- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??
Hapi birakinca bikac ay duzenli oluyo sonra yine bozuluyo duzenpco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??
siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaşlarHapi birakinca bikac ay duzenli oluyo sonra yine bozuluyo duzen![]()
pco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??
Hapi birakinca bikac ay duzenli oluyo sonra yine bozuluyo duzenpco tedavimin 3.ayındayım.artık ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sanırım düzene girdi adetim.doğum kontrol hapını kullanmama gerek var mı artık sizce ??
kızlarr bende pkoluyum ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ve şubat ayında yine hamile kaldım.Allahım sizlerde nasip etsin.tek çağresi moral inanma sağlıklı beslenme..birde ben inofolic kullandım faydasını gördüm tavsiye ederim.
kızlarr bende pkoluyum ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ve şubat ayında yine hamile kaldım.Allahım sizlerde nasip etsin.tek çağresi moral inanma sağlıklı beslenme..birde ben inofolic kull
Seker ilaci da kullandin mi yoksa sadece inofolic mikızlarr bende pkoluyum ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ve şubat ayında yine hamile kaldım.Allahım sizlerde nasip etsin.tek çağresi moral inanma sağlıklı beslenme..birde ben inofolic kullandım faydasını gördüm tavsiye ederim.
Rabbim bize de nasip eder inşallah en kısa zamanda
Rabbim bize de nasip eder inşallah en kısa zamanda
maşallah nazar lardan korusun Rabbim inş herkese nasip etsin sogan kurunu kaç kez yaptinız ben denedim ama çok zor İçmesi
doğum kontrol kullanmıştım. şimdi de glifor kullanıyorum. sen hangi ilacı kullanıyosun?siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaşlar
Ben icerken hic zorlanmadim nefes almadan ılık ic canim sabret sonu guzl olunca iyiki yapmisim dersn cnmm.
düzene girmesi için yasmin doğum kontrol hapı.siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaşlar
devam edeyim o zaman doğum kontrol hapına.1 ay sonra yeniden kontrole giderim olmazsaHapi birakinca bikac ay duzenli oluyo sonra yine bozuluyo duzen![]()
anladım ben klomen zannettim ankaradayım iyi bir doktor bulamadım bugün bir doktor buldum ona gidecem nasıl bir yol izleyecez gidip görecem inşallah iyi olur Rabbim hepimize inşallah en kısa zamanda bebek nasip eder dua ve sabretmekten başka yapacak bir şey kalmıyordüzene girmesi için yasmin doğum kontrol hapı.
benim yaşım daha genç olduğu için bebek için sorun etmiyorum pco yu.Ama tabi bendede ciltte bozukluklar çıkmıştı hormonlar bozulduğundan.Allah nasip etsin inşallah size en kısa zamandaanladım ben klomen zannettim ankaradayım iyi bir doktor bulamadım bugün bir doktor buldum ona gidecem nasıl bir yol izleyecez gidip görecem inşallah iyi olur Rabbim hepimize inşallah en kısa zamanda bebek nasip eder dua ve sabretmekten başka yapacak bir şey kalmıyor
Tuylenmen varmı senınBu soğan kürünü bende yapaym mı kızlar ya gebelik için yapmışsınız genelde bende gebelik falan olmaz daha bekarm doktor hani geçecek bisey değil dedi ama nabaym bilemedim.