kızlar gyamandan haber alan yok mu?
çok merak ediyorum sonucunu?
26 sında doktor kontrolü vardı?
her gece uzun uzun yazarsınız ben gelince kimsecikler olmaz :))
canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?yarın çektirecek ultrason sonrada ikinci kez sperm tahlili yaptırıcak tam olarak ameliyatmı neyse belli olması için.sizde ne var ne yok?bu arada bu cumartesi kızlarla buluşuyoruz katılım var .gelmek istersen bekleriz senide
kızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?
kızlar merak edenler için
ultrasonda bakıldı bebeğime yüzü için göstermemişti biliyorsunuz ki çok şükür herşeyi düzgün çıktı gözleri burun kemiği dudakları çok şükür sadece onu besleyen iki damarın birinde biraz daha az kan gidiyor önemli birşey değil dedi sonuçta gelişiminde bir sorun yok ama yinede her ihtimale karşı kontrol altında tutalım on gün sonra tekrar gel dedi ayın onu gibi ordayım şekerimde yüksek çıktı 167 tekrar şeker testi yaptırıcam tatlı yemediğim halde böyle oldu çok yemekte yemiyorum belkide stresten olmuştur bilmiyorum rejim yapmam gerekiyor sanırım
Allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman dileğiylemerhaba hanımlar hepinize günaydın..
sizleri takipteyim bende bir gelişme olunca yazıyordum vede oldu.
adetimi bekliyordum 24 ünde olmam gerekiyordu öncesinde günde 3 klomen, glifor, estrofem ve adete günlerinde progestan kullanıyordum, klomen,estrofem etki etmediğinden son ay bırakmıştık sadece doktorum glifor kullan dedi ve o kadar umutsuzdukki kontrole bile çağırmadı direk adet gününde gel dedi he birde öncesinde ben erken adet olmuştum 20 günü bulmamıştı bile doktorum ilaçlar herhalde hormonları dengesizleştirdi dedi.
ve artık iğnelere başlıcaktımki dayanamayıp 3 gün öncesi test yaptım, silikte olsa çift çızgi çıktı inanamadım hiç kafama bile takmadım hatta imkansız bu yanlıştır diye, ertesi günlerde farklı markalarda yine yapalım dedik hala inanamıyoruz ama hala acaba ilaçmı yaptı ama öyle bir imkanda yok gün geçtikçe çizgi belirginleşiryordu, nedense içimi bir korku kapladı ya olmazsa ya ters giderse diye beklemeye karar verdim 24 eylül evlilik yıldönümümüzdü o gün tatlı bir heycanla geçti bir o kadarda acabalarla dolu, ertesi günü artık dayanamayıp bu strese erkenden kan testine gittik uzun bir bekleyişin ve bol aksiliklerin ardından beta-HCG 790 çıktı.tabi ben hala inanamadım korkuyorum hemen kendi doktorumu aradım inanılmaz şaşırdı ve tebrik etti o gün gittiğim doktorda doktorumun eşiydi oda gayet güzel buldu değeri tabi biz o sırada eşimle aptal gibiyiz boş boş bakıyoruz konuşamıyoruz
biz anlam veremedik gerçekten inanılmaz bir mucize oldu çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bile geçtiğimiz ay büyümüş çatlamışlardı bile ve ben olsun diyede hiçbir şey yapmadım daha doğrusu kafaya takmadım nasılsa iğne olucam diye
Rabbimin bir mucizesi hediyesi oldu bu bize ona binlerce şükür, ben ne yapsamda ne etsemde öncesinde olmamıştı demekki Allahım gününü saatini biliyormuş ve en önemliside gönülden inanmak kendini bunaltmadan. Allahım bu duyguyu tüm isteyen arkadaşlarımıza yaşatsın bunu gönülden söylüyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip eder.
burayada yazmak istedim öncesinde sorunlarımızı konuşuyorduk, şimdide yine bir umut olsun hepimize.
İyigeceler canım:)Aminnn inşallahgunaydın kızlar
mlstv gözün aydın sağlıkla kucagına alamak nasip olsun inş.ne mutlu sana Rabbim hepimize yaşatsın inş.
A.s canım bugün eşimin ultrasonu vardı çekildi sonucuda verdiler ama sonucu göstereceğimiz doktor yerinde yoktu gitmiştislm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa
Hayırlısı olsun canım gelişmeleri yazarsın.Eşim çektirdi sonucunu aldık ama doktor yerinde yoktu.Bicim okuduğum kadarıyla eşimde varikosel görünüyor hayırlısı olsun sağlığına kavuşsunda ameliyattan sonra belki kendiliğimden kalırım inşallahtuncss canım
gelde artık uzun uzun yazışalım anlat hamilelik nasıl gidiyor
canım doktorum izne çıkmış pazartesi ya da daha sonra gideceğim artık ama ben değerden iyi olduğunu anladım ya içim rahat...
inşallah eşinin usg si çok iyi çıksın....
amin inşallah çok sevindim canım tebrik ederim.... işte böyle iyi haberler bekliyoruzduymak istiyoruz....
Sevindim canım senin adına.İnşallah dahada iyiye gider.Gözün aydınkızlar merak edenler için
ultrasonda bakıldı bebeğime yüzü için göstermemişti biliyorsunuz ki çok şükür herşeyi düzgün çıktı gözleri burun kemiği dudakları çok şükür sadece onu besleyen iki damarın birinde biraz daha az kan gidiyor önemli birşey değil dedi sonuçta gelişiminde bir sorun yok ama yinede her ihtimale karşı kontrol altında tutalım on gün sonra tekrar gel dedi ayın onu gibi ordayım şekerimde yüksek çıktı 167 tekrar şeker testi yaptırıcam tatlı yemediğim halde böyle oldu çok yemekte yemiyorum belkide stresten olmuştur bilmiyorum rejim yapmam gerekiyor sanırım
baharcım ancak gelebildim. Nete eşinin sonuçlarını çok merak ediyorum. Bizde aynı canım. Adet olmamı bekliyoruz ama olmadım hala her zaman 24 günde şıp diye olan adetim 26 gün oldu. Hala olmadım. Canım gelmek isterim cumartesi çarşıda olucam kuzenime düğün alışverişi yapıcam. Ama tanışmayı mutlaka isterim. Nerede ve saat kaçta buluşacaksınız??
Bicim canum arkadasim..
Valla bende ozledim yazismalari.. Ama en cok evimi ve kocami ozledim :)))
Gyaman caniiimmmmmm.. Facedende yazdim sana.. Cok sukur Allah'ima.. Saglicakla gelsin oglus..
Esim haftasonu almaya geliyor beni.. Pztesi evimde olacagim insallah.. Az kaldi bol bol gelebilecegim artik..
Bugun ablam bebise hediye aldi cilgin.. Ben istemesemde birikiyor bi suru seyi oldu minik kuzumun..
Hoşgeldin TuncssGözün aydın hem eşine hem evine yakındada bebeğine inşallah kavuşuyosun Ne güzel doğacak bebek rızkı kısmetiyle gelirmiş güle güle giysin meleğin Gel tabiki bekleriz
Canimmm tesekkur ederim.. Ama ablam giysi almadi :))) sallanan atlar varya onun ayicik versiyonundan aldi :)))
Gule gule oynasin insallah..
Rica ederim canım.Aaa oda güzelmiş güle güle oynasın ozamanTeyzesi heves ediyordur tabiki teyze olucak onun verdiği heyecan
yaşasın canım dönüyorsun demek....Bicim canum arkadasim..
Valla bende ozledim yazismalari.. Ama en cok evimi ve kocami ozledim :)))
Gyaman caniiimmmmmm.. Facedende yazdim sana.. Cok sukur Allah'ima.. Saglicakla gelsin oglus..
Esim haftasonu almaya geliyor beni.. Pztesi evimde olacagim insallah.. Az kaldi bol bol gelebilecegim artik..
Bugun ablam bebise hediye aldi cilgin.. Ben istemesemde birikiyor bi suru seyi oldu minik kuzumun..
Hayırlısı olsun canım gelişmeleri yazarsın.Eşim çektirdi sonucunu aldık ama doktor yerinde yoktu.Bicim okuduğum kadarıyla eşimde varikosel görünüyor hayırlısı olsun sağlığına kavuşsunda ameliyattan sonra belki kendiliğimden kalırım inşallah
çokk çokk teşekkür ederim değer verip yazdığın için..
sende benimle aynı mücadele etmişsin birsürü doktora gitmişsin. ben emin olamıyorum acaba bu doğru değil başkasına mı gitsem diye her doktor çıkışında düşnüyorum.
şimdi kurban bayramında samsuna gittiğimde ordada değerlerime baktırcam. doğru tedaviyi bulmalarını istiyorum:. ilaç kullanmasam adette kesiliyor gelmiyor.
aslında bir çok kadın adet dönemi çektiği sancıdan şikatçi ama ben değilim yeterki gelsin diyorum çok zor bi durum .. adetin gelmesinden falan sakıncam yok yeterki sağlıklı çocuğum olsun.aslında ben şuan hiç istemiyorum erken diye çalışmak istediğim için ama bu hastalık bu korku beni nerdeyse hemen çocuk yapmak istemeye itiyor.
soğan kürü sarımsak hayatta yiyemediğim yiyecekler malesef((
slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa
selam arkadaslar
bende pkolıyım ve bu ay klomen kullandım o bıttıkten sonra kontrole gıttım ve solda 12mm sagda6mm gelısmıs dedı doktor ıyı gıdıyo dedı yarın tekrar bakıcak ve estrofem dıye bı ılac almaya basladım ben kesene kadar alcaksın dedı bunu, nıhayetınde de alıyorum. sızce bu degerler ıyı mı? varmı bana bılgı verebılcek arkadaslar? bıraz umıtsızım ama posıtıf dusunmeye calısıyorum:9
sevgılerrrrrrrr
canım ben uyguladım ilk kürümde hamile kaldım ancak düştü senin dediğin gibi akıntım olmadı ama işe yaradı canım devam et aynı zaman da gün aşırı ilişki sonra inşallah kalırsın cnmkızlar soğan kürü kullanan var mı aranızda.. benim 12. günüm bitti. ama afedersiniz idrarımı yapınca sanki küçük parçalara görüyorum klozette açık renkte.. nedir bu ya anlamadım?
kızlar merak edenler için
evet ben hamileliğimden 3 ay önce kullandım zaten hep kullanıyodum ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için doktor hep yazdı gebeliğin 3. ayına kadar devam ettim sonra kestim
Ecrin87 evet canim folik asidi hamile kalmayi planlayanlarin icmeye baslamasi gerekiyo zaten ben toplam 1,5 sene ictim bebek planimin sonuclanmasi uzun sürdügü icinoyle oldu. O zaten vitamin ve vucudunda folik asit depolamak hamile kalmaya da yardimci oluyormus vucut saglikli olunca yumurta da saglikli oluyormus.kilo falan yapmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?