• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Gecmis olsun :KK43:( bu konuda bilgim yok :KK43:

Benim 5-10 kilo fazlam var. Regl olmamaya baslamistim. Sogan suyu ictim. Karatay diyetine basladim. 2 aydir reglim duzenli. 1.5 kilo verdim. Siz kac kilosunuz?

ben 75 im ama 20 kg vermiş halim bu :) devam yine.. daha önce hamile kaldım 10 haftalıkken kaybettim. o zaman 5 kg verdiğim gibi hamile kalmıştım. şimdi 20 ama yok :(

ahhh o kilolar benimde 5-6 kilo vermem söylendi ekmek günde belki yarım dilim belki bir dilim tam buğday o da 3.günümdeyim bildiğiniz aç kalıyorum ceviz(2 adet) kuru kayıısı (4 adet) yumurta (2adet) salata tüm gün bunları yiyorum 1kase çorba bide boğazımı sıkacağımm valla yemeye iyi alışmıştım :KK71: ben diyet yapamıyorum bana öğlen şunu ye akşam bunu ye demiycek kimse ya yicem ya hiç yemicem :21:

Kızlar daha once bebegım olacagı mujdesını vermıstm fakat 2 aralıkta saglıksız gebelık sebebı ıle bebegım gelısmedıgı ıcın kurtaj oldumm. Cok sevınmıstmm sızlere de moral vermıstım tedavısız hamıle kaldm dıyee ınsallah rabbım tekrar nasıp eder :KK43:

Kızlar daha once bebegım olacagı mujdesını vermıstm fakat 2 aralıkta saglıksız gebelık sebebı ıle bebegım gelısmedıgı ıcın kurtaj oldumm. Cok sevınmıstmm sızlere de moral vermıstım tedavısız hamıle kaldm dıyee ınsallah rabbım tekrar nasıp eder :KK43:
Çok geçmiş olsun arkadaşım kaçıncı ayındı deneyeli? Eşin hiç test vermiş miydi onun değerleri nasıldı?
Benim de malesef 3 kaybım var. Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimize...

ahhh o kilolar benimde 5-6 kilo vermem söylendi ekmek günde belki yarım dilim belki bir dilim tam buğday o da 3.günümdeyim bildiğiniz aç kalıyorum ceviz(2 adet) kuru kayıısı (4 adet) yumurta (2adet) salata tüm gün bunları yiyorum 1kase çorba bide boğazımı sıkacağımm valla yemeye iyi alışmıştım :KK71: ben diyet yapamıyorum bana öğlen şunu ye akşam bunu ye demiycek kimse ya yicem ya hiç yemicem :21:
Canım boy kilo kaç acaba? Bende baya verdim kilo ama hala bi 5-6 kilom var sanırım. Boyum 162 kilo 61

Benimde boy 160 kilom 60di iste en son yazdgmdan beri kısıtliyrm kendimi 58 oldm bu arada adette gördüm nihayet :)
Ayyy benim de o zaman hala verecek kilom var. Ama geçen sene yılbaşında 78 kilo idim o_O % 5 kilo kaybı öneriyorlar en azından. Benim 5 İ baya geçti.
61 desek şimdiki kiloma inşallah en kısa sürede daha da çok veririm

selam kızlar.. bende bir şey soracağım sizlere. benim adetlerim kendimi bildim bileli düzensiz..22 yaşındayım. pko teşhisi lkonulmadı ama ben ikna olamıyorum geçen yıl 3 ay adet olamadım doktor normal görünüyor yumurtalıkların dedi.. 3 ay olmamasının neresi normalse.. neyse adet günlerimi takıp etmeye basladm o günden snra ben 42. gnde oluyorum genel olarak. ve kahverengmsi olarak başlar ama o gün çok sancılı olur snradan kırmızı olur. bu ay ise 2 gün önce adet olmam gerekti ama 4 gündür leke geliyor çamurumsu bişey kahverengımsı kırmızı deil ama ne adet oldugum belli ne olmadıgım. sizce pko belirtisi olabilir mi?

ne kadarlıkken kaybettin bebeğini bende tedavisiz hamile kaldım

arkadaslar birde eşimle ilişki yasadıgımızda benden cok afedersiniz ama lapa gibi bir parça düştü şeffaf fakat cok hafif kanlı bir şey iki defa bu ne olabilir

Merhabalar9 aylik evliyim gecenlerde dr a gittim ve bana pko oldugumu buyuzden yumurtaliklarimda tembellik bulundugunu soyleyerek progestan 100 ilacini verdi bununla 3 ay icinde hamile kalmazsam asilama yapilacagi soylendi sormak istedigim bu ilaci kullnirkenmi cinsel birliktelik yasamamiz gerekiyor yoksa bu ilac sadece yumurtalarin catlamasi icin mi yardim ediyor cevaplarsaniz cok sevinirim

Gebeliği kolaylaştırıyor ilişki yaparsanız gebe kalma ihtimalini artırıyor

Arkadaşlar merhaba bekarım. Pco hastasıyım. Doktorum şimdilik evlenene kadar yaz adlı hapı verdi. Sizce kullanmalı mıyım?

Selamlar arkadaslar
Bende pco oldugumu ogrendim 2 yilik evliyim.yumurtaliklar tembelmis ve klomen kullandim bu 2.ayim.bu ayda olmassa hemen hsg istedi bana garip geldi bir kac ay klomen tedavisinie devam edip sonuc alinmassa verilir diye biliyodum sizce normalmi

Allahını seven cevap versin nolur artık cidden bıktım bıııııııııııktım Arkadaşlar polikistik over için soğan suyu kullanıp faydasını görenler kistleri yok olanları duyuyoruz bebde basladım ama yok bir faydası hala adet olamadım faydasını gören arkadaslar ne kadar süre içinde görüyor hemen o ay soğan suyunu içtikleri ay düzeliyor mu yOska 3-5ay sonra mı düzeliyor?

Back
X