Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet ya genel gidisat gercekten boyle :)) heralde koyverip stres yapmadigin ay bebis artik annesine daha fazla nazlanmiyor :)))

Kızlar "callanetics egzersizleri" varmış çok hızlı kilo verdiriyormuş ,sırt ağrılarını falan da geçiriyormuş. videoları varmış millet evde yapıyor denemek lazım çok etkili diyorlar

hayırlısı olsun inşallah tutar.. yumurtaların büyüyor galiba normal yollarla olmadımı merak ettim yani 20 mm yumurta çatlamaya hazır demektir.. ben iğnemi kolumdan yapmıştım farketmiyor aslında

aaa o nasıl bişeymişki ben böyle giderse yiyecem ya olmuyo birazcık bile olsa temiz toprak kum bulsam ama temizid yokki bizim bahçde var ama gözümün görmemesi grek eşimde getirmiyo bulmuyo yani çok kızıyor ama inanılmaz bişy şu an bil dişlerim birbirine değiyor bahçeye gidesimm varrrr bu arada hamileliğin kacıncı ayındasın imzana eklememişsinde

Sağlık olsun canım ben daha olmadım.TSH ın kaçlarda Sedacığım benim yükselmiş yine napıcam ben yaİlaç kullnıyordum sabahları 2 tane.Düşmüştü değerim doktor 1 tane iç artık dedi.Eee baktım yine yükselmiş neyapsam bilmiyorum.Benim bu zor kilo vermem sanırım bu Tshdan ne yapayım sence.Fakültede kontrolüm var gidince söyleyim ama hep aynı şeyler ilacı değiştirsin bari

BENİM 2 AY KADAR 3.080 Dİ CANIM. AMA ŞUAN KAÇLARDA BİLMİYORUM. BANA ONUNLA İLGİLİ Bİ İLAÇ VERMEDİ CANIM.AMA BENİM BAK KİLO VERMEMİ ENGELLEMİYOR 9 GÜNDE 4,5 KİLO GİTTİ.

Evet ya genel gidisat gercekten boyle :)) heralde koyverip stres yapmadigin ay bebis artik annesine daha fazla nazlanmiyor :)))

aynen öyle canım aslında hepimiz biliyoruz bunu ama stres yapmamak çok zor önemli olan bunu başarabilmek düşünmiycem diyorsun ama hep kendini bebekle ilgili düşünürken buluyorsun :)))

9 günde 4,5 kilo nasıl verdin kızzz hemen yazarmısın bana merak ettim

hayırlısı olsun inşallah tutar.. yumurtaların büyüyor galiba normal yollarla olmadımı merak ettim yani 20 mm yumurta çatlamaya hazır demektir.. ben iğnemi kolumdan yapmıştım farketmiyor aslında

Sağol diclecim
yumurtalarım iğneyle oluşuyor canım.Kendiliğinden ve klomenle yumurtam oluşmuyor.
Doğal yolla biraz zor dedi doktorum, eşimde varikosel var.Sayısında ve hareketliliğinde sorun var.O yuzden aşılama denıyoruz 2.ye.
Gece yaptım ıgnemı karnımdan.

allah söyletti eralde dicle ben düşük yaptım martta hatırlıyomusun sen ozamanlr yeni üye olmuştun galiba 2. düşüğüm oldu 2 senedir istiyorum kansızlık var kil yeme alışkanlığı ordan geliyo bi ara baharatçıdan alıp yiyodum öyle bi parçacık çok değil.eşim buldumu dışarı atıyo zaten gizliyodum.

9 günde 4,5 kilo nasıl verdin kızzz hemen yazarmısın bana merak ettim

canım şimdi iş yerindeyim.eve gidince yazarım detayına kadar. Ama ben bile anlamadım. Kendi doktorum çok sevindi tedaviye çok yardımı olucak bu giden kiloların dedi. En son diyetisyene cuma gitmiştim. O 4,5 un üzerine rahat bi 2 kilo falan daha verdim. Bu diyetisyene tavsiyeyle gittim canım. Pko lu bir arkadaşım o bayanda diyet yaptı ve sonra güzel haberin gelmesi çok sürmedi.şimdi ise bebği doğdu ve hamilelik kullarından kurtulmak için gidiyor. Bende heveslendim ve başladım. şimdi kilolar yok olmaya başladıkça daha da hevesleriyorum.

cvr canım adaçayını denemedim ama şimdilik adetlerim düzene girdi gibi.... :) güzel dileklerin için teşekkür ederim....

redy canım ben adet oldum :) tam gününde oldum diye sevindim bebek gelmedi bu ay ama hiç sorun değil o da olacak inşallah....esas senin iyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla bu ay içinde inşallah

kızlar 10 gün kadar yokum.... döndüğümde iyi haberlerinizi alırım inşallah öpüyorum....

Son düzenleme:
bende de var o kistciklerdenn..ve ben onalrla yaşamayı öğrendim DD
kilo veriyorum şuan..durdum kaldım kaç haftadır..gr gtmiyor ne yapcam bilmiyorum..
şubatta 3 sene olcak evlendiğim..ve kendimi bildim bileli var bu kistçikler..
ne kadr tedavi gördüm analtamm kızlar..klomeni kullndım olmadı..menegon diye bir ilaç vr onu kullndım yumurta büyüdü ama olmadı.vs vs rahim flmi o bu..olmadı..en son bırktım tedaviyi..ve bi doktora gttim o ara bende 72 kiloya indim o ay serephone kullandım ve o ay kafamdan attığım ve kilo verdim için hamile kaldım..ne yazıkkki 2 hafta sonrada bvebğimi kaybettim..
kasım 22 de 1 sene olcak..ve ben 11 kasımda tedaviye başlıcm tekrar..ve bende 11 kasımda kadr 70 kilo olmam şarttt..hepimize kolay gelsin kızlar..heee bu arada okudum az önce

9 günde 4.5 kilo veren SEDACAN nasıl verdin cnm sölede bizde uygulayalım onu..hemencikk gtsinn kilocuklr....valla özelden msj atrsan daha çok sevinirim cnmm yaa

tamam cnaım müsait olunca yaz bekliyor olacam bende yeni karataya başladım bakalım sonuç nolcak :)

canım 2aşılamn olcakmıs hayırlısı olsun aşılamadan sonra dinlen yat canım ertesi günüde nöbetçiymişsin o gün okula gitme bence bütün gün ayakda olma benim fikrim :)

Maşallah negüzel başarının devamını dilerim Sedacım nasıl bir diyet uyguluyorsun paylaşırsan seviniriz
Tatlım bende diyetisyene gittim ama kilo vermem çok yavaştı.Gittiğin diyetisyen kim bende bursadayım belki giderim ona bende.Moralim çok bozuldu çünkü bu tsh yükselince kilomda gitmeyince içimden birşey yapmak gelmiyorNasıl bir diyet verdi bizimle paylaşırsan çok sevinirim.Örnek menü olarak yazarsan iyi olur canım.

Güle güle git canım kendine iyi bak görüşmek üzere Aeo

canım 2aşılamn olcakmıs hayırlısı olsun aşılamadan sonra dinlen yat canım ertesi günüde nöbetçiymişsin o gün okula gitme bence bütün gün ayakda olma benim fikrim :)

Sağol arkadaşım
Eşimle konuştuk da o da aynı fikirdeymiş.Çarşamba ve perşembe rapor almayı düşünüyoruz. Bu sefer de yatayım bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…