sen yumurta takibi mi yaptırdın canım klomen falan mı kullandın ???
yinede dr un uygun görmesi lazım yani canım haklısın bilmiyorum bana hiç böyle bişi söylemedi elbet en uygun olanı yazmıştır zaten bu klomene direk tepki werceksin dedi bana bakalım tabi en iyi RABBİM bilir bütün umudum o....
kızlar benim ultrason görüntüm polikistik over, ancak kan tahlilinde fsh lh degerlerim normal, aranızda benm durumumda olan var mı
Allah söyletti :) bebekleri görelim
zaten klomen yumurtlama hapı canım karıştırma yanlış anlaşılmasın yazdığım benim kullandığım direk hormon hapı...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yalnız bırsey dıcem haftada bır kılodan fazla veremıyorum o da resmen ac kalarak dıyebılırım pes etmıcem ama olsun
kızlar slm ben bu ay klomen kullandım ama tahlilde yumurtlama olmamış görünüyo peki nden göğüs uçlarım çok ağrıyo bilen var mı
canım sende bizim gibisin o zaman çatlamayan yumoşların birikmiştir dr bişi söylemedi mi hormon degerlerine bakarak
canım bildiğim kadarıyla eger pkoluysan ilk aylarda hemen etki etmeyebiliyor tabi bu kişiden kişiye değişiyor önümüzdeki aylarda olur inş birde çatlatma iğnesi falan yaptırdın mı yoksa kendi halinde mi çatlamasını bekledin bu progestron testide 21.gün oluyor değil mi ???
canım hangı bebeğininkını yapıcaz 2 tane yapmayı denıcem bakalım olcak mıminietek benim ticker eski kaldı cnm cmtesi gittiğimde kız 16+1 erkek 16+4 tü nasıl değiştircem ben yaa:2::2:bugün 16+5 kız erkek 17+1 oluyo cnm
hayırlısı canım yazmadın hala galıbaaBen geldim kızlar.Sabah gittim kan verdim.Sonuç saat 4te çıkacak.
Eve gelirken eczaneden gebelik testi aldım.Markalardan pek anlamadığım için böyle basit bi çubuk çıktı sadece paketten.Ben tabi heyecandan o çubuğu önce aluminyum paketten çıkardım ve o paketi bi kenara koydum.Sonra kutunun üzerindeki talimatları okudum ve orda çubuğu aluminyumdan çıkarın yazıyordu.Ben tabi bu çubuğun üzerinde ince bi aluminyum tarzında bişey arıyorum,tırnağımla falan kazımaya çalışıyorum.Halbuki çoktaaan çıkarmışım.
Herneyse en sonunda teste hasar verdiğimi anladım ama neyse belki sonuç verir diye testi yaptım.Tabi hiç bişey çıkmadı ilk ,bende sinirlenip çöpe attım.20 dk kadar sonra gittim tekrar bakmaya ama sadece tek çizgi vardı.
Hamile olmadığımı düşünüyorum şimdilik.Hayırlısı artık ..
tuanay dada göükmedı progestan tahlılınde belkın senınde öle olmustur inşallah hamılesındırkızlar slm ben bu ay klomen kullandım ama tahlilde yumurtlama olmamış görünüyo peki nden göğüs uçlarım çok ağrıyo bilen var mı
şu anda kaç yaşınızdasınız?
kistlerin adetle atılması gerekli hepsi olmasa da çoğu temizlenir diye biliyorum...çünkü düzenli adet çok önemli... 40 yaşına kadar bu hapı içeceksin demesi hata bence zaten....kilo sorununuz da yok demek ki geriye yumurta takibi kalıyor... yumurtlamayı sağlayıcı haplar ile ultrason kontrolünde gebe kalmanız mümkün bizlerin de yaptığı bu....
Canım doktor hormon değerlerim normal olmasına ragmen pko dedi, 7 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra, dün doktora gittim bu ay sonunda hapı bırakıcam 2 3 ay bi bakalım duruma göre devam ederiz dedi. Dünki doktor öncekinden farklıydı ona da söledim hormon değerlerini hormonlarda anormallik yoksa pko sendromu diyemeyiz dedi, aranızda benim gibi regl düzensizliği olan, kistleri olan , ancak hormon değerleri normal olan var mı
normal canım ya ben de 2 haftada ancak 1.5 kilo verebildim... ama aç kalma sık ve az az yemek gerek kilo vermek için... az yersen ya da yemezsen vücut yakamıyor daha çok kendini korumak için saklıyor....yakmıyor.... buna da dikkat et 3 er saat ara ile çok az az yemen gerekli...
Canım doktor hormon değerlerim normal olmasına ragmen pko dedi, 7 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra, dün doktora gittim bu ay sonunda hapı bırakıcam 2 3 ay bi bakalım duruma göre devam ederiz dedi. Dünki doktor öncekinden farklıydı ona da söledim hormon değerlerini hormonlarda anormallik yoksa pko sendromu diyemeyiz dedi, aranızda benim gibi regl düzensizliği olan, kistleri olan , ancak hormon değerleri normal olan var mı
canım bildiğim kadarıyla eger pkoluysan ilk aylarda hemen etki etmeyebiliyor tabi bu kişiden kişiye değişiyor önümüzdeki aylarda olur inş birde çatlatma iğnesi falan yaptırdın mı yoksa kendi halinde mi çatlamasını bekledin bu progestron testide 21.gün oluyor değil mi ???
canım okadar ara ıle yıyorum zaten ya bır meyve yıyorum ya bır bardak sut falan ıcıyorum sabah kahvaltım yulaf ezmesı zaten kuru kayısıyla bırlık te ıkı tane kuru kayısı cunku benım bagırsaklarım da tembel bırazcıkaksam yemegı de bır tabak corba bugun tam ıkı hafta oldu ve tam 4 kılo verdım ama benım kılom fazla yanı daha cok 4 kılolar vermem gerek tatlım
hıımm anladım canım nerde yaşıyorsun merak ettım daha büyük bi hastane vardır yakın çevrede bence önce iyi bir hastane ve doktor bul ama en önemlisi umutsuz olma çok kafana takma (biliyorum demesi kolay....)
iğne vermedi dr evet 21.gün oluyo tahlil bu ay yumurtam gelişti dr gösterdi ama 4 gün sonra gittim gözükmüyo daha 12 mm de kalmış 20 olması gerekiyomuş e nereye gitti bu yumurta analamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?