Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bugün 10. gün pazara geldi acaba bugünde içmelimiyim diye tereddütde kaldım doktora ulaşamadım ben

Mrb cnm sayfaniza baktim masallah insallah dahada artar hamile arkadaslarimizin sayisi.bende katilmak istiyorum ne yaomam gerekiyor acaba ?

Canım sayfaya katılmak istiyorum diye yaz alıyorlar ben katıldım gel beraber başlayalım:)
Nereye yazacagimi anlamdim canim Sayfaya giripmi.ay kafam durdu arkadsim dogum yapti erken dogum ona üzüldüm kafam durgun

kızlar günaydın şimdi doktordan geldim pkoluyum ben ilk defa tedaviye başladım femera diye bir ilaç verdi bana bugün 11. günü bana diyor yumurtan 10.mm olmuş kalitesiz yumurta tüp bebebk yapın dedim ilacın dozunu artırın sabah bir tane içtim akşam da içim yani bu kadar insan 1 ay deneyip olmayınca hemen tüp bebebk mi yapıyor ben bu ay hiç cvp da alamayabilrdim diyo zaman kaybı aşılama da değil diyor direk tüp bebek ne diyorsunuz ya kafayı yicem ben lütfen bir akıl verin yardımcı olun bide ben bir kürtaj yaşadım o hamileliğimde soğan suyu içmiştim dedim 125 liralık ilacın yapamadığını kilosu 1 liralık soğan mı yaptı ne sinir bozucu durum ya bu

Mrb cnm daha tedavin yeni baslamis sayılır bu asamada tedaviyi yarim mi kesti dr un tam anlayamadim

evet canım bana şu gün gel bi daha bakalım bile deemedi direk cvp vermicek tüp bebek yaptırın dedi şok oldum 10 mm miş şu an öteki aya doz artırın dedim cvp vermez dedi ben ded dedim bu kadar insanlar tedavi görüyor hemen ilk ay dan sonra tüp bebek mi yapıyor sen bilirsin zaman kaybı diyor adam çıldırdım ya

Adetim gelmedi yine bugun dk gittim test yapti yine yok bebis .adet sokturucu vereyimmi yoksa kendi gelmesinimi bekleyelim dedi bende bekleyeyim dedim ve benim adetlerim duzensiz ztn kimbilir nezaman gelcek acaba adet sokturucu alsammiydi.tekrar klomen kullanalim da demedi kafam karisti napsam kizlar. Ay bebis istiyorum ben, :-(

Tatlim hic cvp vermiyo diyenlerin ilaclarla sonradan verdigini duydum sen baska dk git birde.

Yok artık neyin tüp bebeği bu daha tedavi bile olmamışsın bence dr. Değiştir bak bakalım ne diyecek yeni doktorun

Yok artık neyin tüp bebeği bu daha tedavi bile olmamışsın bence dr. Değiştir bak bakalım ne diyecek yeni doktorun

yarın için randevu aldım bakalım o ne dicek başka bir doktora gidiyorum umarım o da öteki doktorun söylediklerini söylemez

Kızlar yarın doktora gidiyorum tedavime başlıyoruz , hormonal testlerimi yaptırdım sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinize ihtiyacım var:)

İ

canım tabiki tüp bebebk te yaptırırım beni sinir eden yumurta takibi yapmadan direk tüp bebek demesi bizi damızlık inek mi görüyor bunlar ben anlamadım sırası gelince tüp bebek de olur ama bana 3 gün sonra gel bir daha bakalım bile demedi

Yani canim yada ilac dozunu artirsaydi hemen son care.ozelmi bu gittigin para icin bizi harcıyorlar. Insalah bu dr içini rahatlatacak bisey der canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…