Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Selam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))
A.s tamam canım evdeyken gelirsin artık kib
Canım böyle senden güzel haberler duydukça senin adına çok seviniyorum.Hızlı olmasada olumlu yönde sindire sindire gidiyorsun negüzelİnşallah yolun sonundada bebeğine kavuşursun.Bende yolun başındayım daha bakalım ne olucakİnşallah doktorda olumlu şeyler söyler senin için.Spor diyet dediğin gibi çok önemli.Ben dün dukan diyetine başladım bu arada kitabını aldım.Ve sabahları midem bulanıyor bugün 2.günüm başları kolay değil ama olsun bu sefer azimle devam edeceğim inşallah.Ütünmü bozulduYollayim bendekini sana acilse:Canın sağolsun alırsınız yine bir ütüİnşaat varsa çok kötü ya.Normalde inşat olmadan ev hergün batıyor tozun bereketi çok ben hergün toz al sil süpür yapmadan içim rahat etmiyorAllah kolaylık versin canım görüşürüz kib öpüyorum seni
Haklısın canım üzülmemek elde değil.Ama Allah'tan gelen birşey inşallah yine nasip eder anne olmanı bundada vardır bir hayır.Umarım bundan sonrası daha güzel olur senin.O dediklerini şurda hepimiz yaşıyoruzdur yolda bir çocuk yada tanıdığın bebeğini görsek imreniyoruz kıskanma değilde tuaf bir duygu işte.Yaşamayan anlıyamaz.Aminn canım inşllh hepimize nasip olsun.Sende üzme kendini

arkadaslar bişey merak ediyorum.bütün pko lular aşırı kilolu ve kıllımı olurlar ? cunku ben kılolu degilim aksıne zayıf bıle sayılabilirim tuy problemım de var fakaat abartlcak kadar degil.ve bende kist cıkmadı ama adetlerım duzensiz.ilk soruma yanıt alabilirsem cok sevinirim.

bişey daha ekliyeyım
ben adet oluyumda ne kaadar geciktigi onemlı degil dıye dusunuyorum bir hafta gecıkse sorun etmem fakat bir haftayı gecerse tedirgin oluyorum ve suan bir aydır olmuyorum. cok ciddi bı durum farkındayım faat 3-5 gun gecıksede sorun edilmelimidri tehlıkelı bı durumun habercisi olabilirmi bu ?

Son düzenleme:
Selam canlar..
Gelemedim uzun suredir yazamadim.. Hafta sonu evime donuyorum artik.. Ordayken bol bol gorusecegiz..
Ozleyin beni :)))

ankara ankara güzelll ankaraaaaa seni görmeeeekkk issstterrrr herrr bahtııkkaraaaaa:))

canım bende spora basladım bende ınanıyorum faydası olacak dıyet yapmaya calısıyorum daha dogrusu daha dıkkatlı beslenmeye calısıyorum ve spor yapmadan kılomdakı azalmada cookk yavas oluyor ama sporla desteklersemmm cok daha hızlı oluyorrr kılo verme hadı ınsallah tedavısızzz bebegımızz olur en cok ıstedıklerımden bırı tedavısız olması cunku soracak mıllet tedavıyle mı yalan soylemekten hıcchıoslanmammmmm neyse olur ınsallah hadı kolay gelsın ıkımzıede

amin canım aminnn düşünme bu kadar çok düşündükçe acı katlanıyor benımde acılarım var yıllar gecsede ustunden cok dusununce mutlaka harap edıyor benıde ve ruyalarıma gırıyor bu kadar dusunme canım.

olabılır bız pkoluların ne zaman yumurtlayacagı bellı degıl azıcık leke gorup yumurtlayanda var adet beklerkende yumurtlayan duyduk ama cok dusunme sen calısmalarada devam et keyıflenn kasın sancısı adet belırtısıde olabılır tabı ama akıntı bılemıcemm

hepsi olmazz ama genelde kılo kıllanma yumurta buyutememe adet duzensızlıgı ara kanama gıbı sorunları olur canım pko baslangıcıda olabılır herkesde ıncı dızılımı gorulmez ama hormonlar bazen gosterır bazen kılo gosterır bazen kıllanmadan derler bırkac seyı bırarda goorurlerse hemen pkooooo denır

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım adetlerim çok sancılı geçiyordu ve bundan 3 ay önce de adetim bitti ama adetten sonra 15 gün farklı bi kanama ve pıhtı geldi. dr gittim ve yumurtalıkta 6 cm lik kist oldugunu eğer evlilik düşüncem varsa çabuklaştırıp hamile kalmam gerektiğini söyledi.. gecikmem riskli olurmuş ve çocuk içinde bi süre tedavi görüp öyle hamile görmem gerekiyomuş. ne yani ben şimdi evlennce çocuğu hemen yapmazsam bidaha olmayacak mı ? eğitim durumum var bu yüzden tüm hayatım altüst olacak çok çıkmaz bi durum fikirleriniz neler böyle birşey var mı ????

abartmıs doktor hatta sacmalamıss kıstler erır cok gereklıyse ufak operasyonlarla gecıyor cocuk sahıbıde oluyoruz canım yhok oyle bırsey sacmalamıs arastırrısan bıtkıler var onları kullan daha evlı bıle degılsın kalmaz kıst falan, dr cehennem zebanısı gıbıler. kıstler ıcın arslanpencesı cıvanpercemı hayıt tohumu bıtkılerı var cok fayda gorenler var arastır karar ver dr a da bakıp canını sıkmaaaç

bir de düzenli içilen progesteron hormonunun duphaston ya da progestan hapları vs. tedavi edici yanı da var canım....
inşallah bebeğin sana gelsin...

Sağol canımmm.. İçime su serptin vallahi... Daha adet olmadım, inşALLAH bebeğim bana gelir

kızlar sol kasıkta inanılmaz bir batma var. 3 gün önce kasığın sol üst köşesinde başladı ve şuan ayağa kalkarken hareket ettiğimde veya tuvalete cıkarken ordan aşağı doğru bir sancı oluyor. bu durumu yaşayan var mı? bir de bunun için hangi bölüme görünmeliyim ayağa kalkıp okula gidemedim bugün

canım ben de pkoyum ve aşırı tüyüm hiç olmadı. gerçi bazen yüzümde kıllanma oluyordu ama abartılacak gibi hiç olmadı. aksine arkadaşlarım bana tüysüz bile derler. kilom da yok. ama pkoyum yani her pkolu kilolu ve kıllı olmuyor.

amin canım teşekkürler :)
hsgden sonra doktor yapışıklık var ama açarsak tekrar olabilir, tek tüpün zaten açık o yüzden önermiyorum dedi. laparoskopi yapmadı yani. tek tüpümü her ay yumurtlatmaya çalışacağız :))

amin canım inşallah.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
klomen falan içtin mi hiç?

teşekkürler canım :)

Hoşgeldin aramıza bütün pkolular kilolu yada kıllı olacak diye birşey yok.Pkonun belirtileri her bünyede değişik olabilir.kiminde kilo alımı kiminde tüylenme,adet düzensizliği,saç dökülmesi.sivilce vs.En önemli belirtilerinden biride adet düzensizliği her ay sürekli bir düzensizlik varsa oluyorsa doktora gidilmeli.Adetinin 3.günü hormon tahlili yapılıyor genelde.Ultrasondada bakılarak anlaşılır.Bir an önce kadın doğumcuya gidersen gereken bilgiyi alırsın.Umarım pko yoktur .Geçmiş olsun

pko dedigimiz sey kist sanırım ve bende kıst yok doktor oyle bişey soylemedi yanı ama tuylenme sac dokulmesı adet duzensızlıgı var ilginç

amin canım inşallah.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
klomen falan içtin mi hiç?

içtim canım 2 ay klomen kullandım bı etksıı olmadı 3 ay femara kullandım 2 ay yumurta buyudu son ılac kullanısımdada yumurta buyumedı toplamda 5 ay kullanmıs oldumtoplamda 6 ay kullanırız hapı demıstı dr um bende son hapı kullanmadan araverdım nerdeyse 1 sene olacak kılo vermeye calısıyorum dr kılo verr dedıı ılla onunla ugrasıyırum

anladım canım.. Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana :) vardır zamanı.

busmai oğlun nasıl canım?
sütün arttı mı azcık?
iyimi sağlığınız?

oğlum iyi canım haftasonu tatile kızılcahamama kaplıcalara bile gittik. önce korktum yolda üşütür mü diye. zaten herkes çok tepki gösterdi el kadar bebekle 4-5 saat yol gidilir mi diyerek, ama eşim dinlenmek istiyormuş gidelim dedi ben de gittim. arabanın sallantısından hep uyudu yolda, molalarda yedi ,sonra gene uykuya devam. sorun çıkmadı,eşim bebeğe bakarken ben havuza gittim, ben bakarken o gitti. çok güzel geçti 3 gün beraber vakit geçirme şansımız oldu. çünkü akşamları o işten yorgun geliyor ben de bebekle yorgun düşmüş oluyorum vakit geçiremeden yatıyoruz. sütü de pompayla sık sık sağarak arttırmıştım bu ara, ama oraya gidince pompa çalışmadı şimdi azaldı tekrar. gene uğraşacağım evde. kısacası galiba ben mama takviyesiz hiç doyuramayacağım bu çocuğu. sadece sabahları geceden biriken sütle doyabiliyor. sonraki öğünlerde doymuyor.
bicim ütünün bozulmasına çok güldüm:)) alemsin
ilaçsız yumurtlamışsın galiba tebrik ederim canımmm

üşütmüşsünsür ,ama devam ederse kadın doğum doktoruna görünebilirsin

Son düzenleme:
slm kızlar naber naıslsınız nasıl giidyor yeni hamışler var mı :) ben hala aynıyım bir değişiklik yok malesef diyete devam ediyorum ama hala zayıflayamadım nerde yanlış yapıyoırum bilmiyorum haftanın 4günü 50 dk yürüyorum ama hala zayıflayamadım (( onumuzdekı hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bende durumlar böylee

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum..

Amin canım, haklısın kıskanma değil, onu biz yaşıyoruz, yaşamayan anlayamaz ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…