canım ne diyeyim Allah korusun ama moralini bozma şimdi için çok sıkkındır eminim çok kötü bir his..
bazen bebişimi 1 gün hissetmediğim zaman o kadar kötü oluyorumki kıbırdasın diye elimden ne geliyosa yapıyorum Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin
ilk üç ayda onu öldürmek veya 5 aylıkken öldürmek arasında hiçbir fark yok. bütün organları oluşmuş oluyor ve annesinin karnında huzur içinde büyüyen minik bir insan oluyor. biri gelip kolunu bacağını kafasını koparıp huzurlu yerinden onu ceset olarak dışarı çıkartıyor.onun adına karar vererek.
down sendromlu çocuklar eğitimle pek çok şeyi başarıyorlar.üstelik onun senden sonra kalacağını nerden biliyorsun belki senden önce vefat edecek
ben hep şunu düşünürüm bir insanın kaderinde özürlü bir çocuğa bakmak varsa; sağlıksız bebeği aldırsa da ,sonraki sağlıklı bebeği öyle bir hastalık geçirir ki özürlü olur. biz bu küçük aklımızla kimin ölmesi kimin yaşaması gerektiğine karar verme lüksünde değiliz. burda hepimiz gördük ne yapsak da ne etsek de kendimiz hamile kalmayı başaramadık Allah ne zaman bu bebeğin oluşmasına karar verdi,o zaman oldu.canı veren Allahtır ve sadece O alır. can verme yolundaki tüm tedavilere evet, ama can almak yok
merhaba canım ben metformini günde 1 tane alıyorum, klomeni de 6 defa kullandım ve 2 kere de çatlatma iğnesi oldum.en son mayısta klomen kullandıktan sonra adet olamadım yumurtalarım büyümedi, hazirandan beri de glifor kullanıyorum yaz tatilinde de hiç kasmadım kendimi rahat bi tatil yapayım dedim ama sonuç yok iştebenim yumurtalar kafasına göre bazen büyüyo ve güzel çatlıyo bazen de yok oluyolar :)) anlamadım gittii :))
yok tatlım ilk günkü kadar kötü değilim iyiyim şimdi ama tabi çok kötü olduğum anlar oldu bende geçen gün her sabah uyandığımda hissederdim onu ama geçen sabah hissetmedim az daha doktora gidecektim ki sağlam bir tekme yedim :))) ne kadar mutlu oldum bilemezsin iyi anlıyorum seni
mutlu olmazmı insan ya ben kıbırdaması için neler yapıyorum nefret ettiğim halde ne kadar tatlı çikolata varsa yiyi yorum.. aradan yarım saat sonra başlıyor dönmeye bu sefer uyku vermiyor
Bakalım canım şuan doktorumu değiştirmeyi düşünmem canım.bana tıpkı bir anne gibi davranıyor.Telefon edip nasılsın diye sorduğu çok oldu. Şimdi doktorumu yarı yolda bırakmam. Ona çok alıştım. Ve çok profesyonel. Şehir dışından bile bi dünya hastası var. Sıra beklerken bi hastasıyla tanıştım balıkesirden geliyormuş hamile 8 yıldır çocuğu olmuyormuş. Ve şuan 5 aylık hamileydi.Öyle hastalarını görünce doktoruma biraz daha bağlanıyorum. Bu arada benim doktorum Aynur Şendemir canım.
Ne güzel doktorundan memnun kalmak önemli olanda o zaten.İyi bilen bir doktorsa bırakma tabiki.İnşallah senin tedavinde olumlu yönde ilerler.Nerde bu doktor canım özelmi yoksa hastanenin doktorumu:44:
Ne güzel doktorundan memnun kalmak önemli olanda o zaten.İyi bilen bir doktorsa bırakma tabiki.İnşallah senin tedavinde olumlu yönde ilerler.Nerde bu doktor canım özelmi yoksa hastanenin doktorumu:44:[/QUOTE
işallah canımcım işallah. Benim doktorum mudanya yolunda umi plaza varya orda canım. Pembe mavi - medikabil - soranusla çalışıyor. Hastaneyle bi ilgisi yok canım. Ama eşi medikabilin ortaklarındanmış diye duymuştum hastanede çalışan bi arkadaşımdan. Doktoruma sormadım ama. Ben medikabilde ufak bir operasyon geçirdim.650 TL tuttu diyor eşim. Aslında biz dışarıdan olduğumuz için onun tamamını ödememiz lazım.Ama eşime 250 TL ödetttirmiş. Tahliller konusundada çok yardımcı oluyor canım.
selam arkadaslar hepınıze buraya artık cok gelmıyorum ama sızınle sunu paylasmak ıstedım
ben fılm cekıldım prolaktınden dolayı 57 ckmıstı ya hıpofiz bezının yanındakı kemıkte yarım santım adenom cıktı doktor kesınlıkle kotu bırsey deıl
benım kolumdada var zararsız ve oylece kalıyor orda dedi gıdebılırde dedı beyın cerrahı genel cerrah dahılıye hepsıne gosterdık zararsız belkı fılm cektırmesen bılemıycektın dedıler ve omrunun sonuna kadar oyle yasıycaktın dediler zararı olmayan bırsey dedi ve bırcok ınsanda belkı var farkında degıller dedı senın sosyal yasamını etkılemıycek dedıler..pskologa gıdıyorum canlarımm cok zor gunler yasadımcocuk dusuncesını tamamen kafamdan cıkardım rabbım bılır zamanını tedavı olmuyorum artık. cunku yasadgım seyler bana ders oldu
uzun olduysa kusura bakmayın lutfen hepnızı sevıyorum
herkez kotu bısey yok desede beynıme soz gecıremıyorum ya buyurse ya bısey olursa ya felc kalırsam ya ya ya ya işteeeee rabbım ıns yardım eder hepımıze..
selam arkadaslar hepınıze buraya artık cok gelmıyorum ama sızınle sunu paylasmak ıstedım
ben fılm cekıldım prolaktınden dolayı 57 ckmıstı ya hıpofiz bezının yanındakı kemıkte yarım santım adenom cıktı doktor kesınlıkle kotu bırsey deıl
benım kolumdada var zararsız ve oylece kalıyor orda dedi gıdebılırde dedı beyın cerrahı genel cerrah dahılıye hepsıne gosterdık zararsız belkı fılm cektırmesen bılemıycektın dedıler ve omrunun sonuna kadar oyle yasıycaktın dediler zararı olmayan bırsey dedi ve bırcok ınsanda belkı var farkında degıller dedı senın sosyal yasamını etkılemıycek dedıler..pskologa gıdıyorum canlarımm cok zor gunler yasadımcocuk dusuncesını tamamen kafamdan cıkardım rabbım bılır zamanını tedavı olmuyorum artık. cunku yasadgım seyler bana ders oldu
herkez kotu bısey yok desede beynıme soz gecıremıyorum ya buyurse ya bısey olursa ya felc kalırsam ya ya ya ya işteeeee rabbım ıns yardım eder hepımıze..
hamile biri olarak yukarıdaki yazıları okudum ve sadece şunu sölemek istiyorum Allah anneye kendi katından 1 zerre merhamet vermiş ki Allahtan dahamı merhametliyizki dünyaya gelecek cana müdahale edemeyiz şunu çok düşünmeliyiz bebek sağlıkla doğdu ne malumki ateşli bir hastalıkla özürlü olacak o zaman canına kıyabilecekmiyiz aynı şey...burda benim düşüncem senin düşüncesi yok Allah dünyaya bir can daha getirecekse kendine bir kul daha istiyor demektir sen aracısın...
reyyan herkesin hayatı inancı ve düşünceleri kendine sen öyle düşünüyorsun diye doğru olan o diye birşey yok herkesin doğruları da kendine şimdi ben burda kürtajı doğru buluyormuşum gibi bir izlenim yaratma ayrıca bende hamileyim sanki sen hamilesin iyi anne olan sensin ben kötümüyüm Rabbim ilim vermiş bilim vermiş kimsenin inancına göre kimsede haraket etmez hamileliğimin ilk zamanlarında bebeğimin doğacağı zaman hasta olacağını bilsem yani yüzde yüz emin olsam aldırırdım ama hiçbirşey yüzde yüz değil hiçbir test o yüzden boşuna bu muhabbetler kuaföre gelen ikizler var onların herşeyi düzgün çıktığı halde ikiside hasta napıcaksın bu durdumda elden birşey gelmez
ama şuna dikkat et senin doğruların kendine başkasının ki kendine ben olsam böyle yapardım gibi yaklaşsaydın tamam saygı duyarım ama din alimi gibi burda fetva vermeye hakkın yok bu kadar anne adayı neden yaptırıyor bu testleri hiç düşündün mü sen inandığın gibi yaşamakta özgürsün bende öyle
öyle birşey yok ya bu benim sözlerim değil ben din alimide değilim belkide senden günahkarım ama öyle birşey yok üstüne basa basa sölüyorum hastada olsa ustada olsa bunu senin için değil herkes için söylüyorum cana kıyılmaz.!bana saygı duyma umrumda bile değil ama o can senin değil verilen her evlat bizim değil ki biz yaşamına sonlandıralım hep böyle olur zaten doğru söyleyen dokuz köyden kovulur!!!
reyyan benden senın yazdıgın gıbı dusunuyorum canım ama bu kadar sertlesmeye gerek yok kımse bızım dogrularımızla yasamak zorunda degıl bızlerde kımsenın dogrularıyla yasamak zorunda degılız banada deseler hasta bı cocuk eskıden aldırırdım derdım ama sımdı kesınlıkle aldırmam derım benım ıcın farklı nedenler sagladı bunu gormemı belkı sen baska sekılde ogrendın ama herkes bunu bu sekılde dusunmeyebılır
gyaman canım senınde haklı sebeplerın vardır boyle dusunmek ıcın bırbırımızı yargılayacak degılız dusunceler ıcın herkes ıstedıgınız dusunebılır bırbırımıze saygı duymak kalır Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın.
kısacası kızlar guzel sohbetımızı sertlıklerle bozmayalım maşallah hepınızı bebeklerı sağlıklı ınsallah opuyorum hepınızı sevgıylen
üzmek amacım değil benim düşüncemde değil bu ben kendi düşüncemi savunmuyorumki herkes herşeyi yapmakta ezelden serbest bırakılmış belki çok sert çıktım ama etrafımda reeldede böyle arkadaşlarım var benim o yüzden dolmuş olabilirim merak ettiğim Allahın merhametinde niye şüphe ediyoruz eğer bebek problemliyse 20 hafta içinde ya kendini atar ya kalbi durur bundan sonra Allah yaşatıyorsa bir hayır vardır şer gördüğümüzde gizlenen böyle yazıyorum ama duada ediyorum inşallah bişey yoktur inşallah sağlıkla doğar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?