Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben hala ınanamıyorumkı sevıneyım sonucu aldıgımda ordakı kızlara sarıldım:)sadece bu ıste ınsallah hersey yolunda gıder ya bıde gorseydım onu ne guzel olurdu ama dr.um tel. Bıle bakmıyo saolsun baska bı dr. Bulmam lazım

ewet canım farlutal içiyorum yarın biticek inş hemen gelir ,
adetin 3.günü günde 2 tane klomen içicem dr böyle söyledi genelde 5.günü başlanıyor ama dr beni 3.gün başlatıcak neden bilmiyorum ...:97:

kişiden kişiye tedavi değişiebilir merak etme doktor öyle uygun görmüş demek ki...
farlutaldan sonra adet 5-10 gün arası da gelebilir hemen de gelebilir gecikme yapar merak etmeyesin...

canım ya bu progestron dr mu weriyor bu ne işe yarıyor ???

canım ya bak dandik yerlere gitme iyi bir doktor bul da başından güzelce bi takibe alsın seni bir de neyi görecen ki daha topluiğne başı kadar var yok...2. ay bile zor görürsün anca 2. ayda kalp atışları gelir canım benim....mutluluk hakkın sevincini bile doğru düzgün yaşayamadın canım doktora gidemediğinden:) ama sevin hamilesin çünkü :))

Son düzenleme:

canım gözün aydın sanırım sen hamişsin
peki sende mi pkoluydun canım tedawi falan gördn mü sende ???

canım benım adetlerım duzenlı degılkı evlenmeden once 3 ay gynelle kullanmıstım ama gecmedı o zaman lh fshın ıkı katıydı en son baktırdıgımda esıttı bu ıyı bır durum galıba tatlım ben ılacsız adet olamıyorum bu arada sadece dogumdan sonra uc ay duzenlı oldum ama amelıyattan sonra yıne bozuldu
hımm anladım canım demekki aynı içerikteler klomen 50mg oluyor seninki de mi aynısydı ???
vet canım aynısı benımde hatta turkıyeden getırttım bı kutu duruyor 50 mg bende ucuncu gunu baslamıstım ılacın ıcınde besıncı gun baslanır yazmasına ragmen doktor ole verıdıgı ıcın ucuncu gunu baslamıstım

canım ya bu progestron dr mu weriyor bu ne işe yarıyor ???

ben hiç adet göremeyenlerdendim... doktor gebelik yoksa bunu iç diye progestan 200 lük ilacı verdi çok kuvvetli bebek var ise bile bebeğin tutunmasına yardımcı bebek yok ise çok iyi bir adet söktürücü ve kist temizleyici yani bende gösterdiği etkiler bunlar canım...ben evde bulunduruyorum geçen ay ilk defa kendi kendime adet gördüm ama yine de bu hapı adetim gecikirse diye bulunduruyorum...

ayy canım inş darısı bana olur çok heycanlanıyorum bu ilacı kullanıcam diye sanki hemen hamiş kalcakmışım gibi

tunataycım yazımı nolur dıkkatlıce oku cunku onemlı tatlım bak degerın gayet gusel ılerlıyor hemen doktora da gıtmenı tavsıye etmıyorum cunku alttan baktırmanı tavsıye etmıyorum canım su an adetınden kac gun gectı bı bana solermısın tatlım benım adetımı bır gun gece degerım 258 dı cok ıyı hatırlıyorum ve ıkı gunde deger arttıgı ıcın devlet hastanesındekı doktor bana guzel degerın artıs gosterıyor demıstı canım bende hıc telas yapmadım doktoru aradım dedıkı daha kucuk bır sey goremeyız deger 6000 lere galınce karından gorulebılıyor kese 1500 lerden sonra da alttan bakıldıgında grulebılıyor kalp atısı ıcın acele etme 7. haftadan 9. haftaya kadar yolu var canım doktorumun benı rahatlatmasıyla ben 7. haftaya kadar kontrole gıtmedım tatlım gıttımde hem keseyı hemde kalp atısını bır arada gormustuk kendını bu kadar uzme ve dusunup durma ne olur su an hamılesın tadını cıkar beynını de bebegını de rahat bırak artıkkkk

aynen katılıyorum

bicimcim hiç meraklanma tatlım bu kadar pozıtıf dusunceye ve enerjıye dedıgın gıbı hıc bırsey dayanmaz sende bende ınsallah bu ay kırmızıları kendılıgınden gorecegız ılacsız bır sekılde daha da guzelı var belkı kırmızı degılde bebıklerı goruruz

baya etkili bi laçmış canım o zman dr bana hiç bu haptan bahsetmedi ama şükür ben normal adet oluyorum sadece şu son 8 aydır yani ewleneli gecikiyor 2 aydırda söktürücü alıyorum tedawiye başlıyacağım için sadece gecikiyor işte ....
peki bu ilaç reçetesiz alınabiliyor mu dr tawsiysi olmadan yani...

bi de bende geçen ay aynı anda heriki yumurtalığımda iki yumurta oluşumu vardı gebelik olmadı regl oldum... bu ay gitmedim doktora nedir durum bilmiyorum olursa sürpriz olacak çok :) her zaman da umutluyum siz de umutla bakın :)

bu ilacı doktor veriyor reçetesiz de satılır tabi ama bana doktorum verdi...gebelikte de benim 3 ay kadar içmem gerekebileceğini söyledi... kontrol edip verecek tabi canım... progesteron değeri düşükse gebelikte bebek düşmesin diye progestan takviyesi olur...

sen yumurta takibi mi yaptırdın canım klomen falan mı kullandın ???

Allah söyletti :) bebekleri görelim

yinede dr un uygun görmesi lazım yani canım haklısın bilmiyorum bana hiç böyle bişi söylemedi elbet en uygun olanı yazmıştır zaten bu klomene direk tepki werceksin dedi bana bakalım tabi en iyi RABBİM bilir bütün umudum o....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…