minietek 5 haftalıkmış cetvel yapmayı çözemedim ben ya okadar bilgisayar başından kalkmayan bi insan olarak
selam kızlar..bugün daha iyiyim...dünkü şoku atlattım....
minietekcim, ben sıkı diyet/sağlıklı beslenme kontrolü altındayım zaten....
tek yemediğim şey, karbonhidrat ve şekerli gıdalar...
hepinize teşekkür ederim, moral verdiniz bana..eski halime dönmek üzereyim...
hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun bakalım.....
kendıne gelmene sevındım tatlım en sonunda hayıtı kullanıcam bende baksana herkez lh dusuruyo falan dıyo.bende dun dr.a dedımkı ben bosu bosunamı ugrasıyorum olmıcaksa soyleyın falan dedım guldu tedavıye yenı basladık falan dedı rahım fılmı cektıreyım dedım once yumurtlamanı saglayalım dedı.oof ben neden bukadar sabırsızım aklımda ne varsa hemen olsun ıstıyorum.
ınsallah olusur ılacı yukseltcek ıste.ya artık herseyde bı hayır var dıe dusunuyorum okadar agır grıp gecırıyorumkı suan olsada oksurmekten karnımda durmazdı heralde:) kızlaaar dunya kadınlar gunumuz kutlu olsuun..
selam kızlar..bugün daha iyiyim...dünkü şoku atlattım....
minietekcim, ben sıkı diyet/sağlıklı beslenme kontrolü altındayım zaten....
tek yemediğim şey, karbonhidrat ve şekerli gıdalar...
hepinize teşekkür ederim, moral verdiniz bana..eski halime dönmek üzereyim...
hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun bakalım.....
merhaba arkadaşlar..
tuanatay umutlar yeni aya kalmış,, olsun canım yeni başlamışsın zaten, sabırlı olmak lazım ..
biricik ben u hormon değerlerinden hiç anlamıyorum, ben çömez bir hastayım daha ama lh düşmeden klomen bi işe yaramıyo mu?
hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı başımıza:)
ben pazar gecesi çatlatma iğnemi yaptırdım, ama iğnedne sonrada ağrılarım geçmedi, bu yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını anlamanın bi yolu var mı? bide sormak istediğim bişey var, bu klomen kullanmada sınır varmı, en fazla 5 -6 kere kullanılır gibi bi sınır var mı?
inşallah işe yarar cnmm
bılıyorum cnmm yaa çok dıkkat ettıgınıı ama bır ayda boşver bakalım rahat bırak dıcem sen hayatta yapmazsın o kadar temkınlısınkı
inşallah en kısa zamanda emeklerının karsılıgı alırsınn cnmm
arkadaşlar benm de size bi sorum var aranızda rahim filmi çektiren var mı ben de çektiricem ama aklıma gelince bile çok geriliyorum. anesteziliyi öneriri misiniz
Sana klomen konusunda sadece şunu söyliyebilirim:
Yurtdışında en fazla 6 kere TR de ise en falza 4 kere falan veriyorlar. İşe yaramazsa iğne ye geçiyorlar.....
LH ve klomen konusunda bir şey diyemiyorum. Tuanatay arkadaşın LH benden daha yüksek ama yine de Klomen kullanıyor???? Galiba atomik rakamlarda olursa kullanmak bir işe yaramaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?