Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar benim ultrason görüntüm polikistik over, ancak kan tahlilinde fsh lh degerlerim normal, aranızda benm durumumda olan var mı

sen yumurta takibi mi yaptırdın canım klomen falan mı kullandın ???

şu anda bahsettiğim progestan dışında ki o da gerekli görülürse ilaç kullanmıyorum önce kilo verme ve spor egzersiz ile yumurtlamayı deniyorum olmazsa ilaçlara başvuracağım...acele etmiyorum yumurtlama ilaçlarına bu aşama ile olmazsa geçeceğim...

zaten klomen yumurtlama hapı canım karıştırma yanlış anlaşılmasın yazdığım benim kullandığım direk hormon hapı...

kızlar benim ultrason görüntüm polikistik over, ancak kan tahlilinde fsh lh degerlerim normal, aranızda benm durumumda olan var mı

canım sende bizim gibisin o zaman çatlamayan yumoşların birikmiştir dr bişi söylemedi mi hormon degerlerine bakarak

kızlar slm ben bu ay klomen kullandım ama tahlilde yumurtlama olmamış görünüyo peki nden göğüs uçlarım çok ağrıyo bilen var mı

zaten klomen yumurtlama hapı canım karıştırma yanlış anlaşılmasın yazdığım benim kullandığım direk hormon hapı...

ewet canım anladım merak etme senin bahsettiğin hormon hapı klomen zaten yumurtalıkları uyramak için kullanıyor geliştiriyor ....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yalnız bırsey dıcem haftada bır kılodan fazla veremıyorum o da resmen ac kalarak dıyebılırım pes etmıcem ama olsun

normal canım ya ben de 2 haftada ancak 1.5 kilo verebildim... ama aç kalma sık ve az az yemek gerek kilo vermek için... az yersen ya da yemezsen vücut yakamıyor daha çok kendini korumak için saklıyor....yakmıyor.... buna da dikkat et 3 er saat ara ile çok az az yemen gerekli...

kızlar slm ben bu ay klomen kullandım ama tahlilde yumurtlama olmamış görünüyo peki nden göğüs uçlarım çok ağrıyo bilen var mı

canım bildiğim kadarıyla eger pkoluysan ilk aylarda hemen etki etmeyebiliyor tabi bu kişiden kişiye değişiyor önümüzdeki aylarda olur inş birde çatlatma iğnesi falan yaptırdın mı yoksa kendi halinde mi çatlamasını bekledin bu progestron testide 21.gün oluyor değil mi ???

canım sende bizim gibisin o zaman çatlamayan yumoşların birikmiştir dr bişi söylemedi mi hormon degerlerine bakarak

Canım doktor hormon değerlerim normal olmasına ragmen pko dedi, 7 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra, dün doktora gittim bu ay sonunda hapı bırakıcam 2 3 ay bi bakalım duruma göre devam ederiz dedi. Dünki doktor öncekinden farklıydı ona da söledim hormon değerlerini hormonlarda anormallik yoksa pko sendromu diyemeyiz dedi, aranızda benim gibi regl düzensizliği olan, kistleri olan , ancak hormon değerleri normal olan var mı

evet 21. gün oluyor...değer 9 dan büyük ve 12 gibiyse mükemmel çatlamış demektir...

minietek benim ticker eski kaldı cnm cmtesi gittiğimde kız 16+1 erkek 16+4 tü nasıl değiştircem ben yaa:2::2:bugün 16+5 kız erkek 17+1 oluyo cnm
canım hangı bebeğininkını yapıcaz 2 tane yapmayı denıcem bakalım olcak mı
hayırlısı canım yazmadın hala galıbaa
tuanay dada göükmedı progestan tahlılınde belkın senınde öle olmustur inşallah hamılesındır

çok teşekkürederim beni biraz olsun rahatlattınız.Ben 55 kiloyum kilo problemim yok boyumda 1.65 zaten.Tüylenmede yok,adet düzensizliğide yok .Birde öyle bir tavırla dediki senin çocuğun ancak tedaviyle olur 40 yaşına kadar da mutlaka bu hapı kullanman lazım dedi.Ha bu arada testesteron hormonum fazla çıkıyor ultrasondada küçük kistler var bilmem ikisi tamamen bir ölçü müdür? bu arada 28 yaşındayım.

Son düzenleme:

ewet canım benimde aynı senin gibi işte ultr pko görünümü war ama hormon sonuclarım pko olmadıgımı gösteriyor dr um böyle söyledi adetim gecikiyor benimde ama bnde gecen ay prolaktin yüksek cıkmıştı dr ondan gecikiyor dedi bu ay düştü adetim halada gelmedi söktürücü içiyorum bekliyorum yani...

canım okadar ara ıle yıyorum zaten ya bır meyve yıyorum ya bır bardak sut falan ıcıyorum sabah kahvaltım yulaf ezmesı zaten kuru kayısıyla bırlık te ıkı tane kuru kayısı cunku benım bagırsaklarım da tembel bırazcık aksam yemegı de bır tabak corba bugun tam ıkı hafta oldu ve tam 4 kılo verdım ama benım kılom fazla yanı daha cok 4 kılolar vermem gerek tatlım

genelde hormonal değerlere de yansıyor benim hep bozuktu yani bişey diyemem... ama kendi haline bıraksa da doktor sen kendini hep takip et adet gecikmesinde yeni kistlerin oluşumunu engellemek için hemen doktora git tamam mı?

iğne vermedi dr evet 21.gün oluyo tahlil bu ay yumurtam gelişti dr gösterdi ama 4 gün sonra gittim gözükmüyo daha 12 mm de kalmış 20 olması gerekiyomuş e nereye gitti bu yumurta analamadık

bence kilo verme hızın normal hatta zoru başarmışsın bence aynen devam et canım...bağarsak için de liptonun form kiraz sapı poşet sallama çayı var kesinlikle tavsiye ederim zayıflamaya da yardımcı... limon sıkınca şekersiz içimi de güzel...

Son düzenleme:

Sivas'ın uzak bir ilçesinde görev yapıyoruz canım.Zaten bu ay düşünmeye başladım çocuğu umutluyum yine de

iğne vermedi dr evet 21.gün oluyo tahlil bu ay yumurtam gelişti dr gösterdi ama 4 gün sonra gittim gözükmüyo daha 12 mm de kalmış 20 olması gerekiyomuş e nereye gitti bu yumurta analamadık

sanırım belli bi süre gelişme durunca kaybolup kist olarak kalıyor canım o yüzden yok gözükmüştür bu ay benimde böyle oldu oluştu ama gelişip çatlamadı bakalım klomen kullanıcam bu ay ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…