Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Can'ım öncelikle hepimizin yuvalarını Allah daim etsin , huzurumuz sağlığımız eksilmesin .
Hemen cevap vereyim Can'ım ben salona gittim ve şeker detoksu yaptım malum şekerli şeyler bizim baş düşmanımız yaklaşık 3 5 ay devam ettim sonra spora ara versem de şeker detoksuna hep devam ettim . Tabi bu sırada korunmadım da , tamamen süpriz oldu bize . Çünkü evlenmeden önceki doktorum mutlaka gel birlikte destekler ile hamile kalma şansın var diyordu .

Detayları istersen veririm sporun adını yazmadım reklam falan olur . Ama güzel yüreğinizi ferah tutun Rabbim hepimizin kapı açar

kızlar soğan kürünün 7. günündeyim. bugün sanki adet olacakmışım gibi karnım belim ve kasıklarım oyle bir ağrıdı ki kasıklarımın ağrısı acayip şiddetliydi.. akıntı ve iltihap gelmeye devam ediyor. ha unutmadan sanırım kistlerim çözülüyor :) azcık bişey kan geldi . kasık ağrı falan fistan hiçte umrumda değil pcostan kurtulayım da :) gelişmeleri paylaşacağım :) kendinize cici bakın kafaya çok takmayın . Allah ne zaman isterse o zaman olur. vakti geldiğinde elbet. biraz sabır

Kızlar adaçayı çok işe yarıyor. Ben adaçayı ile adetlerimi 30 güne kadar düşündüm. Ramazanın başında adet oldum. Oruç olduğum için adaçayı içmedim. İftar ve sahur saatlerinde de içmek aklıma gelmedi bugün 48.gunum. ateş ölçerek yumurtlama zamanımı bilmesem doktor doktor gezerdim. 44.gun yumurtladım. Ayın 27-28 si gibi adet olacağım. Adaçayı içmedim diye hemen adetlerim 60 güne çıktı.

Şeker yemeyin
adaçayı için,sabah akşam birer bardak
Eczaneden 5 tl Ye dijital ateş ölçer alın.
Ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama zamanının nasıl bilindiği forumda var, onu okuyun ya da bana özelden mesaj atın ben yardimci olurum. Böylece yumurtlama gününüzü ve adet gününüzü bilirsiniz.
Pko olunca tek sorun yumurtlama zamanı bilinmemesi. Ateş ölçerek ve adaçayı ile yumurtlama ve adet zamanınızı bilirsiniz. Bebek sahibi de olursunuz .moralinizi bozmayın.

1. Merhaba kızlar 24 yaşındayım geçtiğimiz ay doktora gittim yapılan testlerde hormonlarım şu şekilde. 3 tanede kistim var.
    PROKLATION: 7.5
    FSH : 5.95
    LH. : 6.67
    ESTRADIOL:36.36

Pcos yakınsın(bu nedemekse) dedi ve diane 35 verdi. Ramazanda oruç bide göğüs karın ağrısı ile uğraşmayım diye aptallık ettim içmedim.
    Şimdide 15 gün geçti adet gelmiyor.
    Adet söktürücü içeyim mi ne yapayım yardım edin stres oldum iyice
    Bulunduğum yer nedeniyle eylüle kadar doktora gidemicem.
    Teşekkürler canlar.

Test yaptın mı belki hamilesindir

Merhaba kızlar günaydınlar,
bnde size kendimden örnek vericem. 9 aydır hamile kalamıyordum. Polikistlik over sendromu teşhisi koydu doktor ben her ay kafama takıyordum. ramazan ayında Rabbimin hikmeti ile hamile kalmışım 8 günlük bir gecikmem oldu heveslenmedim çünkü herzamankı gıbı düşündüm ramazandı oruçtu tatildi köye git derken kafamı vermedim 9. gunde test aldım pozıtıf ben şok tabi. Demek istediğim kafaya takmadığın an gerçekten oluyor. Banada söylüyorlardı ben inanmamıştım. Sizede tavsiyem kafaya takmayacaksın sonrası geliyor Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşaallah.

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiii

Arkadaşlar diane 35 adet kullancam düzensizlik için ama çok gelmiyor leke gibi sadece yinede içebilir miyim yoksa iyice gelmesini mi bekleyim 15 gün gecikmeli oldu

Meraba..ben de pko yum yıllardır ve nisandan beri çocuk istiyoruz eşimle.klomen kullanıyorum.19unda bir ay geçti son adetimden.şimdi test almaya korkuyorum.ama yazdıklarınızı okuyunca daha da kafam karıştı.belki de daha yumurtlayamadım bile
Dr. Bir ay sonra test yap ve negatifse tekrar adet söktürücü iç sonra da klomene devam et demişti.şimdi ben ne yapmalıyım.bana yardımcı olur musunuz

Selam kızlar, bende pkoluyum adet olduğum günden beri diyebilirim. Evliyim 10 aylık hiç korunmuyoruz, artık cocugu geçtim düzenli adet olmak istiyorum 3 aydır civanpercemi kullandım, 1 ay önce bal çörek bu ayda hayıt. Yunurtladığımı hissediyorum. Ovulasyonla da takip ettim ama en son adetimi 30 mayısta gördüm, test yapmaktan sıkıldım hem kan hem idrar. Sığan kurunu deniyim diyorum. Nobetli calıştığımdab aksam dozlarını yapabileceğim mıtfak yoj maalesef hastane de. Bu sırada glifor ve progestron da kullandım insulin direnci çıktı. Kilo vermek için ığrasmadın. Ramazan araya girdi kpss derken. Gercekten şunu düzenli yaptım deyip adeti düzene firen var mı. Allahım düzenli adet görenlere öZeniyorum. Haftaya dr gidicem bakalım ne var ne yok umarım hastalanırım.

Mrb Bn 21 yaşındayım. Eşimle haziranın 14 ünde ilişkiye girdik korunmadik ama bi tehlike yaşamadık iki gün sonra adet oldum.o gunden bu gune iliskiye girmedik .oadetimden bu ayın 16 sına sıkı bir diyetle 5 kilo verdim bu süreçte limon ve Yeşilcay kullandım bayağı ve 7 gündür adetim gecikti çok kötü karnım ağrıo sanki adet olckmisim gibi ama olamıyorum. Ne yapmam lazım

Kızlar hormon testlerinizde lh ınız çok yüksek miydi ? Aslında bizim sorunumuz yumurtlayamamak sanırım dimi yanlış bilmiyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…