Allah hayırlı etsin ve sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahArkadaşlar merhabalar belki hatırlayan olur beni arada sırada takip edıyorum topiği adetim 3 aydır düzensizdi ilk kez 21.gün adet oldum geçen ay bu ay olmadım 35 gun oldu. Gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktııı:)))) kan verdım hemen bakalım saat 10 falan ogrenırsın dedıler inşallah allah burdaki herkese nasip etsin kan sonuçu cıkmadan umutlanmakta ıstemıyorum ama paylaşmak ıstedım sadece sizlerle çünkü burası gercekten farklı burda moral buluyor insan bana zamanında yardımcı olan arkadaslara cokk teşekkur ederımm
Canımmmm ya çok özledim seni ara ara soruyordum zaten acaba nasıl napıyor diyebicim-bahar27-ecrin87-crimson-cvr-bngl33-busmai-filiz86............. ve diğer hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım nasılsıınız baya arayı açtım farkındayım .. bi projeyle uğraşıyordum ve yurt dışındayım artık.
pko konusuna gelince 2 aydır adetlerim düzenli oluyor (bu yazımı okuyan yeni hanımlar normalde 3 aydan 3 aya adet olabilyordum. metformin ile atlattım çok şükür. kilo problemim yok kilolu old düşünmeyin) bizlerde sadece gizli insülin direnci var tek çaremiz şekerden uzak durup egzersizli bir yaşam...
yazımı gören tüm canım arakadaşlarımdan yorum bekliyorum hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum
baharcım canım yolun başındayım diye düşünme hepimiz çok yol kat ettik :)
ve daha da iyi olacak... yarın yine doktora gideceğim güzel şeyler der de size yazarım inşallah....
doktor yollarını aşındırdım ben :)
evet canım kendliğinden çatladı hem de daha önce böyle olmamıştı çünkü gününde çatladı hep geç çatlardı yada çatlamazdı biliyorsun...
tatil yapmanız çok iyi olmuş canım.... iyi gelmiştir...
sütün yine çoğalır... sabah çok çok içmesi de yeterli aslında....
selam canım özledik seni,soranlar çok oldu....
aynen bende glifor ile 2 aydır düzenli geliyor canım....
Arkadaşlar merhabalar belki hatırlayan olur beni arada sırada takip edıyorum topiği adetim 3 aydır düzensizdi ilk kez 21.gün adet oldum geçen ay bu ay olmadım 35 gun oldu. Gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktııı:)))) kan verdım hemen bakalım saat 10 falan ogrenırsın dedıler inşallah allah burdaki herkese nasip etsin kan sonuçu cıkmadan umutlanmakta ıstemıyorum ama paylaşmak ıstedım sadece sizlerle çünkü burası gercekten farklı burda moral buluyor insan bana zamanında yardımcı olan arkadaslara cokk teşekkur ederımm
arkadaşlar şimdi kan sonucunu öğrendim 573 çıktı :)))))
arkadaşlar şimdi kan sonucunu öğrendim 573 çıktı :)))))
Baharcım nasılsın. Bir gelişme varmı eşinle ilgili
Merhaba Hanımlar,
başlık her ne kadar iç acıcı olmasa da belki de söyleyeceğiniz sözler bana da moral verir.
21 yaşındayım 4 aylık evliyim.
abartısız 8 doktora gittim. Hormon testleri yaptırdım. Erkeklik hormonu bıle yaptırdım o normal çıktı.
Ama LH değerim normalinden 4 kat daha yüksek çıktı.
Doktorlar Pcos diyor.Tüylenmem çok yok.Adet düzensizliğim aşırı derecede,ilaç içmezsem gelmiyor.Kilom var biraz.Zayıfla diyorlar ama 2 senedir kullandığım diane 35 zayıflamama müsade etmiyor. Çok iştahım açık.
yeni evlendiğim için doktora 4-5 sene çocuk düşünmüyorum dedim.Okadar erteleme tedavi gerekebilir dedi. Beynimden vuruldum sanki
okadar çocuk isteyen biriyimki.yumurtalarım tembelmiş, bu genetik bişeymiş.Yani dediki; kimisinin saçı nasıl kıvırcık kimisinin nasıl düz, senin yumurtalıklarında genetik tembel dedi.
2 senedir diane 35 kullanıyorum, ne zaman bırakacağım ara vermeden kullanmak zararlı değilmi,hamile kalabilecekmiyim,zayıflayamıyorum çok korkuyorum.
tecrübeleriniz varmı benimle paylaşabileceğiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
merhaba hanımlar hepinize günaydın..
sizleri takipteyim bende bir gelişme olunca yazıyordum vede oldu.
adetimi bekliyordum 24 ünde olmam gerekiyordu öncesinde günde 3 klomen, glifor, estrofem ve adete günlerinde progestan kullanıyordum, klomen,estrofem etki etmediğinden son ay bırakmıştık sadece doktorum glifor kullan dedi ve o kadar umutsuzdukki kontrole bile çağırmadı direk adet gününde gel dedi he birde öncesinde ben erken adet olmuştum 20 günü bulmamıştı bile doktorum ilaçlar herhalde hormonları dengesizleştirdi dedi.
ve artık iğnelere başlıcaktımki dayanamayıp 3 gün öncesi test yaptım, silikte olsa çift çızgi çıktı inanamadım hiç kafama bile takmadım hatta imkansız bu yanlıştır diye, ertesi günlerde farklı markalarda yine yapalım dedik hala inanamıyoruz ama hala acaba ilaçmı yaptı ama öyle bir imkanda yok gün geçtikçe çizgi belirginleşiryordu, nedense içimi bir korku kapladı ya olmazsa ya ters giderse diye beklemeye karar verdim 24 eylül evlilik yıldönümümüzdü o gün tatlı bir heycanla geçti bir o kadarda acabalarla dolu, ertesi günü artık dayanamayıp bu strese erkenden kan testine gittik uzun bir bekleyişin ve bol aksiliklerin ardından beta-HCG 790 çıktı.tabi ben hala inanamadım korkuyorum hemen kendi doktorumu aradım inanılmaz şaşırdı ve tebrik etti o gün gittiğim doktorda doktorumun eşiydi oda gayet güzel buldu değeri tabi biz o sırada eşimle aptal gibiyiz boş boş bakıyoruz konuşamıyoruz
biz anlam veremedik gerçekten inanılmaz bir mucize oldu çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bile geçtiğimiz ay büyümüş çatlamışlardı bile ve ben olsun diyede hiçbir şey yapmadım daha doğrusu kafaya takmadım nasılsa iğne olucam diye
Rabbimin bir mucizesi hediyesi oldu bu bize ona binlerce şükür, ben ne yapsamda ne etsemde öncesinde olmamıştı demekki Allahım gününü saatini biliyormuş ve en önemliside gönülden inanmak kendini bunaltmadan. Allahım bu duyguyu tüm isteyen arkadaşlarımıza yaşatsın bunu gönülden söylüyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip eder.
burayada yazmak istedim öncesinde sorunlarımızı konuşuyorduk, şimdide yine bir umut olsun hepimize.
Arkadaşlar merhabalar belki hatırlayan olur beni arada sırada takip edıyorum topiği adetim 3 aydır düzensizdi ilk kez 21.gün adet oldum geçen ay bu ay olmadım 35 gun oldu. Gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktııı:)))) kan verdım hemen bakalım saat 10 falan ogrenırsın dedıler inşallah allah burdaki herkese nasip etsin kan sonuçu cıkmadan umutlanmakta ıstemıyorum ama paylaşmak ıstedım sadece sizlerle çünkü burası gercekten farklı burda moral buluyor insan bana zamanında yardımcı olan arkadaslara cokk teşekkur ederımm
bicim-bahar27-ecrin87-crimson-cvr-bngl33-busmai-filiz86............. ve diğer hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım nasılsıınız baya arayı açtım farkındayım .. bi projeyle uğraşıyordum ve yurt dışındayım artık.
pko konusuna gelince 2 aydır adetlerim düzenli oluyor (bu yazımı okuyan yeni hanımlar normalde 3 aydan 3 aya adet olabilyordum. metformin ile atlattım çok şükür. kilo problemim yok kilolu old düşünmeyin) bizlerde sadece gizli insülin direnci var tek çaremiz şekerden uzak durup egzersizli bir yaşam...
yazımı gören tüm canım arakadaşlarımdan yorum bekliyorum hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum
merhaba hanımlar hepinize günaydın..
sizleri takipteyim bende bir gelişme olunca yazıyordum vede oldu.
adetimi bekliyordum 24 ünde olmam gerekiyordu öncesinde günde 3 klomen, glifor, estrofem ve adete günlerinde progestan kullanıyordum, klomen,estrofem etki etmediğinden son ay bırakmıştık sadece doktorum glifor kullan dedi ve o kadar umutsuzdukki kontrole bile çağırmadı direk adet gününde gel dedi he birde öncesinde ben erken adet olmuştum 20 günü bulmamıştı bile doktorum ilaçlar herhalde hormonları dengesizleştirdi dedi.
ve artık iğnelere başlıcaktımki dayanamayıp 3 gün öncesi test yaptım, silikte olsa çift çızgi çıktı inanamadım hiç kafama bile takmadım hatta imkansız bu yanlıştır diye, ertesi günlerde farklı markalarda yine yapalım dedik hala inanamıyoruz ama hala acaba ilaçmı yaptı ama öyle bir imkanda yok gün geçtikçe çizgi belirginleşiryordu, nedense içimi bir korku kapladı ya olmazsa ya ters giderse diye beklemeye karar verdim 24 eylül evlilik yıldönümümüzdü o gün tatlı bir heycanla geçti bir o kadarda acabalarla dolu, ertesi günü artık dayanamayıp bu strese erkenden kan testine gittik uzun bir bekleyişin ve bol aksiliklerin ardından beta-HCG 790 çıktı.tabi ben hala inanamadım korkuyorum hemen kendi doktorumu aradım inanılmaz şaşırdı ve tebrik etti o gün gittiğim doktorda doktorumun eşiydi oda gayet güzel buldu değeri tabi biz o sırada eşimle aptal gibiyiz boş boş bakıyoruz konuşamıyoruz
biz anlam veremedik gerçekten inanılmaz bir mucize oldu çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bile geçtiğimiz ay büyümüş çatlamışlardı bile ve ben olsun diyede hiçbir şey yapmadım daha doğrusu kafaya takmadım nasılsa iğne olucam diye
Rabbimin bir mucizesi hediyesi oldu bu bize ona binlerce şükür, ben ne yapsamda ne etsemde öncesinde olmamıştı demekki Allahım gününü saatini biliyormuş ve en önemliside gönülden inanmak kendini bunaltmadan. Allahım bu duyguyu tüm isteyen arkadaşlarımıza yaşatsın bunu gönülden söylüyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip eder.
burayada yazmak istedim öncesinde sorunlarımızı konuşuyorduk, şimdide yine bir umut olsun hepimize.
slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa
mrb ecrin folik asiti hamilelik düşünenlerde kullanıyomuş zaten içeriğinde vitamin vs. var ben şu an kullanıyorum canım bide benim 2 düşüğüm oldu araştırmalar yapılıyo ne olur ne olmaz diye coraspirinde kullanıyorum...sen neler yaptın uzun zamandr gelemedim umreye gittik eşimle 1 ay.lık gelince memlekete de gittim anca geldim neler yaptın bakalım
ooo ümreye gitmişsin süper canım bizim içinde dua etseydın allah kabul etsin .canım ben pek bişey yapamadım 2 ay önce kontrole gittim canım serophene ikle yumurtladım sonunda çok şükür 20mm yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldum ama bebeiş olmadı doktorum adet olunca gel dedi gidemedim ben bayram oldu tatıl girdi araya gidemedım pazartesi adet olcam galıba tekrar kontrole başlıycam bakalım kısmet aslında ekım gde aşılama düşünüyordum ama maddıyat biraz zorluyor bizi bakalım 1-2 ay daha yumurta takıbı yaptırcam 1hafta tatıl yaptım tatılde 4 kıloaldım veremıyorum 2 aydır diyet yapıyorum spor yapıyorum gitmiyorr bende durumlar böyle canım folık asıdı doktoıra söyliyeyim banada yazsın o zaman kılo yapıyor mu. inşç araştırmaların sonucu temiz çıkar canım :) bende durumlar bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?