off canım doktorum değil doktorlarım desek daha doğru tüp bebek merkezine gidiyorum aralıktan beri 3 doktor bakıyor memnunum sanırsam ben kendimden memnun değilimOraya gitmediğim zamanlar yakınımda bi hastane var oraya muayne oluyorum Sanırım doktor bağımlısı oldum allahım beterindne korusun ama doktora gitmekten olumsuzluk duymaktan işten izin almaktan sebep sorduğunda cevaplayamamktan sıkıldım allahım güç versin bize inş.sabır ihsan eğlesin rabbim duysun sesimizi
kaç doktor eskittim bilmiyorum kime güvenicem onuda bilmiyorum ilk gittiğim doktor eşinde problem var dedi 2.gittiğim doktor eşin iyi sende tembellik var dedi 3.doktorum stresten dedi ikimizde normalmişiz 4.doktorumda artık kistlerle tanıştım 5.doktor tüp bebek merkezi inş.son olur artık
ayyyy hepsi başka demiş haklısın en iyisi ilaçları kullanıp akışına bırakmak 5 kafadan ayrı ses çıkarsa neye inanıcaksınki...
Umarım stresten diyen doktor haklı çıksın....başka bi sorun olmasın...
inş.canım vallahi biri birini tutmadı ama hepsinin ortak fikri çocuğunuz olur demeleri 2 ay öncesine kadar bayağı bi psikolojim bozuktu artık takdir allahın inş.bizimde yüzümüzü güldürür doktor stresi çok başka allahım kimseyi doktorlara düşürmesin gidiyosada hiç anlamadan hamiş bıraksın hiç uğraştırmasınbakalım bu ay soğan kürü yapıcam bide hayıt kapsül aldım onu içicem inş.düzelir kistte gider sende ne sorun var canım
bebeğin olacak bence de yalnız soğan kürü yapıyorsan hayıt kapsülü içme ikisinden birini yap bence...ikisi birden fazla gelebilir...
Rahimağzı kontrolü için smear baktırıyorum....
Yumurtlama da düzene girerse başka sorun kalmayacak canım... Inşallah düzene girer...
ohh maşallah canım inş.seninde yakın zamanda gelir bebişin ben 4 senelik evliyim 2 yılı geçti hamiş kalamadım rabbim biliyodur zamanını diyorum artık
Ozman bu ay sadece soğan kürü yapıyım kistim bitsin eşşek kadar kist yapıyomBide çatlatsam çok ii olucak
tuanatay canım sen kaçıncı haftaya girdin?
doktorlar gebeliği son regl tarihinden hesaplarlar....
senin son regl tarihin neydi?
tatlım bılmıyorumkı.. Son adet tarıhım 20 nısandı.
kuşum nerdeyse bir buçuk aylık:) vay bee
tatlım bılmıyorumkı.. Son adet tarıhım 20 nısandı.
kızlar bu ara farklı iş teklifleri alıyorum ama çok kararsızım çalışmaya başlasam hamilelik nedeniyle ayrılmak zorunda kalabilirim. çok kararsızım bebek olayına mı konsantre olsam yoksa işimemi? akıl verin bana lütfen yorumlarınızı bekliyorum
iş mi çocuk mu sıkıntısını çok yaşadım bende.. sonra zaten baktım ki adam akıllı iş yok dedim en iyisi çocuk yapayım onunla ilgileneyim büyüteyim sonrasında eğer gerek olursa girer çalışırım :))
canım bence ara verme cunku onu ben denemıstım hıcbır faydası olmadı acıkcası ınsallah sende ıse yarar ama yınede doktorunun dedıgını yap derım ben he bu arada endıselenme klomen arası dogum kontrol hapı kullanmak zorunda olan arkadaslarım var canımevet canım adetliyim şu anda ve baktı yumurtalıklarıma da öyle gördü. demek ki bu saatten sonra bu adetimle gitmez.. 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ,biri büyümemişti. o kaldı bende.
doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalanlar varmış, hapı bir iki gün aksatınca.. ben de o yolu deneyeyim bari her türlü hileye başvurcaz artıknasipse olur zaten nasibin önüne ne geçebilir ki?
canım masallah sana tam gaz devam bende plates cdsı almak ıstıyorum tavsıye edecegın bırsey varmıherkese günaydın....
:) plates bitti.... valla kalça kısmından 3 cm inceldim 1 ayda bilginiz olsun....
sıra karında bakalım
evet yaa cunku hesaba gore ıkımızde adetımızden sonra aynı gunlerdeyız canım ınsallahtutmustur ama agrım sagda var bugun de var hatta arada yanar gıbı de oluyor ne olcek korkma sakın ya catlıyordur ya buyuyordur zaten arada agzıma bır ıkı lokma atıyoum da yanı ole doya doya yemek yemeyı ozledım acıkcasıniye şişsin başım :) kayram çok sevindim bak böyle böyle olacak... yalnız aç kalınca metabolizma yavaşlıyor daha önce de demiştim yarım dilim esmer ekmek de olsa bi lokma bişey ye ama aç kalma...yoksa kilo veremezsin... evet benim bu gün 22. günüm 12sinde 30 gün olacak ama 6 gün erkene gelir yine diye düşünüyorum geçen ay öyle oldu canım....yumurta rezervini bilmiyorum ama şunu biliyorum polikistikover çok sayıda yumurta sayısı ile doğan kız bebeklerde oluyor yani korkma yumurtamız çok yani rahat rahat attırabiliriz onları....hatta menopoza bile geç girme durumu olabilir...
kasık ağrısı aynen bende de dün oldu yani aynı gün olmuş ikimizde de hatta ütü yaparken yere çömdüm :) :) diz çöktüm... yalnızdım da çığlık attıracak kadar sancı girdi sağ kasık tarafıma sanki biri bıçaklamış gibi anlamadım nedir umursamadım da pek dedim yine olaylar oluyor içimde... benim dün gece değilde ondan önceki çarşamba gecesi ilişki olmuştu... umarım yumurtlamamız olmuştur boşa konuşmuyoruzdur :) ve umarım ilişki buna denk gelmiştir... bunlar bizim tutturabileceğimiz şeyler değil aslında pek... Allah tarafından olacak şeyler... yine de elimizden geleni yapıyoruz...
canım bızede haber ver olurmu ınsallah buyumustur sundan soruyorum ıkı gundur benım de agrılarım sık da onun ıcın soruyorumtünaydın kızlar..
tüm geceyi dualarla geçirmeye çalıştım.. hepiniz için dua ettim.. Umarım kabul olur dualarımız..
benim sol kasığımdaki ağrı çok sık olmaya başladı.. acaba yumurta iyice büyüdüğü için mi dersiniz? yarın çatlatma iğnesi için kliniğe gidicem gidince doktordan yine bakmasını rica edicem.. çok merak ediyorum kaç mm oldu yumurtacıklar :) bu arada doktorumu dinledim yarına kadar ilişki yasağına devam.. inşallah yarın doktordan iyi haberlerle dönerim..
hepinize sevgiler..
cok tesekkur ederım ekndı adıma duların ıcın benım de dualarımdaydınız gercekten canımkızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah hayırla geçirmişsinizdir bu mübarek geceyi sizede çok dua ettim uyumadım sabaha kadar şimdide yeni kalktım.ve hemen buraya koştum bana akıl verin bacılar şimdi lavaboya gittim şeffaf bir akıntının içinde kan geldi bu ne demek nlurrrrr söleyinnn
cannım dun atesın dustuyse bu gun yumurtlayacaksın dmektır yumurtladıgında bole lekelenme olabılı endıselenme ne yumurtan catlıyorgitmedim kuzum bu hafta oruçluydum hep hiç halim olmadı ne yalan söyliyim.şimdide öleyim.şeffaftı evet bu sefer digeri gibi hiç beyazlık yktu ve içinde kan vardı ilk defa böle bişey oldu bu gün 15günümm ateşe bakarsam dün çok düşüktü 35.7 idi bugün normal.zaten doğru zamanlamada ölçemedim gece uyumadığım için
canım smear ıltıhab ıcınmı baktırıyorsun ben doktoruma sordum gerek yok dedı ama hade bakalım bı baktır neler olacak ınsallah guzel haberler alırsınbebeğin olacak bence de yalnız soğan kürü yapıyorsan hayıt kapsülü içme ikisinden birini yap bence...ikisi birden fazla gelebilir...
rahimağzı kontrolü için smear baktırıyorum....
yumurtlama da düzene girerse başka sorun kalmayacak canım... inşallah düzene girer...
canım senınkısı gec dollenme olduguıcın doktor son adet tarıhınden hesaplamıcak canım yada yıne o tarıhı baz alıp dogumu 41 hafta olarak hesaplayabılıryok be guzelım okadar oldugunu sanmıyorum.11 mayıstan sonra oldu:)
canım ben bebek ıcın ısını bırakmıs bırı olarak sana dogru karar vermen de yardımcı olamıcam canım yanı oncelıklerını belırlemelısınkızlar bu ara farklı iş teklifleri alıyorum ama çok kararsızım çalışmaya başlasam hamilelik nedeniyle ayrılmak zorunda kalabilirim. çok kararsızım bebek olayına mı konsantre olsam yoksa işimemi? akıl verin bana lütfen yorumlarınızı bekliyorum
canım bence ara verme cunku onu ben denemıstım hıcbır faydası olmadı acıkcası ınsallah sende ıse yarar ama yınede doktorunun dedıgını yap derım ben he bu arada endıselenme klomen arası dogum kontrol hapı kullanmak zorunda olan arkadaslarım var canım
canım masallah sana tam gaz devam bende plates cdsı almak ıstıyorum tavsıye edecegın bırsey varmı
evet yaa cunku hesaba gore ıkımızde adetımızden sonra aynı gunlerdeyız canım ınsallahtutmustur ama agrım sagda var bugun de var hatta arada yanar gıbı de oluyor ne olcek korkma sakın ya catlıyordur ya buyuyordur zaten arada agzıma bır ıkı lokma atıyoum da yanı ole doya doya yemek yemeyı ozledım acıkcası
canım bızede haber ver olurmu ınsallah buyumustur sundan soruyorum ıkı gundur benım de agrılarım sık da onun ıcın soruyorum
cok tesekkur ederım ekndı adıma duların ıcın benım de dualarımdaydınız gercekten canım
cannım dun atesın dustuyse bu gun yumurtlayacaksın dmektır yumurtladıgında bole lekelenme olabılı endıselenme ne yumurtan catlıyor
canım smear ıltıhab ıcınmı baktırıyorsun ben doktoruma sordum gerek yok dedı ama hade bakalım bı baktır neler olacak ınsallah guzel haberler alırsın
canım senınkısı gec dollenme olduguıcın doktor son adet tarıhınden hesaplamıcak canım yada yıne o tarıhı baz alıp dogumu 41 hafta olarak hesaplayabılır
canım ben bebek ıcın ısını bırakmıs bırı olarak sana dogru karar vermen de yardımcı olamıcam canım yanı oncelıklerını belırlemelısın
aslında benimde gönlümden geçen evimde oturup bebeğimle ilgilenmek, hamileliğimi rahatça evimde huzur içinde geçirmek ki huzurlu bi hamilelik önemlidir çocuğun ilerideki ruhsal yapısı için diolar. ama yeni mezun olduğum için işimde kendimi geliştirmek ve deneyim kazanmak da istiyorum. aklım çok ama çok karışık
tatlım sen kararını vermıssın zaten kı o zaman rahatlıkla soleyebılırım en ıyısı yapıyorsun bende rahat rahat tedavı olamam dıye calısmamayı tercıh ettım calısmak yavrularına ıyı bır gelecek saglamak cıın gereklı bence bunun ıcın de once bır yavrumu zolması gerek degılmıben bebeğimi öncelik sıramda 1 numaraya yerleştirdim zaten. şuan onun için uğraşıyorum yani yumoş takibi fln zaten çok zaman alıcı git gel fln. çalışmaya başlarsam bukadar uğraşamam bu işle. en iyisi bi süre daha çalışmamak. zaten bebeğimi kendm büyütmek istiyorum bakıcıya güvenemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?