Lh ımız fsh dan yüksrk olduğu için yumurtlamada sıkıntımız var buda adet düzensizliği yapıyor bende de var
valla bende görünürde pko belırtısı yok adetlerım cok duzenlı yumurtlama sorunum yok hormonlar cok ıyı ama ultrasyonda gozuktu 2.5 yıldır olmuyo doktor zayıfla dıyo zayıfladım ama gene kılo aldım hayırlısı bakalım
Maalesef tatlım ana rahminde oluşuyor bu durum önemli olan semptomlarını azaltmak ben adet oldum olalı böyleyim yine de adet olduğuma sükrediyorum araşıklı aksasa da, ya hiç olmasaydım rabbiö böyle uygun görmüşya bizim bu pkodan kurtulma yolumuz hiç mi yok acabadr bana yumurtalıklarını yenisiyle değiştiremeyeceğimize göre bunu kabullenmelisin dedi. çok moralim bozuk.
ne yazık ki bende aynen adet oldum olalı böyleyim... en azından senin yine oluyormuş canım bende ilaç kullanmadan hiç olmuyor evlendim ilk ay bıraktım ilaçları lakin şimdi hiç olmuyor bebekte istiyoruz ama dr yumurtlama tedavisi dedi. kiloyu dengede tutmak gerçekten işe yarıyor mu bende diyete başlayacağım hafiften platese de başladım ama ne olur bilmiyorum. soğan suyu denemeye devam edicem. ben şekerimede baktırdım temiz çıktı ama yine de tık yokMaalesef tatlım ana rahminde oluşuyor bu durum önemli olan semptomlarını azaltmak ben adet oldum olalı böyleyim yine de adet olduğuma sükrediyorum araşıklı aksasa da, ya hiç olmasaydım rabbiö böyle uygun görmüş( ne ilaç ne bişi kiloyu dengede tutmak bol spor ve diyetle ideal kilo da olup eğer insülin direncin varsa bende var glifor kullanıyorum o beni dengede tutuyor bakalım olmayacak değşl ama sıkıntısı olmayanlara göre biraz daha zor. Rabbim yazmışsa gebelik inş yasayacağız yazmadıysa da bu sınav da sabırlı davranacağız inş
allah hepimize şifa versin, elbet bişiler vesile olacak öyle maalesef. Yine de yüreğini ferah tut ben soğan suyunu tam deneyemedim nobetli çalıştığımdan sabah yapsam da aksam yapamıyorum 15 gun olacağı için ama yapıp şifa gören cok arkadaşım var. Allah ol dedikten sonra olacak. İnş rabbim baska sıkıntı vermesin inş.ne yazık ki bende aynen adet oldum olalı böyleyim... en azından senin yine oluyormuş canım bende ilaç kullanmadan hiç olmuyor evlendim ilk ay bıraktım ilaçları lakin şimdi hiç olmuyor bebekte istiyoruz ama dr yumurtlama tedavisi dedi. kiloyu dengede tutmak gerçekten işe yarıyor mu bende diyete başlayacağım hafiften platese de başladım ama ne olur bilmiyorum. soğan suyu denemeye devam edicem. ben şekerimede baktırdım temiz çıktı ama yine de tık yok
amin canım amin... ben de bazen denk getiremiyorum ama sana şunu söyleyeyim saraçoğlunun bir röportajında dinledim günde iki defa için dedi illaki sabah akşam olması gerekmez bence durumun nasıl gerektirirse öyle yap. Rabbim şifayı nasıl ne şekilde ne sebeple verir belli olmaz. ben bir kere 15 gün yaptım adet olduğum günden itibaren hiç yumurtlamayan ben şiddetli kasık ağrısı ile doktora gittim meğerse yumurtlamışım hemde dr çok güzel büyüklüğü falan ama denk gelmedi o ayrı... o ay ilk defa kendi kendime adet oldum:) sonra midem çok bulandı artık yemek yapamaz oldum bıraktım ve yine aynısı oldu keşke devam etseydim belki toplardı ama işte bizdende oluyor bazen. dediğim gibi illa sabah akşam olsun diye dikkat etmedim ben. Rabbim sana da şifasını versin inş. canım benim.allah hepimize şifa versin, elbet bişiler vesile olacak öyle maalesef. Yine de yüreğini ferah tut ben soğan suyunu tam deneyemedim nobetli çalıştığımdan sabah yapsam da aksam yapamıyorum 15 gun olacağı için ama yapıp şifa gören cok arkadaşım var. Allah ol dedikten sonra olacak. İnş rabbim baska sıkıntı vermesin inş.
canım kilo verdiğin için mi düzene girdi? yoksa ilaç falanda kullandın mı? bu arada rabbim hepimize hayırlı zaamanda hayırlı evlatlar versin inşaallah.Merabalar bende pkoluyum teshis bekarlihimda konulmustu adetlerim hep duzensiz suan 25 yasindayim 2 bucuk yillik evliyimmhic korunmadim 3 basarisiz asilamam var tüp bebek icin cesaret edemiyorum. Pskolojik olarak kendimi hazirlayamiyorum. Aralik ayinda doyete basladim 60 kilodan 48 lere düştüm 4 ayda subat ayindan beri kilomu koruyorum az alip az veriyorum 4 5 aydir adetlerim düzenli gününde oluyor 30 gunde bir. Endokrinoloji ye gittim bütün hormonlaeim normal ama hala hamilelik olmuyor bakalim.nasibimiz ne zaman
İşte bana hiç uymuyor ancak yıllık izinde felam yapabilirim sağlıkçı olduğum için nöbetlerimiz 24 saat bizim. Allah utandırmasın inş olur gönlümüze göre nasip olur.amin canım amin... ben de bazen denk getiremiyorum ama sana şunu söyleyeyim saraçoğlunun bir röportajında dinledim günde iki defa için dedi illaki sabah akşam olması gerekmez bence durumun nasıl gerektirirse öyle yap. Rabbim şifayı nasıl ne şekilde ne sebeple verir belli olmaz. ben bir kere 15 gün yaptım adet olduğum günden itibaren hiç yumurtlamayan ben şiddetli kasık ağrısı ile doktora gittim meğerse yumurtlamışım hemde dr çok güzel büyüklüğü falan ama denk gelmedi o ayrı... o ay ilk defa kendi kendime adet oldum:) sonra midem çok bulandı artık yemek yapamaz oldum bıraktım ve yine aynısı oldu keşke devam etseydim belki toplardı ama işte bizdende oluyor bazen. dediğim gibi illa sabah akşam olsun diye dikkat etmedim ben. Rabbim sana da şifasını versin inş. canım benim.
Amin canım Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.İşte bana hiç uymuyor ancak yıllık izinde felam yapabilirim sağlıkçı olduğum için nöbetlerimiz 24 saat bizim. Allah utandırmasın inş olur gönlümüze göre nasip olur.
Evet canim kilo verdikten sonra duzene girdicanım kilo verdiğin için mi düzene girdi? yoksa ilaç falanda kullandın mı? bu arada rabbim hepimize hayırlı zaamanda hayırlı evlatlar versin inşaallah.
O zaman bende sıkı bir kilo verme yoluna gireyim belkide benimde düzene girer artık çok bunaldım yaEvet canim kilo verdikten sonra duzene girdi
Sen kac kilosun evlimisin adetlerin fln masil canimO zaman bende sıkı bir kilo verme yoluna gireyim belkide benimde düzene girer artık çok bunaldım ya
Evliyim canım ben 67 kiloyum boyum 1.70 aslında hiç fazla durmuyor kilom çok rahahtom pkoluyum ilk adetimden beri hiç düzenli olmadım ben. Şimdi dr kilo ver dedi bende deneyim diyorum.Sen kac kilosun evlimisin adetlerin fln masil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?