Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar şimdi kan sonucunu öğrendim 573 çıktı :)))))

Bir günde 2 güzel haber, çok çok çooook tebrık ederım.Sağlıkla kucağınıza alın inş.

hıı analdım cnaım benim soğan kürünü ben 1,5 yıl önce yapmıştım galıba dur bir doktor agideyim duruma göre yine yaaprım sagol :) ben metformın kullanıyorum canım sabah akşam 1000mg ama zayıflayamadım sadece tatlı iştahımı kesti bunada şükür ben hayıt hapı kapsulu kullandım 4ay düzenli 4 ayda düzenli adet oldum çok şükür ama yumurta takıbınden sonra bırakmıstım şimdi 1aydır yine içiyorum oda adeti getiryor düzenli içince prgestan sabah akşam içiliyor canım ama sürekli içmek sakıcalı diye duydum çünkü hamılelıkdede içnek gerekebilirmiş ve o zaman daha önce kullandığın için pek fazla etki etmezmiş bol şanslar cnaım folık asıtle hamıle kalanı çok duydum inş. bende işe yarar 2,5 sene önce ilk gittiğim doktorum drek folık plus vermişti bu bişey vermedi sorcam ama :)

agnucaston demi hayıt hapı bana cvr önermişti ama ben de işe yaramadı canım :) sendeki gelişmeler güzel moralini yüksek tut en yakın zamanda sen de kalıcaksın inşh tatlım bu ay kocakarıdan bahsetmiştim size gitmeden onu denendim 4 gün zeytinyağı ile masaj yaptı kasıklarıma hiç bi ağrı sızı olmuyo masaj gibi yapıyo bakalım işe yaıcakmı :) aslında inanmazdım böyle şeylere arkadaşım da pko o kaldı bende bi umut gittim valla :) öptüm cnm seni allahım yardımcın olsun gelişmelerin güzel

ecrin87, pink42, crimson, bubenimiste ,orlic, dicle ve diğer arkadaşlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için

isteyen herkese Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın, herkes için hergün dua ediyorum rabbim kimseye aratma diye.

bubenimiste kür yaptın mı diye sormuşssun;
hayır ben hiçbir kür yapmadım soğan kürü hiç içmedim sadece 3 4 ay önce bal,tarçın,çörekotu karşımını vede hergün maydanoz,dereotu yutuyordum bir ay sadece bunu yapmıştım bana iyi geldi gibi gelmişti fakat doktorum bir işe yaramıyacağını söylemişti.ondan sonrasında tamamen sadece ilaçlarımı kullandım.
ve bu ay hiçbirşekilde olsun diye bir çaba sarf etmedim aklıma bile gelmemişti.

evet canım cvr tavsiye etmişti :)sagol cnaım allah razı olsun bende öptüm seni grş inş. hamış kalırsın kocakarı işine yarar :)) bol şanslar :9 ne duyarsak yapıyorsuz işte vaktı zamanı var kısmet artık :)

Son düzenleme:
selam arkadaslar
bende pkolıyım ve bu ay klomen kullandım o bıttıkten sonra kontrole gıttım ve solda 12mm sagda6mm gelısmıs dedı doktor ıyı gıdıyo dedı yarın tekrar bakıcak ve estrofem dıye bı ılac almaya basladım ben kesene kadar alcaksın dedı bunu, nıhayetınde de alıyorum. sızce bu degerler ıyı mı? varmı bana bılgı verebılcek arkadaslar? bıraz umıtsızım ama posıtıf dusunmeye calısıyorum:9
sevgılerrrrrrrr

ecrincim sistit (idrar enf) olabilirsin dostum

anladım canım teşekkür ederim allah kolaylık versin bize çoooook dua et olur mu :)
canım moralini yüksek tut dr tedavilerini aksatma ve bol bol dua et inan hepimiz aynı dertten müzdaribiz allah yardımcımız olsun inşh hamile kalırsın...canım bahsettiğin ilacı bilmiyorum yeni duydum değerin de kaçıncı gün olduna bağlı adetin 8 ve 10. günleriysen iyi daha büyür ama 17. günden sonraysan pek bişi diyemiycem

ecrincim sistit (idrar enf) olabilirsin dostum

sistit mi ay olmayayım yaaa hangi bölüme gitmem lazım ben endoklonoleji yi düşünüyorum ama randevu alamadım

ÜROLOJİ SANIRIM
sen bi araştır sık sık idrara cıkma yanma ve ıdrarının ardından 1 kac damla için çok sıkkışmışlık hissidir
bendede oluyor arada cok sık rastlanan bişe evlendikten sonra kadınlarda oluyo
ilişki sonrası hemen wc cıkamıyoruz ya o , idrar tutma, üşütme, obölge temizligini soguk suyla yapma, kimyasal kullanma vs vs dolu sebebi var. cocuk olmasınıda engelleyen bişe idrar yolu enfeksıyonu
zatn senı yönlendırır dr aynı hastanede 2side vardır

gozun aydın canım ınsallah Rabbım tamamına erdırsın saglıcakla kucagına al

yahu bu estrofem nerden cıktı ben ılk kez duydum baska kullananlarda var sanırım ostrojen mıs nasıl kullanılıyor ve ne ıcın verıyor dr laradet duzenlemesı ıcın mı?

huhuuu yeni hamiş kokusu aldım been:)
hayırlı olsun kızlar Allah sonunda kucağınıza almayı da nasip etsin.
ne mutlu artık ümitleriniz umutlarınız yerini buldu
darısı başımıza

welcome back canim ozledik seni yeni maceralara yelken acmissin hayirli olsun cok sevindim senin adina evlenmeden once yapabilecegin herseyi yap:) ben iyiyim oglumla beraber büyüyorum:)

Ecrin87 evet canim folik asidi hamile kalmayi planlayanlarin icmeye baslamasi gerekiyo zaten ben toplam 1,5 sene ictim bebek planimin sonuclanmasi uzun sürdügü icin oyle oldu. O zaten vitamin ve vucudunda folik asit depolamak hamile kalmaya da yardimci oluyormus vucut saglikli olunca yumurta da saglikli oluyormus.kilo falan yapmiyo

canım ben de pkoyum ve 1 yıllık evliyim. 6 aydır bebek düşünüyorum, henüz olmadı. eğer pko isen ve yumurta tembelliğin varsa sakın bekleme. hemen tedaviye geç. ben 6 ay korundum, ona bile pişmanım şimdi. güvendiğin bir doktorla takiplerine başlamanı tavsiye ederim.

kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?

tuncss canım
gelde artık uzun uzun yazışalım anlat hamilelik nasıl gidiyor

canım doktorum izne çıkmış pazartesi ya da daha sonra gideceğim artık ama ben değerden iyi olduğunu anladım ya içim rahat...
inşallah eşinin usg si çok iyi çıksın....

amin inşallah çok sevindim canım tebrik ederim.... işte böyle iyi haberler bekliyoruz duymak istiyoruz....

kızlar gyamandan haber alan yok mu?
çok merak ediyorum sonucunu?
26 sında doktor kontrolü vardı?

her gece uzun uzun yazarsınız ben gelince kimsecikler olmaz :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…