Merhaba kızlar ben siteye yeni üyeyim. Malesef benimde pko sorunum var. Yıllardır adet düzensizliği cekiyorum. Gitmedigim doktor kalmadı her defasında hormonlarimdada ultrasondada problem çıkmadı. Gecen aylarda kontrol amaçlı adetimin 2. Günü gittim kan aldılar hormon testi icin. 10 gün sonrada ultrason muayenesi oldum pko teshisi kondu. Doktor nasil diyim o kadar rahat ve gülerek pko dediki sadece bir doğum kontrol hapı yazdı gönderdi. Bende önemsiz bisey sandım. (Bekarim bu arada) eve gelip araştırdım beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Bende tüylenme cok fazla yok sarışın oldugumdanmi bilmiyorum kilomda yok cok zayıfım aksine tek sorunum adet düzensizliğim o da hani 35 günde bir oluyorum hatta gittiğim doktorlardan biri yumurtlamalarin gec oluyodur o yüzden korkma demisti simdi stresten 2 aydır adet olamıyorum yazdıklarınızı okudukca daha kötü oldum 2 sene sonra evlenicem tek hayalim cocuk sahibi olmak napicam bilmiyorum bu hapa basliycam(ismi Yasmin) ama adet olamadimki bir türlü napsam bilmiyorum ne önerirsiniz cok moralim bozuldu