• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kizlar degerin 7.88 den 34.46 ya yukseldi hamile miyim ya bu ay yumurta takibi yaptim klomen kullandim yumurtan daha gelismedi dedi doktor gec dollenme mi oldu acaba.

yumurta takibine almsti doktor ilaci adetn 4.günü kullanmaya basladm ilac btti snra araliklarla qitmeye basladm ilac bttikten bi 5 qün snra ilk qittm snra devam ettm düzenli qtmeye ama büyümedi.ilk defa klomen kullandm baskada bsy kullanmadm smdiye kadr
bana doktorum glifor verdi. hiç yumurta takibi de yapmadı:KK43:

bende tedavimin 2. ayındayım.adetim günü gününe geldi.ama bitmesine rağmen 3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor çamaşırımda.sizde de böyle olan pco lu arkadaşım var mı :110:

pko nun en kötü yani ne zman yumurta ladigimizi bilememek ben Klomen kullandım ve olmadı 1 2 ay sonra Geç yumurta yla geç döllenme olmuş Dr bana yumurta gelismemis demisti düşer dedi ama sukur Allah büyük o yüzden sen rahat ol ilaçlarını kullan ve dua et cnm
canım evet yumurtlama gününü bilemiyorsun bu kötü bir durum adet olunca tekrar gidecem ilacı günde 3 e çıkaracak sanırım Rabbim isterse her şey olur hayırlısı her şeyin sen şuan hamilemisin nasıl tedavi oldun

canım evet takılmamak gerekir ankaradayım ama inan bana iyi bir doktor bulamadım doktorlar sen sormazsan hiç anlatmıyorlar ne zormuş Rabbim dermansız dert vermesin sabır ve dua elimizden gelen bu

Arkadaşlar banada pco dediler tüylenme yoksimdilik ama çok korkuyorum ben adetim hep aynı gün oluyor ama miktri az sizinde boylemi

canım evet yumurtlama gününü bilemiyorsun bu kötü bir durum adet olunca tekrar gidecem ilacı günde 3 e çıkaracak sanırım Rabbim isterse her şey olur hayırlısı her şeyin sen şuan hamilemisin nasıl tedavi oldun

cnm bugün Dr a gittim moralim cok bozuldu bana bekle diyor anlamıyorum neyi beklemem lazım insülin direnci yükselmiş bu çok normal değilmi her pkolu ya söylenen lerden biri bu değilmi cnm çok sıkkın 3 ay daha bekle zaten beni bi 3 ay bekletti Klomene başlamıyor bilemem başka Dr A gidicem bende ama hayirlisi

glifor kullanan var mı ? nasıl kullanılıyor yardımmmm
sabah akşam günde 1 kez kullanılıyor berbat mide bulantısı ishal yapıyor başlarda zamanla alisiyorsun ama hiç içmek işte miyorumları drum ısrarla onu veriyor bende inatla içmek istemiyorum midem alt üst oluyor

Arkadaşlar banada pco dediler tüylenme yoksimdilik ama çok korkuyorum ben adetim hep aynı gün oluyor ama miktri az sizinde boylemi

ne güzel adet oluyorsun hemde gününde demekki yumurlayabiliyosun miktari kişiden kişiye değişir cnm ama bi Dr a sor yani önemli die öğren yinede

arkadaşlar 5 aydır glukophage kullanıyorum ve adetlerim düzene girdi kiloda verdim. pko var aralıkta rahim filimi çektirdim tüpler açık bi sorun yok. dün adet olmam gerekiyordu olmadım. ümitlenmek istemiyorum ama aranızda glucophage kullanıp adeti geçiken varmı merak ediyorum???

arkadaşlar 5 aydır glukophage kullanıyorum ve adetlerim düzene girdi kiloda verdim. pko var aralıkta rahim filimi çektirdim tüpler açık bi sorun yok. dün adet olmam gerekiyordu olmadım. ümitlenmek istemiyorum ama aranızda glucophage kullanıp adeti geçiken varmı merak ediyorum???

benim gecikti cnm şu an üzerinden 15 gün geçti ama gebelik yok pkos tan dolayi yinede kısmet nasip tabi işte bu hastalık bole bişi insan hamile zannediyor gecikince sevinemiyor üzülemiyorda arada kaliyor

benim gecikti cnm şu an üzerinden 15 gün geçti ama gebelik yok pkos tan dolayi yinede kısmet nasip tabi işte bu hastalık bole bişi insan hamile zannediyor gecikince sevinemiyor üzülemiyorda arada kaliyor
aynen ben de aynı durumu yaşıyorum dün adet günümdü yine yok bir şey bekliyorum şuan bir kaç gün daha bekleyip tarlusal kullanacam hamileyim diye ümit de edemiyorsun Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

peki ne zmandır glucophage kullanıyorsunuz acaba?

peki ne zmandır glucophage kullanıyorsunuz acaba?
yaklaşık 1 ay dir kullanıyorum daha önceki yıllarda kullandım bu ilaç tek başına gebelik için yeterli değil die bazı Dr sitelerinden okudum sadece insilun direncini kırıyor kilo alımını yavaşlatıyor Muş kalanlara varmış ama 100 kişiden sadece 20 si gebe kalmış bu ilaçla o yüzden klomenle takviye gerekiyormuş bole okudum gerçektende bende ole oldu

aynen ben de aynı durumu yaşıyorum dün adet günümdü yine yok bir şey bekliyorum şuan bir kaç gün daha bekleyip tarlusal kullanacam hamileyim diye ümit de edemiyorsun Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
amin cnm hepimizin yardımcısı olsun Rabbim nasip etsin inş talusal adet söktürücü bi ilaç sanırım bol dua edelim ben oğluma hamileyken kullanmistim ama bilmiyordum benim küçük bi meleğim varmış günlerce ağladım gelmedi adet olamadım die ve Dr kan da bile gebelik yok demişti adet söktürücü kullandım ama yine adet olamadım sonra aile hekimi ne gittim idrardan bakalım dedi ve sonuç gebeyim şükür çok dua etmiştim Allaha çok şükürnasip etti o yüzden korkarim ben adet geçikince ilaç kullanmaya çekinirim sizde dikkat edin pkosta geç döllenme oluyor

Back
X