Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yok tatlım ilk günkü kadar kötü değilim iyiyim şimdi ama tabi çok kötü olduğum anlar oldu bende geçen gün her sabah uyandığımda hissederdim onu ama geçen sabah hissetmedim az daha doktora gidecektim ki sağlam bir tekme yedim :))) ne kadar mutlu oldum bilemezsin iyi anlıyorum seni

canım biz anca ahkam kesiyioruz bunu yaşayanlar bilir herkesin düşüncesi farklı olabilir kendi çevremden biliyorum özürlü bir çocuğun nasıl yetiştiğini ve ne zorluklar yaşadıklarını şimdi ise ben ölürsem bu napıcak derdinde yaşıda geçkin bayanın onunla oldukça konuştuk bu konuları onun fikirleri bunu yaşamamış olanın fikirlerinden çok daha önemli benim için
bir örnekte sana vereyim o zaman arkadaşımın annesi iki kez hamile kalmış ve aldırmış çok zor şartlarda evlenmişti yaptığı doğru demiyorum asla savunmuyorum hatta annem benden hemen sonra aldırmış durumu yok diye onada çok kızgınım ayrıca neyse iki kez aldırdığı halde iki tane aslan gibi kızları var gayette sağlıklı biri benim çok samimi arkadaşım hem çok zeki hem çok başarılı böyle şeyler düşünme aldıranların bütün çocukları özürlü olcak diye birşey yok o zaman dünya özürlü çocukla dolardı ben senin düşüncene de özürlü bebeği doğurmayanların düşüncelerine de saygı duyuyorum herkes kendi kararlarıyla yaşar

bak metformini kesinlikle alabilirsen 2ye çıkar doktorunla konuş çok faydasını göreceksin ben 1 yıl 1 tane kullandım pek bişi göremedim 2ye çıkardıgım ay hamile kaldım doktorun çıkarmayabilir ama ısrar et ben 48 kiloydum ama yinede 2ye çıkardım baktım 1tane ile olacağı yok .. ve bende 5 defa klomen kullandım rahim filmi çektim en son.. sol tüpüm kapalıymış onu açtılar.. daha sonra 6. defa klomen ve ilk defa çatlama iğnesi oldum evitrelle.. o ay her zaman geciken adetim iğnenin etkisiyle gününde det oldum yani o ayda başarısız oldum oysa iğneden çok umutluydum.. doktor bana 3 ay dinlenmemi söyledi ve sadece metformin kullandım nisan ayında iğnemi oldum ayın 19 adet gördüm ve bidahada adet görmedim .. bu arada aslan pençesi çayı içtim günde 2 bardak sağon suyu yaptım .. yardımcı olduysam sevinirim çünkü bende çok ümitsizdim aklımda hep aşılama vardı gerek kalmadı Allah a şükür inşallah sanada gerek kalmaz sormak istediğin bişey vrsa sor..

mutlu olmazmı insan ya ben kıbırdaması için neler yapıyorum nefret ettiğim halde ne kadar tatlı çikolata varsa yiyi yorum.. aradan yarım saat sonra başlıyor dönmeye bu sefer uyku vermiyor

mutlu olmazmı insan ya ben kıbırdaması için neler yapıyorum nefret ettiğim halde ne kadar tatlı çikolata varsa yiyi yorum.. aradan yarım saat sonra başlıyor dönmeye bu sefer uyku vermiyor

canım sakın sürekli çikolata yeme bak benim şeker yüklememde yüksek çıktı hamilelikte şeker ve tansiyona çok dikkat etmek lazım sonradan bu hastalıklar kalabiliyor benim şeker 165 çıktı hemde tatlı yemediğim halde stresten büyük bir ihtimal arkadaşımda yüksek tansiyon hastalığı kaldı hamilelikten sonra Allah korusun o yüzden bebeği oynatıcam diye şeker hastası olma :)))

hamile biri olarak yukarıdaki yazıları okudum ve sadece şunu sölemek istiyorum Allah anneye kendi katından 1 zerre merhamet vermiş ki Allahtan dahamı merhametliyizki dünyaya gelecek cana müdahale edemeyiz şunu çok düşünmeliyiz bebek sağlıkla doğdu ne malumki ateşli bir hastalıkla özürlü olacak o zaman canına kıyabilecekmiyiz aynı şey...burda benim düşüncem senin düşüncesi yok Allah dünyaya bir can daha getirecekse kendine bir kul daha istiyor demektir sen aracısın...

selam arkadaslar hepınıze buraya artık cok gelmıyorum ama sızınle sunu paylasmak ıstedım
ben fılm cekıldım prolaktınden dolayı 57 ckmıstı ya hıpofiz bezının yanındakı kemıkte yarım santım adenom cıktı doktor kesınlıkle kotu bırsey deıl
benım kolumdada var zararsız ve oylece kalıyor orda dedi gıdebılırde dedı beyın cerrahı genel cerrah dahılıye hepsıne gosterdık zararsız belkı fılm cektırmesen bılemıycektın dedıler ve omrunun sonuna kadar oyle yasıycaktın dediler zararı olmayan bırsey dedi ve bırcok ınsanda belkı var farkında degıller dedı senın sosyal yasamını etkılemıycek dedıler..pskologa gıdıyorum canlarımm cok zor gunler yasadım cocuk dusuncesını tamamen kafamdan cıkardım rabbım bılır zamanını tedavı olmuyorum artık. cunku yasadgım seyler bana ders oldu
uzun olduysa kusura bakmayın lutfen hepnızı sevıyorum
herkez kotu bısey yok desede beynıme soz gecıremıyorum ya buyurse ya bısey olursa ya felc kalırsam ya ya ya ya işteeeee rabbım ıns yardım eder hepımıze..

Canımm yaaaHoşgeldin çok geçmiş olsun.Bak ama sonucunda kötü birşey yokmuş.Allah korusun daha kötüsü olabilirdi diğer bölümlerede göstermişsin için rahat olsun canımAllah beterinden korusunHayırlısı olsun önce senin sağlığın gelir.Herşeyden önemli kendi sağlığın öncelikle.Şu an hangisi seni mutlu huzurlu ediyorsa onu yap.Psikologa gitmende iyi rahatlarsın en azından.çocuk konusunada hazır hissettiğin zaman kendini ozman bakarsın çaresine.Canını sıkma yeterki öyle kötü şeylerde aklına getirme sakın kib öpüyorum seni.Allah'a emanet ol

canım merhaba
seni görünce yazayım dedim
oncelikle bişeyin omadığına sevindim.
ama bukadar kafana takman çok üzücü
umarım psikolog sana yardımcı olabilir

bilirsin olacakla öleceğe çare yoktur
tabiki hepimizin canı kıymetli ama olan yada olmayan herşeyi kafamızı takarsak
vucut daha da yorulur bünyen yıpranır
ve hastalılara açık hale gelirsin
ben de artık nasipse bebek olur diyorum elden birşey gelmiyor çünkü

ama sen kendini böyle yok gfelç kalırsam yok o parça büyürse
yok ölürsem gibi düşüncelerle doldurursan
mutsuz olur ve etrafını da mutsuz edersin
hayat gerçekten kısa ve Allah korusun ama hastalanmadan hastalığın yasını tutarsan da olmaz
sağlılıyken gezip eğlencen şükretcen
hastalanırsan da çaresine bakacaksın

sen bence kurslara kaıtl boyama olur bilgisayar olur dokuma nakış işte ne olursa
evde oturmaktan kafan hiç rahat etmiyor sanırsam
Allah sağlığımızı daim etsin bunada şükür

öpüyorum kızlar hepinizi kendinize iyi bakın
vee iyi davranın:)

reyyan herkesin hayatı inancı ve düşünceleri kendine sen öyle düşünüyorsun diye doğru olan o diye birşey yok herkesin doğruları da kendine şimdi ben burda kürtajı doğru buluyormuşum gibi bir izlenim yaratma ayrıca bende hamileyim sanki sen hamilesin iyi anne olan sensin ben kötümüyüm Rabbim ilim vermiş bilim vermiş kimsenin inancına göre kimsede haraket etmez hamileliğimin ilk zamanlarında bebeğimin doğacağı zaman hasta olacağını bilsem yani yüzde yüz emin olsam aldırırdım ama hiçbirşey yüzde yüz değil hiçbir test o yüzden boşuna bu muhabbetler kuaföre gelen ikizler var onların herşeyi düzgün çıktığı halde ikiside hasta napıcaksın bu durdumda elden birşey gelmez
ama şuna dikkat et senin doğruların kendine başkasının ki kendine ben olsam böyle yapardım gibi yaklaşsaydın tamam saygı duyarım ama din alimi gibi burda fetva vermeye hakkın yok bu kadar anne adayı neden yaptırıyor bu testleri hiç düşündün mü sen inandığın gibi yaşamakta özgürsün bende öyle

canım çok geçmiş olsun sakın kötü düşüncelerle kafanı doldurma kendine bu kötülüğü yapma doktorlar ne demiş ona önem ver için rahat değilse git başka bir doktora kesin emin ol
çocuk içinde düşünme zamanı gelince olacak Allahın izniyle böyle kendini üzerek onuda geciktirirsin tatlım
Allah şifa versin tez zamanda

öyle birşey yok ya bu benim sözlerim değil ben din alimide değilim belkide senden günahkarım ama öyle birşey yok üstüne basa basa sölüyorum hastada olsa ustada olsa bunu senin için değil herkes için söylüyorum cana kıyılmaz.!bana saygı duyma umrumda bile değil ama o can senin değil verilen her evlat bizim değil ki biz yaşamına sonlandıralım hep böyle olur zaten doğru söyleyen dokuz köyden kovulur!!!

Canım benim bak doktor ne güzel demiş, hem öğrenmesen öyle yaşayacaktın... Kötü düşünme olurmu... Herşeyin hayırlısı.. Bak ben ilacı bıraktım yine adetlerim bozuldu, bugün bat geçeli 3 gün oldu halen ne gelen var ne giden test te negatif, kısmetimizde ne varsa onu yaşarız... Kafamızı rahatlatamıyoruz ki bi.. Sen sıkma canını... RABBİM şifasını verir inşALLAH...

Dün rüya gördüm kızlar, hemde tam 1 yıl sonra oğlumu rüyamda gördüm... Kocaman olmuştu sıpam, aa diyorum oğlum ölmemiş yaşıyormuş, emziriyorum kızlar oğluşumu, öpüyorum, ama nasıl sütüm geliyor fışkırıyor böyle, ayrıca rüyamda gebelik testi yaptırmışım güya, bi bakıyorum hamileymişim, inanamıyorum, diyorumki ben oğlumu kaybettim diye üzülüyordum, şimdi oğlumda var ve hamileyimde, 2 çocuğum var benim.. Uyandım ama uyandığıma nasıl üzüldüm anlatamam, göğüslerim öyle sızlıyorduki kalktığımda bile, sanki gerçekten süt doluydular ve oğlumu emzirdim.. Bugün randevu aldım doktordan, bat ı geçeli ne kadar oldu gelen yok, gebelik testimde negatif, gitcem ve konuşcam iyice, artık, aşılama mı derler çatlatmamı ne olursa... dua edin olurmu kızlar... RABBİM hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşALLAH...

reyyan benden senın yazdıgın gıbı dusunuyorum canım ama bu kadar sertlesmeye gerek yok kımse bızım dogrularımızla yasamak zorunda degıl bızlerde kımsenın dogrularıyla yasamak zorunda degılız banada deseler hasta bı cocuk eskıden aldırırdım derdım ama sımdı kesınlıkle aldırmam derım benım ıcın farklı nedenler sagladı bunu gormemı belkı sen baska sekılde ogrendın ama herkes bunu bu sekılde dusunmeyebılır

gyaman canım senınde haklı sebeplerın vardır boyle dusunmek ıcın bırbırımızı yargılayacak degılız dusunceler ıcın herkes ıstedıgınız dusunebılır bırbırımıze saygı duymak kalır Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın.

kısacası kızlar guzel sohbetımızı sertlıklerle bozmayalım maşallah hepınızı bebeklerı sağlıklı ınsallah opuyorum hepınızı sevgıylen

üzmek amacım değil benim düşüncemde değil bu ben kendi düşüncemi savunmuyorumki herkes herşeyi yapmakta ezelden serbest bırakılmış belki çok sert çıktım ama etrafımda reeldede böyle arkadaşlarım var benim o yüzden dolmuş olabilirim merak ettiğim Allahın merhametinde niye şüphe ediyoruz eğer bebek problemliyse 20 hafta içinde ya kendini atar ya kalbi durur bundan sonra Allah yaşatıyorsa bir hayır vardır şer gördüğümüzde gizlenen böyle yazıyorum ama duada ediyorum inşallah bişey yoktur inşallah sağlıkla doğar...

hakkın var canım doğru ınsallah bebeklerınız saglıklıdır, hamılelıkte ınsanları bıraz daha cabuk alınır bozulur kırılır hale getırıyor ablamdan bılıyorum benım basıma dahaca gelmedı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…