Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba canım ben metformini günde 1 tane alıyorum, klomeni de 6 defa kullandım ve 2 kere de çatlatma iğnesi oldum.en son mayısta klomen kullandıktan sonra adet olamadım yumurtalarım büyümedi, hazirandan beri de glifor kullanıyorum yaz tatilinde de hiç kasmadım kendimi rahat bi tatil yapayım dedim ama sonuç yok işte benim yumurtalar kafasına göre bazen büyüyo ve güzel çatlıyo bazen de yok oluyolar :)) anlamadım gittii :))

hayır canım aşılama daha kolay bir işlem çünkü
tüp bebekte yumurtanı dışarı alıyorlar, dölletip tekrar yerleştiriyorlar
aşılamada sadece yumurtalarına yakın yere spermler enjekte ediliyor

doğru diyosun canım şimdi o kadar kararsızım ki doktorumla görüşmem gerekiyor ama artık o kadar sıkıldım ki canım hiçbir şey yapmak istemiyor

iyi aksamlar kizlar ya benim gelebildigim zamanlarda iszler burda olamiyorsunuz yaaa

bir sey sormak istiyorum kizlar yaaa, uzun zamandir hamis haberi mi gelmyior yoksa ben sIk ugrayamadigim icin kacirdim mi???? :44::44::44::44:

İyiakşamlar canım evet denk gelemiyoruzHamile haberi bu aralar yok canım Sık girersen denk geliriz herhaldeBen sana diyorum ama bende yeri geliyor giremiyorum topiğe.Gönüller bir olsunSen nasılsın bu arada

Son düzenleme:

İyiakşamlar canım evet denk gelemiyoruzHamile haberi bu aralar yok canım Sık girersen denk geliriz herhaldeBen sana diyorum ama bende yeri geliyor giremiyorum topiğe.Gönüller bir olsunSen nasılsın bu arada

ehliyet kursuna gidiyorum ya canim, isten kalan zamanlarda da ev isi disardaki isler flean derken vakit gecip gidiyor... moral olmayinca insanin da bir sey yapmak gelmiyor icinden daha sIk gelmeye calisirim, zaten bi size takiliyorum dert ortaklarim benim bu arada kirmizilar yine gecikti iki aydir metformin kullaniyorum gecen ay güzelce gelmisti, bu ay yine gecikti, halbuki metformin kullaninca gecikmiyor yaaa test yapmaya da korkuyorum resmen...

sen nasilsin bakalim??? yeni ne var ne yok???

Aaa ne güzel ehliyet kursuna gitmenBende heves ediyorum gitmeye bakalım ileride giderim inşallah.Ama birazda paniğim benMoral bozukluğu çok kötü ama bozuncada bişey olmuyor olan kendimize oluyor.Bende öyle ev işi, dışarı işi gezme derken vakit geçiyor.Tek eksiğimiz şuan için bebek.Dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittik okadar güzel bir duyguki kucağımdan hiç indirmedim desem yeridir.Çok hoş bir tulum almıştım cepkenli puanlı gül kurusu imrenerek aldım inankiEşime bugün dedimki.Kendi bebeğimizde olsa onada güzel kıyafetler alırdım dedim duygulandım birazHepimizde heves ediyoruz biliyorum.Allah bizlere aratmasın yokluğunu bazen çok zor oluyor.Ama isyan etmek hem günah hem ele bişey geçmez.Allah büyüktür gün gelecek biz bu sefer kendi bebeğimiz için alıcağız o kıyafetleri ben inanıyorum bunaBende bu hafta içi eşim ultrason çektirecek varikosel için.Ona göre ameliyata karar verilecek canım

ooooofff of öyle iyi anlyiorum ki seni bilemezsin... her gördügüm bebege hamileye imrenerek bakiyorum.. ama bugünlerde gececek eminim biz de bebegimizi kucagimiza aldigimizda saglicakla hepsini unutcaz insaallaahhh.. tabi önce hamile kalmak lazim bunun icin... zaten belki de bizi en can evimizden vuran o sirin minicik bebek elbiseleri olsa gerek alip alip eve doldurasim var resmen yaaa magazalari gezerken ister ister hamile, bebek reyonlarindan geciyorum iste o zaman bütün hevesim kaciyor, hayattan soguyorum resmen... benimle ayni zamanda evlenip de ikinciye hamile olanlari görmek dahi istemiyorum.. zor yollardan geciyoruz.. ama tabi her zaman dedigimiz gibi hayirlisi olsun, saglikli olsun da biz bunlara katlanmaya alistik nasilsa, beklemek sorun degil epeydir de bekliyoruz zaten, yeterki saglikli hayirli evlatlar olsun...

simdiden gecmis olsun diyim tekrar canim, ameliyat nasil olacak peki??? iyilesme dönemi felan ne kadr sürüyor? insallah en kisa zamanda iyi olur esin de meleginize kavusursunuz..

Canım en iyi biz anlarız birbirimizin halinden o anlattıklarımızı şurda bütün arkadaşlar yaşıyordur eminim buna.Ama oluncada çok kıymetli olucak bizim bebeklerEvet zor yollardan geçiyoruz ama her zorluğun arkadasında bir kolaylık vardır diye bir surede geçiyor.İnşallah bu zorlukların ardından güzel günler bizimle olurEn önemliside sağlıklı hayırlı olsunlar.
Eşimin işleri şuan yoğun olunca bayramdan sonra ameliyat olayım olacaksam dedi.Mikrocerrahi yöntemini duyduk iyi olan oymuş.Normalini pek tavsiye etmiyorlar.İyileşme dönemide 2 hafta çok hareket edip kendini yormayacak.Ve sperm 0 ile 6 ay arasında yenileniyormuş kişiye göre değişiyormuş.Yani ameliyat sonrasında bekleme süreside var canımBu senede gelip geçti anlıyacağın Aminnn canım inşllh sizde en kısa sürede kavuşursunuz

ayyy insaalllaaahhhh baharcim, bu sIkIntIlardan sonra, söyle saglikli ve hayirlisi basta olmak üzere, tatli mi tatli, güzel mi güzel, akilli, zeki, uslu böyle bicir bicir bebeklerimiz olur insallah dedigin gibi cok kiymetli olacaklari kesin

ecet canim biz de dra gittigimizde dr demisti, bi sperm hücresi 7 haftada olusuyor felan diye, o yüzden iki ay sonrasina testi tekrarlamamizi istemisti. iki hafta cok sayilmaz canim ya dimi?? bi cok ameliyata göre cok kisa bi süre bence.. insallah beklediginiz gibi güzel sonuclar alirsiniz.. bu senenin yilbasi hediyesi de bebeginiz olur..

Ağzından bal damlıyor canım. İnşallahhhhhhhh en kısa sürede o tatlı miniğine kavuşursun Bakalım canım inşallah.Allah nasip etmişse gün ay boş.Şuan bile nasibimizde varsa olur

Ağzından bal damlıyor canım. İnşallahhhhhhhh en kısa sürede o tatlı miniğine kavuşursun Bakalım canım inşallah.Allah nasip etmişse gün ay boş.Şuan bile nasibimizde varsa olur

valla bunu cok dogru dedin canim, milyonlarca sperm hücresi olmasi gerektiginden bahsediyo drlar ama iclerinden sadece bir tanesi lazim, olmasi gerektiginde olur zaten.. yeterki zamani gelsin, rabbim hadi git annene desin o kadar da cok varki esinin sperm sayisi düsük olup da hamile kalan.. pkolu olup da hic bilmeden bebegine kavusan.. bizim su anki yasadiklarim sadece bi bahane sanki.. sadece zamaninin gelmesini bekliyoruz..

bari diyorum, su adet gecikmeleri olmasa klomene baslicam, gelmediler bi türlü.. 32. gün bugün..

Evet canım biz şuanda bir sınavdayız ve bunu geçersek mükafatıda bir o kadar büyük benceSayfanın başlarına bazen bakıyorumda o dertleşen ağlaşan arkadaşların çoğunun çocuğu olmuşta büyümüş bileDarısıda bizlere olur inşallah.Zamanı gelince olur elbet.Umutla bakmalıyız her zaman.Umutsuz bir hayat çok boş olur.Her insanın bir umudu beklentisi olmalı

tabiki umutla bakmaliyiz ama umutlanip kirmizi karti yemek de cok kötü oluyor sonra bak böyle dedin umutlandirdin beni

benden bu gecelik bu kadar canim, sabah erkenciyim yatip dinleneyim en iyisi.. cok tesekkürler hos sohbetin icin, iyi geceler tatli rüyalar

kızlar merhaba.. benim de 4 gün önce poliplerim alındı, iki tane vardı. bir dahaki aya da ilk kez klomene başlıyoruz...

Haklısın kırmızılar gelince kötü oluyor ama hiç olmamaktan iyidir canım.Bendede geçiyor 30 günü belli olmuyor yani.İnşallah bebeğin vardır Bende çıkacağım birazdan Allah kolaylık versin.Bende teşekkür ederim güzel sohbetin içinİyigeceler,tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…