Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

MrB uzulmeyin ne olur bende pkoluyum tup bebekle hamile kaldim ama maalesef dusuk yaptim
Kaybınız için üzüldüm, sağlıkla nasip olsun yeter ki biz bekleriz..

Merhaba arkadaşlar bende pkoluyum,, 7 mayısta çatlatma iğnemi vuruldum..iğneden sonra 23. günüm.... 27 mayıs regl günümdü ama olmadım..3 gün geçti..pazartesi doktora gideceğim..2 yumurtam oluşmuştu biri 20mm diğeri 18mm di..sol kasık ağrım oluşuyor ( oda iş yaparken oluyor)..onun dışında hiç bir belirti yok..bu şekilde olupta hamile kalan varmı??? test yapamıyorum heycandan..

pko var şöyle rahme atılmayan yumurtalar tüpte ip gibi diziliyorlar bu başka bişey yok çocuğa engel değil ama en azından dr um böyle söylüyor engel olduğu zamanlar da oluyor bi gidip muayene ol ama sen bekar olduğun olduğun için alttan muayene yapmazlar kız kardeşimde de vardı onun ki çok ağrılı olmuştu hastaneye kaldırdılar ilaçla söktü işte yani bilemiyorsun kişiden kişiye değişiyor canım için rahat edecekse git dr a:))))

canım iş yapıpkendini bu ara zorlama pek. ayy inşallah güzel haberlerini alırız :) test yapma bence .

Meraba kızlar en son 6 Mayıs'ta mesaj yazmışım buraya bir ay gecmiş üstünden bu bir ayda neler yaşadığımı anlatmak istiyorum. Pco teşhisinden Snra klomene başladık doktor yumurta takibi yaptı ve yumurtan oluşmuş ama cok küçük boyutta daha cok büyümeliydi ddi bu Ay'ı direk pas gecicez ddi. Bnm moralim yine çöktü . Ama ben güvenemedim baska doktora gittim o yumurtalardan birinin 12 mm olduğunu ve bunu takibe alacağımızı söyledi. Üç gün sonra tekrar gel ddi ve gittiğimde 20 mm olmuştu hemen çatlatıcaz ddi . O gece iğne yaptırdık çatlatma iğnesi. Smdi beklemedeyiz

günaydın hanımlar...bende pko luyum ama doktor muayenede normal hastalara göre iyi durumdasın dedi.adet düzensizlğim yok kilom normal ama doktor alma hatta bi kaç kilo versen iyi olur dedi.ben klomen kullandım bu sırada eşim test yaptırdı normal morfoloji 0 çıktı tüp bebeğe yönlendird doktor bizi aşılama vs zaman kaybı dedi.tüp bebek merkezinde muayene oldum doktor güzel bi folükülün gelişmiş bi sorunun yok dedi.ama eşimin durumundan dolayı tüp bebek tedavisine başlatmadı boşa para ve güven kaybı olur yapsak bile tutmaz diğer arkadaşlarlada görüştüm ortak kararımız yapılmaması başka yerlerdede gidip umudunuzla oynatmayın olmaz dedi.biz başka bi yerde test yaptırdık normal mor.%3 çıktı o doktorda olur dedi.bu aradada eşim varikosel ameliyatı oldu.bilmiyom bi laf varya iki ucuda b....lu deynek diye o durum işte.sadece pko yla uğraştıgınız için çoook şanslısınız aslında kimse moralini bozmasın tüp bebek tedavilerine en kolay ve iyi sonucu veren pko.yüca rabbim bu güzel kandil gnü hatrına herkesin dualarını kabul etsin rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

Gecmis olsun pko cok illet birsey allahim hepimizi tez zamanda kurtarsin ins.bende bir pkolu olarak yillardir yildim artik bu dertten dedigin gibi tup bebege cok iyi cvp veriyor ama tutmayada biliyor tutsada dusuyor benimki gibi☺ baya maliyetli bir is

Gecmis olsun ins.hayirli ve guzel haberlerini alirsin

öyle canım malesef biaz hatta baya masraflı.bide bizim gibi kredi altında boğuşan insanlar için dahada sıkıntılı.ama Allah ım umudunu içinden almasın o daha zor bilyomusun genede bi umutla bekleniyo ya o bile güzel.ben tedavi sürecindende korkuyorum vajinal muayeneyi bile 1 defa oldum bağıra bağıra korkudan o süreci kaldırabilirmiyim ondanda emin değilim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Senim gibi bende cok korkuyodum hele ki o gobekten yapilan ignelerden allaha sukur kolay atlattim o zamanlari simdi 2.kez transfer yaptiricam nasip olursa haklisin aslinda o kadar kredinin uzerine birde onun ucreti birde dolar uzerinden oluyo biz yaptirdigimizda 2 ay once 2.400 kusurdu dolar sen hesap et artik ☺allah kolaylik versin hepimize

14 gun oldu adetim yok hamile degilim of gideyim dr yine kesin tarlusal vercek kanda bari ciksa Allahim yardim et dua edin kizlarya

İyi geceler hanımlar, iki aydır reglden sonra ara kanama yaşıyorum.
Bugün yine başladı. 1 hafta oldu regl biteli.. Acaba neden böyle oluyor?
Buna benzer bir durumu yaşayan var mı??

İyi geceler hanımlar, iki aydır reglden sonra ara kanama yaşıyorum.
Bugün yine başladı. 1 hafta oldu regl biteli.. Acaba neden böyle oluyor?
Buna benzer bir durumu yaşayan var mı??
1-2 kez benimde olmustu oyle ben dogim kontrol hapina baglamistim ama

1-2 kez benimde olmustu oyle ben dogim kontrol hapina baglamistim ama

Olabilir evet, ama ben hap kullanmıyorum. İncir kürü yapıyorum acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…