Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tamam bakacağım daha önce internet olmadığı için çok fazla araştırma falan yapamadım drlardan ne öğrendiysem o moralim çok bozuldu şimdi bana neden hiç söylememişler üstelikte daha iyi olur diye hep özele gittim

odun oluyor doktorlar da ondan ailemde de var )))

Unutma Metformin etken madde..markaları : Glifor, Gluchophane...vs vs

odun oluyor doktorlar da ondan ailemde de var )))

Unutma Metformin etken madde..markaları : Glifor, Gluchophane...vs vs

bu ay klomen kullanmıştım adetim gecikti ateşimde hiç düşmedi 36.6 36.7 36.8 değişiyor ama düşmedi çok fazla akıntım olmaya başladı bu metformn konusunu mutlaka konuşacam doktorumla inşallah hamileyimdir de kurtulurum bütün bu dertlerden ilgilendiğin için çok sağol

kızlar merhaba ben yenı katıldım aranıza bende Gluchophane 850 lık kullanıorum pko luyum 10 senedr bu ilacı doktorumdan kendeım istedım cunku bunda 5 yıl once de kullanmıstım fakat 6 tane içtıkten sonra bıraktım cunku cok kotu mıde bulantııs yaptı ve ishal benım gıbı pko lu olup bayagıda kılo su olan arkadasım kullnmıs cok guzel zayıflamıs ve adetlrı duzene gırmış.suan aşılama tedavısı goruorum ben bu ılacla hamıle kalan cok kısı duydum yumurtaları desteklıomus ve metobolzmayı hızlandırıomuş.şuan benım gıbı mıde bulatısı ve ishal olan arkads varmı bu ılacı kullanan olecegımı bılsem içicem ama cok kotu oluorum gecıomu tekrar bu durum

merak etme 10 güne geçicek, normal yani..bazılarına da ishal yapıyor.
Jinekoloji alt bölümde metformin kullnanlar diye konu açtım ben. bak bir oraya, daha fazla bilgi edinirsin.....

Biricik canım sıkma canını inan bu hormonların nasıl neye göre düşeceği hiç belli olmuyor...
mesela benim son teslerimde Fsh 5.6 Lh 6.0 çıktı biliyorsun ki bundan önceki sonuçlarımda Lh hormonum 17.9 civarındaydı. daha önceki ay bunun 3 katı kadardı.. yani gerçekten bizlerde çok değişken giden bir hormon bu Lh... Yumurtlaman olmuş mu peki onu da sordun mu doktoruna çünkü önemli olan yumurtlayabilmemiz ve düzenli adet.. Lh ta tabiki önemli ama Lh hormonun yumurtlamayı sağlayabiliyorsa sorun etme sıkma canını sen hepimize moral oluyordun...
umarım rahim filminden çok güzel netice alırsın... mesela ben kesinlikle yumurtlayamıyorum bazı polikistik over hastaları hiç yumurtlayamazlarmış sanırım ben onlardanım...
biliyorsun ki senin tavsiyelerinle çok sıkı bir diet ile ben Lh ımın düştüğünü düşünüyorum sen bizlerden çok şey biliyorsun bu konuda dert etme...
Aç ya da tok farkediyor mu acaba Lh yüksekliğinde ben en sonkini düzgün çıkan sonucumda aç gitmiştim çünkü Tsh a da bakılmıştı...

mrb iyi aksamlar.. bende pko luyum malesef ben yasmin ve gynelle kullandim ikiside bir ise yaramadi simdi 7 aydir evliyim fr de yasiyrm ilac kullanmiyrm tr de doktor zayiflamami istedi zayifladim ama yine duzelmedi simdi burda gidicem bakalim

Eveet bende dr.dan geldım yıne buyumemıs benım yumurta 2 gun sonra duphastona baslıyorum ve yıne adetın 5. Gunu 2 seropheneyle yola devam.varmı soyle guzel tavsıyelerınız klomenle yapabılcegım bı kur falan.

sevgili biricik35 canım benim fsh 3 küsurken lh 11 di
ben daha önce dediğim gibi hayıt sayesinde lh yi düşürdüm
en son yaptırdığım testte küsuratla lh fsh dan düşük çıktı
bence bitkisel tedaviye güven
eminim faydasını göreceksin

Kızlar ben Metformin'i (Glifor) 12 gündür içiyorum. Bende hiç mide bulantısı vs. yapmadı. Acaba bende işe yaramıyor mudur? Günde 1 tane 1000mg içiyorum akşamları yemekten sonra. Acaba dozunu mu artırması gerekiyor doktorumun? Yan etkisini görmeyen oldu mu aramızda? :44:

canım çok saol....doktorumu görmedim, sadece test yaptırdım. ama çarşamba rahim filmini çektireceğim doktora soracağım.
şu an kendi doktorumu görme moralim bile yok....
evet zaten polikistik overin en önemli semptonları ANOVULASYON...yani yumurtlamamak.
o yüzden metformin veriyorlar, tekrar yumurtlamanı sağladığı için...ben sanırım bazı aylar yumurtluyorum, bazı aylarda tık yok. bunu öğrenmek için, yani ultrasonda görmek için, bu ay üstüne iyice düşeceğim...bugün adetim bitti, zaten erken gelmişti garip bir şekilde...bakalım çarşamba gözükücekmi yumurta, yoksa 1 hafta sonra tekrar gidip baktırıcam..
ben sabah 1 yeşil çay ve 1 sigara içtim. hormonlarda fark etmiyo aç ya da tok diyorlar...TSH da fark ediyor yalnız, kesin aç olmak lazım....

evet canım, olmayabilir yan etkisi. illaki mide bulantısı yapıcak diye bir şey yok...bende 2 gün sonra başlamıştı....ben 2000 mg kullanıyorum...doktoruna sor bakalım, doz için..

1000 mg bana az geldi sanki....

kızlar bende 2 tane kese gözüktü alttan baktırmadım açıkçası korktum kendi doktorumda değildi zaten cmtesi gidicem kendi doktoruma ikiz gibi dedi doktor şoklardayım

kızlar bende 2 tane kese gözüktü alttan baktırmadım açıkçası korktum kendi doktorumda değildi zaten cmtesi gidicem kendi doktoruma ikiz gibi dedi doktor şoklardayım

kendi doktorun vajinal muayene etsin bence gebelik başlangıcında onu öneriyorlar... daha da net çıkıyor...
hayırlısı olsun :) şaşırmışsındır...
birden çok yumurtamız gelişebileceği için pkos da olağan bişey aslında ikiz gebelik...
haberlerini bekliyoruz iyi şanslar...

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...
umarım ultrasondan da rahim filminden de çok iyi sonuçlar alırsın...
yarın hava çok soğuk olacak , çarşamba daha da soğuk aman hasta olmayalım....
sanırım izmir kar görecek
şu anda ailemde herkes grip
korunmak için gripten ne yapacağımı şaşırdım :)

ama bana doktor tek yumurtan çatlamış dedi 2side çatlasaydı çoğul gebelik olurdu dedi kafam karıştı ne ileyim korktum işte yaaa

bendede olmamıstı cnm merak etme ıse yarıyoo

slllm moon yazmıyorum ama okuyorumtakip edıyorum

inş sağlıklı olur bebişlerinn ikizseysede artık allah verdi ayy valla ben ısterdım ıkızım olsunn ne güzelll maşallahh senın bebişlere

ikiz gebelıkte ıkı kat fazla dıkkat etmen gerek kendıne ıyı bak canım senın kaç haftalık bebiş cetvel yapsana görelımm

BİRİCİK aayrıca okuduklarıma inananmadım ne bu umutsuzlukk sana yakıştımı hiç neyseki rahim filmi falan çektireceksinn artık benceee lh düşürcem diye uğraşma sen gebe kalma psikolojisine gir bakalım belki işe yarar kafana çok taktıkça düşmez o lh

AYRICA LH DÜŞMEDEN KESINLIKLE YUMURTLAMA OLMUYORMU BUNU BILMIYORUM AMA HER ZAMAN YAPTIKLARINDAN FARKLI SEYLER YAP BIRDE HER ZAMAN YEDIGIN SEYLERI YEME

eveet bende dr.dan geldım yıne buyumemıs benım yumurta 2 gun sonra duphastona baslıyorum ve yıne adetın 5. Gunu 2 seropheneyle yola devam.varmı soyle guzel tavsıyelerınız klomenle yapabılcegım bı kur falan.

canım yaa ben umutluydumm senın yumurtadann

neyse inşallah daha güzel daha sağlıklı bir yumurtan olusur da sağlıklı bır bebekle gelırr bu ay

canım yaa ben umutluydumm senın yumurtadann

neyse inşallah daha güzel daha sağlıklı bir yumurtan olusur da sağlıklı bır bebekle gelırr bu ay

ınsallah olusur ılacı yukseltcek ıste.ya artık herseyde bı hayır var dıe dusunuyorum okadar agır grıp gecırıyorumkı suan olsada oksurmekten karnımda durmazdı heralde:) kızlaaar dunya kadınlar gunumuz kutlu olsuun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…