Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

minietek 5 haftalıkmış cetvel yapmayı çözemedim ben ya okadar bilgisayar başından kalkmayan bi insan olarak

MOON SENIN CETVELIN BU BUNU AL CANIM PROFIL DÜZENLEMEDEKI

ÇİZELGE KISMINA YAPIŞTIR

OLMADIII BEĞENMEZSEN DEĞİŞTİRİRİM CNM HEM MAVI HEM PEMBE KOYDUM INS İSTEDIGIN CINSIYETI BILMIYORUM AMA NE İSTIYORSAN O OLUR INSALLLAH ÖNCE SAĞLIKLI OLSUNN TABIII

Son düzenleme:
Moon geldıgınde özel msj atta anlatayım yapımını sanırım olmucak bu böle

selam kızlar..bugün daha iyiyim...dünkü şoku atlattım....

minietekcim, ben sıkı diyet/sağlıklı beslenme kontrolü altındayım zaten....

tek yemediğim şey, karbonhidrat ve şekerli gıdalar...

hepinize teşekkür ederim, moral verdiniz bana..eski halime dönmek üzereyim...

hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun bakalım.....

kendıne gelmene sevındım tatlım en sonunda hayıtı kullanıcam bende baksana herkez lh dusuruyo falan dıyo.bende dun dr.a dedımkı ben bosu bosunamı ugrasıyorum olmıcaksa soyleyın falan dedım guldu tedavıye yenı basladık falan dedı rahım fılmı cektıreyım dedım once yumurtlamanı saglayalım dedı.oof ben neden bukadar sabırsızım aklımda ne varsa hemen olsun ıstıyorum.

be sefer haklı gibi doktorun....bu iş sabır işi bunu ilk önce aklına koy tatlım, tammamı....
ohh ben iyileştim galiba, başladım yine nasihat vermeye

inşallah işe yarar cnmm

bılıyorum cnmm yaa çok dıkkat ettıgınıı ama bır ayda boşver bakalım rahat bırak dıcem sen hayatta yapmazsın o kadar temkınlısınkı

inşallah en kısa zamanda emeklerının karsılıgı alırsınn cnmm

kızlar mrb ben pko luyum geçen yıl 3 ay klomen kullandım ama hiç takip yapılmadı. bu ay tekrar doktora gittim ve klomene başladm bu ay gebelik olmazsa rahim filmi dedi. yalnız pko luyum dedim hayır öyle görünmüyo dedi. cuma günü progesteron testi var yumurtlama olmuşmu ona bakılcak. hepimizin hakkında hayırlısı

merhaba arkadaşlar..
tuanatay umutlar yeni aya kalmış,, olsun canım yeni başlamışsın zaten, sabırlı olmak lazım ..

biricik ben u hormon değerlerinden hiç anlamıyorum, ben çömez bir hastayım daha ama lh düşmeden klomen bi işe yaramıyo mu?

hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı başımıza:)
ben pazar gecesi çatlatma iğnemi yaptırdım, ama iğnedne sonrada ağrılarım geçmedi, bu yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını anlamanın bi yolu var mı? bide sormak istediğim bişey var, bu klomen kullanmada sınır varmı, en fazla 5 -6 kere kullanılır gibi bi sınır var mı?

simiramis canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için 21. gün progesteron testi yapıolar ben de cuma günü yaptırıcam. klomen olayına gelince doktoruna göre deişiyo bazı doktorlar 3 yeterli dio bazıları 6 ya kadar kullandırıyo

Sana klomen konusunda sadece şunu söyliyebilirim:
Yurtdışında en fazla 6 kere TR de ise en falza 4 kere falan veriyorlar. İşe yaramazsa iğne ye geçiyorlar.....
LH ve klomen konusunda bir şey diyemiyorum. Tuanatay arkadaşın LH benden daha yüksek ama yine de Klomen kullanıyor???? Galiba atomik rakamlarda olursa kullanmak bir işe yaramaz....

valla belli olmaz benim sağım solum canım baktın boşveririm...hayırlısıyla şu filmi çektiriyimde yarın, ondan sonra bir rahatlama gelebilir belli olmaz...
akşam istediğimi yicem ama, makarna falan yerim kesin! kaç aydır yememiştim...yaşassıınnnnn!!!

arkadaşlar benm de size bi sorum var aranızda rahim filmi çektiren var mı ben de çektiricem ama aklıma gelince bile çok geriliyorum. anesteziliyi öneriri misiniz

arkadaşlar benm de size bi sorum var aranızda rahim filmi çektiren var mı ben de çektiricem ama aklıma gelince bile çok geriliyorum. anesteziliyi öneriri misiniz

ben kesinlikle anestezi ile çektiricem yarın. kasmamak ve kıpırdamamak benim okuduklarıma göre daha iyi...bende kaç aydır atlıyorum ama yarın şunu hallediyim gitsin....

ben sezeryana (gerekmediğince) çok karşı biri olarak, kısmetse normal doğum isterim, o zaman zaten yeterince ağrı çekicem inşallah, bunu da narkozla yapalım...

çok hoşsun canımm ya çok güldüm. ben de anestezili istiyorum dedim ama benm doktor hiç gerek yok ben hiç bir hastamınkini anestezili çekmedim dio. bakalım daha benmkine 2 hafta var sen çektir senden alırız haberleri

benim doktorum hiç öyle bir testten bahsetmedi ya.. adet olursanda ,olmazsanda gel dedi sadece, adet zamnanın elince gel dedi yanii. çatlatma iğnesinden sonra ara ara çok ağrım oldu ama halada geçmedi, bugün iki gün oldu, ağrının sebebi nedir acaba..

benim 2. klomen bu ama 1. de yumurta lmadı, doktor iki kere daha yaparız sonra iğneye geçeriz gibni bi laf kullandı da o yüzden merak ettim.. yumoşlar büyüdüğü sürece hapla devam edilir diye düşünmüştüm ben ama işler öyle değilmiş demekki...

rahim filmine gelince, ben 2,5 ay önce çektirdim, anestezisiz, bence korkulacak bi durum yok.. tüplerde tıkanıklık varsa veya bi anomali varsa belki ağrı çok oluyodur, ona bilemiyorum ama.. benim o kadar zor geçmedi, 5 dk lık bi işlem zaten ve adet sancısından hafif şidetli, ben 3 saat sonra işe gittim yani düşünün artık:) bu yaşadığımız psikolojik baskının yanında o hiç bişey, hiiç korkmayın arkadaşlar.. sonucu güzel çıksın önemli olan o..

benım lh ultra atomık galıba klomen bı ıse yaramadıda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…