Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende bulaşıcı olduğunu biliyorum canım ama dr birşey söylemedi onunla ilgili

çıkıyormuşsun netten görüşürüz canım kolay gelsin

doktor bulaşıcı demediyse sorun etme hem mantarlar çeşit çeşit bulaşan tipi de var bulaşmayan tipleri de...

tamam canım kolay gelsin dicm ama sıcak hawada pek kolay olmıcakkk
görüşürüz sonra...
yumurta biriki mi varsa ki doktor var demiş oluşuyor demektir önemli olan yumurtanın büyüyüp çatlaması... bunun da takibi ultrason ile doktorlar tarafından yapılır...

ewet canım haklısın işte bu olmuyor bnde son 8 aydır yumoşlar çatlamıyor bu ay klomen kullanıcam ama adetim yine gecikti ....:97:

rana20 önce biriken kistlerin atılması lazım adet görmen gerekli kistlerin atılmasını sağlayan hap önerdi mi doktor... kistler atılır sonra temiz bir yumurtalıkla yeniden yumurta gelişimi takibine başlarsın...

doktor bulaşıcı demediyse sorun etme hem mantarlar çeşit çeşit bulaşan tipi de var bulaşmayan tipleri de...

canım bende de mantar başlangıcı wardı benm belirtilerim ilişki esnansında kuruluk ara kanama we aşırı yanmaydı bi tane fitil kullandım geçmişti ama bu ay yine başlıyor sanırım yanma we kuruluk yawas yawas artıyor çünkü o kadarda dikkat ediyorum temizliğe falan ama yinede olmuyor ...

bilgisayarım açık ara ara gelir bakarım 10 dk yemek yapmaya gidiyorum kızlar... buralardayım....

hayır canım o kistleri dediğim gibi dikkate almıyor bile adetlede atarsın diyor direk klomen werdi bu ay yumoş bu ay oluştu ama gelişmedi bunun sonucunda da yumoşları uyarıcaz dedi işte bu ilacı yazdı ...
bu kistleri yok etmek için kullanılan ilaçların tedawi süresi ne kadar oluyor canım???birde bildiğim kadarıyla bu laçları kullanırken hamile kalamıyorsun dimi ???

canım onunla ılgılı bırsey dıyemeyecegım cunku onun ıcın sanırsam 21.gun progesteron testı yapılması gerek ynı sadece pkoyla ılgılı yorum yapabılırım
kolay gelsin canım benim de var da başlayamadım daha....
canım vazgectım yaaa cok sıcak sımdı hıc gırısemeyecem en ıyısı yarın erkenden bu ıse kalkısmak bu arada tatlım ya demıssın once kıstlerın atılması gerek dıye benım kıstler duruyor ve atılmıyoda doktor o kıst dedıklerın catlamamıs yumurtlar dedı ondan ustunde durmadı ve ben o kıstlerle hamıle kalmıstım
bende bulaşıcı olduğunu biliyorum canım ama dr birşey söylemedi onunla ilgili

çıkıyormuşsun netten görüşürüz canım kolay gelsin

canım farklı farklı cesıdı var gercı doktorun bırsey olsa solerdı bence bu arada dayanamadım muhabbetı kacırmayım dedım geldım

1 ay yeterli ginera gibi kuvvetli dk hapı ile o kistler bir ayda adetle temizleniyor ama doktor öyle dediyse normal adetinle de gider... ileri derecede pko olsaydın zor temizlenir derdi demek ki değilsin...

hımm anlıyorum canım seninkide benimki gibi demkki bnmde çatlamayan yumurtaların birikimiymiş dr pek önemsemiyor peki sen tedawi gördünde mi hamiş kaldın ???

1 ay yeterli ginera gibi kuvvetli dk hapı ile o kistler bir ayda adetle temizleniyor ama doktor öyle dediyse normal adetinle de gider... ileri derecede pko olsaydın zor temizlenir derdi demek ki değilsin...

anlıyorum canım
wallahi bu konuda sadece dedi ki cocuk istiyorsan direk tedawiye gecelim dedi o kistler engel değil dedi hormon sonuçlarına gelincede baktı gayet iyi dedi hiç pko bile demedi bana ama bn adetim gelmeyince acaba diyorum :....:44:

dr benimkilerin de çatlamamış iyi huylu yumurta kistleri olduğunu söylemişti bende çok sayıda vardı ve büyüktüler ama ben hepsinin temizlenmesini kendim istedim doktor bunun üzerine ilaç verdi yani gerekli görmeyen doktorlar da var sonuçta iyi huylu zararsız kistler de ben istemedim niye boş yere yumurtalığımı doldursunlar ki....şu anda eskiden kalan hiç kistim yok yeni eklenen varsa ki inşallah yoktur temiz yani...

hımm anlıyorum canım seninkide benimki gibi demkki bnmde çatlamayan yumurtaların birikimiymiş dr pek önemsemiyor peki sen tedawi gördünde mi hamiş kaldın ???

evet canım bırıkmıstı aynı sekılde ve gıtmedı dogum kontrol hapıyla ve bıray serophene tedavısıyle hamıle kalmıstım

ben ucay gynelle kullandım ama yınede gıtmedı tatlım yaaaaa bakalım belkıde soganla

şimdi sen ne ile adet göreceksin adetin gelmiyorsa bunun için söktürücü verdi mi? adetinle zaten küçük kistler yok olur...5. günü de klomene başlatır...

aslında bazen bende senin gibi yapsaydım diyorum ama dr öyle söyleyince bende hemen bebiş gelsin isteğiyle tedawi istedimmm bakalım şu adetim bi gelseydi ,
bu arada sende bebek istiyormusun canım ???
evet canım bırıkmıstı aynı sekılde ve gıtmedı dogum kontrol hapıyla ve bıray serophene tedavısıyle hamıle kalmıstım

ne güzel inş bende hamiş kalabilirim öyle bu klomenden daha mı etkili canım serophene

canım ben klomen hıc kullanmadım ama burada serophenearadım bulamadım adını bıle duymamıslardı bunun uzerıne eczacı arkadasıma sordum ıkısı de bırbırının bırebır aynısı dedı

şimdi sen ne ile adet göreceksin adetin gelmiyorsa bunun için söktürücü verdi mi? adetinle zaten küçük kistler yok olur...5. günü de klomene başlatır...

ewet canım farlutal içiyorum yarın biticek inş hemen gelir ,
adetin 3.günü günde 2 tane klomen içicem dr böyle söyledi genelde 5.günü başlanıyor ama dr beni 3.gün başlatıcak neden bilmiyorum ...:97:

ben ucay gynelle kullandım ama yınede gıtmedı tatlım yaaaaa bakalım belkıde soganla

hımm anladım inatçıymış canım seninkiler ama adetin de düzenli hayret ya nasıl atılmıyorlar... neyse öyle de gebe kaldıysan zaten sorun yok canım... ben adetim gecikirse progestan kullanıyorum ya o da yumurtalık kistlerini attırmada etkili....

canım ben klomen hıc kullanmadım ama burada serophenearadım bulamadım adını bıle duymamıslardı bunun uzerıne eczacı arkadasıma sordum ıkısı de bırbırının bırebır aynısı dedı

hımm anladım canım demekki aynı içerikteler klomen 50mg oluyor seninki de mi aynısydı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…