Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah hayırlı etsin ve sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
Canımmmm ya çok özledim seni ara ara soruyordum zaten acaba nasıl napıyor diyeYurt dışındasın demek hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin canım.Adet olmanada ayrıca sevindim inşllh ilaçlara hiç gerek kalmaz.Daha başka ne var neyok duygusal durumlar felanUmarım herşey yolundadırBende durumlar tam tedaviye geçecektik eşimin sperm testi yaptırdı doktor üroloğa yönlendirdi ve varikosel teşhisi kondu.Hafta içi ultrasondan çekilicek öyle belli olucak.2010 senesinde ayrıntılı sperm testi yapılmadığı için eşimdede neolduğunu bilemedik.Boşa geçen zaman yaniOzaman en azından bilseydik çocuk düşünmesekte hemen o tedavisini olurdu hiç olmazsa.Bende durumlar aynı metformini kullanıyorum kontrollere gidip geliyorum.Hayırlısı olur inşallh hepimiz içinde.Kendine çok iyi bak öpüyorum seni arayı çok uzatma özletme kendini Aeo

İnşallah canım bu kat ettiğimizin yolların karşılığını alırız umarım.İnşallh iyi geçer yarınki kontrolün.Eşimde yarın ultrason çektirecek.Sağlığın iyi olsunda aşınsın yollar boşver

arkadaşlar şimdi kan sonucunu öğrendim 573 çıktı :)))))

Baharcım nasılsın. Bir gelişme varmı eşinle ilgili

Canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?Yarın çektirecek ultrason sonrada ikinci kez sperm tahlili yaptırıcak tam olarak ameliyatmı neyse belli olması için.Sizde ne var ne yok?Bu arada Bu cumartesi kızlarla buluşuyoruz katılım var .Gelmek istersen bekleriz senide

merhaba hanımlar hepinize günaydın..

sizleri takipteyim bende bir gelişme olunca yazıyordum vede oldu.
adetimi bekliyordum 24 ünde olmam gerekiyordu öncesinde günde 3 klomen, glifor, estrofem ve adete günlerinde progestan kullanıyordum, klomen,estrofem etki etmediğinden son ay bırakmıştık sadece doktorum glifor kullan dedi ve o kadar umutsuzdukki kontrole bile çağırmadı direk adet gününde gel dedi he birde öncesinde ben erken adet olmuştum 20 günü bulmamıştı bile doktorum ilaçlar herhalde hormonları dengesizleştirdi dedi.

ve artık iğnelere başlıcaktımki dayanamayıp 3 gün öncesi test yaptım, silikte olsa çift çızgi çıktı inanamadım hiç kafama bile takmadım hatta imkansız bu yanlıştır diye, ertesi günlerde farklı markalarda yine yapalım dedik hala inanamıyoruz ama hala acaba ilaçmı yaptı ama öyle bir imkanda yok gün geçtikçe çizgi belirginleşiryordu, nedense içimi bir korku kapladı ya olmazsa ya ters giderse diye beklemeye karar verdim 24 eylül evlilik yıldönümümüzdü o gün tatlı bir heycanla geçti bir o kadarda acabalarla dolu, ertesi günü artık dayanamayıp bu strese erkenden kan testine gittik uzun bir bekleyişin ve bol aksiliklerin ardından beta-HCG 790 çıktı. tabi ben hala inanamadım korkuyorum hemen kendi doktorumu aradım inanılmaz şaşırdı ve tebrik etti o gün gittiğim doktorda doktorumun eşiydi oda gayet güzel buldu değeri tabi biz o sırada eşimle aptal gibiyiz boş boş bakıyoruz konuşamıyoruz

biz anlam veremedik gerçekten inanılmaz bir mucize oldu çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bile geçtiğimiz ay büyümüş çatlamışlardı bile ve ben olsun diyede hiçbir şey yapmadım daha doğrusu kafaya takmadım nasılsa iğne olucam diye

Rabbimin bir mucizesi hediyesi oldu bu bize ona binlerce şükür, ben ne yapsamda ne etsemde öncesinde olmamıştı demekki Allahım gününü saatini biliyormuş ve en önemliside gönülden inanmak kendini bunaltmadan. Allahım bu duyguyu tüm isteyen arkadaşlarımıza yaşatsın bunu gönülden söylüyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip eder.

burayada yazmak istedim öncesinde sorunlarımızı konuşuyorduk, şimdide yine bir umut olsun hepimize.

pcos olabilirsin evet ama neden cocouğu 4 sene erteliyorsunki bide çok istediğini yazmışsın bak kardeşim pcos öyle bir hastalıkki bazen yıllarca tedavi görürsün olmaz bazen hiç düşünmessin olur yani ben derimki cocuk düşünceni erteleme gerekirse hemen düşün..
zayıflaman içinde sana metformini tavsiye edebilirim hem yumuralıklarını çalıştırır hemde adet düzenler hemde zayıflarsın günde 2 tane 80 mglık kullan doktoruna danış. burda birçok arkadaş bu ilaç sayesinde hem zayıfladı hemde adetleri düzene girdi. dianeyi 2 yıl kullanacağına metformini kullansaydın daha mantıklı olurdu bence.. ama şu an evlisin ve cocuk istemiyosun ve diane ile hem korunuyor hemde adetlerin düzene giriyor buda başka bir boyut.. eğer cocuk istiyor olsaydın sana hemen dianeyi bırak metformini kullan derdim.. fakat cocuk istemiyosan metformini yine kullanabilirsin zayıflaman ve adet düzeni için.. cocuk dşündüğün zaman ise sana klomen serapone gibi klomifen türlü ilaçlar verir doktorun.. tabi yumurta tembelliğinde var gerekirse iğne tedavisi görürsün yani demek istediğim cocuk düşünceni bu kadar ertleme..

gunaydın kızlar
mlstv gözün aydın sağlıkla kucagına alamak nasip olsun inş.ne mutlu sana Rabbim hepimize yaşatsın inş.

o kadar sevindimki aynı benim başıma gelen sana gelmiş bende klomen iğne tedavisinden sonra ara verdim iğnelere gececez diye 3 ay vercen dedi doktor bende bekledim klomen kullandıgım diğer ay hamile kaldım ve sadece glifor kullandım senin gibi.. yani mucize evet beklemediğim bir anda geldi.. 10 gün geçti adetimden kaynanam illa test yap dedi her zaman geciken adetim bu ayda gecikti dedim ama kaynanamın ısrarı üzerine yaptım inanamadım 2 çizgi yine yaptım yine yaptım 3 test yaptım ucude aynı çift şimdi 5 aylık hamileyim günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile kendine ve bebeğe dikkat et

güzel haberlerini bekliyoruz

çokk çokk teşekkür ederim değer verip yazdığın için..
sende benimle aynı mücadele etmişsin birsürü doktora gitmişsin. ben emin olamıyorum acaba bu doğru değil başkasına mı gitsem diye her doktor çıkışında düşnüyorum.
şimdi kurban bayramında samsuna gittiğimde ordada değerlerime baktırcam. doğru tedaviyi bulmalarını istiyorum:. ilaç kullanmasam adette kesiliyor gelmiyor.
aslında bir çok kadın adet dönemi çektiği sancıdan şikatçi ama ben değilim yeterki gelsin diyorum çok zor bi durum .. adetin gelmesinden falan sakıncam yok yeterki sağlıklı çocuğum olsun.aslında ben şuan hiç istemiyorum erken diye çalışmak istediğim için ama bu hastalık bu korku beni nerdeyse hemen çocuk yapmak istemeye itiyor.
soğan kürü sarımsak hayatta yiyemediğim yiyecekler malesef ((

slm kızlar napıyosunuz bakalım...?
hamile kalan arkadaşlar tebrik ediyorum nasıl hamile kaldınız yaptınız bi kür tedavi yöntemi varmıysı palaşırsanız sevinirim...
kızlar bende arada girmeye çalışıyorum canım çok sıkkın evde bu yıl çok sıkılacağa benziyorum ne yapcamı bilmiyorum ingilizcemi geliştirmek istiyorum bana yardımcı olabilecek site biliyomusunuz ingilizce konusunda hepinizi öpüyorummmmmmm

can ım nerelerdesin sen yaa özledik valla seni hoşgeldin ben aynıyım ne zayıflayabıldım nede hamıle kalabıldım aynı tas aynı hamam devam ediyorum sen neler yapıyorsun bakalım

slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa

mlstv canım yazmışsın nasıl hamişle kaldını ben şimdi gördüm allahım sağ salim kucana almak nasi,p etsin inşh

canım gözün aydın çok sevindim valla rabbım saglıcakla kucağına almayı anasip etsin evet herşeyin bir vakti zamanı var beklemek zor rabbım bize sabır versin :))

mrb ecrin folik asiti hamilelik düşünenlerde kullanıyomuş zaten içeriğinde vitamin vs. var ben şu an kullanıyorum canım bide benim 2 düşüğüm oldu araştırmalar yapılıyo ne olur ne olmaz diye coraspirinde kullanıyorum...sen neler yaptın uzun zamandr gelemedim umreye gittik eşimle 1 ay.lık gelince memlekete de gittim anca geldim neler yaptın bakalım

ooo ümreye gitmişsin süper canım bizim içinde dua etseydın allah kabul etsin .canım ben pek bişey yapamadım 2 ay önce kontrole gittim canım serophene ikle yumurtladım sonunda çok şükür 20mm yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldum ama bebeiş olmadı doktorum adet olunca gel dedi gidemedim ben bayram oldu tatıl girdi araya gidemedım pazartesi adet olcam galıba tekrar kontrole başlıycam bakalım kısmet aslında ekım gde aşılama düşünüyordum ama maddıyat biraz zorluyor bizi bakalım 1-2 ay daha yumurta takıbı yaptırcam 1hafta tatıl yaptım tatılde 4 kıloaldım veremıyorum 2 aydır diyet yapıyorum spor yapıyorum gitmiyorr bende durumlar böyle canım folık asıdı doktoıra söyliyeyim banada yazsın o zaman kılo yapıyor mu. inşç araştırmaların sonucu temiz çıkar canım :) bende durumlar bu :)

sağol canım ettim ettim dua inşh allah kabul eder.devam et bakalım canım benim inşkh olucak bide sen soğan kürü denemedin dimi hiç ben soğan kürü ile haile kaldım o ay düştü zaten çocuk bide onu denesen diyorum tabi dr tedavilerini önce yap.bende klomen + çatlatma 2 defa denedim olmadı hayırlısı olsun aşılama düşünmeden önce bide soğan kürünü dene folic asiti dr a sor ama ben burdan araştırdım bi çok kişi hamile kalmadan önce kullanmış..kilo aldırır mı bilmiyorum ama metmorfin kullanıyomuydun sen oda kilo verdiririyo genelde ya soğan kürü yaptığında kilo almazsın iştah kapatıyo :) ben progestan kullanarak adet olmaya çalışıcam hep gecikiyo 2 ay olamıyorum ilaç kullanmadan ama bundan sonra 17. günü başlıycam progestana yeşil de öyle yapıyodu sabah akşamdı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…