Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sabah öğlen akşam 3 öğün tavuk ve salata yanı salata kıvırcık salatasımı yoksaa domates salatasımı canım hee bideee ara öğün yokmu acıkınca hep tavuk göğsü ve slaatamı yencek

Ecrin dukan yapsan gına gelir emin ol tavuk gibi oldum resmen3. günüm olduğu halde.Ama çok konuşulan bir diyet bakalım benim gibi pkoluya yarıyacakmı

bende de tüy sorunu var malesef yaa doktorum bana epilasyona giştme çocuk düşünüyorsan dedi çocukdan sonra tüy içinde tedavı olursun epilasyona gidersin dedi herhald eilaç falan vercek tüy sorunu için ben gidemiyorum epilasyona inş. allah nasşp ederse hamıle kalıp doğurursam ondan sonra :)

Ecrin dukan yapsan gına gelir emin ol tavuk gibi oldum resmen3. günüm olduğu halde.Ama çok konuşulan bir diyet bakalım benim gibi pkoluya yarıyacakmı

canım ben dukan yaptım bir ara 64 kılodan 585 kadara düştüm ama uzun süre yapamadım meyva yasak olduğu için yazdı ben yaptığımd akarpuzu kirazı yedım durdum bıraktım diyeti yine 64 kıloya çıktım bide biz pkolular için bu diyet sakıncalı galıba ilk gün çok baş ağrısı yaptımı bu diyet sende 4-5 gün sırf protein sonra sebze protein dimi

Aminn canım inşallah bebeğin olurda bakarsın onun çaresinede.Ben şuan sadece bıyık ve çene altı için gidiyorum çünkü maddi açıdan biraz tuzlu.Sırayla yaptırmayı düşünüyorum ama kısmet olursa

Canım seyir döneminde meyva var sadece bazı meyvalar yasakOda koruma evresinde herşeyi yiyorsun ama sağlıklı olarak..Başım ağrımadıda sabahalrı süt yumurta olunca bulantı yaptı bende bugün daha iyiyim mesela.Çünkü yumurta süt yemedim yulaf kepekli krep ve peynir yeşil çay dı menüm.Birde yürüyorum tempolu Ama yinede nasıl bir bünye varsa yavaş yavaş sinir oluyorum bende böyle olunca

evet canım biraz tuzlu malesef hayırlısı olsun :)

Bazen elde olmadan sık gelemiyoruz normal canım hayat mücadelesi işteEşinede çok geçmiş olsun ilaçlarını kullnsaymış keşke.İyi düzelmesine sevindim.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

yulaflı krep sevmıyorum ben yaa yoğurt bile sevmiyorum sankı ağzımda büyüyorrr yoğurt o dönem köfteden nefret ettım şimdi yiyemiyorum köftee ama p.tesi bi adet olayım doktora gideyim bakalım ne diycek belki p.tesi bende başalrım diyete yavaş yavaş gitcek demekki kılocuklarrr bende tempolu yürüyorum ama korkuyorum ya hamıleysem diye zaten ya hamıleysem ya hamıleysem dıye dıye 64 kıloya çıktım ben en fazla 51-52 görürüdüm evlenmeden önce :8

Haklısın çok hoş bir tadı yok ama şart bu diyette odaHayırlısı olsun önce sağlığın tabiki.Yürüyüş her zaman için faydalıdır hamile olsnda yürü.Tempolu koşarak değil tabikide normal hızda.Hamileler içinde yürüyüş çok faydalıymış.Ben çıkıyorum canım görüşürüz.Allah'a emanet ol

Evet inci gibi dizilmiş küçük kistciklerPeki doktor nasıl anladı olmadığını ultrasondan baktımı?Kan tahlili oldunmu?
sadece ultrasonda bakıldı ve bı sorun olmadıgı soylenıldı.ozele gittim ayrıca ama ilgili degillerdi.bende tuylenme var dedım tmm bakarız dedı oylece kaldı hormon testi falan yapılmadı .

sagol cnaım send ekendıne iyi bak allaha emanet ol öptüm çok arada uğrarım ben :)

Kızlar ben de yaklaşık 2 aydır adet olmuyorum.geçende de yazmıştım.dün doktora gittim kistlerimin maşallahı var tedaviye başlamamız lazım dedi.ama önce adet olmam gerekiyormuş adetimin 3. günü kan tahlili yapılacak.ona göre teşhis koyup tedaviye başlicakmış ben zaten ocak ayında doğum kontrol hapını bıraktım zaten.yine mi doğ.kont. vericek bana off :18:ayrıca bana adet söktürücü de vermedi ısrarla.

güzelim ben hiç düzenli adet görmedim 30 yaşındayım yıllardır o doğum kontrol ilaçlarını ara vererek kullanıyorum. 3 sene düzenli bir doktorum oldu adam en sonunda psikiyatriste gönderdi. o bile 3 senede ilaçları ara ara kesti ben kaç doktora gittiğimi saymadım bile ama sanırım 50 olur. artık şehir dışına arkadaş ziyaretine gittiğimde bile ünlü bir dr varsa hemen yolunu tutuyordum. ama hiç bir faydası yok inanki verdikleri ilaçları ezberledim. benim şahsen kullanmadığım bir tek ilaçları kalmadı... sayelerinde kullandığım türlü türlü ilaçlar sayesinde balon gibi şiştim. bir ara doktorum rahimi kalınlaştırmadan ilaçları bırakalımda kilo ver dediydi. 1.5 sene bıraktım bende salladım. 5 ayda bir oldum. stresten öldüm ama 70 kg a indim. tabi sonunda gittiğim doktor rahmin kalınlaşmış yumurta tembelliği oluşmuş dedi ohhh yeni bir derdimiz daha oldu dedim. yumurta tembelliği varsa bu ilaçları bırakma şansında azalıyor çünkü düzenli olman lazım. normalde 6 ay süreli kullandığım ilaçları (diane, yasmin,....vb) 9 ay süreli kullanmaya başladım. aman güzelim sana tavsiyem ilacı kullan ama yüklen bu duruma doktorunda dediği gibi çocuk isteyince sorun oluyor. nette araştır adet düzenlemeye ne iyi geliyorsa ilaçla birlikte başla.. bana soğan kürü yaradı sanki, 1 kez yaptım bu ay devam edeceğim. onun dışında maydonozu haşla yere koy wc ye oturur gibi üstüne otur buharı dağılasın tam girsin diye havlu sar bununla da temizleniyorsun. yanlız ayda 1-2 yap rahim incelmesine neden olmasın... bende çocuk istiyorum. en son belara kullandık adet düzene girsin diye son ayımdayım. bırakıp artık bebek olması için girişimlere başlayacağız. eşine senin adetinin 13-14. günleri ne yemek yaparsan bol sarmısak koy... cacık yaparsan bol sarmısaklı yap sarmısak erkekler için iyiymiş, sorun olsada olmasada... sende doktorun dediği gibi panik yapmadan hayatının en önemli konusu buymuş gibi davran ben o dediklerinde üstüne gitmedim olursa olur dedim... şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. azmin elinden birşey kurtulmaz yinede düzeliyorum ama keşke demek kötü oluyor...

bicim-bahar27-ecrin87-crimson-cvr-bngl33-busmai-filiz86............. ve diğer hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım nasılsıınız baya arayı açtım farkındayım .. bi projeyle uğraşıyordum ve yurt dışındayım artık.

pko konusuna gelince 2 aydır adetlerim düzenli oluyor (bu yazımı okuyan yeni hanımlar normalde 3 aydan 3 aya adet olabilyordum. metformin ile atlattım çok şükür. kilo problemim yok kilolu old düşünmeyin) bizlerde sadece gizli insülin direnci var tek çaremiz şekerden uzak durup egzersizli bir yaşam...

yazımı gören tüm canım arakadaşlarımdan yorum bekliyorum hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum

Arkadaşlar merhabalar belki hatırlayan olur beni arada sırada takip edıyorum topiği adetim 3 aydır düzensizdi ilk kez 21.gün adet oldum geçen ay bu ay olmadım 35 gun oldu. Gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktııı:)))) kan verdım hemen bakalım saat 10 falan ogrenırsın dedıler inşallah allah burdaki herkese nasip etsin kan sonuçu cıkmadan umutlanmakta ıstemıyorum ama paylaşmak ıstedım sadece sizlerle çünkü burası gercekten farklı burda moral buluyor insan bana zamanında yardımcı olan arkadaslara cokk teşekkur ederımm

21. günde adet olman da normal değil canım :44: inşallah bu ay umutların boşa çıkmaz. yumurtlama gününü anlayabiliyor musun ?

Canımmm,hoşgeldin.özledik seni
yurt dışına da açılmışsın hayırlı olsun.çok buyuk deneyim tebrik ederim imrendim cok
Ben durumumu özet geçeyim sana, 18 haziranda ilk aşılamamı oldum tutmadı.1 ay dinlendim.diğer ay tekrar başladık tedavıye o ay da östrojen hormonum tavan yaptı rahımde şişlikler oluştu.yumurtalıklarda yani. 2 aydır da gecmedı şişlik ta kı bu aya kadar.sonunda geçmiş ve yıne iğnelere başladım. 2.aşılamaya doğru gidiyoruz.Bir yandan da okul, cok zor olacak.

baharcım canım yolun başındayım diye düşünme hepimiz çok yol kat ettik :)
ve daha da iyi olacak... yarın yine doktora gideceğim güzel şeyler der de size yazarım inşallah....
doktor yollarını aşındırdım ben :)

evet canım kendliğinden çatladı hem de daha önce böyle olmamıştı çünkü gününde çatladı hep geç çatlardı yada çatlamazdı biliyorsun...
tatil yapmanız çok iyi olmuş canım.... iyi gelmiştir...
sütün yine çoğalır... sabah çok çok içmesi de yeterli aslında....

selam canım özledik seni,soranlar çok oldu....
aynen bende glifor ile 2 aydır düzenli geliyor canım....

Yesiiiiiiiiiiiiiiiillll beni nasil unutursun... Unutma beniiii... Ben seni hep dusundum durdum..
Yurtdisina gidip gitmeme arasi suruncemedeydin en son.. Cok sevindim canim.. Adetlerine de sevindim..
Ehh seni de sevindireyim mi simdi ben :)))
Bebek geliyoooooorrrr :)) yoklugunda hamis oldum ben :)))

canımmmm nerelerdesin sen yaa topiğin en aktif olanlarındandın projen hayırlı olsun başarılar diliyorum yurt dışındaymışsın haklı olraak vakit bulamıyorsundur, adetlerin düzene girmesine çok sevindim, benim doğuma az kaldı bekliyoruz minik paşamızı senne zaman geliyorsun tr ye.

şimdiden tebrik ederim canım inşalah kan sonuçlarında güzel çıkar. darısı diğer tüm arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…