Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sıkılma eğer yumurtlaman olduysa korkma adetin gecikmez
hepimiz dönem dönem takıyoz kafaya ama teslim olmak gerekir Hakka
o en güzel zamanda yollayacaktır meleklerimizi

canım benim çok üzme kendini içime doğuyor yaz bitmeden hamile kalacaksın inşallahh

canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bır bebeğe hamıle kalırısın bu ay hayırlı değildi belkide

benimde içime doğuyor ben de dedim turuncuya benzer şeyler.... vardır bir hayır...

turuncucum testin sonucu negatif olduğunu duydum üzülme canım inşallah bidahakine moral bozmak yok yola devam inşallah bizlerede nasip olur birdahaki aya odaklan ama stres yapmadan kafaya takmadan pozitif bakarak

Topicin güzelleri ben pazartesiye kadar uğrayamayacağım topice.
Annemlerle vakit geçiririm herhalde
Ben şimdi alışverişe gidiyorum.Sonrasında temizlik ve yemek yapacağım.Bizimkiler akşam üzeri burda olurlar.
Kendinize çok iyi bakın
Görüşmek dileği ile hoşçakalın

tuanataycımm sen bayadır durgun olan bu topiğimeze ne güzel göbişindeki canla can oldun ayağını sürü tamammı ardından gelelim.yazdıklarını2şer defa okuyorum valla bişey atlamıyım diyeçok güzel yaa herkeze söyledinmipeki
biricik ablacım sennn sen bize en büyük destekci böyle düşünme senin zamanında gelecek karamsar olma ben senle gebiş kalmak istiyorum yaaaa benim adet yarın bitiyor dua edin bana doktoruma sürpriz yapayım ne güzel olur yaa sende bu adetinin üstüne hamiş kalsannn valla en büyük isteklerimden seninle özellikle seninle aynı ayda hamiş kalmak.RABBİM HAYIRLISINI VER..

ah canım benim, keşke......bende isterim

ayagımı oyle bı suruyorum kı tabanlarım yırtılcak:) hepınız ayrı ayrı dualarımdasınız kızlar ve ınanıyorumkı hepınızın teker teker hamıle haberını alıcaz bıraz daha sabredın ve ne olur duzenlı ılıskınız olsun ınanın benım bu ay yumurta olmamasına ragmen gun asırı oldu ılıskım ve tuttu dr.um pkoda yumurtaların esref saatı vardır dıyodu cıdden varmıs bıde ıncır heraksam yedım arasına cevızde koydum ooh cok severım belkı oda etkılı olmustur.

canım adet göreceksin merak etme uzağa gittin ya yer hava değişimi o zaman etkiledi erken geldi şimdi de biraz gecikme yaşaman normal bence...

he valla ben de yapayım eşime de içireyim anlat reyhancım ...

canım benim duyduğuma göre erkeklere tam tersi etki yapıyormuş yani onlar incirden uzak durmalıymış
bende de işe yaradı, incir içtiğim ay yumurtlamıştım ilaçsız

Son düzenleme:

canım bak ne diyeceğim ben geçen ay yumurtladım ya hani yani ben öyle düşünüyorum ondan önceki ay sen biliyorsun halimi değerim 0 idi...
yani her ay farklı durumlara hazırlıklı olmalıyız... direnmeye kilolarla savaşmaya ve morali bozmamaya devam... bence sen adetin gelecek ve bu ay da yumurtlayacaksın ama fazla düşünme bunları ki geçen ayki gibi kolay olsun ...eşinle fazla zaman geçirmeye çalış benimki de çok yorgun geliyor işi çok ağır ama ben de evde tüm gün bedenen yoruyorum kendimi yani yorgunluk engel olmamalı ama tabi nöbetçiymiş o başka...haftada 3 kere ilişki yaşamak gerekir ki çocuk oluyor mu olmuyor mu anlayabilelim senin bu ay canın fazla sıkılmış haklısın umarım bebeğine kavuşursun ve istemediğin işte de çalışmak zorunda kalmazsın....

Son düzenleme:
canım benim duyduğuma göre erkeklere tam tersi etki yapıyormuş yani onlar incirden uzak durmalıymış
bende de işe yaradı, incir içtiğim ay yumurtlamıştım ilaçsız

yaa ona içirmem o zaman :) kendim içerim gerçi şu anda yumurtlama dönemimdeyim... adetle başlarım içmeye incir kürünü...sıcak basması var kasık ağrısı var ama akıntı yok anlamıyorum ne olduğunu :2:
artık regl başladığında anlarım doktora gitmeye ara verdim temmuza kadar gitmeyeceğim kendim kendimi takip ediyorum...
içimde hep umut var bakalım neler olacak?

Son düzenleme:
olsun sen yine de iç şimdi. adeti beklemen şart değil. benim yumurtam büyümemişti kontrole gittğim zaman, bikaç gün sonra tekrar çağırmıştı doktor. incir kürü içtim o güne kadar. bu sefer yumurtam büyümüştü. ya ilaca geç cevap verdim ya da incirden..
bi arkadaşım da tüp bebek tedavisi oluyordu ona da söyledim. hergün kontrolle takip ediliyordu. 2 gün incir içti sonra gitti doktora,doktor "yumurtaların ne çabuk büyümüş" demiş. bilmiyorum tabi tesadüf de olabilir ama ben inanıyorum. SENİ SEVİYORUZ İNCİR

bende de adet düzensizliğiydi sebep. işte bu yumurtlama zamanlarımızla ilgili.
sen şimdi en son adet tarihine göre karar veremezsin canım geç yumurtluyor olabilirsin.
benim de beklenen adet zamanımı 10 gün geçmişti tahlil yaptım negatif çıktı ve adet söktürücü almak için doktora gitmiştim.bana yumurtam olduğunu söyledi,"hemen çıkmaz, pko lular geç yumurtluyor tahlile güvenemezsin. bu yumurtayla 15 gün bekle ya adet olcaksın ya da hamilesin" dedi. ve 14.gün adet oldum. çünkü nasılsa yumurtlama günleri geçti diye salak gibi çalışmaları bırakmıştım keşke bırakmasaymışım ne güzel yumurta üretivermişim..yumurtam boşa gitti. sonra da ilaç tedavisine başladım işte. daha fazla geciken adetlere tahammülüm kalmamıştı çünkü.
yanisiiiii, biz çok geç yumurtlayabiliyoruz. bugunlerde bile yumurtlayabiliyor olabilirsin. adete kadar çalışmalara devam yumurtalar aşkına!

Selamlar ben bugün Endokronoloji bölümüne gittim.. Doktor gizli şekerimi onayladı fakat troidlerin hızlı çalışıyor dedi kilo veremememe şaşırdı.Aksine hızlı kilo vermen gerekir dedi.Tam glukofaj yazacaktı ki yeni tahlilller istemeye karar verdi. Pankreas direncine bakacakmış şimdide yine benim iş Salı gününe kaldı.. Ay bekle bekle çatlayacağım... :97:

cvpladığın için saol cnm ben soğanı yumoşlarımın büyümesi için kullanıyordum demekki incire geçmem lazımmış. incir kürünü adetin son günümü kullanmaya başlıyoruz??

biricik ablacım bakk sıkıldığına değmedi bilem seni bekletmeden geldi kırmızıların Rabbimm nolurr 10 15 gün arayla gebiş kalalımm benim bitti akşama yıkanıyorum bakalım ateşim çıkacakmı yumurtladımı anlıcammıhe bide akıntı gözlicektik demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…