Çok saol cnm Rabbim sanada nasip etsin hayırlı zamanda. İmrenmek gayet insani bir duygu utanmana gerek yok hepimiz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz sadece sen değilsin. Bu süreçte sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Çok gariptir ki ne zaman yeter artık diyip yılma noktasına geliyoruz o zaman bir bakmışız hamileyiz :)))
Bahar27 nasil becermisim bilmiyorum ama senin yazina cevap verecekken senin yazdiklarini kendi yazim gibi eklemisim. Coook pardonsanirim telefondan yazdigim icin boyle oluyor :)
Bugun kontrolum vardı, herşey yolunda cok sükür 2 tane yumurtam var. Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum değerlerin iyi dedi.
Bu gece 12 -1 gibi çatlatma iğnemi yapacağım. Çarşamba günü de öğlen saat 1 gibi 2.aşılamam oluyor inş.hayırlısıyla
Bir de sorum var, ovitrelle var çatlatma iğnesi olarak. Karnımdan mı vurayım,kolumdan mı?:44:
hiç sorma ya canım toprak kaplar varsa su testisi bende var ondan su içiyorum yiyesim geliyo testiyi toprak kokusuna bayılıyorum hatta bi ara kil yeme hastalığı vardı bende bıraktım aklıma gelince kötü oluyo :)
Evet ya genel gidisat gercekten boyle :)) heralde koyverip stres yapmadigin ay bebis artik annesine daha fazla nazlanmiyor :)))
Sağlık olsun canım ben daha olmadım.TSH ın kaçlarda Sedacığım benim yükselmiş yine napıcam ben yaİlaç kullnıyordum sabahları 2 tane.Düşmüştü değerim doktor 1 tane iç artık dedi.Eee baktım yine yükselmiş neyapsam bilmiyorum.Benim bu zor kilo vermem sanırım bu Tshdan ne yapayım sence.Fakültede kontrolüm var gidince söyleyim ama hep aynı şeyler ilacı değiştirsin bari
BENİM 2 AY KADAR 3.080 Dİ CANIM. AMA ŞUAN KAÇLARDA BİLMİYORUM. BANA ONUNLA İLGİLİ Bİ İLAÇ VERMEDİ CANIM.AMA BENİM BAK KİLO VERMEMİ ENGELLEMİYOR 9 GÜNDE 4,5 KİLO GİTTİ.
hayırlısı olsun inşallah tutar.. yumurtaların büyüyor galiba normal yollarla olmadımı merak ettim yani 20 mm yumurta çatlamaya hazır demektir.. ben iğnemi kolumdan yapmıştım farketmiyor aslında
aaa o nasıl bişeymişki ben böyle giderse yiyecem ya olmuyo birazcık bile olsa temiz toprak kum bulsam ama temizid yokki bizim bahçde var ama gözümün görmemesi grek eşimde getirmiyo bulmuyo yani çok kızıyor ama inanılmaz bişy şu an bil dişlerim birbirine değiyor bahçeye gidesimm varrrrbu arada hamileliğin kacıncı ayındasın imzana eklememişsinde
9 günde 4,5 kilo nasıl verdin kızzz hemen yazarmısın bana merak ettim
canım şimdi iş yerindeyim.eve gidince yazarım detayına kadar. Ama ben bile anlamadım. Kendi doktorum çok sevindi tedaviye çok yardımı olucak bu giden kiloların dedi. En son diyetisyene cuma gitmiştim. O 4,5 un üzerine rahat bi 2 kilo falan daha verdim. Bu diyetisyene tavsiyeyle gittim canım. Pko lu bir arkadaşım o bayanda diyet yaptı ve sonra güzel haberin gelmesi çok sürmedi.şimdi ise bebği doğdu ve hamilelik kullarından kurtulmak için gidiyor. Bende heveslendim ve başladım. şimdi kilolar yok olmaya başladıkça daha da hevesleriyorum.
Sağol diclecim
yumurtalarım iğneyle oluşuyor canım.Kendiliğinden ve klomenle yumurtam oluşmuyor.
Doğal yolla biraz zor dedi doktorum, eşimde varikosel var.Sayısında ve hareketliliğinde sorun var.O yuzden aşılama denıyoruz 2.ye.
Gece yaptım ıgnemı karnımdan.
Maşallah negüzel başarının devamını dilerim Sedacım nasıl bir diyet uyguluyorsun paylaşırsan sevinirizcanım şimdi iş yerindeyim.eve gidince yazarım detayına kadar. Ama ben bile anlamadım. Kendi doktorum çok sevindi tedaviye çok yardımı olucak bu giden kiloların dedi. En son diyetisyene cuma gitmiştim. O 4,5 un üzerine rahat bi 2 kilo falan daha verdim. Bu diyetisyene tavsiyeyle gittim canım. Pko lu bir arkadaşım o bayanda diyet yaptı ve sonra güzel haberin gelmesi çok sürmedi.şimdi ise bebği doğdu ve hamilelik kullarından kurtulmak için gidiyor. Bende heveslendim ve başladım. şimdi kilolar yok olmaya başladıkça daha da hevesleriyorum.
Tatlım bende diyetisyene gittim ama kilo vermem çok yavaştı.Gittiğin diyetisyen kim bende bursadayım belki giderim ona bende.Moralim çok bozuldu çünkü bu tsh yükselince kilomda gitmeyince içimden birşey yapmak gelmiyorSağlık olsun canım ben daha olmadım.TSH ın kaçlarda Sedacığım benim yükselmiş yine napıcam ben yaİlaç kullnıyordum sabahları 2 tane.Düşmüştü değerim doktor 1 tane iç artık dedi.Eee baktım yine yükselmiş neyapsam bilmiyorum.Benim bu zor kilo vermem sanırım bu Tshdan ne yapayım sence.Fakültede kontrolüm var gidince söyleyim ama hep aynı şeyler ilacı değiştirsin bari
BENİM 2 AY KADAR 3.080 Dİ CANIM. AMA ŞUAN KAÇLARDA BİLMİYORUM. BANA ONUNLA İLGİLİ Bİ İLAÇ VERMEDİ CANIM.AMA BENİM BAK KİLO VERMEMİ ENGELLEMİYOR 9 GÜNDE 4,5 KİLO GİTTİ.
cvr canım adaçayını denemedim ama şimdilik adetlerim düzene girdi gibi.... :) güzel dileklerin için teşekkür ederim....
redy canım ben adet oldum :) tam gününde oldum diye sevindim bebek gelmedi bu ay ama hiç sorun değil o da olacak inşallah....esas senin iyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla bu ay içinde inşallah
kızlar 10 gün kadar yokum.... döndüğümde iyi haberlerinizi alırım inşallah öpüyorum....
canım 2aşılamn olcakmıs hayırlısı olsun aşılamadan sonra dinlen yat canım ertesi günüde nöbetçiymişsin o gün okula gitme bence bütün gün ayakda olma benim fikrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?