Yaa benım moralım yıne bozuldu yumurtam 13. Gun 13mm dı bugun 15.gun gelısmemıs aynı duruyomus. Ilacı 2ye yukseltcekmıs hayret dıyo zayıfsın abartı bı tuylenmende yok neden olmadıkı dıyo ayy seytan onuda sen soyle dedırtcektı zor tuttum kendımı.pekı bu ufak ufak olan kıstler ne olucak dedım adet olunca gecıyomu dedım hayır demezmı hep benle kalıcakmıs bal petegını dusun pkolularda yumurtalar hep bu sekılde olur gecmez dedı bununla yasıcaksın omur boyu falan oof kafam cok karıstı.ust uste heray yenılerı eklene eklene ne olcak o yumurtalık merak edıyorum.cok bunalttı bu dr. Benı ıcım karardı ya
Bısey daha sorayım su 13mm lık yumurtama pzt sonkez bakalım dedı yıne aynıysa neler olucak dırek adetımı beklıcez yoksa klomene 2ser tane hemen baslatıcakmı + bıde bu hafıften buyuyen tek yumurtam bıdahakı klomendede gelısıcekmı yoksa odamı asılı kalıcak yumurtalıgıma.aay valla bayılcak gıbı oluyorum yanı dusun dusun kafamda belkı mılyon tane soru var.bu kıstlerımızı amelıyatla alamıyolarmı ya
cnm ben de 168 cm 58 kg yim doktoruma sormuştum bende kullanabilirsin demişti kg vermek istiyodum çünkü 2.ayımda çok şükür hamile kaldım olmasaydım 3.ayda kullancaktım
hayır canım ameliyatla alınan kistler değil bunlar. zaten biraz önce onların içi sıvı dolu çatlayamayan kesecikler olduğunu sana yazmıştım.
bir dahaki adetini bekliyceksiniz, sonra klomene başlıycaksınız.
Neden Orkan Tatlı ya gitmiyorsun canım? Sardunya arkadaşta ona gidicek heralde, bende ona rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Çookkk iyi niyetli ve bilgili bir Dr. Arkadaşım yıllardır ona gidiyor.
Hem Yeşilyurtta devlette, hem de özel muayenesi var Alsancakta.....
böyle odun bir doktora gitme bence artık. nasıl olsa, 2. klomenine baştan başlıycaksın...
bu arada bu ne hava ya, sisten önümü göremiyorum????
evet hava berbat otesı ıyıce daraldım valla.ya haklısın degıstırıcem dr.mu zaten bayık ıcım ıyıce baydı benı.kendımı umutsuz vaka olarak gormeye baslıcam 2. Klomenı kullanmıycam dıyorum ama dr.da sımdı bebek ıcın ugrasıcaz dogumdan sonrada d.kntrol hapı ıcıceksın sureklı dıyo yanı bı caresı yoksa oturup beklemenın anlamıda yok heralde duzelcegı yokmus nasılsa.nasıl bı hastalık bu ya boyle upuzuuun bı zıncır o zıncırıde kıramıcagımı bılmek sınır edıyo benı
doğumdan sonra bakarsın canım. belki o zaman metformin tamamen yeterli olur, belli olmaz.
bende çookk tezcanlıyımdır ama bu hastalıkta karamsar olmamayı öğrendim birde...adım adım ilerlenmesi gerektiğini. çok pozitif bir doktor şart tatlım. ben haftaya Orkan bey'e rahim filmi çektiriyim, ona göre sana izlenimlerimi iyice anlatırım. bak teyzemin 15 yıl çocuğu olmadı, tek söylediği şey: DOĞRU ADRES ÇOK ÖNEMLİ!!! yani doğru doktor demek istiyor....
bebekten sonra bu hastalık aklına bile gelmiycek, adetlerini düzene koymak için mutlaka birşey yapılacaktır! zaten doğumdan sonra kadının tüm hücreleri yenileniyor, mucize gibi....oraya daha çok var...sen hamile kalmaya ve sağlıklı doğurmaya bak, gerisini sonra düşünürsünüz....
sizlerin yaşları çok küçük, nasıl bu kadar karamsar oluyorsunuz anlamadım bir türlü....
Ama artık lütfen sabırlı olun ve sonucunu göreceksiniz....
dün doktora şu şeker ilaçlarını sordum bende pcoluyum ama hiçbir doktor bana şeker ilacı vermdi dünkü doktorda gerek yok dedi kilolu deilsin dedi sizce mantıklımı boyum 160cm kilom 55 vucut kitle indeksim 21 çıkmıştı yani normal ama şeker ilacı vermiyorla napsapki kendim kafama göre kullansam olumu ki
sağol cnm çok sevinçliyim valla ALLAH isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH eşimde zaten hep hayırlısıysa ver ALLAH OM diye dua etmiş..adetim 2 gün geçmişti cnm değerim 618 küsürdü doktorumda çok iyi değerin maşallah dedi öle işte yarın akşam tekrar yaptırcam kan testini pztesi keseye bakarız dedi doktorum nasip kısmet olunca oluyo yaa
günaydın kızlar....
dün akşam regl oldum....çok erken geldi. 26. gününde. bu ay iyice şaşırdı süklusum heralde...
bütün gece sancıdan uyumadım, inanılmaz gerginim şu an. hafta sonu ama sabahın köründe kalktım.
bu demek, haftaya yeni hormon testi ve ilk rahim filmi! sonuçlardan korkuyorum biraz, galiba ondan böyle gerildim....
cnm çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza inş.
kızlar bu şeker ilacı dediğiniz ne ?ben 3 yıldır pko tedavisi görüyorum bana doktorum hiç öyle bişey söylemedi bu arada bugün adet günümdü ve adet olmadım klomen kullanmıştım adet olursam bu ay aşılama yaptıracaz bana birileri anlatsın şu şeker işini ve bizim için önemli olan testleri perşembe gün dr a gidecem hepsini isteyeyim doktordan :79:
Gunaydııın...herkeze ıyı haftalar dılerım.moon kesen gozukur ınsallah,bırıcık senınde hormonlar super cıksın, benımde buyuyemeyen yumurtam bugun buyusun..
Gunaydııın...herkeze ıyı haftalar dılerım.moon kesen gozukur ınsallah,bırıcık senınde hormonlar super cıksın, benımde buyuyemeyen yumurtam bugun buyusun..
İNŞALLAH cnm sağol 2 gün asora yaptırdım kan tahlilimi değer 1443 çıktı bakalım bu akşam görücezmi
günaydın kızlar...sabah gittim kan verdim. 13:30 da net den bakıcam sonuçlarıma....
hadi hayırlısı...
sonucları alır almaz yaz bızede tımammı cok merak edıyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?