• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar merhaba dün doktora gittim progestoran oranım 4,8 çıktı doktor yumurta gelişimi var ama yeterli düzeyde değil dedi progestoran oranı kaç olmalı yumurtlama olması için bilen var mı

arkadaşlar merhaba dün doktora gittim progestoran oranım 4,8 çıktı doktor yumurta gelişimi var ama yeterli düzeyde değil dedi progestoran oranı kaç olmalı yumurtlama olması için bilen var mı

canım bende dün gittim 22. günümdü progesteronum 10.86 cıktı gayet ii dedi.Bende yumurta takıbıde yapmamıstı anlamadım ben bişey walla :(

canım sana ne dedi 23ü adet tarihim adetin 3. günü gel ilacı artıralım dedi klomen kullanmıştım bu ay ilk defa

bende klomen kullandım adetimin 4. basladım 5 gün günde 1 tablet ile 21. günü gel degerlere bakıcaz bu sürecte adetının 12-14-16-18 ilişkide bulunun dedı. Bende sasırmıstım çünkü ilaç bitiminden sonra yumurta takıbı için cagırır sanıyordum yumrtanın boyutuna falan bakar dıe ama cagırmadı.Progesteron 10.86 cıktı prolaktınımde 24,10 gayet güzel bu kadar düşük dozla ii sonuc dedı.4 ay boyunca bu dozda kullan dedı.Eşimin sperm sayılarını düşük buldu tekrar spermıogram ıstedı.Bende suanda esime kecıboynuzu pekmezı dogal yolla kürlere başladım.Hakkımızda hayırlısı bakalım.Adetim düzensiz oldugundan dolayı gunumu net bılemıorum gecen ay 26 da hastalandım bu ay nolucak bakalım.Belkide hamiş kalırım inşallah :(

bende klomen kullandım adetimin 4. basladım 5 gün günde 1 tablet ile 21. günü gel degerlere bakıcaz bu sürecte adetının 12-14-16-18 ilişkide bulunun dedı. Bende sasırmıstım çünkü ilaç bitiminden sonra yumurta takıbı için cagırır sanıyordum yumrtanın boyutuna falan bakar dıe ama cagırmadı.Progesteron 10.86 cıktı prolaktınımde 24,10 gayet güzel bu kadar düşük dozla ii sonuc dedı.4 ay boyunca bu dozda kullan dedı.Eşimin sperm sayılarını düşük buldu tekrar spermıogram ıstedı.Bende suanda esime kecıboynuzu pekmezı dogal yolla kürlere başladım.Hakkımızda hayırlısı bakalım.Adetim düzensiz oldugundan dolayı gunumu net bılemıorum gecen ay 26 da hastalandım bu ay nolucak bakalım.Belkide hamiş kalırım inşallah :KK43:
canım sen çok iyi sonuç almışsın ben günde iki defa kullandım ilacı hala 4,8 hayırlısı neyse o olsun inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin gerçekten çok sıkıntılı bir süreç ben 9 aylık evliyim 5 aydır düşünüyorum pko olduğumu yeni öğrendim bakalım bu ay ne olacak

canım sen çok iyi sonuç almışsın ben günde iki defa kullandım ilacı hala 4,8 hayırlısı neyse o olsun inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin gerçekten çok sıkıntılı bir süreç ben 9 aylık evliyim 5 aydır düşünüyorum pko olduğumu yeni öğrendim bakalım bu ay ne olacak

2 senelık ewlıyım 8 aydır korumuyoruz olmuyordu.Sonra adet düzensizliginden dolayı hesaplamalar yapamıyordum.Dr gıttım pko oldugumu ogrendım.Klomende ilk ayım bakalım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın her ay hüsranla sonuclanması cok zor.

2 senelık ewlıyım 8 aydır korumuyoruz olmuyordu.Sonra adet düzensizliginden dolayı hesaplamalar yapamıyordum.Dr gıttım pko oldugumu ogrendım.Klomende ilk ayım bakalım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın her ay hüsranla sonuclanması cok zor.
canım ben de adet düzensizliğiyle öğrendim pko olduğumu doktor kilo ver çok etkili dedi adet olamadığım için çok da kilo aldım 1.68 boy 75 kiloyum elimden geleni yapıyorum hayırlısı hepimiz için

Merhaba kızlar, yine yine üzüntülerdeyim.. bende pco hastasıyım. benim bir akrabam var kendisiyle hep bebek sahibi olmak hakkında konusuruz kendisininde bir süredir olmuyordu bebeği... geçen 2 hafta önce o nu rüyamda hamile olduğunu gördüm ve kendisine söyledim o da keşke inşallah demişti.. dün akşam anneme gittim , bana haberin var mı ondan dedi hayırdır ? kötü birşey mi oldu dedim.. annemde hamileymiş dedi... çok sevindim allahım sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. ama neden bana söylemedi? ben kıskanmam ki.... nazar etmem ki....

Merhaba kızlar, yine yine üzüntülerdeyim.. bende pco hastasıyım. benim bir akrabam var kendisiyle hep bebek sahibi olmak hakkında konusuruz kendisininde bir süredir olmuyordu bebeği... geçen 2 hafta önce o nu rüyamda hamile olduğunu gördüm ve kendisine söyledim o da keşke inşallah demişti.. dün akşam anneme gittim , bana haberin var mı ondan dedi hayırdır ? kötü birşey mi oldu dedim.. annemde hamileymiş dedi... çok sevindim allahım sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. ama neden bana söylemedi? ben kıskanmam ki.... nazar etmem ki....
canım ya üzme kendini inşallah senin de olur dua et görümcem de beni rüyasında görmüş iki gün önce bir oğlum oluyormuş ben de keşke dedim ama dün doktora gittim doktor hala gelişme yok deyince çok üzüldüm :KK43: ama Rabbim büyük o ol derse her şey olur

bende pcosluyum doktor glifor verdi . günde yarım tablet. adetlerim düzene girdi ama sonuncu adetim simsiyah kum gibiydi. sizce doktorumu aramalı mıyım ? ilaçlar bitmeden gelme demişti.

kilo vermem gerekiyor elimden geleni yapıyorum adet olamadım iyice kilo aldım polikistikoveri de adet olamayınca öğrendim doktor çok olumlu konuşmuyor ama Rabbime güveniyorum ben o isterse her şey olur ben elimden geleni yapıyım takdir onun

cnm geç yazdım kusura bakma inş bi evlat sahibi olursun ve o kilolari dert etme sonuçta tedavi goruyorsun Dr larin dediğine çok takilmamak lazım ben hamile kaldım progestan düşüktü prof a gittim acimadan kagidi yüzüme çarptı 2 3 güne düşer dedi ama Allahin dediği oluyor şükür oglum canavar gibi şimdi

bende pcosluyum doktor glifor verdi . günde yarım tablet. adetlerim düzene girdi ama sonuncu adetim simsiyah kum gibiydi. sizce doktorumu aramalı mıyım ? ilaçlar bitmeden gelme demişti.
Dr banada verdi igrenc bi ilaç mide bulantısı ishal yapıo ama hiç adetimi de duzenlemedi ben hem Diane 35 hemde metformin kullaninca düzene girdigini gördüm tek başına etkisi yok gibi bu arada kahverengi kanama bende de oldu yumurtama gunundeysen o da yapar dedi drum

pko nun en kötü yani ne zman yumurta ladigimizi bilememek ben Klomen kullandım ve olmadı 1 2 ay sonra Geç yumurta yla geç döllenme olmuş Dr bana yumurta gelismemis demisti düşer dedi ama sukur Allah büyük o yüzden sen rahat ol ilaçlarını kullan ve dua et cnm

Dr banada verdi igrenc bi ilaç mide bulantısı ishal yapıo ama hiç adetimi de duzenlemedi ben hem Diane 35 hemde metformin kullaninca düzene girdigini gördüm tek başına etkisi yok gibi bu arada kahverengi kanama bende de oldu yumurtama gunundeysen o da yapar dedi drum
benim ara kanama olmadi. Adetim oyleydi.dogum kontrol hapi tek basina duzrnlemedi mi?

Slm arkadaslar bnde pkoluyum gebelk icin doktora qttiqmde doktor yunurta olusumu yok gibi dedi ve klomen verdi kullandm fakat hala istenilen büyüklüge gelmems smdi adet tarihimi bekliorz snra igneyle büyütmeye caliscak sanrm aranzda benm gibi olan var mi ? :(

Slm arkadaslar bnde pkoluyum gebelk icin doktora qttiqmde doktor yunurta olusumu yok gibi dedi ve klomen verdi kullandm fakat hala istenilen büyüklüge gelmems smdi adet tarihimi bekliorz snra igneyle büyütmeye caliscak sanrm
bugün soğan kurun e basliycam bakalım inş hem ilaçlar hemde o kur ise yarar sizde deneyin derim

Slm arkadaslar bnde pkoluyum gebelk icin doktora qttiqmde doktor yunurta olusumu yok gibi dedi ve klomen verdi kullandm fakat hala istenilen büyüklüge gelmems smdi adet tarihimi bekliorz snra igneyle büyütmeye caliscak sanrm aranzda benm gibi olan var mi ? :(
canim ne kadar bekledikten sonra doktora gittin? Klomenden once baska birsey kullandin mi?

canim ne kadar bekledikten sonra doktora gittin? Klomenden once baska birsey kullandin mi?
yumurta takibine almsti doktor ilaci adetn 4.günü kullanmaya basladm ilac btti snra araliklarla qitmeye basladm ilac bttikten bi 5 qün snra ilk qittm snra devam ettm düzenli qtmeye ama büyümedi.ilk defa klomen kullandm baskada bsy kullanmadm smdiye kadr

Back
X