A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kibSelam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelredy canım mesajını gördüm en kısa zamanda yazacağom....
kızlar dün 21. gün testim yapıldı değer progesteron: 6.03 çıktı bu değer normal aralıklarda görünüyor ama esas doktor diyecek henüz doktor göremedi sonuçları... internetten araştırdığım sağlıklı yumurtlamada değer 10 ve üzeri olmalıymış ama bunada şükür çünkü benim hep negatif çıkıyordu....
bunuda spora ve az yemeye borçluyum... hatta bazen aç yatıyorum diyebilirim.... elimden geleni yapıyorum yumurtlama olsun diye... ve karşılığını almaya başladım... inşallah bozulmaz ve ben yine elimden geleni yapmaya devam edeceğim....
kısacık durumumu yazmak için geldim bilgi vermek için....
yazılanları okuyamadım....
uykum var yatacağım şimdi... bu gün de çok iş var pazara gitmiştim buzdolabı düzenleyeceğim bu gün sonra yemek yapılacak....
ve nihayet ütüm bozuldu dün gece
eeeeeeeeee bana ütü mü dayanır.....
temizlikde yapacağım sağımız solumuz inşaat ve evi toz bulutu kaplamış sanki...
hepinizden iyi haberler bekliyorum öptüm
Haklısın canım üzülmemek elde değil.Ama Allah'tan gelen birşey inşallah yine nasip eder anne olmanı bundada vardır bir hayır.Umarım bundan sonrası daha güzel olur senin.O dediklerini şurda hepimiz yaşıyoruzdur yolda bir çocuk yada tanıdığın bebeğini görsek imreniyoruz kıskanma değilde tuaf bir duygu işte.Yaşamayan anlıyamaz.Aminn canım inşllh hepimize nasip olsun.Sende üzme kendiniEvet canım, mezarına ziyarete bile gidemiyorum, eşim ayıramıyor başından gidince ki, kucağımdaydı meleğim, kokusunu bile aldım sanırım, emzirdim hemde gerçek gibiydi, uyandım ve gözlerimi tekrar kapattım ne olur geri uyuyum diyeRABBİM hepimize nasip etsin inşALLAH canım benim, bebek hasreti çok zor, dün sokakta yürüyorum herkesin 2 elinde bir bebek arabsında, ALLAH ım dedim, yokluklarını gösterme, tüm isteyenlere nasip et inşALLAH...
Selam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))
redy canım mesajını gördüm en kısa zamanda yazacağom....
kızlar dün 21. gün testim yapıldı değer progesteron: 6.03 çıktı bu değer normal aralıklarda görünüyor ama esas doktor diyecek henüz doktor göremedi sonuçları... internetten araştırdığım sağlıklı yumurtlamada değer 10 ve üzeri olmalıymış ama bunada şükür çünkü benim hep negatif çıkıyordu....
bunuda spora ve az yemeye borçluyum... hatta bazen aç yatıyorum diyebilirim.... elimden geleni yapıyorum yumurtlama olsun diye... ve karşılığını almaya başladım... inşallah bozulmaz ve ben yine elimden geleni yapmaya devam edeceğim....
kısacık durumumu yazmak için geldim bilgi vermek için....
yazılanları okuyamadım....
uykum var yatacağım şimdi... bu gün de çok iş var pazara gitmiştim buzdolabı düzenleyeceğim bu gün sonra yemek yapılacak....
ve nihayet ütüm bozuldu dün gece
eeeeeeeeee bana ütü mü dayanır.....
temizlikde yapacağım sağımız solumuz inşaat ve evi toz bulutu kaplamış sanki...
hepinizden iyi haberler bekliyorum öptüm
Evet canım, mezarına ziyarete bile gidemiyorum, eşim ayıramıyor başından gidince ki, kucağımdaydı meleğim, kokusunu bile aldım sanırım, emzirdim hemde gerçek gibiydi, uyandım ve gözlerimi tekrar kapattım ne olur geri uyuyum diyeRABBİM hepimize nasip etsin inşALLAH canım benim, bebek hasreti çok zor, dün sokakta yürüyorum herkesin 2 elinde bir bebek arabsında, ALLAH ım dedim, yokluklarını gösterme, tüm isteyenlere nasip et inşALLAH...
Kızlar ben duphaston kullanmıştım 3 ay, bu ay ilaç almamıştım, hatta ilaç almadım diye geciktim sanıyorum ama acaba adet geçince de yumurtlama olur mu? Benim sat 21 ağustos du, ama 2 gün önce yani 22 eylülde falan kasık ağrım oldu sonrada yumurta akı gibi akıntı, yok dedim yumurtlamış olamam herhalde.. Böyle bişey olabilirmi ki??
arkadaslar bişey merak ediyorum.bütün pko lular aşırı kilolu ve kıllımı olurlar ? cunku ben kılolu degilim aksıne zayıf bıle sayılabilirim tuy problemım de var fakaat abartlcak kadar degil.ve bende kist cıkmadı ama adetlerım duzensiz.ilk soruma yanıt alabilirsem cok sevinirim.
bişey daha ekliyeyım
ben adet oluyumda ne kaadar geciktigi onemlı degil dıye dusunuyorum bir hafta gecıkse sorun etmem fakat bir haftayı gecerse tedirgin oluyorum ve suan bir aydır olmuyorum. cok ciddi bı durum farkındayım faat 3-5 gun gecıksede sorun edilmelimidri tehlıkelı bı durumun habercisi olabilirmi bu ?
merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım adetlerim çok sancılı geçiyordu ve bundan 3 ay önce de adetim bitti ama adetten sonra 15 gün farklı bi kanama ve pıhtı geldi. dr gittim ve yumurtalıkta 6 cm lik kist oldugunu eğer evlilik düşüncem varsa çabuklaştırıp hamile kalmam gerektiğini söyledi.. gecikmem riskli olurmuş ve çocuk içinde bi süre tedavi görüp öyle hamile görmem gerekiyomuş. ne yani ben şimdi evlennce çocuğu hemen yapmazsam bidaha olmayacak mı ? eğitim durumum var bu yüzden tüm hayatım altüst olacak çok çıkmaz bi durumfikirleriniz neler böyle birşey var mı ????
selam canım
elbette hepimizin yumurtlama şansı var pkos olsakta ve ilaç almasakta yılda 2-3 bazen 4 kere yumurtlamamız oluyor o zamanlarından biri olabilir....
yoksa tedavi olmayan pkoslar nasıl doğum yapsınlar bir düşün pkos olduğunu bilmeyen ve anne olan bir sürü kadın var... umudunu yitirme....
:)
bir de düzenli içilen progesteron hormonunun duphaston ya da progestan hapları vs. tedavi edici yanı da var canım....
inşallah bebeğin sana gelsin...
arkadaslar bişey merak ediyorum.bütün pko lular aşırı kilolu ve kıllımı olurlar ? cunku ben kılolu degilim aksıne zayıf bıle sayılabilirim tuy problemım de var fakaat abartlcak kadar degil.ve bende kist cıkmadı ama adetlerım duzensiz.ilk soruma yanıt alabilirsem cok sevinirim.
bişey daha ekliyeyım
ben adet oluyumda ne kaadar geciktigi onemlı degil dıye dusunuyorum bir hafta gecıkse sorun etmem fakat bir haftayı gecerse tedirgin oluyorum ve suan bir aydır olmuyorum. cok ciddi bı durum farkındayım faat 3-5 gun gecıksede sorun edilmelimidri tehlıkelı bı durumun habercisi olabilirmi bu ?
kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınabildiğini duymuştum çünkü rahimde yapışıklık perde gibi şeyler varsa onlarda açılıyormuş
rahim filmine gelince filmden sonra sana doktor bi şey demedi mi çünkü eğer ciddi bir tıkanıklıksa laparoskopi gerekiyormuş, ama basit
bir tıkanıklıksa film çekilirken ilaçla birlikte açılıyormuş. inşallah da öyle olmuştur hakkında hayırlısı olsun
olmustur muhtemel bılemıcem :)
evet konudan uzaklasmak ıyı gelır bende 2 seneyı gectı ısteyelı artıkkk takmıyorum eskısı kadar burdada cok takılmıyorum kafama takılmasına neden oluyor. ınsallahRabbım kısmet olacagı vakıt bızede nasıp edecek.
Negüzel bebeğini görmüşsün rüyada olsa gerçek gibi hissediyorsun.Bende bazen görüyorum doğum yaptığımı, bebeğimiAllah hayır etsin ve gerçeğini yaşatsın hepimize inşalalh.Umarım tedavin olumlu olurda rüyadaki gibi sevinirsin canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Hsgde açılabilir ben hsg çektirmedim ama çektirenlerden duymuştum
bişey daha ekliyeyım
Hoşgeldin aramıza bütün pkolular kilolu yada kıllı olacak diye birşey yok.Pkonun belirtileri her bünyede değişik olabilir.kiminde kilo alımı kiminde tüylenme,adet düzensizliği,saç dökülmesi.sivilce vs.En önemli belirtilerinden biride adet düzensizliği her ay sürekli bir düzensizlik varsa oluyorsa doktora gidilmeli.Adetinin 3.günü hormon tahlili yapılıyor genelde.Ultrasondada bakılarak anlaşılır.Bir an önce kadın doğumcuya gidersen gereken bilgiyi alırsın.Umarım pko yoktur .Geçmiş olsun
amin canım inşallah.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
klomen falan içtin mi hiç?
içtim canım 2 ay klomen kullandım bı etksıı olmadı 3 ay femara kullandım 2 ay yumurta buyudu son ılac kullanısımdada yumurta buyumedı toplamda 5 ay kullanmıs oldumtoplamda 6 ay kullanırız hapı demıstı dr um bende son hapı kullanmadan araverdım nerdeyse 1 sene olacak kılo vermeye calısıyorum dr kılo verr dedıı ılla onunla ugrasıyırum
busmai oğlun nasıl canım?
sütün arttı mı azcık?
iyimi sağlığınız?
kızlar sol kasıkta inanılmaz bir batma var. 3 gün önce kasığın sol üst köşesinde başladı ve şuan ayağa kalkarken hareket ettiğimde veya tuvalete cıkarken ordan aşağı doğru bir sancı oluyor. bu durumu yaşayan var mı? bir de bunun için hangi bölüme görünmeliyim ayağa kalkıp okula gidemedim bugün
ankara ankara güzelll ankaraaaaa seni görmeeeekkk issstterrrr herrr bahtııkkaraaaaa:))
canım bende spora basladım bende ınanıyorum faydası olacak dıyet yapmaya calısıyorum daha dogrusu daha dıkkatlı beslenmeye calısıyorum ve spor yapmadan kılomdakı azalmada cookk yavas oluyor ama sporla desteklersemmm cok daha hızlı oluyorrr kılo vermehadı ınsallah tedavısızzz bebegımızz olur en cok ıstedıklerımden bırı tedavısız olması cunku soracak mıllet tedavıyle mı yalan soylemekten hıcchıoslanmammmmm neyse olur ınsallah hadı kolay gelsın ıkımzıede
amin canım aminnn düşünme bu kadar çok düşündükçe acı katlanıyor benımde acılarım var yıllar gecsede ustunden cok dusununce mutlaka harap edıyor benıde ve ruyalarıma gırıyor bu kadar dusunme canım.
Keşke elde olsa canım, düşünmemek için çok uğraşıyorum, zaman geçtikçe acı bitiyr özlem artıyor..
olabılır bız pkoluların ne zaman yumurtlayacagı bellı degıl azıcık leke gorup yumurtlayanda var adet beklerkende yumurtlayan duyduk ama cok dusunme sen calısmalarada devam et keyıflennkasın sancısı adet belırtısıde olabılır tabı ama akıntı bılemıcemm
Çalışmalardan da keyif alınmıyorki canım artık, eşimide strese sokuyorum, geçen akşam bu yüzden tartıştık, lütfen pınar ben seni sevdiğim için seninle olmak istiyorum dedi, çok utandım ne demek o dedim ben ne için oluyorum, bana öyle gelmiyor dedi ve gitti uyudu... Akıntımda iyice çoğaldı zaten, anlamıyorum ya, adet mi olcam yoksa başka bişeymi..
hepsi olmazz ama genelde kılo kıllanma yumurta buyutememe adet duzensızlıgı ara kanama gıbı sorunları olur canım pko baslangıcıda olabılır herkesde ıncı dızılımı gorulmez ama hormonlar bazen gosterır bazen kılo gosterır bazen kıllanmadan derler bırkac seyı bırarda goorurlerse hemen pkooooo denır
A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kib
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelİnşallah yolun sonundada bebeğine kavuşursun.Bende yolun başındayım daha bakalım ne olucak İnşallah doktorda olumlu şeyler söyler senin için.Spor diyet dediğin gibi çok önemli.Ben dün dukan diyetine başladım bu arada kitabını aldım.Ve sabahları midem bulanıyor bugün 2.günüm başları kolay değil ama olsun bu sefer azimle devam edeceğim inşallah.Ütünmü bozuldu Yollayim bendekini sana acilse: Canın sağolsun alırsınız yine bir ütü İnşaat varsa çok kötü ya.Normalde inşat olmadan ev hergün batıyor tozun bereketi çok ben hergün toz al sil süpür yapmadan içim rahat etmiyor Allah kolaylık versin canım görüşürüz kib öpüyorum seni
Haklısın canım üzülmemek elde değil.Ama Allah'tan gelen birşey inşallah yine nasip eder anne olmanı bundada vardır bir hayır.Umarım bundan sonrası daha güzel olur senin.O dediklerini şurda hepimiz yaşıyoruzdur yolda bir çocuk yada tanıdığın bebeğini görsek imreniyoruz kıskanma değilde tuaf bir duygu işte.Yaşamayan anlıyamaz.Aminn canım inşllh hepimize nasip olsun.Sende üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?