Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm sayfaniza baktim masallah insallah dahada artar hamile arkadaslarimizin sayisi.bende katilmak istiyorum ne yaomam gerekiyor acaba ?KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 18 AĞUSTOS'A KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103
Canım sayfaya katılmak istiyorum diye yaz alıyorlar ben katıldım gel beraber başlayalım:)Mrb cnm sayfaniza baktim masallah insallah dahada artar hamile arkadaslarimizin sayisi.bende katilmak istiyorum ne yaomam gerekiyor acaba ?
Nereye yazacagimi anlamdim canimCanım sayfaya katılmak istiyorum diye yaz alıyorlar ben katıldım gel beraber başlayalım:)
Mrb cnm daha tedavin yeni baslamis sayılır bu asamada tedaviyi yarim mi kesti dr un tam anlayamadimkızlar günaydın şimdi doktordan geldim pkoluyum ben ilk defa tedaviye başladım femera diye bir ilaç verdi bana bugün 11. günü bana diyor yumurtan 10.mm olmuş kalitesiz yumurta tüp bebebk yapın dedim ilacın dozunu artırın sabah bir tane içtim akşam da içim yani bu kadar insan 1 ay deneyip olmayınca hemen tüp bebebk mi yapıyor ben bu ay hiç cvp da alamayabilrdim diyo zaman kaybı aşılama da değil diyor direk tüp bebek ne diyorsunuz ya kafayı yicem ben lütfen bir akıl verin yardımcı olun bide ben bir kürtaj yaşadım o hamileliğimde soğan suyu içmiştim dedim 125 liralık ilacın yapamadığını kilosu 1 liralık soğan mı yaptı ne sinir bozucu durum ya bu
Tatlim hic cvp vermiyo diyenlerin ilaclarla sonradan verdigini duydum sen baska dk git birde.evet canım bana şu gün gel bi daha bakalım bile deemedi direk cvp vermicek tüp bebek yaptırın dedi şok oldum 10 mm miş şu an öteki aya doz artırın dedim cvp vermez dedi ben ded dedim bu kadar insanlar tedavi görüyor hemen ilk ay dan sonra tüp bebek mi yapıyor sen bilirsin zaman kaybı diyor adam çıldırdım ya![]()
kızlar günaydın şimdi doktordan geldim pkoluyum ben ilk defa tedaviye başladım femera diye bir ilaç verdi bana bugün 11. günü bana diyor yumurtan 10.mm olmuş kalitesiz yumurta tüp bebebk yapın dedim ilacın dozunu artırın sabah bir tane içtim akşam da içim yani bu kadar insan 1 ay deneyip olmayınca hemen tüp bebebk mi yapıyor ben bu ay hiç cvp da alamayabilrdim diyo zaman kaybı aşılama da değil diyor direk tüp bebek ne diyorsunuz ya kafayı yicem ben lütfen bir akıl verin yardımcı olun bide ben bir kürtaj yaşadım o hamileliğimde soğan suyu içmiştim dedim 125 liralık ilacın yapamadığını kilosu 1 liralık soğan mı yaptı ne sinir bozucu durum ya bu
Yok artık neyin tüp bebeği bu daha tedavi bile olmamışsın bence dr. Değiştir bak bakalım ne diyecek yeni doktorunkızlar günaydın şimdi doktordan geldim pkoluyum ben ilk defa tedaviye başladım femera diye bir ilaç verdi bana bugün 11. günü bana diyor yumurtan 10.mm olmuş kalitesiz yumurta tüp bebebk yapın dedim ilacın dozunu artırın sabah bir tane içtim akşam da içim yani bu kadar insan 1 ay deneyip olmayınca hemen tüp bebebk mi yapıyor ben bu ay hiç cvp da alamayabilrdim diyo zaman kaybı aşılama da değil diyor direk tüp bebek ne diyorsunuz ya kafayı yicem ben lütfen bir akıl verin yardımcı olun bide ben bir kürtaj yaşadım o hamileliğimde soğan suyu içmiştim dedim 125 liralık ilacın yapamadığını kilosu 1 liralık soğan mı yaptı ne sinir bozucu durum ya bu
canım bu sayfaya nasıl yazıyorsan aynı şekilde diğer sayfaya " karılmak istiyorum" diye belirt:)Nereye yazacagimi anlamdim canimSayfaya giripmi.ay kafam durdu arkadsim dogum yapti erken dogum ona üzüldüm kafam durgun
![]()
Can
canım bu sayfaya nasıl yazıyorsan aynı şekilde diğer sayfaya " karılmak istiyorum" diye belirt:)
Yok artık neyin tüp bebeği bu daha tedavi bile olmamışsın bence dr. Değiştir bak bakalım ne diyecek yeni doktorun
yarın için randevu aldım bakalım o ne dicek başka bir doktora gidiyorum umarım o da öteki doktorun söylediklerini söylemez![]()
Umarım söylemez fakat bu doktorda aynı şeyleri söylerse ve durumunda müsaitse neden tüp bebek olmasın:) inşallah en doğru çözüme ulaşırsın:)
Kızlar yarın doktora gidiyorum tedavime başlıyoruz , hormonal testlerimi yaptırdım sizce nasıl birYumurta takibimi yapilacak yoksa asilama falan mi?hayirlisi olsun canim
Yani canim yada ilac dozunu artirsaydi hemen son care.ozelmi bu gittigin para icin bizi harcıyorlar. Insalah bu dr içini rahatlatacak bisey der canimcanım tabiki tüp bebebk te yaptırırım beni sinir eden yumurta takibi yapmadan direk tüp bebek demesi bizi damızlık inek mi görüyor bunlar ben anlamadım sırası gelince tüp bebek de olur ama bana 3 gün sonra gel bir daha bakalım bile demedi