Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

turuncucum testin sonucu negatif olduğunu duydum üzülme canım inşallah bidahakine moral bozmak yok yola devam inşallah bizlerede nasip olur birdahaki aya odaklan ama stres yapmadan kafaya takmadan pozitif bakarak

adete 10 gün var klomen biteli 1 hfta 10 gün oldu ama yumurtlama olmamış

cnm bende 6 kere klomen denedim ve 7 de hamile kaldım .. dediğin şeyleri bir çok kez yaşadım psikolojik sanırım düşünmemeye çalış... kistte olabilir sancı veren ister adetini bekle istersen de bir doktora görüğn derimmm

canım sonucun negatıfmıs ama zaten sende uzulmemıssın bencede uzulme daha yenı ogrendın ve tedavıye gecmedın bıle kı pozıtıf dusun ınsallah tedavıye de gerek kalmaz kuzum

reyyancım ben daha oncede yazdım tatlım ama gormedın sanırım yazarsan ben yorumlarım demıstım gecen ay bende denedım cunku cok yer arastırmıstım adet gunlerındekı degısımler cok da onemlı degıl bu arada her gun aynı saatte olcuyorsun degılmı yataktan kalkmadan ve en az uc saat uyumus olman gerekıyor ates cok cabuk degıskenlık gosteren bırsey oldugu ıcın her sey her gun aynı olmalı neyse sole de anlayabılırsın normalde dıyelım kı atesn 36 falan bır gun 35.7 yada 35.6 lara falan dustu bıl kı ertesı gunu yumurtan catlayacak ıste atesının dusuk oldugu gun ılıskı olması gerekıyor kı yumurtan catladıgında spermler hazır halde beklesın o gunden sonra da atesınde belırgın bır yukselme olacaktır bu da progesteronun etkısıyle canım ve yukselmye devam ederse gebesın demektır ınsallah tabıkı ama yazarsan olcumlerı daha ıyı yorumlayabılırım tatlım kolay gelsın

bicimcim yasmincim incir kürünü tek başına kullanmak biz pkolular için biraz sakıncalı aslında yaa kızlar gecen gun ben saracogluna maıl attım ve o ıncır havuc kurunu yapın dıye soledı cunku ıncırle buyuyen yumurta catlamayabılırmıs ve kıst olarak kalabılırmıs bu yuzden havucla bırlıkte kullanırsak o catlmasına da yardım cı olurmus ılgılenırsenız bızzat tarıfını yazarım bende sabah sogan suyuna baslıyorum ama butun kurler elımde mevcut sankı depo yaptım teker teker yapıcam hepsını

kızlar bende pco hastasıyım tüğlenme var sivilce var kilo var benim adet düzensizliğim şöyle adetlerim gecikmez ya tam gününde olurum yada sürekli olurum size sormak istediğim benim 3 düzenli adetimi oldum 3.ayda olduğum adetim bitti adetimin 15. günü önce lekelenme başladı sonra kanamaya döndü 10 gündür nerdeyse her gün kanamam var öyleki pet kullanıyorum sizlerden ricam cevap veren olursa sevinirim benim gibi olan varmı?Neden oluyor aceba?

kızlar amma cosmussunuz yaa dun aksam okurken elımde telefonla uyuyup kalmısım.
TURUNCU canım bak sakın uzulme bıdahakı aya yıne aynı heyecanları yasamaya baslıyosun zaten.herseyde var bı hayır zamanı gelmemıs demekkı.
KRALICE tatlım kusura bakma ne olur uyuyup kalmısım malum bu gunlerde aksamları gozumu acamıyorum. Sorularına gelınce ben bu ay takıbe gıtmedım rahım fılmı cektırdım 21. Gunde progesteron testımde 1.45 ti sonucum. Adet sokturucu kullandım ama sokulmedı:) hamıleymısım.testten 12 gun sonra testlerde sılık cıkmaya basladı.zaten ıcıme daha once suphe dusmustu cunku goguslerım sıstı koyulasmadı ama o yuvarlak olan kısım baya bı genısledı.sonra hayatımda kabızlık problemı yasamadım ama suan hep kabızım yanı ya benım progesteron testım yanlıstı yada benım bebıs cok acelecı hemen bellı ettı kendını.

canım ya yarımsaattir kasıkjlarımda çok ağrıyo kıvranıyorum yaa

canım benımde adet sancısı gıbıydı hala oluyo arada ya ıns. Senınde ummadıgın bı anda gelır bebısın.ama belırtılere cokta kaptırma kendını ınan ben hala heran adet olcakmıs gıbıyım.bak ılk klomen kullandıgımda 13mm de kaldı benım yumos sonrakı ay dozu 2ye cıkarınca buyudu catladı ama tutmadı bu ay bısecık kullanmadım nasısa yumosta yok dedık saldık cayıra:) hııc yatmadım bıle tutcagı varsa herturlu tutuyo ıste bıraz sabredıp kendınızı hayatın akısına bırakın sen ıstesende ıstemesende bu mınıkler canları ısteyınce gelıyo.

ha buarada dun dr.um tesrıf edıp telefonuma dondu. Cok ıyı katlanmıs dedı.3-4 hazıranda gel keseye bakalım dedı umarım gozukur.bıde progynex 200mg bı kapsul verdı fıtıl gıbı her gece kullan dedı.henuz baska bısey vermedı neyse bunada sukur bugunde aıle hekımlıgıne gıdıcem testler yapılcakmıs yıne off kan kalmıcak vere vere

bak demiştim sana canım maşallah hep böyle iyi gitsin... tedbir olsun diye fitili vermiş düşüğe karşı progesteron içeriklidir o fitil... canım benim ya küçüğüne de kendine de iyi bak.... uyku uyu artık zırtpırt kalkma...

4 haziranda kese de oluşsun her şey iyi gitsin... aile hekimliğine neden gidiliyor ne testleri bu daha 2. haftadan anlamadım...

ben kaçtım kızlar dinleneceğim görüşürüz....kendinize iyi bakın....

Son düzenleme:
günaydın canlarım!

tuanatay, ilk önce seni tekrar tebrik ediyim:

Allah sağlıkla kucağına aldırsın, güle güle büyütün bebişinizi...
öyle böyle başardın bu işi ))

Bizde senin doğum haberlerini alalım inşallah! belki ben hastanede ziyaretine gelirim )))

ben hala beklemekteyim adetimi! geçen ay yurtdışındaydım ve 4-5 gün erken gelmişti ve aşırı kanama olmuştu...gelsinde yeni süklusum başlasın artııkkkkkkkkk!!!!!!!!!

kızlar günaydın hepinize. benim ortaya bir sorum olucak. yumoşların büyüyüp çatlamasını sağlayan soğan kürümü incir kürümü yani bu kürlerin hangisi neye iyi geliyor? ben büyümeleri için soğan yapıyordum ama yanlışmı yaptım acaba

çatlaması için incir kürü...soğan kürü ise adet olabilmek ve kist ve miyomlardan kurtulmak için. ama yumurtalık kistleri kaybolmuyor. ben uyguladım soğan kürünü ama 1 kere...adetim 50-60 günde bir geliyordu, uygulamamın 6. günü adet olmuştum....

kızlar benimde bir sorum olucak....

bende hatırlıyorsanız geçen ay 21. gün testi yaptırmıştım ve değerim 12 çıkmıştı, doktorum muhteşem yumurtlama demişti..

bu değer sadece o ay için geçerli değilmi, yani yoksa genel olarak benim yumurtlama değerimmi?

uyuyamıyorumkııı:)daha sımdıden sıkıntı basıyo benı aksam uyuyom butun gece saga sola donuyorum sonra.bebıs ıcınde tedbırımızı aldık bakalım gerısı allaha kaldı.

saol canım benım valla basardık hamıle kalmayıda nasıl oldu bende anlamadım ınanasım gelmıyo yanı hatta testlermı karıstı acaba dıye dusunuyodum ama dunku sonucta yuksektı yanı hamıleyıım gercekten:)
hastaneden oncede bence ızmırlı hatunlar olarak bulusalım kac kere soyledım hepınızı tanımak ıstıyorum.
Hem bu ay bahanen olmasın lutfen yumurtanı kacırma:)

biliyormusun bugün çok sıkıldım, gözlerim dolup duruyor. normalde pek takmam ve adım adım ilerlerim ama bugünlerde pek karamsarım....adetim gecikicek gibi, hiç belirti yok....
çok enteresan bir şekilde tam 3 haftadır ilişki olmadı, hep yorgunluk ya da araya birşeyler geldi...eşiminde arada nöbetleri oldu....ya da nöbetçiydi, öyle diyim....
ne işe gidesim var, ne de evde birşeyler yapasım var bu aralar...
bir an önce hamile kalıp zaten iş yerimden istifa etmek istiyorum, bıktım artık bana fazla gelmeye başladı herşey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…