- 15 Ocak 2017
- 57
- 20
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazen sağ bazen solda ağrı var pko ağrı yapmaz , sanırım yumurtladığınız taraf ağrıyo. Geçen ay ağrım oldu kasıklarımda doktor " yumurtluyosun demek ki onda. ağrıyo , yumurtlamazsan ağrı olmaz " dedi, sevindim bendeMerhaba bende pkoyum 5 aydır bebiş düşünüyoruz geçen ay 2 gün gecikmeyle adet olmuştum bu ay yine 3 günüm gecti sol kasık ağrım var siZde ağrı tek Taraflı mi?
Çok şiddetli değilse yumurtlama ağrısı olabilir.HoşgeldinnIyi geceler. Malesef bnde pko magdurlarindanim :)
Tsk ederim hosbuldumHoşgeldinn![]()
Doktor folik asit dışında ilaç önermediyse hormonları da sorun yoktur canım.Kıllanma hamileliğe engel değil çoğu kadında oluyo nane çayı önerebilirim.MRHB KIZLAR , sizlere bişey sormak istiyorum bu ay regl 3.günü drç kontrolüne gittim pco oldugumu söyledi adetlerim hep düzenlidir ama kıllanma var bende , tahlil falan oldum pco oldugum ordada çıktı. aynı ay 21.günü progesteron hormonu testi yaptık sonucum 7,98 çıktı yani yumurtuyormuşum ilaç kullanmamı önermedi sadece folik kullanıyorum bu şekilde hamile kalınırmı.
Klomenle çoğu pkoslu bebeğine kavuşuyo okuduğum kadarıyla inşallah sanada vesile olur canım.Merhaba kızlar, bende pkloyum.pko'lu olduğumu 1 hafta önce öğrendim.şimdi şimdi oturuyor taşlar bende. çene altı kıllanmam çoktur mesela. en az 35 günde bi adet oluyorum. 1 Buçuk yıldır çocuk istiyoruz. her şey yapıldı kanlar,ultrasonlar,hsg,çatlatma iğnesi her şey normal ama boş. klomen verdi doktorum 5 gün içtim. yarın yumurta takibine gideceğim. hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim
İnofolic toz olanını alsaydın keşke o daha etkiliKızlarrrr 35. günüm adet yok doktora gidip kan verdim büyük ihtimalle söktürücü vericek.İnofolic combi aldım, doktora danışıyım dedim ama o da ilk defa görmüş bilemedi, kullanan varsa nasıl alıyosunuz içinde 20 tane var.
Bunu bitirincede onu alıyım, doktor bunun folik asit oranı düşük dedi toz olanında mı düşük.İnofolic toz olanını alsaydın keşke o daha etkili
Onu pek anlamıyorum da. Çatlamasına çok etkili oluyo ben geçen ay yumurtlamaya kadar sabah 2 akşam 2 içtim yumurtlama olduBunu bitirincede onu alıyım, doktor bunun folik asit oranı düşük dedi toz olanında mı düşük.
Sanırım çalışmıyor cnm polikistik var bide.. ya iltihap varsa sıcsk iyi gelmez öi diye kararsızımSol yumurtalık çalışmıyor mu ? Tıkanık tüp için sıcak süte oturuyolardı sanırım, denemekten zarar gelmez canım araştır istersen.
Polikistik benim her iki yumurtalığımda da var.Yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum.Tedaviyi aksatmamaya çalış canımSanırım çalışmıyor cnm polikistik var bide.. ya iltihap varsa sıcsk iyi gelmez öi diye kararsızım
İnşallah bende yumurtlarım canım ya, özel doktor yok burda hastanelede malamat oldum bugün, yumurta takibi yapılmadı yapar mı bilmiyorum.Biraz da moralim bozuldu açıkcası, hamile kadınları görmek üzmeye başladı beni.Onu pek anlamıyorum da. Çatlamasına çok etkili oluyo ben geçen ay yumurtlamaya kadar sabah 2 akşam 2 içtim yumurtlama oldu
Hiç tedavi olsun mu klomen ovitrella tedavisi cnmPolikistik benim her iki yumurtalığımda da var.Yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum.Tedaviyi aksatmamaya çalış canım![]()
Olmadım canım, 9 ay oldu daha tedavi felan yok doktor biraz savsaklıyo sanırım beni.Devlet hastanesinden başka seçeneğim yokHiç tedavi olsun mu klomen ovitrella tedavisi cnm
Bende ilk devlete gitmiştim ama bi farkı yok emin ol. Baska bi dr a gir devlet olsun farketmez 2 yıldır olmuyo de salla. Yoksa 7 8 ay daha bakmazlar sana. Bana biri öyle yapmıstı polikistik var demedi bile.Olmadım canım, 9 ay oldu daha tedavi felan yok doktor biraz savsaklıyo sanırım beni.Devlet hastanesinden başka seçeneğim yok![]()
tşk ederim canım cevapladıgın içinDoktor folik asit dışında ilaç önermediyse hormonları da sorun yoktur canım.Kıllanma hamileliğe engel değil çoğu kadında oluyo nane çayı önerebilirim.