biliyormusun bugün çok sıkıldım, gözlerim dolup duruyor. normalde pek takmam ve adım adım ilerlerim ama bugünlerde pek karamsarım....adetim gecikicek gibi, hiç belirti yok....
çok enteresan bir şekilde tam 3 haftadır ilişki olmadı, hep yorgunluk ya da araya birşeyler geldi...eşiminde arada nöbetleri oldu....ya da nöbetçiydi, öyle diyim....
ne işe gidesim var, ne de evde birşeyler yapasım var bu aralar...
bir an önce hamile kalıp zaten iş yerimden istifa etmek istiyorum, bıktım artık bana fazla gelmeye başladı herşey....
canım benim çok üzme kendini içime doğuyor yaz bitmeden hamile kalacaksın inşallahh
canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bır bebeğe hamıle kalırısın bu ay hayırlı değildi belkide
benimde içime doğuyor ben de dedim turuncuya benzer şeyler....vardır bir hayır...
turuncucum testin sonucu negatif olduğunu duydum üzülme canım inşallah bidahakine moral bozmak yok yola devam inşallah bizlerede nasip olur birdahaki aya odaklan ama stres yapmadan kafaya takmadan pozitif bakarak
canım sonucun negatıfmıs ama zaten sende uzulmemıssın bencede uzulme daha yenı ogrendın ve tedavıye gecmedın bıle kı pozıtıf dusun ınsallah tedavıye de gerek kalmaz kuzum
TURUNCU canım bak sakın uzulme bıdahakı aya yıne aynı heyecanları yasamaya baslıyosun zaten.herseyde var bı hayır zamanı gelmemıs demekkı.
Kızlar destek ve moral için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Evet üzülmüyorum çünkü biliyorum ki bizler bir imtihan dünyasındayız.İnsan bu imtihana karşı tam teslim olunca Allahtan gelen herşeye rıza gösteriyor.
Hak şerleri hayreyler
Zannetmeki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Yani herşeyde var bir hayır.
tuanataycımm sen bayadır durgun olan bu topiğimeze ne güzel göbişindeki canla can oldun ayağını sürü tamammı ardından gelelim.yazdıklarını2şer defa okuyorum valla bişey atlamıyım diyeçok güzel yaa herkeze söyledinmipeki
biricik ablacım sennn sen bize en büyük destekci böyle düşünme senin zamanında gelecek karamsar olma ben senle gebiş kalmak istiyorum yaaaa benim adet yarın bitiyor dua edin bana doktoruma sürpriz yapayım ne güzel olur yaa sende bu adetinin üstüne hamiş kalsannn valla en büyük isteklerimden seninle özellikle seninle aynı ayda hamiş kalmak.RABBİM HAYIRLISINI VER..
tuanataycımm sen bayadır durgun olan bu topiğimeze ne güzel göbişindeki canla can oldun ayağını sürü tamammı ardından gelelim.yazdıklarını2şer defa okuyorum valla bişey atlamıyım diyeçok güzel yaa herkeze söyledinmipeki
biricik ablacım sennn sen bize en büyük destekci böyle düşünme senin zamanında gelecek karamsar olma ben senle gebiş kalmak istiyorum yaaaa benim adet yarın bitiyor dua edin bana doktoruma sürpriz yapayım ne güzel olur yaa sende bu adetinin üstüne hamiş kalsannn valla en büyük isteklerimden seninle özellikle seninle aynı ayda hamiş kalmak.RABBİM HAYIRLISINI VER..
günaydın canlarım!
tuanatay, ilk önce seni tekrar tebrik ediyim:
Allah sağlıkla kucağına aldırsın, güle güle büyütün bebişinizi...
öyle böyle başardın bu işi))
Bizde senin doğum haberlerini alalım inşallah! belki ben hastanede ziyaretine gelirim)))
ben hala beklemekteyim adetimi! geçen ay yurtdışındaydım ve 4-5 gün erken gelmişti ve aşırı kanama olmuştu...gelsinde yeni süklusum başlasın artııkkkkkkkkk!!!!!!!!!
he valla ben de yapayım eşime de içireyim anlat reyhancım ...
kızlar benimde bir sorum olucak....
bende hatırlıyorsanız geçen ay 21. gün testi yaptırmıştım ve değerim 12 çıkmıştı, doktorum muhteşem yumurtlama demişti..
bu değer sadece o ay için geçerli değilmi, yani yoksa genel olarak benim yumurtlama değerimmi?
canım benim duyduğuma göre erkeklere tam tersi etki yapıyormuş yani onlar incirden uzak durmalıymış
bende de işe yaradı, incir içtiğim ay yumurtlamıştım ilaçsız
oh beeee, adet oldum! yeni süklus, yeni şans!!!
oleey :) sana guzel ıyı saglık hayırlı bı yumurta dılıyorum.
ayh saol, böyle dalgayla, geyikle zaten daha umutlu oluyorum))
oh beeee, adet oldum! yeni süklus, yeni şans!!!
olsun sen yine de iç şimdi. adeti beklemen şart değil. benim yumurtam büyümemişti kontrole gittğim zaman, bikaç gün sonra tekrar çağırmıştı doktor. incir kürü içtim o güne kadar. bu sefer yumurtam büyümüştü. ya ilaca geç cevap verdim ya da incirden..yaa ona içirmem o zaman :) kendim içerim gerçi şu anda yumurtlama dönemimdeyim... adetle başlarım içmeye incir kürünü...sıcak basması var kasık ağrısı var ama akıntı yok anlamıyorum ne olduğunu :2:
artık regl başladığında anlarım doktora gitmeye ara verdim temmuza kadar gitmeyeceğim kendim kendimi takip ediyorum...
içimde hep umut var bakalım neler olacak?
bende de adet düzensizliğiydi sebep. işte bu yumurtlama zamanlarımızla ilgili.[
Busmai bana pko teşhisi koyulalı 3 hafta oldu.
Adet düzensizliği için gitmiştim.Doktor ultrasonda bakınca pko teşhisini koydu ve korunmayı bırakmamızı istedi.Çünkü biz henüz bebek düşünmüyorduk o zamana kadar dolayısı ile denememizde hiç olmamıştı.
Doktorum ilaç olarak diaformin 1000mg verdi.Kan tahlilime göre değerlerimin çok güzel olduğunu,henüz denememiz olmadan herhangi bir tedavi başlatmak istemediğini söyledi.İlk etapta metformin kullanarak yumurtalar düzelecek ve bir güzel kilo verilecek dedi.O yüzden şimdilik başlamış olan bir tedavim yok.Bir kaç ay böyle deneyelim bakalım.
][/B]
çatlaması için incir kürü...soğan kürü ise adet olabilmek ve kist ve miyomlardan kurtulmak için. ama yumurtalık kistleri kaybolmuyor. ben uyguladım soğan kürünü ama 1 kere...adetim 50-60 günde bir geliyordu, uygulamamın 6. günü adet olmuştum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?