Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hayırlı olsun canım sağsalim kucağına al inşallah. evlilik yıldonumunde bebbegın olcak galıba :)
Ya evlilik yoldönümüm 1 ay sonra bu habede benden eşimd hediye oldu çok teşekkür ederim buarada Allah isteyen herkesin kucağını doldursun :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. çok sevindim! bizlere de dua et olur mu?
Yaa etmem mi canımm beklemenin sabretmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim rabbim isteyen herkese versin bu ay meryem suresine başlamıştım kızlar hergün bidefa okuyodum sizde başlayın bence mutlaka bi faydasını görürüz

Canımm ne zaman baktırdın adetin kaç gün geçti
Canım ben tahmini adte günümden 2 gün önce idrar testiyle öğrendim sonra aynı gün kan verdim değer 7.1 çıktı düşüktü baya adet günüm geçmememişti çünkü yeni kana karılıyodu sanırım dünde 17.1 olduğunu öğrendim 1 günde iki katknı da geçmişti değer

AnladIm canıma detine daha var yani. Hayırlı olsun bizi haberdar et.

Kizlar bugün doktora gittim pco değilsin dedi ben dedim ama daha önce doktor öyle demişti söylemek için söylemiş. Dedi o kadar rahatladım ki

Kizlar bugün doktora gittim pco değilsin dedi ben dedim ama daha önce doktor öyle demişti söylemek için söylemiş. Dedi o kadar rahatladım ki
ayyy bana da biri pcosun diyor diğeri alakası yok diyor şaştım kaldım valla... senin adına çok sevindim canım. adet düzensizliği , tüylenme, kilo, kistler .. bunlardan sen de olan var mıydı?

ayyy bana da biri pcosun diyor diğeri alakası yok diyor şaştım kaldım valla... senin adına çok sevindim canım. adet düzensizliği , tüylenme, kilo, kistler .. bunlardan sen de olan var mıydı?
Tüylenme azıcık var oda prolaktin yüksek ondan olabilir başka sorunum yok

Kizlar merhaba ben pcoluyum gecen sene ogrendim doktora gittim diane35 vermisti. 3 ay kullandim biraktim dr ye de gitmedim. kilom 50 boyum 1.57 sadece tuylenme var. Adetimde gunu gunune gelir sukur. Bir ay once evlendim.Cocuk istiyoruz bugun de dr ye gittim pco var dedi. Hormon testi yapti haftaya sonucu alacagim. Beslenmeyle dogru orantili ekmegi kullanma dedi. bakalim sonuca gore ne yapmam gerektigini ogrenecegim.Ins bizimde bebisimiz olur

Ben ekmek yemem yine de var bende. Ne yicez ki ya pko demek yumurtaların gelişmiyor foliküller olarak kalıyor. Gelişmediği için de çatlamiyor. Catlamayinca döllenme de olmuyor...

Bazılarına saçma gelebilir ama aklıma birşey takıldı. Ben yumurtluyorum ama onlar çatlamiyor foliküller olarak kalıyor. Yani Polikistik over sendromu var. Peki ovulasyon testi yumurtladığım zaman mi pozitif olacak yumurta çatladığında mı ? Benim test hep silik çizgide kalıyor. Acaba lh 17 civarlarinda cikmisti son tahlildr onun için mi ? Fikri olan var mı canlar ??

LH 17 çok yüksek...
Ovülasyon testi yumurta çatlayınca pozitif çıkar.
Silik çizgi pozitif demek değil ovülasyon testinde.
Pozitif olması için iki çizginin de eşit koyulukta olması gerekir.

LH 17 çok yüksek...
Ovülasyon testi yumurta çatlayınca pozitif çıkar.
Silik çizgi pozitif demek değil ovülasyon testinde.
Pozitif olması için iki çizginin de eşit koyulukta olması gerekir.
canım ben yanlış bilmiyorsam çatlamadan önce pozitif çıkıyor lh hormonu attıktan 24 ila 36 saat sonra ovulasyon olur. bendede bu ay ovulasyon testi pozitifti fakat yumurtam çatlamadı maalesef

canım ben yanlış bilmiyorsam çatlamadan önce pozitif çıkıyor lh hormonu attıktan 24 ila 36 saat sonra ovulasyon olur. bendede bu ay ovulasyon testi pozitifti fakat yumurtam çatlamadı maalesef

Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yumurta çatlayınca pozitif çıkar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…