değilim canım kardeşim orda yaptı acemi dönem askerliğini yemin törenine gittik ama ne soğukk zavallı çocuklar kulakları yüzleri hep soyulmuştu ama onun dışında şehir düzenine bayıldım bide köftesine hehe.ben istanbulluyum
ama çok yersen miğden buna alışır az yemekle doymayı öğrenmeli miğden... xx kız sperm 72 saat xy erkek sperm 48 saat canım....yumurtanın ömrü ise sadece 24 saat...
yazık ya bu askerlere benım abimde doğuda yaptı askerliğini soguktan yanmıstı hep garıbım yakınmısız senınle bende bursalıyım
ben bursayıda çok merak ediyorumm ahh Rabbm bana fırsat verde türkiyeyi gezim diye dua ediyorum bölede dua olurmu diyo eşimgerçi bana göre deniz olmayan hiç bir şehir asla mükemmel değildir amaa
canlarımbenim kader arkadaşlarım öncelikle merhaba...
kürlere devam edin doktorunuza gidin tedavinizi mutlaka olunelinizden gelen herşeyi yapın sözüm yok. çokta iyi yapıyosunuz. bende hepsini kusursuz yerine getirdim zamanında. tadını beğenmedim bıraktım bazılarını ama incir kürünü denemiştim bende 2 hafta kadar. unuttuğumuz çok önemli birşey var ama! stres ne olur aklınızda sürekli bebek olmasın. bebek fikrine göre yaşayıp hayatı kendinize de eşinizede zehir etmeyin. ben tüp bebek bile denedim tutmadı. ama sonrasında ara verdik. ilk ayında hamile kalmışım ben... şimdi 28 haftalık oldu oğlumnolursunuz ağlayıp üzülmeyin rahat olmaya çalışın bakın ozaman nasılda çabuk geliyor bebişleriniz. arada bir yazıyorum ben buraya. nolur dikkate alın beni çok önemli bu dediğim. herşeyi yapın yapında en önemlisi azcık rahat olmaya çalışın. allah yardımcınız olsun en kısa zamanda göbüşlerinizi doldursun. dualarım sizinle. sevgiler....
ben bursayıda çok merak ediyorumm ahh Rabbm bana fırsat verde türkiyeyi gezim diye dua ediyorum bölede dua olurmu diyo eşimgerçi bana göre deniz olmayan hiç bir şehir asla mükemmel değildir amaa
ne güzel yazmışsınn maşallah sana ve oğluşunaa Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın.evet stres çok önemli ama tabiki eldede çok fazla değil.çok fazla teslimiyet gerekiyor.hayat eleğinden un gibi elenmeden sağlıkla dimdik ayakta durmalıyız evet.hamdolsun bunu kış aylarına nazaran kendimde görüyorum artık diyorum herşey sebep Rabbim VERECEK OLAN SENSİN SÜPHESİZ eminimki hepimizde bu düşüncedeyiz hamdolsun
nehir1001 ben dikkate alacağım söz zaten eskisi gibi yoğunlaşıp düşünmüyorum... buraya girip arkadaşlarımla sohbet çok güzel ama kafama takmıyorum... olacağı varsa gelecektir bebeğim zaten... tavsiyelerin için çok teşekkürler... senin adına çok mutlu oldum...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
incir kürü çok basitt her gün 5 7 adet arası kuru inciri yarım litre su ile kaynatıp ama baya kaynıcak baya dedğim şöyle 5 6 dk ister tok iç ister aç soğuk sıcak farketmiyormuş ister incirleri yeister yeme ama ben kıyamıyorum yiyorum tadıda harikaa bence soğandan iyidir.bununla ilgili görümcemin bi arkdş var ben gibi çok dzensiz adet gçrüyormuş 3 ay kullanmış.3 ayda sonra adetleri düzene girmiş 4.ay hamile kalmış.adetin birinci günü başlıyosunuz 21 gün canlarım.maliyeti var gibi baya ama yok bimde felan incir ucuz.eğer incirin üstünde pudramsı beyazlık varsa mutlaka iyce yıkayıp kaynatıyoruz
incir kürü çok basitt her gün 5 7 adet arası kuru inciri yarım litre su ile kaynatıp ama baya kaynıcak baya dedğim şöyle 5 6 dk ister tok iç ister aç soğuk sıcak farketmiyormuş ister incirleri yeister yeme ama ben kıyamıyorum yiyorum tadıda harikaa bence soğandan iyidir.bununla ilgili görümcemin bi arkdş var ben gibi çok dzensiz adet gçrüyormuş 3 ay kullanmış.3 ayda sonra adetleri düzene girmiş 4.ay hamile kalmış.adetin birinci günü başlıyosunuz 21 gün canlarım.maliyeti var gibi baya ama yok bimde felan incir ucuz.eğer incirin üstünde pudramsı beyazlık varsa mutlaka iyce yıkayıp kaynatıyoruz
İnşallah vesilemizolur kızlar hayırlısıyla.Rabbim ezan okundu şimdi ezanların hürmetine Bizim peygamberimiz HZ.Muhammet(s.a.v.)hürmetine dualarımızı kabul buyursun hastalıklarımıza şifa versin göğe açılan ellerimize bebekler kondursunn.
ya ben bu ay klomen kullandım ama tahlilde yumurtlama olmadı gözüküyo iğne falan kullanmadım ama göğüs uçlarım acıyo ve koyulaştı sendede böle oldumu bu arada bebişini inş sağlıkla klucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?