cnm bazen psikolojik oluyor bende çook yaşadım aynı durumu ama rabbimden umut kesilmez belki hamişsindir :))
canım ya yarımsaattir kasıkjlarımda çok ağrıyo kıvranıyorum yaa
adete 10 gün var klomen biteli 1 hfta 10 gün oldu ama yumurtlama olmamış
canım sonucun negatıfmıs ama zaten sende uzulmemıssın bencede uzulme daha yenı ogrendın ve tedavıye gecmedın bıle kı pozıtıf dusun ınsallah tedavıye de gerek kalmaz kuzumKızlar maalesef gebelik yokmuş.
Çalışmalara tam gaz devam yani
Adetin 3.günü hormon testi yaptıracağım.
Bu ay ateş ölçme yöntemini deneyelim bakalım
Tabi diyete daha sıkı devam edeceğim.
Hepinize yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.
kuzularım yaa benim bu ateşle başım dertte ben anlamıyorum ne kadarlık düşüş ve inişi ciddiye alacam gerçi benim adet hala devam ediyorda bi ölçüyom 36.5 bi ölçüyom 36.2 hep aynı çıkmaz biliyorumda off anlamadımm yaaaaaaa
canım ya yarımsaattir kasıkjlarımda çok ağrıyo kıvranıyorum yaa
kayram evet canım incir havuç kürü tarifini alabilirim senden :)
bu sabah da plates yaptım her zamanki gibi kasık ağrım oldu resmen kasık çalıştırıyor bu hareketler....
ha buarada dun dr.um tesrıf edıp telefonuma dondu. Cok ıyı katlanmıs dedı.3-4 hazıranda gel keseye bakalım dedı umarım gozukur.bıde progynex 200mg bı kapsul verdı fıtıl gıbı her gece kullan dedı.henuz baska bısey vermedı neyse bunada sukur bugunde aıle hekımlıgıne gıdıcem testler yapılcakmıs yıne off kan kalmıcak vere vere
kızlar günaydın hepinize. benim ortaya bir sorum olucak. yumoşların büyüyüp çatlamasını sağlayan soğan kürümü incir kürümü yani bu kürlerin hangisi neye iyi geliyor? ben büyümeleri için soğan yapıyordum ama yanlışmı yaptım acaba
bak demiştim sana canım maşallah hep böyle iyi gitsin... tedbir olsun diye fitili vermiş düşüğe karşı progesteron içeriklidir o fitil... canım benim ya küçüğüne de kendine de iyi bak.... uyku uyu artık zırtpırt kalkma...
günaydın canlarım!
tuanatay, ilk önce seni tekrar tebrik ediyim:
Allah sağlıkla kucağına aldırsın, güle güle büyütün bebişinizi...
öyle böyle başardın bu işi))
Bizde senin doğum haberlerini alalım inşallah! belki ben hastanede ziyaretine gelirim)))
ben hala beklemekteyim adetimi! geçen ay yurtdışındaydım ve 4-5 gün erken gelmişti ve aşırı kanama olmuştu...gelsinde yeni süklusum başlasın artııkkkkkkkkk!!!!!!!!!
saol canım benım valla basardık hamıle kalmayıda nasıl oldu bende anlamadım ınanasım gelmıyo yanı hatta testlermı karıstı acaba dıye dusunuyodum ama dunku sonucta yuksektı yanı hamıleyıım gercekten:)
hastaneden oncede bence ızmırlı hatunlar olarak bulusalım kac kere soyledım hepınızı tanımak ıstıyorum.
Hem bu ay bahanen olmasın lutfen yumurtanı kacırma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?