• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba bende pkoyum 5 aydır bebiş düşünüyoruz geçen ay 2 gün gecikmeyle adet olmuştum bu ay yine 3 günüm gecti sol kasık ağrım var siZde ağrı tek Taraflı mi?
Bende bazen sağ bazen solda ağrı var pko ağrı yapmaz , sanırım yumurtladığınız taraf ağrıyo. Geçen ay ağrım oldu kasıklarımda doktor " yumurtluyosun demek ki onda. ağrıyo , yumurtlamazsan ağrı olmaz " dedi, sevindim bende :dondurma: Çok şiddetli değilse yumurtlama ağrısı olabilir.

MRHB KIZLAR , sizlere bişey sormak istiyorum bu ay regl 3.günü drç kontrolüne gittim pco oldugumu söyledi adetlerim hep düzenlidir ama kıllanma var bende , tahlil falan oldum pco oldugum ordada çıktı. aynı ay 21.günü progesteron hormonu testi yaptık sonucum 7,98 çıktı yani yumurtuyormuşum ilaç kullanmamı önermedi sadece folik kullanıyorum bu şekilde hamile kalınırmı.

Merhaba kızlar, bende pkloyum.:110: pko'lu olduğumu 1 hafta önce öğrendim.şimdi şimdi oturuyor taşlar bende. çene altı kıllanmam çoktur mesela. en az 35 günde bi adet oluyorum. 1 Buçuk yıldır çocuk istiyoruz. her şey yapıldı kanlar,ultrasonlar,hsg,çatlatma iğnesi her şey normal ama boş. klomen verdi doktorum 5 gün içtim. yarın yumurta takibine gideceğim. hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim

MRHB KIZLAR , sizlere bişey sormak istiyorum bu ay regl 3.günü drç kontrolüne gittim pco oldugumu söyledi adetlerim hep düzenlidir ama kıllanma var bende , tahlil falan oldum pco oldugum ordada çıktı. aynı ay 21.günü progesteron hormonu testi yaptık sonucum 7,98 çıktı yani yumurtuyormuşum ilaç kullanmamı önermedi sadece folik kullanıyorum bu şekilde hamile kalınırmı.
Doktor folik asit dışında ilaç önermediyse hormonları da sorun yoktur canım.Kıllanma hamileliğe engel değil çoğu kadında oluyo nane çayı önerebilirim.

Merhaba kızlar, bende pkloyum.:110: pko'lu olduğumu 1 hafta önce öğrendim.şimdi şimdi oturuyor taşlar bende. çene altı kıllanmam çoktur mesela. en az 35 günde bi adet oluyorum. 1 Buçuk yıldır çocuk istiyoruz. her şey yapıldı kanlar,ultrasonlar,hsg,çatlatma iğnesi her şey normal ama boş. klomen verdi doktorum 5 gün içtim. yarın yumurta takibine gideceğim. hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim
Klomenle çoğu pkoslu bebeğine kavuşuyo okuduğum kadarıyla inşallah sanada vesile olur canım.

Kızlarrrr 35. günüm adet yok doktora gidip kan verdim büyük ihtimalle söktürücü vericek.İnofolic combi aldım, doktora danışıyım dedim ama o da ilk defa görmüş bilemedi, kullanan varsa nasıl alıyosunuz içinde 20 tane var.

Kızlarrrr 35. günüm adet yok doktora gidip kan verdim büyük ihtimalle söktürücü vericek.İnofolic combi aldım, doktora danışıyım dedim ama o da ilk defa görmüş bilemedi, kullanan varsa nasıl alıyosunuz içinde 20 tane var.
İnofolic toz olanını alsaydın keşke o daha etkili

Bunu bitirincede onu alıyım, doktor bunun folik asit oranı düşük dedi toz olanında mı düşük.
Onu pek anlamıyorum da. Çatlamasına çok etkili oluyo ben geçen ay yumurtlamaya kadar sabah 2 akşam 2 içtim yumurtlama oldu

Onu pek anlamıyorum da. Çatlamasına çok etkili oluyo ben geçen ay yumurtlamaya kadar sabah 2 akşam 2 içtim yumurtlama oldu
İnşallah bende yumurtlarım canım ya, özel doktor yok burda hastanelede malamat oldum bugün, yumurta takibi yapılmadı yapar mı bilmiyorum.Biraz da moralim bozuldu açıkcası, hamile kadınları görmek üzmeye başladı beni.

Kızlar merhaba ben de yıllarca pko var dedikleri için doğum kontrol hapları içtim evlenince doktora gittim evliliğin 3.ayındaydım yani hemen klomen verdi benim doktor sonra da ovitrelle madem çocuk istiyorsun başlayalım tedaviye dedi neden 1 yıl bekletiyorlar ki

Olmadım canım, 9 ay oldu daha tedavi felan yok doktor biraz savsaklıyo sanırım beni.Devlet hastanesinden başka seçeneğim yok :KK57:
Bende ilk devlete gitmiştim ama bi farkı yok emin ol. Baska bi dr a gir devlet olsun farketmez 2 yıldır olmuyo de salla. Yoksa 7 8 ay daha bakmazlar sana. Bana biri öyle yapmıstı polikistik var demedi bile.

Back
X