- 3 Temmuz 2016
- 36
- 3
- 1
- 27
Doktora gidcem adet olmayi bekliyorum. Sende sivilce yaptimi?canım yaşın küçükmüş henüz bence git bi doktora görün biz ne desek olmaz ki .
adet dönemime yakın oluyor sivilcelenmeDoktora gidcem adet olmayi bekliyorum. Sende sivilce yaptimi?
Merhaba kukuleta, bende pkoluyum beş yıllık evli ve pkoluyum maalesef. Uç aşılama geçirdim ancak hamile kalamadim. Adetlerim sürekli gecikiyor, şuan tüp bebek tedavisi görüyorum transfer olacağım. Bende ara ara rejimyapiyorum ancak çok çabuk bel bölgede kalınlaşma oluyor.. sporla desteklenmesi şart. Hangi sporları yaptın merak ettim. Ve tebrik ederim darısı bizim gbi diğer pkokulara olsun.. duanda an bizi de
Test yaptın mı belki hamilesindir
- Merhaba kızlar 24 yaşındayım geçtiğimiz ay doktora gittim yapılan testlerde hormonlarım şu şekilde. 3 tanede kistim var.
PROKLATION: 7.5
FSH : 5.95
LH. : 6.67
ESTRADIOL:36.36
Pcos yakınsın(bu nedemekse) dedi ve diane 35 verdi. Ramazanda oruç bide göğüs karın ağrısı ile uğraşmayım diye aptallık ettim içmedim.
Şimdide 15 gün geçti adet gelmiyor.
Adet söktürücü içeyim mi ne yapayım yardım edin stres oldum iyice
Bulunduğum yer nedeniyle eylüle kadar doktora gidemicem.
Teşekkürler canlar.
Merhaba kızlar günaydınlar,
bnde size kendimden örnek vericem. 9 aydır hamile kalamıyordum. Polikistlik over sendromu teşhisi koydu doktor ben her ay kafama takıyordum. ramazan ayında Rabbimin hikmeti ile hamile kalmışım 8 günlük bir gecikmem oldu heveslenmedim çünkü herzamankı gıbı düşündüm ramazandı oruçtu tatildi köye git derken kafamı vermedim 9. gunde test aldım pozıtıf ben şok tabi. Demek istediğim kafaya takmadığın an gerçekten oluyor. Banada söylüyorlardı ben inanmamıştım. Sizede tavsiyem kafaya takmayacaksın sonrası geliyor Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşaallah.
Meraba..ben de pko yum yıllardır ve nisandan beri çocuk istiyoruz eşimle.klomen kullanıyorum.19unda bir ay geçti son adetimden.şimdi test almaya korkuyorum.ama yazdıklarınızı okuyunca daha da kafam karıştı.belki de daha yumurtlayamadım bileKızlar adaçayı çok işe yarıyor. Ben adaçayı ile adetlerimi 30 güne kadar düşündüm. Ramazanın başında adet oldum. Oruç olduğum için adaçayı içmedim. İftar ve sahur saatlerinde de içmek aklıma gelmedi bugün 48.gunum. ateş ölçerek yumurtlama zamanımı bilmesem doktor doktor gezerdim. 44.gun yumurtladım. Ayın 27-28 si gibi adet olacağım. Adaçayı içmedim diye hemen adetlerim 60 güne çıktı.
Şeker yemeyin
adaçayı için,sabah akşam birer bardak
Eczaneden 5 tl Ye dijital ateş ölçer alın.
Ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama zamanının nasıl bilindiği forumda var, onu okuyun ya da bana özelden mesaj atın ben yardimci olurum. Böylece yumurtlama gününüzü ve adet gününüzü bilirsiniz.
Pko olunca tek sorun yumurtlama zamanı bilinmemesi. Ateş ölçerek ve adaçayı ile yumurtlama ve adet zamanınızı bilirsiniz. Bebek sahibi de olursunuz .moralinizi bozmayın.
Benim lh 10.72 üst sınır 12 yazıyoKızlar hormon testlerinizde lh ınız çok yüksek miydi ? Aslında bizim sorunumuz yumurtlayamamak sanırım dimi yanlış bilmiyorum????
Peki adet düzensizliğin var mı balım?Benim lh 10.72 üst sınır 12 yazıyo
Var canım. Bi kaç ay çok düzenli oluyo. Bazen de bir hafta geçiyoPeki adet düzensizliğin var mı balım?
Lh ımız fsh dan yüksrk olduğu için yumurtlamada sıkıntımız var buda adet düzensizliği yapıyor bende de varVar canım. Bi kaç ay çok düzenli oluyo. Bazen de bir hafta geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?