yeni kullancam canimda kullanamadim su adet duzensizliginden. Bende pko var kist var oyuzden tedaviye baslicaktimDevamli mi kullaniyosun klomeni
Cok sinir bozucu birsey ayni dertten muzdaribim bendeyeni kullancam canimda kullanamadim su adet duzensizliginden. Bende pko var kist var oyuzden tedaviye baslicaktim
Allah yardimcimiz olsun tatlimyaCok sinir bozucu birsey ayni dertten muzdaribim bende
Amin insallahAllah yardimcimiz olsun tatlimya
Bilmiyorum ama benimde sag kasigimda oluyo ara ara gobegime dogru birde alnimda kucuk kucuk sivilceler oldu 2-3 gundurKizlar ya karnimda segrime hissediyorum bu nedir yasayanlar varmi birde yuzumde sivilceler oldu ya
Doğrudur canım incir kürünü de kestim, ama kanama hala devam ediyor.Olabilir onu yapinca adetimi iyice geciktirmisti benimde birde bazi hormonlarimi yukseltmisti
Yagli igne ya ilkinde cok aci oluyo hemsireden falan degil bence sonra bunye alisiyo galiba ari sokuyo gibi olmustu bende
Hormon icerdigi icin igne yagli oluyomus dr.oyle demisti banayağlı derken cnm ??
Hormon icerdigi icin igne yagli oluyomus dr.oyle demisti bana
anladım canım. kusura bakmazsan tüp bebek tedavisinin maliyeti çok pahalı oluyor mu _?Tup bebek tedavisinda yumurta gelisimi icin kullanilan igne
Tup bebek tedavisinda yumurta gelisimi icin kullanilan igne
Dolar uzerinden oldugu icin biraz pahali dolar cikarsa daha kotu7 bin'e falan mâl oldu bizeanladım canım. kusura bakmazsan tüp bebek tedavisinin maliyeti çok pahalı oluyor mu _?
Hormon icerdigi icin igne yagli oluyomus dr.oyle demisti bana
Evet canm oyle demisti birde progestan var o daha kotugonal f mı yağlıymıs cnm???
Evet canm oyle demisti birde progestan var o daha kotu
Yok onun birde ignesi var transferden 2 gun onceden vurulmaya baslaniyo kese gorununceye kadar devam ediyowajınadan alınan mı cnm?onu kımı doktor agızdan da werıyormus sanırım?progestan dedıgın yumusak hap dmı
Yok onun birde ignesi var transferden 2 gun onceden vurulmaya baslaniyo kese gorununceye kadar devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?