramıyor başından gidince ki, kucağımdaydı meleğim, kokusunu bile aldım sanırım, emzirdim hemde gerçek gibiydi, uyandım ve gözlerimi tekrar kapattım ne olur geri uyuyum diyeRABBİM hepimize nasip etsin inşALLAH canım benim, bebek hasreti çok zor, dün sokakta yürüyorum herkesin 2 elinde bir bebek arabsında, ALLAH ım dedim, yokluklarını gösterme, tüm isteyenlere nasip et inşALLAH...
A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kibSelam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelredy canım mesajını gördüm en kısa zamanda yazacağom....
kızlar dün 21. gün testim yapıldı değer progesteron: 6.03 çıktı bu değer normal aralıklarda görünüyor ama esas doktor diyecek henüz doktor göremedi sonuçları... internetten araştırdığım sağlıklı yumurtlamada değer 10 ve üzeri olmalıymış ama bunada şükür çünkü benim hep negatif çıkıyordu....
bunuda spora ve az yemeye borçluyum... hatta bazen aç yatıyorum diyebilirim.... elimden geleni yapıyorum yumurtlama olsun diye... ve karşılığını almaya başladım... inşallah bozulmaz ve ben yine elimden geleni yapmaya devam edeceğim....
kısacık durumumu yazmak için geldim bilgi vermek için....
yazılanları okuyamadım....
uykum var yatacağım şimdi... bu gün de çok iş var pazara gitmiştim buzdolabı düzenleyeceğim bu gün sonra yemek yapılacak....
ve nihayet ütüm bozuldu dün gece
eeeeeeeeee bana ütü mü dayanır.....
temizlikde yapacağım sağımız solumuz inşaat ve evi toz bulutu kaplamış sanki...
hepinizden iyi haberler bekliyorum öptüm
Evet canım, mezarına ziyarete bile gidemiyorum, eşim ayıramıyor başından gidince ki, kucağımdaydı meleğim, kokusunu bile aldım sanırım, emzirdim hemde gerçek gibiydi, uyandım ve gözlerimi tekrar kapattım ne olur geri uyuyum diyeRABBİM hepimize nasip etsin inşALLAH canım benim, bebek hasreti çok zor, dün sokakta yürüyorum herkesin 2 elinde bir bebek arabsında, ALLAH ım dedim, yokluklarını gösterme, tüm isteyenlere nasip et inşALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?