• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allahını seven cevap versin nolur artık cidden bıktım bıııııııııııktım Arkadaşlar polikistik over için soğan suyu kullanıp faydasını görenler kistleri yok olanları duyuyoruz bebde basladım ama yok bir faydası hala adet olamadım faydasını gören arkadaslar ne kadar süre içinde görüyor hemen o ay soğan suyunu içtikleri ay düzeliyor mu yOska 3-5ay sonra mı düzeliyor?
Ilac kullaniomusunuz pco icin

Ilac kullaniomusunuz pco icin
Evet yıllarca 7 yıldır falan dogum kontrol hapı kullanıyodum ama artık bıktım bıraktım bu kadar uzun süre bu hapları içmek beni rahatsız ediyo doktora gidince dgittiğim bütün doktorlar dogum kontrol ilacı verip yolluyo ama ilaçlar tedavi etmiyor sadece adet olmamı sağlayarak şikayetimi ortadan kaldırıyor yani bir çeşit kendini kandırma, kistler aynı duruyo yıllarca kullansam bile hapı bıraktıgımda yine göremiyorum

Allahını seven cevap versin nolur artık cidden bıktım bıııııııııııktım Arkadaşlar polikistik over için soğan suyu kullanıp faydasını görenler kistleri yok olanları duyuyoruz bebde basladım ama yok bir faydası hala adet olamadım faydasını gören arkadaslar ne kadar süre içinde görüyor hemen o ay soğan suyunu içtikleri ay düzeliyor mu yOska 3-5ay sonra mı düzeliyor?
Canim sogan suyunu bende 6 ay evvel denedim adetlerim nispeten daha duEnli idi ama gecen ay yone 40 gun surdu ve ilacla oldum. Bu ay tekrar yapayim diye basladim ama tatile ciktik 3 gun yapip birakmak zorunda kaldim. Bu ay gebelik olmazsa bir dahaki ay bir daha deneyecegim insallah tamamlayabilirim

Evet yıllarca 7 yıldır falan dogum kontrol hapı kullanıyodum ama artık bıktım bıraktım bu kadar uzun süre bu hapları içmek beni rahatsız ediyo doktora gidince dgittiğim bütün doktorlar dogum kontrol ilacı verip yolluyo ama ilaçlar tedavi etmiyor sadece adet olmamı sağlayarak şikayetimi ortadan kaldırıyor yani bir çeşit kendini kandırma, kistler aynı duruyo yıllarca kullansam bile hapı bıraktıgımda yine göremiyorum
boyun kaç kilon kaç canım düzene sokmak istiyosan kesinlikle kilo vermelisin doktorlar bunuda söylüyor. Benim ilkgittiğim doktor pco dedi soğan kürü yaptım 15 gün sonra başka doktora gittim kist yok dedi yumurtalık duvarı hızlı alnan kilo nedeniyle kalınlaşmış hormonlarda normal çıktı ama kist yok dedi önceki doktorum ultrason görüntüsü vermediği için kistler soğanlamı gitti yoksa aslında hiç kist yokmuydu bunu asla bilemicem ama soğan kürü yaptıktan sonra bende adet görmedim tarlusal verdi doktor hap bitti 3.gün adet oldum adetn düzenli olsun istiyosan o bi anda aldığın kiloyu aldığın gibi ver dedi bana şuan 57 kiloyum doktora gittiğimde 60 kiloydm hatta 60.700 şuan 57.100 52 olursam sorunum çözülür diye umuyorm çünkü çocuk düşünüyorum :110:

C
boyun kaç kilon kaç canım düzene sokmak istiyosan kesinlikle kilo vermelisin doktorlar bunuda söylüyor. Benim ilkgittiğim doktor pco dedi soğan kürü yaptım 15 gün sonra başka doktora gittim kist yok dedi yumurtalık duvarı hızlı alnan kilo nedeniyle kalınlaşmış hormonlarda normal çıktı ama kist yok dedi önceki doktorum ultrason görüntüsü vermediği için kistler soğanlamı gitti yoksa aslında hiç kist yokmuydu bunu asla bilemicem ama soğan kürü yaptıktan sonra bende adet görmedim tarlusal verdi doktor hap bitti 3.gün adet oldum adetn düzenli olsun istiyosan o bi anda aldığın kiloyu aldığın gibi ver dedi bana şuan 57 kiloyum doktora gittiğimde 60 kiloydm hatta 60.700 şuan 57.100 52 olursam sorunum çözülür diye umuyorm çünkü çocuk düşünüyorum :110:
Canım boyum 1.68 kilom 53 ama ben hep kendimi bildim bileli aynı kiloyum en fazla 52-54-54 Kilo arasında oynamısmdır canım inşallah Allah sanada bebek nasip eder isteyen herkese versin inşş bol dua edelim sogan küründen şifa buluruz inş ben cok özeniyorm sogan kürü içtim kistlerim hemen yok olmus falan yazıuolar adetim hemen Düzene girdi yazıyolar niye benmkidüzelmiyor :(

C

Canım boyum 1.68 kilom 53 ama ben hep kendimi bildim bileli aynı kiloyum en fazla 52-54-54 Kilo arasında oynamısmdır canım inşallah Allah sanada bebek nasip eder isteyen herkese versin inşş bol dua edelim sogan küründen şifa buluruz inş ben cok özeniyorm sogan kürü içtim kistlerim hemen yok olmus falan yazıuolar adetim hemen Düzene girdi yazıyolar niye benmkidüzelmiyor :KK43:
Ne güzel aama kilon güzel bu soğan kürünü sen yap birde ne kadar büyük kistlerin çünkü bazıları kürle küçülme olduğunuda yazıyor küçük olanlarda zaten yok oldu diye yazıyor vücuduna yüklenme zaman tanı sonrada civanperçemi denersin onada etkili diyorlar umarım düzene girer herşey

Pukolular nerdesiniz neler yapıyosunız

Bende 2 aydan fazla adet gormuyorum ve kilo aldim :( Doktorada gitmek istemiyorum cok moralim bozuluyor o kagidi gorunce aglayasim geliyor hic barisik degilim bu pkoyla :( Kendimi kisir gibi hissediyorum resmen of of...Ne yapsam adet olsam cok yoruldum sogan suyundan,civanperceminden :(

Canim evliysen duzenli sogan kuru yap bence.Bide akintin,iltihabin varsa onlarida hallet ve sogan kurunu tam uygula hatta esin bile yapabilir

Arkadaşlar merhaba bekarım. Pco hastasıyım. Doktorum şimdilik evlenene kadar yaz adlı hapı verdi. Sizce kullanmalı mıyım?

Canim benim doktorumda aynisi soyledi ama bana en dogal ilac olan Qlerasta verdi.Evlenince gelirsin tedaviye geceriz dedi..Ben kullanmadim cunku psikolojimi alt ust etti

Bende 2 aydan fazla adet gormuyorum ve kilo aldim :KK43: Doktorada gitmek istemiyorum cok moralim bozuluyor o kagidi gorunce aglayasim geliyor hic barisik degilim bu pkoyla :KK43: Kendimi kisir gibi hissediyorum resmen of of...Ne yapsam adet olsam cok yoruldum sogan suyundan,civanperceminden :KK43:
Cnaım çok iyi anlıyorum seni ya aynı duygular bende de var çok takıyorum kafama çok :(

Cnaım çok iyi anlıyorum seni ya aynı duygular bende de var çok takıyorum kafama çok :KK43:

Of of oyle iyi anliyorum ki seni :( Ama aslinda soyle bir sey var ben bir ara hic ama hic hazir beslenmedim alerjimde vardi zaten,gunluk 1 saat yuruyordum,sogan kuru yaptim adetim saat gibiydi ve doktor goremedi pkoyi hormonlarimda duzenli cikti doktor sok oldu..Bu hayat tarzina geri donsem ve pkolu herkes boyle olsa inan basaracagiz..Ekmegide hayatimdan cikartmistim hic canim cekmezdi surekli ev yemegi yerdim ah ah...

Of of oyle iyi anliyorum ki seni :KK43: Ama aslinda soyle bir sey var ben bir ara hic ama hic hazir beslenmedim alerjimde vardi zaten,gunluk 1 saat yuruyordum,sogan kuru yaptim adetim saat gibiydi ve doktor goremedi pkoyi hormonlarimda duzenli cikti doktor sok oldu..Bu hayat tarzina geri donsem ve pkolu herkes boyle olsa inan basaracagiz..Ekmegide hayatimdan cikartmistim hic canim cekmezdi surekli ev yemegi yerdim ah ah...
Canım peki Kilo problemin var mı? Bnm şimdilik yok 1.68 boy 54 kilodayım ama işte yıllardır pukoluyum adet göremiyorum yaklasık 7 yıl falan genç kızlııgımdan beri aralıksız dogum kontrol hapı kullandım keske o yaşlarda kullanmasaydım ama adet göremeyince çok üzülüyordum haplarla adet görüp kendimi kandırıyordum :( şimdi evlendim ve bu durum beni cok rahatsız etti artık bir de haplar adetimi iyice azalttı bıraktım hapı sogan kürüne basladım sogan kürünün 15güjlük süresi bitince testere dişli aslanpençesi içtim günde bir bardak zaten saglıklı beslenmeye calısıyorum sebze falan da cok severim sigara alkol birşeyim yok ama göremiyorum işte yine niye böle bıktım :( Allah daha büyük hastalıklar vermesin buna da şükür, yinede özeniyorm ama düzenli adet görenlere millet adetinin hangi gün hangi saat geleceğini bilir öle olmak isterdim
Bu arada canım sogan kürünü 3 aylık süreçte nasıl uyguladın ben şöle yapsam olur mu sence ilk adwt bitiminden 2 sonra basladım 15 gün içtim adet göremedim kendimi normal görmem gereken adwt tarihinde görmüş gibi hesaplanıp yine bitmesi gereken adet tarihinden 2 gün sonra 15 gün içeyim yine adet bekliyim diyorum Son olarak ta bir sonraki ay gelmesi gereken adwt tarihimie 10 gün kala içeyim diyorum sen ne dersin böle olur mu

Bir de soğan suyu içtim adetim düzene girdi artok çok düzenli diyen arkadaşların hemen içtikleri ay mı düzene giriyor yoksa bir kaç ay sonra mı etkisini gösteriyor merak ettim bilginiz var mı? Ben içtim ama bir faydası olmadı bir de dogum kontrol hapını bıraktım korkuyorum kistlerim büyür mü ki diye geri basşayasım geliyo o yüzden hemen büyümez herhalde dmi

Merhaba kızlar benim de pco teşhisim var dün ultrasonda en büyüğü 8mm multipl kistler görüldü doktor önemsiz dedi ama lh da 9.03 fsh dan yüksek adetim genelde 35 40 gün arası olur ama düzensizleştiği de oluyor Allah yardım etsin bize evli olunca herşey daha da zormuş öncesinde tedavilerinizi olmaya çalışın arkadaşlar ben yedi yıl kadar önce iki yumurtalıkta da 3 3.5 cm kistle hormonlar darmadağın rastladım bu pcoya bir yıl tedavi oldum sonrasında adetim herşey düzelince devam etmemiştim evlenince de karşıma çıktı malesef :(

Canım peki Kilo problemin var mı? Bnm şimdilik yok 1.68 boy 54 kilodayım ama işte yıllardır pukoluyum adet göremiyorum yaklasık 7 yıl falan genç kızlııgımdan beri aralıksız dogum kontrol hapı kullandım keske o yaşlarda kullanmasaydım ama adet göremeyince çok üzülüyordum haplarla adet görüp kendimi kandırıyordum :KK43: şimdi evlendim ve bu durum beni cok rahatsız etti artık bir de haplar adetimi iyice azalttı bıraktım hapı sogan kürüne basladım sogan kürünün 15güjlük süresi bitince testere dişli aslanpençesi içtim günde bir bardak zaten saglıklı beslenmeye calısıyorum sebze falan da cok severim sigara alkol birşeyim yok ama göremiyorum işte yine niye böle bıktım :KK43: Allah daha büyük hastalıklar vermesin buna da şükür, yinede özeniyorm ama düzenli adet görenlere millet adetinin hangi gün hangi saat geleceğini bilir öle olmak isterdim
Bu arada canım sogan kürünü 3 aylık süreçte nasıl uyguladın ben şöle yapsam olur mu sence ilk adwt bitiminden 2 sonra basladım 15 gün içtim adet göremedim kendimi normal görmem gereken adwt tarihinde görmüş gibi hesaplanıp yine bitmesi gereken adet tarihinden 2 gün sonra 15 gün içeyim yine adet bekliyim diyorum Son olarak ta bir sonraki ay gelmesi gereken adwt tarihimie 10 gün kala içeyim diyorum sen ne dersin böle olur mu

Benim kilo problemi 2.kez nuksetti canim onceden senin gibiydim zayiftim yani iyiydi kilom..Ayni ben vallahi ama ben icmeyecegim dgk haplarini cunku kendimi kandiriyorum :(

Canim ibrahim saracogluna sormustu birisi pkolular nasil icmeli diye o da dediki eger kistiniz varsa hemen adet oldugunuz gun icin dedi

Senin dedigin gibi duzenli olmaz ki :/ ben bir yazi okudum orda 10 yila yakin kadin cocuk sahibi olamiyormus sogan kurunu her gun 3 ay boyunca icmis ve hamile kalmis doktorlar mucize gozuyle bakiyormus kadina dusun.Bence sen hemen icmeye basla adet olsanda ic 1 ay boyunca ic 15 gun ara ver sonra yine ic yine ara ver.Benim koyden arkadaslarim var onlarda hep sogan iciryormus neneleri falan adet duzenlensin diye demek ki bir bildikleri var diyorum bende duyunca :/

Bir de soğan suyu içtim adetim düzene girdi artok çok düzenli diyen arkadaşların hemen içtikleri ay mı düzene giriyor yoksa bir kaç ay sonra mı etkisini gösteriyor merak ettim bilginiz var mı? Ben içtim ama bir faydası olmadı bir de dogum kontrol hapını bıraktım korkuyorum kistlerim büyür mü ki diye geri basşayasım geliyo o yüzden hemen büyümez herhalde dmi
10 gun içtim. 2 aydir duzenli görüyorum.

Back
X