Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ya ne güzel tebrik ederim. Darısı bizlerin başına :)

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ama sizi uzun süredir takip ediyorum ben pko luyum 1 yıllık evliyim ve korunmadıgımız halde hala bi bebişimiz olmadı haziran ayında samsun medicana ya gittim cazip beye glifor androcur ve diane 35 vermişti adetin 3. günü gel demişti ilk gitttigimde cok masrafım oldugu için adet olunca parasızlıktan gidemedim ama hazirandan beri adetlerim düzenli ama cok sancılı adet oluyorum.devlete kadın doguma gitmeyi düşünüyorum.ama ya olmazsa korkusuyla hergün kendimi yiyip bitiriyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır düzensizlik şikayetiyle birkaç kez doktora gittim. pko olduğumu öğrendim fakat evlenmeden önce düzensizliğim yoktu. Ultrason sonucunda kistler göründü ve regl olmam için doktorum adet söktürücü verdi. Bebek düşündüğümüz için adetin 3. gününde hormon tahlili de yaptıracağım ve sanırım klomen başlayacak. Daha önceki hormon tahlillerimde lh değerim 12 civarlarında fsh 5 civarlarında çıkmıştı bakalım bu sefer nasıl olacak ilaç bitti adet olmayı bekliyorum. Klomen kullananlar var mı aranızda?

Mrb bende pkoluyum.ilk defa bu ay klomen kullandım biteni 2 gün oldu.bugün doktora gittim hiç yumurtan olusmamis dedi.hemen başka doktora yönlendirip iğne tedavisine gecmemi önerdi çok kötü bi durum

klomeni 2. veya 3. ayında kullananlarda da gebelik oluşabiliyormuş bence ilacın kullanma süresi önemli. İnş. hakkınızda hayırlısı olsun.

Gönderdiği diğer doktor da öyle söyledi ilk bakıldığında yumurta olmasada sonradan oluşabilir ben kendi hastalarima 2-3 ay kullandiriyorum klomeni olmazsa iğneyle geçiyorum dedi bilmiyorum ki ben hiç yumurta olusmamis deyince bi daha hic olmaz artık gibi algılanır. Adet olunca sanırım iğne tedavisi olacak

40 küsür yaşında ikiz bebeklerine hamile kalan bir arkadaş vardı üstelik doktor ve bana demişti ki; yumurtan varsa gerisi önemli değil. bir şekilde büyütülüyor ve çatlatılıyor.

Kizlar doktora gittim kilo kıllanma yok sende güzel dedi insülin ölçtü açlık azıcık yüksek çıktı ama ilaca gerek duymadı. adetin 5. Günü baslamam için 5 günlük klomen ve folik asit verdi bitince gideceğim folikül takibine başlayacağz dedi. O takip nasıl yapılıyor bilen var mı nedense sormayı unutmuşum

Merhaba arkadaşalarrrrr glukofaj kullanıyordum wuan 4haftalık hamileyim darısı başınıza ama bi sorum olucak glukofajı hamile kaldıkdan sonra kullandınızmı,?

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben Pcos hastasıyım ve daha önce klomen tedavisi gördüm bi kez ama hİç yumurtam gelişmemişti şimdi kilo verdim biraz ve metofin denilen bi şeker ilacı kullanıyorum tekrar klomen tedavisi olmak istiyorum ama iki aydır adet olmuyorum adet olmayı beklememem mi gerekiyor tedavi için doktor ilaca başlamaz mı acaba daha fazla beklemek istemiyorum artık

canım ilaca adetin 5. günü başlarlar genelde ama sen baya beklemişsin zaten git bence kadındoğumcuya banada dr şeker ilaccı verdi glifor diye bide inofolic kullanıyorum

canım ilaca adetin 5. günü başlarlar genelde ama sen baya beklemişsin zaten git bence kadındoğumcuya banada dr şeker ilaccı verdi glifor diye bide inofolic kullanıyorum
Az da olda adet oluyordum her ay iki aydır matofin kullanıyorum daha da düzene girer diye düşünürken böyle oldu iki hafta önce devlet hastanesene gittim normal deri ekstra kist falan yok dedi bekliceksin dedi özele gitsem başlar mı klomene yoksa adet ol gel mi der acaba bide inofolık verdi bana da çatlamaya da yardımcı oluyormus aynı zamanda

Bugun endokrinden randuvu alabildim. Dogum kontrol oraya sevk etmisti beni..Ta kasimin 11 ine verdi bu arada sogan kuru yapiorum.Ilk ay bitti bakalim hemen ardindan yumurtlama gunumdu denedik ama hayirlisi... simdi sirada bal tarcin corekotu var onuda yapayim diyorum...

Merhaba hanımlar bendd 2. Bebiş için başladım femera kullanmaya dogustan pcoluyum uzun tedavi sonucunda hamile kalabiliyorum daha once klomen kullanip hamile kalmistim ama bu kez femera ile başladık allah kimseye aratmasin bugün 3. Gunum bakalim sonuc ne olucak hepinize bol dualar :)

Oldum olasi ilac sevmem ben grib olsam ilac icmem hayatimda bi roaccutane kullandigimda 9 ay ictim bide pco icin diane35 vermisti dr onu 3 ay onu ictim.. bitkisel tedaviler bana daha mantikli geliyor hep, bir de yasam tarzin yeme icme spor cok onemli... bunlara da dikkat etmek gerekiyor.. kilom normal 51 kiloyum ama vucudum pcoya musait demekki , annem seker dolayisiyla genetiktir bende diyorum ama tabi pco icin tam su nedenden oluyor denilmese de %90 i beslenme ile alakaliymis..

Slm kızlar bendede pko var ama ilaç kullanmıyorum fr pko luyum dediğinde hemen arkasından korkma hamile kalabilir sin dedi.pko dereceli bir hastalık mı. İlaç kullanmadan adet olabiliyor 45 50 günü buluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…