Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar merak edenler için
ultrasonda bakıldı bebeğime yüzü için göstermemişti biliyorsunuz ki çok şükür herşeyi düzgün çıktı gözleri burun kemiği dudakları çok şükür sadece onu besleyen iki damarın birinde biraz daha az kan gidiyor önemli birşey değil dedi sonuçta gelişiminde bir sorun yok ama yinede her ihtimale karşı kontrol altında tutalım on gün sonra tekrar gel dedi ayın onu gibi ordayım şekerimde yüksek çıktı 167 tekrar şeker testi yaptırıcam tatlı yemediğim halde böyle oldu çok yemekte yemiyorum belkide stresten olmuştur bilmiyorum rejim yapmam gerekiyor sanırım

kızlar gyamandan haber alan yok mu?
çok merak ediyorum sonucunu?
26 sında doktor kontrolü vardı?

her gece uzun uzun yazarsınız ben gelince kimsecikler olmaz :))

tatlım çok saol ilgin için özel mesaj yazdım sana Rabbim gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah...

baharcım ancak gelebildim. Nete eşinin sonuçlarını çok merak ediyorum. Bizde aynı canım. Adet olmamı bekliyoruz ama olmadım hala her zaman 24 günde şıp diye olan adetim 26 gün oldu. Hala olmadım. Canım gelmek isterim cumartesi çarşıda olucam kuzenime düğün alışverişi yapıcam. Ama tanışmayı mutlaka isterim. Nerede ve saat kaçta buluşacaksınız??

kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?

canım boyle bulanık gıbı mı tortular f-var falan eger kı oyleyse hemen su tuketmeye basla suuuyu yeterınce ıcmezsen olur bu bı ara bu durumdan acıllık olmustum normalde 2-3 lt kadar su ıcerım bır ara bırakmısım ıdrarım tortulu sapsarı olmaya basladı bırazda sncılı gıbıydı acıle gıttım test yaptılar su tuketmeye basla hemen dedı dr. egerkı anlattıgım gıbıyse bu ben bunu bılıyorum canım.

cok sukur bırsey yokmus canım haydı gozun aydın rahatla artık

Bicim canum arkadasim..
Valla bende ozledim yazismalari.. Ama en cok evimi ve kocami ozledim :)))

Gyaman caniiimmmmmm.. Facedende yazdim sana.. Cok sukur Allah'ima.. Saglicakla gelsin oglus..

Esim haftasonu almaya geliyor beni.. Pztesi evimde olacagim insallah.. Az kaldi bol bol gelebilecegim artik..
Bugun ablam bebise hediye aldi cilgin.. Ben istemesemde birikiyor bi suru seyi oldu minik kuzumun..

Allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman dileğiyle
gunaydın kızlar
mlstv gözün aydın sağlıkla kucagına alamak nasip olsun inş.ne mutlu sana Rabbim hepimize yaşatsın inş.
İyigeceler canım:)Aminnn inşallah
A.s canım bugün eşimin ultrasonu vardı çekildi sonucuda verdiler ama sonucu göstereceğimiz doktor yerinde yoktu gitmiştiAma sonuçta okuduğum kadarıyla varikosel var ve sol tarafında küçük kist var yazıyorduZaten ameliyat olmadanda benim içim rahat etmezdi.Herşeyde bir hayır var bakalım hayırlısıSendede umarım bir sorun çıkmaz önemli birşey değildir inşllh.Bu durumunu kadın doğumcuya söylemedinmi:44:
Hayırlısı olsun canım gelişmeleri yazarsın.Eşim çektirdi sonucunu aldık ama doktor yerinde yoktu.Bicim okuduğum kadarıyla eşimde varikosel görünüyor hayırlısı olsun sağlığına kavuşsunda ameliyattan sonra belki kendiliğimden kalırım inşallah
Sevindim canım senin adına.İnşallah dahada iyiye gider.Gözün aydınŞekerin içinde dikkat et.Pkolular için bazı besinler zararlı şeker olduğu için.Hamur işi pirinç vs bu tür şeyler çok tüketme yürüyüş yap bol su iç

Hoşgeldin canım.Bende adet olacakmıyım bakalım hep bekliyoruz işte böyleSıkma canını sende stres yapıyorsan ondanda gecikiyordur.Biraz daha bekle bakalım neolucak?Eşimin sonucunu aldıkta doktor yerinde değildi.Ama sanırım eşimde varikosel var okuduğum kadarıyla birde sol tarafta küçük basit kist görünümü var yazıyorduCumartesi günü katılım bayağı olucak merinos parkının orada saat 1 30 da piknik gibi yapacağız.Allah mesut etsin kuzeninide isterseniz çarşıdan oraya gelin çaylar pastalar börekler yersinizÖzelden telimi verebilirim.Gelip bulamassan sıkıntı olmasın

Hoşgeldin TuncssGözün aydın hem eşine hem evine yakındada bebeğine inşallah kavuşuyosunNe güzel doğacak bebek rızkı kısmetiyle gelirmiş güle güle giysin meleğinGel tabiki bekleriz

Bahar canim esin kesin ameliyat olcak mi?
Birkac farkli doktordan yorum alin. İnsallah en kisa zamanda hersey yoluna girer .
Rabbimin sinavi bunlar hep.. Ben her tokezlemede sukrediyordum.. İnancimi hic kaybetmedim. Olacak vakti saati var diyordum.. En rahat ve aklimdan cikmis ayda oluverdi hemde tek iliski ile.. Yeterki Rabbim ol desin,hersey bizlere bir sebep..

Hoşgeldin TuncssGözün aydın hem eşine hem evine yakındada bebeğine inşallah kavuşuyosunNe güzel doğacak bebek rızkı kısmetiyle gelirmiş güle güle giysin meleğinGel tabiki bekleriz

Canimmm tesekkur ederim.. Ama ablam giysi almadi :))) sallanan atlar varya onun ayicik versiyonundan aldi :)))
Gule gule oynasin insallah..

Canimmm tesekkur ederim.. Ama ablam giysi almadi :))) sallanan atlar varya onun ayicik versiyonundan aldi :)))
Gule gule oynasin insallah..

Rica ederim canım.Aaa oda güzelmiş güle güle oynasın ozamanTeyzesi heves ediyordur tabiki teyze olucak onun verdiği heyecan

Rica ederim canım.Aaa oda güzelmiş güle güle oynasın ozamanTeyzesi heves ediyordur tabiki teyze olucak onun verdiği heyecan

Sorma valla zor durduruyorum.. Gordugu herseyi alabilecek potansiyel var :))

Ben artik yatar.. Uykum cok bastirdi.. İyi geceler iyi uykular canlar..

yaşasın canım dönüyorsun demek....
alsın :)) alacak tabi teyzesi değilmi ona cicilerde alacak cinsiyeti belli olsunda... canım benimde ablam var biliyorum kardeşlik başka bişey benimde bebeğim gelecek olursa o da almadan duramaz ablalar böyle tatlı oluyorlar maşallah :))

tabi canım gelişmem var aslında göğüs hassasiyetim devam ediyor yani sonucum kötü olsa devam etmezdi de mi?
yakın zamanda ya regl olurum ya da belki sevindiririm sizleri inşallah Yarabbim.... inan regl olursamda sevineceğim çünkü düzene girdiğini görmüş olacağım....
eşin ameliyatını olsun elbette canım....
eczacı tanıdığım bir kız var eşi varikoselden ameliyat olmuş... şimdi umutla her ay test yapıp bekliyor kız bebeği gelecek mi diye? nasıl iyi anlıyorum onu
o da benim gibi 3 er 5 er test alıp yapıyormuş...
tabiki o zaman kendiliğinden hamile kalma şansın olacak canım aşılamada bile sperm farkedeceğinden şansın artacak....
yani senin bence bu sebepten çocuğun olamadı pkodan değil canım...biliyorsun tek başına pko engel değil....

Son düzenleme:

evet adet olamama çok kötü bir şey yani bende adet oldugum gün bayram ilan ediyordum nerdeyse.. ben evlendikten 4 ay sonra adet düzenim tamamen bozuldu ve yaklaşık 20 ay boyunca hep sökücülerle adet oldum tabi bebek tedaviside görüyordum o cabası.. şimdi adet sıkıntım yok sancım yok Allaha şükür

evet ben hamileliğimden 3 ay önce kullandım zaten hep kullanıyodum ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için doktor hep yazdı gebeliğin 3. ayına kadar devam ettim sonra kestim

adetinin kacıncı günü gittin kontrole ? 14. gün yumurtalarının büyümüş olması gerekiyo en az 18 mm erekirse çatlama iğneside verir hayırlısı hakkında

kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?
canım ben uyguladım ilk kürümde hamile kaldım ancak düştü senin dediğin gibi akıntım olmadı ama işe yaradı canım devam et aynı zaman da gün aşırı ilişki sonra inşallah kalırsın cnm

canım gözünaydın bişi çıkmamış inşh herşey daha da yoluna girer öptüm

evet ben hamileliğimden 3 ay önce kullandım zaten hep kullanıyodum ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için doktor hep yazdı gebeliğin 3. ayına kadar devam ettim sonra kestim

çok güzel bende devam edicem dr bana folbiol vermişti önce onu bitireyim dedim bende demir eksikliği var sonra da hamileyken almıştım folic plus var ona devam edeyim bu folbiol da folicasit içeriyo aynıdır dimi ?

cevap için sagol canım benim doktora gitcem salı günü inş. o zaman yazdırırım çok öptüm seni nasılsın nasıl gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…