Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

klomenin sana yaramaması, dozu az geldiği içinnnn.... öbür ay güzel güzel büyüyecek yumoşlar.. görürsüüünnn

ama bana doktor tek yumurtan çatlamış dedi 2side çatlasaydı çoğul gebelik olurdu dedi kafam karıştı ne ileyim korktum işte yaaa

tek yumurta ikizi mi yani anlamadım hem 2 kese var hem de tek yumurta çatlıyor...
canım biraz daha zaman geçsin anlaşılır hamileliğin ilk zamanlarında yanıltıcı olabiliyor...

slm kızlar nasılsınız minietekcim nasıl gidiyorr bebişinle hayat.tuanataycım inşallah tedavilerinden olumlu cevap alırsın sıra sende sanırım hayırlı haberi sen vereceksin bize ben öle inanıyorum.biricik abla bana kırgınmısın bilmiiyorum ama moralini bozma sen burda çok ciddi aydınlatmalar yapıyorsun ben ne yalan söyleyeyim boş boş isterdim sanırım bi girişimde bulunmazdım senden etkilenmesem çok dirayetli biri olduğun her halinden belli bırakma kendini hiç mutlaka düzelecektir herşey.
gelmeyen arkadaşlar napıyor acaba merak ediyorum onları yoksam gebeliklerimi var inşallah öyledir.ben hala annemdeyim.ve hala kırmızıları bekliyorum hayırlısı testler için kırmızılar şart.sizi gerçekten çok seviyorum RABBİM DERTLERİNİZE DERMAN OLSUN...bu aradada istanbula dönünce ders çalışmaya başlıyorummm çünkü okul öncesi öğretmeni olmaya karar verdim ilk adımımıda attım zatenn.kafamda şu an bi bu var 30uma kadar okuyayım bakalım.

biraz komik bi soru olacak ama çatlatma iğnesi nereden yapılıyor canım başıma gelecekleri bileyim yada bakalım oraya kadar gelebilecekmiyim.:26:

Reyyancım gozlerıme ınanamadım nerelerdesın? Donsene artık evıne:) bı 15 gun sonra klomene tekrar baslıyorum ıcıne dogmustur ınsallahta olur bu ay.canım reglın ıcın bı ılac ıcmedınmı oylece beklıyomusun hala

valla bilmiyorum canım doktorum dediki ilaçsız bi şekilde daha net görülür hormonların dedi yani ne kadar iyi yada kötü.bende dedim ben olamıyorumki bekleyelim 2 ay dedi olmazsan ilaçla söktürelim dedi bu aradada bitkisel bişeyler deneyebilirisn dedi bende dönünce 21 günlük incir kürü yapıcam bakalım olmadı bitiminde gidicem

inşallah evet bu ayda senin müjdenialırız ne büyük heycan oluyor sizlerden böle müjdeler baya bi süre aklımda kalıyor.bu ay senin ayın ALLAHIN İZNİYLE...sonrada yaza kadar birick abla en geç haziran sonu

canım sen zzaten aylardır beklemıyomuydun hem bu bıtkısel kurlerın hepsı adetten sonra baslanan kurler ıncırı hele sakın yapma adet olmadan.

ya bilmiyorum kafam iyice karıştı zaten evet yumurtlamak için ama aynı benim gibi adet aralıkları çok olan bi ark var 6 ayda bi felan görüyordu onada bir ablası demiş ne kaybedersin yap incir kürünü yapmış 3 ayda adetleri düzene girmiş ve 6 ay sonunda gebe kalmış:26:gene aynı durumda aynı benim gibi.(mesela siz adet aralarınız çok uzun değil e bu durumbeni dahada korkutuyor benimkiler berbat)biri akrabamız senede bi bile adet görürken kızlığında evlenince duyduğum herşeyi denedim diyor zararsız gibi görünen kafamca herşeyi yedim iççtim diyor ve oda bu şekilde düzene sokmuş.dr lar ona tüp demiş ama o bitkisel yöntemle ikinciyide dünyaya getirdi geçen sene.çok karışık bi durum ve bende artık şu gözle bakıyorum gerçekten olacaksa oluyor herhalde.ama bitkileride yabana atmak istemiyorum mesela çörek otu babam benim biraz meraklıdır evde her tür kitpa olur kocaa bir bitki kitabı müthiş bir yumurtlatıcıymmış,adet söktürücüymüş.birde o kitapta okudumki hayıt tohumu cinsel isteksizlik yapmak için kullanılırmış adet söktürücü olarak kullanıldığında yumurtalara zarar verirmiş.ne bileyim yaaaaaaaaa

aynen cnm benimde kafam karıştı üstten baktı çünkü ama alttan bakcak kendi doktorum ozaman herşey daha net belli olur kısmet üstten net belli olmuyo ama 2 tane siyah nokta var okadar gözüktü alttan baktırmadım korktuğum için
tek yumurta ikizi mi yani anlamadım hem 2 kese var hem de tek yumurta çatlıyor...
canım biraz daha zaman geçsin anlaşılır hamileliğin ilk zamanlarında yanıltıcı olabiliyor...

Gunaydın kızlaar yanı tunaydın.hamıle arkadaslara bısey sorcam bızım su kucuk kucuk ıncı tanelerımız ultrasonda hala gozukuyomu yanı hamıle kalınca gecıyolarmı yoksa yıne aynı goruntumu oluyo

selam kızlar,
ancak bu saatte gelebildim. 2 saattirde yemek, içmek olayını kestim anestezi için...

tuanataycım, senin yumurtanın 13 de kalmasını LH ına değilde çok uzun süre uykuda olmasına bağlıyorum nedense.....bir dahaki aya daha fazla büyüyecektir, kesiinnnnn....

evet reyyancım, valla hala yorum yapmıyorum ama dargında değilim.
sadece sana söylediklerimi unutma ve doktorunun sözünü dinle derim. metformine başla ya da devam et.....

kızlar ben doğal olarak biraz heyecanlıyım, anestezi yüzünden. ben narkozdan sonra hep kusuyorum, bu sefer 5 dakika süreceği için bakalım nasıl olucak. ama bu akşam bebişler gibi uyuyacağım kesin

hadi bakalım hayırlıssııııııı
saat 17:30 gibi çekilicek ben ancak yarın sizlere haber veririm....

cnm koydum profile nasıl olmuş

o kadar beğendım kı benımkını de aynısı yaptımm

iyiyim canım değerler hala düşük ilerliyor inşallah bir aksilik yokturr

Gunaydın kızlaar yanı tunaydın.hamıle arkadaslara bısey sorcam bızım su kucuk kucuk ıncı tanelerımız ultrasonda hala gozukuyomu yanı hamıle kalınca gecıyolarmı yoksa yıne aynı goruntumu oluyo

evet canım hala ıncıler duruyor doğumda gıdıyormuss

hadı bırıcık yarın güzel haberlerını alırızz

canım benım umarım hıc bı aksılık cıkmaz ve sonrasında sende cıkarmazsın:)butun ıyı dıleklerımı gonderıyorum sana.yarınıda sabırsızlıkla beklıyoruuum

canım inşallah her şey yolunda gitmiştir..
güzel uyu dinlen kafanı rahatlat..

kendi doktoruna ne zaman gideceksin?
ben sabredemez hemen giderdim :)
ne heyecanlı bir bekleyiş aslında Allah bizlere de nasip etsin..
zaten bu gidişinde belli olur canım hayırlısı olsun...

kızlar o kadar iyiyim ki!!!!!
düşünün çoktaaann kendime geldim, sıcacık evimdeyim ve sizlere güzel haberler veriyim dedim....

doktor süperdi, anestezi de çok iyi geldi valla

herşey yolunda kanallar açık. yalnız radyoloji uzmanı dediki:

ben 20 senedir bu mesleğin içindeyim, sanırım hafif bir tıkanıklığınız vardı, bir ara bacağınızı bir anda kaldırdınız, bu hep olur tıkanıklık açılınca.......

ama şimdi tüm kanallar açık, tertemiz dediler...

içime su serptiler, kızzllaarrrr.....
çok hafif bir kanamam oldu, leke gibi...1 saat kadar adet olucakmış gibi, söylemeye bile değmez bir sancı hissettim. düşünün 3 saat oldu çekileli, bomba gibiyim şimdi....yemek yedim...tv izliyorum...

hepininzi ççookkk öpttüümmmm...

bu arada değerlerim hiç fena değilmiş, takma sen bu LH ı dedi doktor.....
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…