arkadaşlar şimdi kan sonucunu öğrendim 573 çıktı :)))))
merhaba hanımlar hepinize günaydın..
sizleri takipteyim bende bir gelişme olunca yazıyordum vede oldu.
adetimi bekliyordum 24 ünde olmam gerekiyordu öncesinde günde 3 klomen, glifor, estrofem ve adete günlerinde progestan kullanıyordum, klomen,estrofem etki etmediğinden son ay bırakmıştık sadece doktorum glifor kullan dedi ve o kadar umutsuzdukki kontrole bile çağırmadı direk adet gününde gel dedi he birde öncesinde ben erken adet olmuştum 20 günü bulmamıştı bile doktorum ilaçlar herhalde hormonları dengesizleştirdi dedi.
ve artık iğnelere başlıcaktımki dayanamayıp 3 gün öncesi test yaptım, silikte olsa çift çızgi çıktı inanamadım hiç kafama bile takmadım hatta imkansız bu yanlıştır diye, ertesi günlerde farklı markalarda yine yapalım dedik hala inanamıyoruz ama hala acaba ilaçmı yaptı ama öyle bir imkanda yok gün geçtikçe çizgi belirginleşiryordu, nedense içimi bir korku kapladı ya olmazsa ya ters giderse diye beklemeye karar verdim 24 eylül evlilik yıldönümümüzdü o gün tatlı bir heycanla geçti bir o kadarda acabalarla dolu, ertesi günü artık dayanamayıp bu strese erkenden kan testine gittik uzun bir bekleyişin ve bol aksiliklerin ardından beta-HCG 790 çıktı.tabi ben hala inanamadım korkuyorum hemen kendi doktorumu aradım inanılmaz şaşırdı ve tebrik etti o gün gittiğim doktorda doktorumun eşiydi oda gayet güzel buldu değeri tabi biz o sırada eşimle aptal gibiyiz boş boş bakıyoruz konuşamıyoruz
biz anlam veremedik gerçekten inanılmaz bir mucize oldu çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bile geçtiğimiz ay büyümüş çatlamışlardı bile ve ben olsun diyede hiçbir şey yapmadım daha doğrusu kafaya takmadım nasılsa iğne olucam diye
Rabbimin bir mucizesi hediyesi oldu bu bize ona binlerce şükür, ben ne yapsamda ne etsemde öncesinde olmamıştı demekki Allahım gününü saatini biliyormuş ve en önemliside gönülden inanmak kendini bunaltmadan. Allahım bu duyguyu tüm isteyen arkadaşlarımıza yaşatsın bunu gönülden söylüyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip eder.
burayada yazmak istedim öncesinde sorunlarımızı konuşuyorduk, şimdide yine bir umut olsun hepimize.
sağol canım ettim ettim dua inşh allah kabul eder.devam et bakalım canım benim inşkh olucak bide sen soğan kürü denemedin dimi hiç ben soğan kürü ile haile kaldım o ay düştü zaten çocuk bide onu denesen diyorum tabi dr tedavilerini önce yap.bende klomen + çatlatma 2 defa denedim olmadı hayırlısı olsun aşılama düşünmeden önce bide soğan kürünü dene folic asiti dr a sor ama ben burdan araştırdım bi çok kişi hamile kalmadan önce kullanmış..kilo aldırır mı bilmiyorum ama metmorfin kullanıyomuydun sen oda kilo verdiririyo genelde ya soğan kürü yaptığında kilo almazsın iştah kapatıyo :) ben progestan kullanarak adet olmaya çalışıcam hep gecikiyo 2 ay olamıyorum ilaç kullanmadan ama bundan sonra 17. günü başlıycam progestana yeşil de öyle yapıyodu sabah akşamdı sanırım.
hıı analdım cnaım benim soğan kürünü ben 1,5 yıl önce yapmıştım galıba dur bir doktor agideyim duruma göre yine yaaprım sagol :) ben metformın kullanıyorum canım sabah akşam 1000mg ama zayıflayamadım sadece tatlı iştahımı kesti bunada şükür ben hayıt hapı kapsulu kullandım 4ay düzenli 4 ayda düzenli adet oldum çok şükür ama yumurta takıbınden sonra bırakmıstım şimdi 1aydır yine içiyorum oda adeti getiryor düzenli içince prgestan sabah akşam içiliyor canım ama sürekli içmek sakıcalı diye duydum çünkü hamılelıkdede içnek gerekebilirmiş ve o zaman daha önce kullandığın için pek fazla etki etmezmiş bol şanslar cnaım folık asıtle hamıle kalanı çok duydum inş. bende işe yarar 2,5 sene önce ilk gittiğim doktorum drek folık plus vermişti bu bişey vermedi sorcam ama :)
agnucaston demi hayıt hapı bana cvr önermişti ama ben de işe yaramadı canım :) sendeki gelişmeler güzel moralini yüksek tut en yakın zamanda sen de kalıcaksın inşh tatlım bu ay kocakarıdan bahsetmiştim size gitmeden onu denendim 4 gün zeytinyağı ile masaj yaptı kasıklarıma hiç bi ağrı sızı olmuyo masaj gibi yapıyo bakalım işe yaıcakmı :) aslında inanmazdım böyle şeylere arkadaşım da pko o kaldı bende bi umut gittim valla :) öptüm cnm seni allahım yardımcın olsun gelişmelerin güzel
slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa
anladım canım teşekkür ederim allah kolaylık versin bize çoooook dua et olur mu :)ecrin87, pink42, crimson, bubenimiste ,orlic, dicle ve diğer arkadaşlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
isteyen herkese Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın, herkes için hergün dua ediyorum rabbim kimseye aratma diye.
bubenimiste kür yaptın mı diye sormuşssun;
hayır ben hiçbir kür yapmadım soğan kürü hiç içmedim sadece 3 4 ay önce bal,tarçın,çörekotu karşımını vede hergün maydanoz,dereotu yutuyordum bir ay sadece bunu yapmıştım bana iyi geldi gibi gelmişti fakat doktorum bir işe yaramıyacağını söylemişti.ondan sonrasında tamamen sadece ilaçlarımı kullandım.
ve bu ay hiçbirşekilde olsun diye bir çaba sarf etmedim aklıma bile gelmemişti.
canım moralini yüksek tut dr tedavilerini aksatma ve bol bol dua et inan hepimiz aynı dertten müzdaribiz allah yardımcımız olsun inşh hamile kalırsın...canım bahsettiğin ilacı bilmiyorum yeni duydum değerin de kaçıncı gün olduna bağlı adetin 8 ve 10. günleriysen iyi daha büyür ama 17. günden sonraysan pek bişi diyemiycemselam arkadaslar
bende pkolıyım ve bu ay klomen kullandım o bıttıkten sonra kontrole gıttım ve solda 12mm sagda6mm gelısmıs dedı doktor ıyı gıdıyo dedı yarın tekrar bakıcak ve estrofem dıye bı ılac almaya basladım ben kesene kadar alcaksın dedı bunu, nıhayetınde de alıyorum. sızce bu degerler ıyı mı? varmı bana bılgı verebılcek arkadaslar? bıraz umıtsızım ama posıtıf dusunmeye calısıyorum:9
sevgılerrrrrrrr
ecrincim sistit (idrar enf) olabilirsin dostum
ecrincim sistit (idrar enf) olabilirsin dostum
sistit mi ay olmayayım yaaahangi bölüme gitmem lazım ben endoklonoleji yi düşünüyorum ama randevu alamadım
merhaba hanımlar hepinize günaydın..
sizleri takipteyim bende bir gelişme olunca yazıyordum vede oldu.
adetimi bekliyordum 24 ünde olmam gerekiyordu öncesinde günde 3 klomen, glifor, estrofem ve adete günlerinde progestan kullanıyordum, klomen,estrofem etki etmediğinden son ay bırakmıştık sadece doktorum glifor kullan dedi ve o kadar umutsuzdukki kontrole bile çağırmadı direk adet gününde gel dedi he birde öncesinde ben erken adet olmuştum 20 günü bulmamıştı bile doktorum ilaçlar herhalde hormonları dengesizleştirdi dedi.
ve artık iğnelere başlıcaktımki dayanamayıp 3 gün öncesi test yaptım, silikte olsa çift çızgi çıktı inanamadım hiç kafama bile takmadım hatta imkansız bu yanlıştır diye, ertesi günlerde farklı markalarda yine yapalım dedik hala inanamıyoruz ama hala acaba ilaçmı yaptı ama öyle bir imkanda yok gün geçtikçe çizgi belirginleşiryordu, nedense içimi bir korku kapladı ya olmazsa ya ters giderse diye beklemeye karar verdim 24 eylül evlilik yıldönümümüzdü o gün tatlı bir heycanla geçti bir o kadarda acabalarla dolu, ertesi günü artık dayanamayıp bu strese erkenden kan testine gittik uzun bir bekleyişin ve bol aksiliklerin ardından beta-HCG 790 çıktı.tabi ben hala inanamadım korkuyorum hemen kendi doktorumu aradım inanılmaz şaşırdı ve tebrik etti o gün gittiğim doktorda doktorumun eşiydi oda gayet güzel buldu değeri tabi biz o sırada eşimle aptal gibiyiz boş boş bakıyoruz konuşamıyoruz
biz anlam veremedik gerçekten inanılmaz bir mucize oldu çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bile geçtiğimiz ay büyümüş çatlamışlardı bile ve ben olsun diyede hiçbir şey yapmadım daha doğrusu kafaya takmadım nasılsa iğne olucam diye
Rabbimin bir mucizesi hediyesi oldu bu bize ona binlerce şükür, ben ne yapsamda ne etsemde öncesinde olmamıştı demekki Allahım gününü saatini biliyormuş ve en önemliside gönülden inanmak kendini bunaltmadan. Allahım bu duyguyu tüm isteyen arkadaşlarımıza yaşatsın bunu gönülden söylüyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip eder.
burayada yazmak istedim öncesinde sorunlarımızı konuşuyorduk, şimdide yine bir umut olsun hepimize.
bicim-bahar27-ecrin87-crimson-cvr-bngl33-busmai-filiz86............. ve diğer hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım nasılsıınız baya arayı açtım farkındayım .. bi projeyle uğraşıyordum ve yurt dışındayım artık.
pko konusuna gelince 2 aydır adetlerim düzenli oluyor (bu yazımı okuyan yeni hanımlar normalde 3 aydan 3 aya adet olabilyordum. metformin ile atlattım çok şükür. kilo problemim yok kilolu old düşünmeyin) bizlerde sadece gizli insülin direnci var tek çaremiz şekerden uzak durup egzersizli bir yaşam...
yazımı gören tüm canım arakadaşlarımdan yorum bekliyorum hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum
Merhaba Hanımlar,
başlık her ne kadar iç acıcı olmasa da belki de söyleyeceğiniz sözler bana da moral verir.
21 yaşındayım 4 aylık evliyim.
abartısız 8 doktora gittim. Hormon testleri yaptırdım. Erkeklik hormonu bıle yaptırdım o normal çıktı.
Ama LH değerim normalinden 4 kat daha yüksek çıktı.
Doktorlar Pcos diyor.Tüylenmem çok yok.Adet düzensizliğim aşırı derecede,ilaç içmezsem gelmiyor.Kilom var biraz.Zayıfla diyorlar ama 2 senedir kullandığım diane 35 zayıflamama müsade etmiyor. Çok iştahım açık.
yeni evlendiğim için doktora 4-5 sene çocuk düşünmüyorum dedim.Okadar erteleme tedavi gerekebilir dedi. Beynimden vuruldum sanki
okadar çocuk isteyen biriyimki.yumurtalarım tembelmiş, bu genetik bişeymiş.Yani dediki; kimisinin saçı nasıl kıvırcık kimisinin nasıl düz, senin yumurtalıklarında genetik tembel dedi.
2 senedir diane 35 kullanıyorum, ne zaman bırakacağım ara vermeden kullanmak zararlı değilmi,hamile kalabilecekmiyim,zayıflayamıyorum çok korkuyorum.
tecrübeleriniz varmı benimle paylaşabileceğiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
İnşallah canım bu kat ettiğimizin yolların karşılığını alırız umarım.İnşallh iyi geçer yarınki kontrolün.Eşimde yarın ultrason çektirecek.Sağlığın iyi olsunda aşınsın yollar boşver
ecrin87, pink42, crimson, bubenimiste ,orlic, dicle ve diğer arkadaşlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
isteyen herkese Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın, herkes için hergün dua ediyorum rabbim kimseye aratma diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?