ama bana doktor tek yumurtan çatlamış dedi 2side çatlasaydı çoğul gebelik olurdu dedi kafam karıştı ne ileyim korktum işte yaaa
biraz komik bi soru olacak ama çatlatma iğnesi nereden yapılıyor canım başıma gelecekleri bileyim yada bakalım oraya kadar gelebilecekmiyim.:26:merhaba arkadaşlar..
tuanatay umutlar yeni aya kalmış,, olsun canım yeni başlamışsın zaten, sabırlı olmak lazım ..
biricik ben u hormon değerlerinden hiç anlamıyorum, ben çömez bir hastayım daha ama lh düşmeden klomen bi işe yaramıyo mu?
hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı başımıza:)
ben pazar gecesi çatlatma iğnemi yaptırdım, ama iğnedne sonrada ağrılarım geçmedi, bu yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını anlamanın bi yolu var mı? bide sormak istediğim bişey var, bu klomen kullanmada sınır varmı, en fazla 5 -6 kere kullanılır gibi bi sınır var mı?
klomenin sana yaramaması, dozu az geldiği içinnnn.... öbür ay güzel güzel büyüyecek yumoşlar.. görürsüüünnn
Reyyancım gozlerıme ınanamadım nerelerdesın? Donsene artık evıne:) bı 15 gun sonra klomene tekrar baslıyorum ıcıne dogmustur ınsallahta olur bu ay.canım reglın ıcın bı ılac ıcmedınmı oylece beklıyomusun hala
valla bilmiyorum canım doktorum dediki ilaçsız bi şekilde daha net görülür hormonların dedi yani ne kadar iyi yada kötü.bende dedim ben olamıyorumki bekleyelim 2 ay dedi olmazsan ilaçla söktürelim dedi bu aradada bitkisel bişeyler deneyebilirisn dedi bende dönünce 21 günlük incir kürü yapıcam bakalım olmadı bitiminde gidicem
canım sen zzaten aylardır beklemıyomuydun hem bu bıtkısel kurlerın hepsı adetten sonra baslanan kurler ıncırı hele sakın yapma adet olmadan.
anemm neden yapmıyım :26:
tek yumurta ikizi mi yani anlamadım hem 2 kese var hem de tek yumurta çatlıyor...
canım biraz daha zaman geçsin anlaşılır hamileliğin ilk zamanlarında yanıltıcı olabiliyor...
cnm koydum profile nasıl olmuş
slm kızlar nasılsınız minietekcim nasıl gidiyorr bebişinle hayat.tuanataycım inşallah tedavilerinden olumlu cevap alırsın sıra sende sanırım hayırlı haberi sen vereceksin bize ben öle inanıyorum.biricik abla bana kırgınmısın bilmiiyorum amamoralini bozma sen burda çok ciddi aydınlatmalar yapıyorsun ben ne yalan söyleyeyim boş boş isterdim sanırım bi girişimde bulunmazdım senden etkilenmesem çok dirayetli biri olduğun her halinden belli bırakma kendini hiç mutlaka düzelecektir herşey.
gelmeyen arkadaşlar napıyor acaba merak ediyorum onları yoksam gebeliklerimi var inşallah öyledir.ben hala annemdeyim.ve hala kırmızıları bekliyorum hayırlısı testler için kırmızılar şart.sizi gerçekten çok seviyorum RABBİM DERTLERİNİZE DERMAN OLSUN...bu aradada istanbula dönünce ders çalışmaya başlıyorummm çünkü okul öncesi öğretmeni olmaya karar verdim ilk adımımıda attım zatenn.kafamda şu an bi bu var 30uma kadar okuyayım bakalım.
Gunaydın kızlaar yanı tunaydın.hamıle arkadaslara bısey sorcam bızım su kucuk kucuk ıncı tanelerımız ultrasonda hala gozukuyomu yanı hamıle kalınca gecıyolarmı yoksa yıne aynı goruntumu oluyo
selam kızlar,
ancak bu saatte gelebildim. 2 saattirde yemek, içmek olayını kestim anestezi için...
tuanataycım, senin yumurtanın 13 de kalmasını LH ına değilde çok uzun süre uykuda olmasına bağlıyorum nedense.....bir dahaki aya daha fazla büyüyecektir, kesiinnnnn....
evet reyyancım, valla hala yorum yapmıyorum ama dargında değilim.
sadece sana söylediklerimi unutma ve doktorunun sözünü dinle derim. metformine başla ya da devam et.....
kızlar ben doğal olarak biraz heyecanlıyım, anestezi yüzünden. ben narkozdan sonra hep kusuyorum, bu sefer 5 dakika süreceği için bakalım nasıl olucak. ama bu akşam bebişler gibi uyuyacağım kesin
hadi bakalım hayırlıssııııııı
saat 17:30 gibi çekilicek ben ancak yarın sizlere haber veririm....
selam kızlar,
ancak bu saatte gelebildim. 2 saattirde yemek, içmek olayını kestim anestezi için...
tuanataycım, senin yumurtanın 13 de kalmasını LH ına değilde çok uzun süre uykuda olmasına bağlıyorum nedense.....bir dahaki aya daha fazla büyüyecektir, kesiinnnnn....
sadece sana söylediklerimi unutma ve doktorunun sözünü dinle derim. metformine başla ya da devam et.....
kızlar ben doğal olarak biraz heyecanlıyım, anestezi yüzünden. ben narkozdan sonra hep kusuyorum, bu sefer 5 dakika süreceği için bakalım nasıl olucak. ama bu akşam bebişler gibi uyuyacağım kesin
selam kızlar,
aynen cnm benimde kafam karıştı üstten baktı çünkü ama alttan bakcak kendi doktorum ozaman herşey daha net belli olur kısmet üstten net belli olmuyo ama 2 tane siyah nokta var okadar gözüktü alttan baktırmadım korktuğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?