geçmiş olsun yumurtların gelişiyomu kaç cm oluyolar ve metformini günde kaç dfa alıyosun tavsiyem 2 defa alman ve çatlama iğnesi oldunmu hiç .. ben 6 defa klomen kullandım son ay çatlama iğnesini yaptım o ay adet oldum diğer ay dinlendim sadece metformin içtim ve hamile kaldım .. eğer yumurtaların büyoyor ve çatlıyorsa aşılama için erken değilmi ?
hayır canım aşılama daha kolay bir işlem çünkü
tüp bebekte yumurtanı dışarı alıyorlar, dölletip tekrar yerleştiriyorlar
aşılamada sadece yumurtalarına yakın yere spermler enjekte ediliyor
iyi aksamlar kizlarya benim gelebildigim zamanlarda iszler burda olamiyorsunuz yaaa
bir sey sormak istiyorum kizlar yaaa, uzun zamandir hamis haberi mi gelmyior yoksa ben sIk ugrayamadigim icin kacirdim mi???? :44::44::44::44:
Merhaba canım iyi diyelim öyle olsunSen nasılsın iyimisin?Teşekkür ederim canım söylediğin için.Biliyorum eşim medicabile gitti üroloğa göründü oda öyle demişti mikro cerrahiyle yapıyoruz demişti.Fark 1500 2 bin arası dediler.Bizde devlet hastanesinde de varsa bu yöntem vermeyelim boşuna okadar para dedik Hafta içi medikabilde ultrason çekilecek eşim.Bunuda devlet hastensindeki doktor istedi çünkü.Devletteki doktor hemen ameliyat dememiz erken dedi ultrasondan sonra belli olur dedi.medicabildekide varikosel var ameliyat olup olmamak siizn kararınız dedi.Hangisine inanacağımızı şaşırdık bizde.Sizdemi oraya gittiniz canım Aşılamayı nerde yaptırıcaksın?Sedacığım haftaya cumartesi bursalı arkadaşlarla buluşma günümüz olucak istersen sende buyur gel tanışmış oluruz hem.O topiğe gel istersen sende Teşekkür ederim canım Bu arada tebrikler kilo vermişsin devamını dilerim canım
bende iyiyim kuzum çok saol.canım biz eşimin ultrasonunu bilsonda çektirdik. biizm gittiğimiz prof. bilsona çok güvenirim. dedi. sonra bende kendi kadın doğumcuma sordum. oda bende kendi tahlillerimi falan orda yaptırıyorum dedi. bizde güvendik gittik canım. bir kaç yerden fiyat aldık burtom 150 dedi. biz ise bilsonda 300 verdik. cihazları çok daha iyiyişmiş. şimdi ben tareif edemiyorum ama doktorum anlatıyordu bilmem kaç cm daha fazla net gösteriyor dedi.bizimde ilk spermiyograma göre hemen ameliyat dedi. ama ultrasondan sonra ise çok sıkıntılı bir durum değil aşılamadan sonra yapılabilir dedi.sağlığı açısından yinede yaptırıcaz canım.ultrasonu mutlaka güvenilir yerde yaptırın canım.belkide ameliyatı erteleyebilirsiniz.bencede emeliyat öyle basit birşey değil. doktorumunz hiç düzelmeyedebilir dedi..Allah hepimizin yardımcısı olsun.aşılamayı ise pembe mavi yada soranusda yapıcaz canım.ama adet olmadaım hala ya.bide bursalıların olduğu topik neresi canım.
Merhaba canım iyi diyelim öyle olsunSen nasılsın iyimisin?Teşekkür ederim canım söylediğin için.Biliyorum eşim medicabile gitti üroloğa göründü oda öyle demişti mikro cerrahiyle yapıyoruz demişti.Fark 1500 2 bin arası dediler.Bizde devlet hastanesinde de varsa bu yöntem vermeyelim boşuna okadar para dedik Hafta içi medikabilde ultrason çekilecek eşim.Bunuda devlet hastensindeki doktor istedi çünkü.Devletteki doktor hemen ameliyat dememiz erken dedi ultrasondan sonra belli olur dedi.medicabildekide varikosel var ameliyat olup olmamak siizn kararınız dedi.Hangisine inanacağımızı şaşırdık bizde.Sizdemi oraya gittiniz canım Aşılamayı nerde yaptırıcaksın?Sedacığım haftaya cumartesi bursalı arkadaşlarla buluşma günümüz olucak istersen sende buyur gel tanışmış oluruz hem.O topiğe gel istersen sende Teşekkür ederim canım Bu arada tebrikler kilo vermişsin devamını dilerim canım
bende iyiyim kuzum çok saol.canım biz eşimin ultrasonunu bilsonda çektirdik. biizm gittiğimiz prof. bilsona çok güvenirim. dedi. sonra bende kendi kadın doğumcuma sordum. oda bende kendi tahlillerimi falan orda yaptırıyorum dedi. bizde güvendik gittik canım. bir kaç yerden fiyat aldık burtom 150 dedi. biz ise bilsonda 300 verdik. cihazları çok daha iyiyişmiş. şimdi ben tareif edemiyorum ama doktorum anlatıyordu bilmem kaç cm daha fazla net gösteriyor dedi.bizimde ilk spermiyograma göre hemen ameliyat dedi. ama ultrasondan sonra ise çok sıkıntılı bir durum değil aşılamadan sonra yapılabilir dedi.sağlığı açısından yinede yaptırıcaz canım.ultrasonu mutlaka güvenilir yerde yaptırın canım.belkide ameliyatı erteleyebilirsiniz.bencede emeliyat öyle basit birşey değil. doktorumunz hiç düzelmeyedebilir dedi..Allah hepimizin yardımcısı olsun.aşılamayı ise pembe mavi yada soranusda yapıcaz canım.ama adet olmadaım hala ya.bide bursalıların olduğu topik neresi canım.
Allah iyilik versin canımGeçmiş olsun eşinede.Biz medicabilde çektireceğiz normalde fakültedede olabilirdi ama ekimin sonuna gün verince bizde hızlı olsun diye medicabilde çektirelim dedik.16 tl fark verdik sgk olduğu için.Normalde 250 tl miymiş neymiş Bana kalsa varikoseli ertelemek doğru değil.Çünkü özeldeki doktor varikose ameliyatı olmasanız ileride yine çocuk istediğinizde hiç sperm olmayabilir dedi.Oyüzdende ameliyat en iyisi sanırım.Ama yinede ultrasonda neolucak bakalım.Jinemedi duydunmu.Eşim orda spermiyagrom testi yaptırmıştı.Tutulan bir doktor sanırım.Hastaları vardı baya.Yoğun tutulan bir yer.İnşallah tüpe gerek kalmazda mecbur kalırsak ileride orada yaptırmayı düşünüyorum bende.Topiği kopyalıyorum canım bekleriz orayada
İyiakşamlar canım evet denk gelemiyoruzHamile haberi bu aralar yok canım Sık girersen denk geliriz herhalde Ben sana diyorum ama bende yeri geliyor giremiyorum topiğe.Gönüller bir olsun Sen nasılsın bu arada
Allah iyilik versin canımGeçmiş olsun eşinede.Biz medicabilde çektireceğiz normalde fakültedede olabilirdi ama ekimin sonuna gün verince bizde hızlı olsun diye medicabilde çektirelim dedik.16 tl fark verdik sgk olduğu için.Normalde 250 tl miymiş neymiş Bana kalsa varikoseli ertelemek doğru değil.Çünkü özeldeki doktor varikose ameliyatı olmasanız ileride yine çocuk istediğinizde hiç sperm olmayabilir dedi.Oyüzdende ameliyat en iyisi sanırım.Ama yinede ultrasonda neolucak bakalım.Jinemedi duydunmu.Eşim orda spermiyagrom testi yaptırmıştı.Tutulan bir doktor sanırım.Hastaları vardı baya.Yoğun tutulan bir yer.İnşallah tüpe gerek kalmazda mecbur kalırsak ileride orada yaptırmayı düşünüyorum bende.Topiği kopyalıyorum canım bekleriz orayada
jinemed i duydum canım. ama hiç gitmedim. bizde bu adette aşılma olunca ameliyat işine hemen girişicez. bayramı falan bi atlatalım dedik.sen şimdi hangi kadın doğumcuya devam ediyorsun canım.
ehliyet kursuna gidiyorum ya canim, isten kalan zamanlarda da ev isi disardaki isler flean derken vakit gecip gidiyor... moral olmayinca insanin da bir sey yapmak gelmiyor icindendaha sIk gelmeye calisirim, zaten bi size takiliyorum dert ortaklarim benim bu arada kirmizilar yine gecikti iki aydir metformin kullaniyorum gecen ay güzelce gelmisti, bu ay yine gecikti, halbuki metformin kullaninca gecikmiyor yaaa test yapmaya da korkuyorum resmen...
sen nasilsin bakalim??? yeni ne var ne yok???
jinemed i duydum canım. ama hiç gitmedim. bizde bu adette aşılma olunca ameliyat işine hemen girişicez. bayramı falan bi atlatalım dedik.sen şimdi hangi kadın doğumcuya devam ediyorsun canım.
Jinemede de git istersen en azından ön görüşme yap ortamı gör.Ön görüşmeler ücretsiz sanırım öle demişlerdi bize.Ben fakülteye gidiyorum.Orada çocuk tedavisi için tüp bebek bölümü bakıyor.Normal kadın doğum bölümü kadın hastalıkları ve hamilelere bakıyorlar.Tedavi aşaması aşılama vs bunlarada tüp bebek bölümü bakıyorSenin doktorun kimdi?
Aaa ne güzel ehliyet kursuna gitmenBende heves ediyorum gitmeye bakalım ileride giderim inşallah.Ama birazda paniğim ben Moral bozukluğu çok kötü ama bozuncada bişey olmuyor olan kendimize oluyor.Bende öyle ev işi, dışarı işi gezme derken vakit geçiyor.Tek eksiğimiz şuan için bebek.Dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittik okadar güzel bir duyguki kucağımdan hiç indirmedim desem yeridir.Çok hoş bir tulum almıştım cepkenli puanlı gül kurusu imrenerek aldım inanki Eşime bugün dedimki.Kendi bebeğimizde olsa onada güzel kıyafetler alırdım dedim duygulandım biraz Hepimizde heves ediyoruz biliyorum.Allah bizlere aratmasın yokluğunu bazen çok zor oluyor.Ama isyan etmek hem günah hem ele bişey geçmez.Allah büyüktür gün gelecek biz bu sefer kendi bebeğimiz için alıcağız o kıyafetleri ben inanıyorum buna Bende bu hafta içi eşim ultrason çektirecek varikosel için.Ona göre ameliyata karar verilecek canım
ooooofff of öyle iyi anlyiorum ki seni bilemezsin... her gördügüm bebege hamileye imrenerek bakiyorum.. ama bugünlerde gececek eminim biz de bebegimizi kucagimiza aldigimizda saglicakla hepsini unutcaz insaallaahhh.. tabi önce hamile kalmak lazim bunun icin... zaten belki de bizi en can evimizden vuran o sirin minicik bebek elbiseleri olsa gerekalip alip eve doldurasim var resmen yaaa magazalari gezerken ister ister hamile, bebek reyonlarindan geciyorum iste o zaman bütün hevesim kaciyor, hayattan soguyorum resmen... benimle ayni zamanda evlenip de ikinciye hamile olanlari görmek dahi istemiyorum.. zor yollardan geciyoruz.. ama tabi her zaman dedigimiz gibi hayirlisi olsun, saglikli olsun da biz bunlara katlanmaya alistik nasilsa, beklemek sorun degil epeydir de bekliyoruz zaten, yeterki saglikli hayirli evlatlar olsun...
simdiden gecmis olsun diyim tekrar canim, ameliyat nasil olacak peki??? iyilesme dönemi felan ne kadr sürüyor? insallah en kisa zamanda iyi olur esin de meleginize kavusursunuz..
Canım en iyi biz anlarız birbirimizin halinden o anlattıklarımızı şurda bütün arkadaşlar yaşıyordur eminim buna.Ama oluncada çok kıymetli olucak bizim bebekler Evet zor yollardan geçiyoruz ama her zorluğun arkadasında bir kolaylık vardır diye bir surede geçiyor.İnşallah bu zorlukların ardından güzel günler bizimle olur En önemliside sağlıklı hayırlı olsunlar.
Eşimin işleri şuan yoğun olunca bayramdan sonra ameliyat olayım olacaksam dedi.Mikrocerrahi yöntemini duyduk iyi olan oymuş.Normalini pek tavsiye etmiyorlar.İyileşme dönemide 2 hafta çok hareket edip kendini yormayacak.Ve sperm 0 ile 6 ay arasında yenileniyormuş kişiye göre değişiyormuş.Yani ameliyat sonrasında bekleme süreside var canımBu senede gelip geçti anlıyacağın Aminnn canım inşllh sizde en kısa sürede kavuşursunuz
ayyy insaalllaaahhhh baharcim, bu sIkIntIlardan sonra, söyle saglikli ve hayirlisi basta olmak üzere, tatli mi tatli, güzel mi güzel, akilli, zeki, uslu böyle bicir bicir bebeklerimiz olur insallahdedigin gibi cok kiymetli olacaklari kesin
ecet canim biz de dra gittigimizde dr demisti, bi sperm hücresi 7 haftada olusuyor felan diye, o yüzden iki ay sonrasina testi tekrarlamamizi istemisti. iki hafta cok sayilmaz canim ya dimi?? bi cok ameliyata göre cok kisa bi süre bence.. insallah beklediginiz gibi güzel sonuclar alirsiniz.. bu senenin yilbasi hediyesi de bebeginiz olur..
Ağzından bal damlıyor canım.İnşallahhhhhhhh en kısa sürede o tatlı miniğine kavuşursun Bakalım canım inşallah.Allah nasip etmişse gün ay boş.Şuan bile nasibimizde varsa olur
valla bunu cok dogru dedin canim, milyonlarca sperm hücresi olmasi gerektiginden bahsediyo drlar ama iclerinden sadece bir tanesi lazim, olmasi gerektiginde olur zaten.. yeterki zamani gelsin, rabbim hadi git annene desino kadar da cok varki esinin sperm sayisi düsük olup da hamile kalan.. pkolu olup da hic bilmeden bebegine kavusan.. bizim su anki yasadiklarim sadece bi bahane sanki.. sadece zamaninin gelmesini bekliyoruz..
bari diyorum, su adet gecikmeleri olmasaklomene baslicam, gelmediler bi türlü.. 32. gün bugün..
Evet canım biz şuanda bir sınavdayız ve bunu geçersek mükafatıda bir o kadar büyük benceSayfanın başlarına bazen bakıyorumda o dertleşen ağlaşan arkadaşların çoğunun çocuğu olmuşta büyümüş bile Darısıda bizlere olur inşallah.Zamanı gelince olur elbet.Umutla bakmalıyız her zaman. Umutsuz bir hayat çok boş olur.Her insanın bir umudu beklentisi olmalı
tabiki umutla bakmaliyiz ama umutlanip kirmizi karti yemek de cok kötü oluyor sonrabak böyle dedin umutlandirdin beni
benden bu gecelik bu kadar canim, sabah erkenciyimyatip dinleneyim en iyisi.. cok tesekkürler hos sohbetin icin, iyi geceler tatli rüyalar
Jinemede de git istersen en azından ön görüşme yap ortamı gör.Ön görüşmeler ücretsiz sanırım öle demişlerdi bize.Ben fakülteye gidiyorum.Orada çocuk tedavisi için tüp bebek bölümü bakıyor.Normal kadın doğum bölümü kadın hastalıkları ve hamilelere bakıyorlar.Tedavi aşaması aşılama vs bunlarada tüp bebek bölümü bakıyorSenin doktorun kimdi?
Bakalım canım şuan doktorumu değiştirmeyi düşünmem canım.bana tıpkı bir anne gibi davranıyor.Telefon edip nasılsın diye sorduğu çok oldu. Şimdi doktorumu yarı yolda bırakmam. Ona çok alıştım. Ve çok profesyonel. Şehir dışından bile bi dünya hastası var. Sıra beklerken bi hastasıyla tanıştım balıkesirden geliyormuş hamile 8 yıldır çocuğu olmuyormuş. Ve şuan 5 aylık hamileydi.Öyle hastalarını görünce doktoruma biraz daha bağlanıyorum. Bu arada benim doktorum Aynur Şendemir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?