Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayyyy hepsi başka demiş haklısın en iyisi ilaçları kullanıp akışına bırakmak 5 kafadan ayrı ses çıkarsa neye inanıcaksınki...
umarım stresten diyen doktor haklı çıksın....başka bi sorun olmasın...

ben temmuzda smear için randövu aldım ona gideceğim düzenli smear kontrolü yaptırıyorum gitmişken yumurtalıklarıma da baktıracağım o zamana kadar da her şey yolunda gider inşallah...

inş.canım vallahi biri birini tutmadı ama hepsinin ortak fikri çocuğunuz olur demeleri 2 ay öncesine kadar bayağı bi psikolojim bozuktu artık takdir allahın inş.bizimde yüzümüzü güldürür doktor stresi çok başka allahım kimseyi doktorlara düşürmesin gidiyosada hiç anlamadan hamiş bıraksın hiç uğraştırmasın bakalım bu ay soğan kürü yapıcam bide hayıt kapsül aldım onu içicem inş.düzelir kistte gider sende ne sorun var canım

bebeğin olacak bence de yalnız soğan kürü yapıyorsan hayıt kapsülü içme ikisinden birini yap bence...ikisi birden fazla gelebilir...
rahimağzı kontrolü için smear baktırıyorum....
yumurtlama da düzene girerse başka sorun kalmayacak canım... inşallah düzene girer...

ohh maşallah canım inş.seninde yakın zamanda gelir bebişin ben 4 senelik evliyim 2 yılı geçti hamiş kalamadım rabbim biliyodur zamanını diyorum artık

Ozman bu ay sadece soğan kürü yapıyım kistim bitsin eşşek kadar kist yapıyom Bide çatlatsam çok ii olucak

bence de dene denemekten zarar gelmez faydasını görürsen soğan kürüne devam edersin olmazsa diğerine geçersin...
2 yı tabi az zaman değil ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı ve her şeyin zamanı var ummadığın bir zamanda çat diye gelsin bebeğin ve bebeklerimiz

kızlar benim işlerim var çıkıyorum netten görüşürüz gece artık :)
umutluyum soğan kürüyle beraber egzersizlere başla mutlaka ihmal etme...

oooo üç beş saat ortadan kayboluyorum kaynatıyosunuz hemencecik :)) oku oku bitmiyo sayfalar..

tuanatay gebelik hesaplama olayları varya nette son adet tarihini yazıyosun o sana kaç haftalık oldugunu söylüyor :))
mesela senin tarihi girdiğimde 6 hafta iki günlük hamilesiniz diyor :)) tahmini doğum tarihi de 25 ocak diyo :)))

kızlar bu ara farklı iş teklifleri alıyorum ama çok kararsızım çalışmaya başlasam hamilelik nedeniyle ayrılmak zorunda kalabilirim. çok kararsızım bebek olayına mı konsantre olsam yoksa işimemi? akıl verin bana lütfen yorumlarınızı bekliyorum

iş mi çocuk mu sıkıntısını çok yaşadım bende.. sonra zaten baktım ki adam akıllı iş yok dedim en iyisi çocuk yapayım onunla ilgileneyim büyüteyim sonrasında eğer gerek olursa girer çalışırım :))

aslında benimde gönlümden geçen evimde oturup bebeğimle ilgilenmek, hamileliğimi rahatça evimde huzur içinde geçirmek ki huzurlu bi hamilelik önemlidir çocuğun ilerideki ruhsal yapısı için diolar. ama yeni mezun olduğum için işimde kendimi geliştirmek ve deneyim kazanmak da istiyorum. aklım çok ama çok karışık

canım bence ara verme cunku onu ben denemıstım hıcbır faydası olmadı acıkcası ınsallah sende ıse yarar ama yınede doktorunun dedıgını yap derım ben he bu arada endıselenme klomen arası dogum kontrol hapı kullanmak zorunda olan arkadaslarım var canım
herkese günaydın....
:) plates bitti.... valla kalça kısmından 3 cm inceldim 1 ayda bilginiz olsun....
sıra karında bakalım
canım masallah sana tam gaz devam bende plates cdsı almak ıstıyorum tavsıye edecegın bırsey varmı
evet yaa cunku hesaba gore ıkımızde adetımızden sonra aynı gunlerdeyız canım ınsallahtutmustur ama agrım sagda var bugun de var hatta arada yanar gıbı de oluyor ne olcek korkma sakın ya catlıyordur ya buyuyordur zaten arada agzıma bır ıkı lokma atıyoum da yanı ole doya doya yemek yemeyı ozledım acıkcası
canım bızede haber ver olurmu ınsallah buyumustur sundan soruyorum ıkı gundur benım de agrılarım sık da onun ıcın soruyorum
cok tesekkur ederım ekndı adıma duların ıcın benım de dualarımdaydınız gercekten canım
cannım dun atesın dustuyse bu gun yumurtlayacaksın dmektır yumurtladıgında bole lekelenme olabılı endıselenme ne yumurtan catlıyor
canım smear ıltıhab ıcınmı baktırıyorsun ben doktoruma sordum gerek yok dedı ama hade bakalım bı baktır neler olacak ınsallah guzel haberler alırsın
yok be guzelım okadar oldugunu sanmıyorum.11 mayıstan sonra oldu:)
canım senınkısı gec dollenme olduguıcın doktor son adet tarıhınden hesaplamıcak canım yada yıne o tarıhı baz alıp dogumu 41 hafta olarak hesaplayabılır
canım ben bebek ıcın ısını bırakmıs bırı olarak sana dogru karar vermen de yardımcı olamıcam canım yanı oncelıklerını belırlemelısın

ben bebeğimi öncelik sıramda 1 numaraya yerleştirdim zaten. şuan onun için uğraşıyorum yani yumoş takibi fln zaten çok zaman alıcı git gel fln. çalışmaya başlarsam bukadar uğraşamam bu işle. en iyisi bi süre daha çalışmamak. zaten bebeğimi kendm büyütmek istiyorum bakıcıya güvenemem.

Son düzenleme:

ben mezun olduktan sonra 2 yıl çalıştım, sonra evlendim ve Ankara'ya yerleştim.. burada geçen aralık ayına kadar sürekli iş görüşmeleri yaptım ama olmadı işte bi türlü.. kafayı yicek durumlara geldim sürekli düşünmekten ama vardır bunda da bir hayır deyip hep şükrettim.. en sonunda da çocuk için kesin kararımı verdim.. zaten geçen sene aralıktan beri korunmuyorduk baktık çocuk da olmuyo ben doktoradan destek almaya karar verdim ve işte bu ay ilk denememizi yapıyoruz ciddi anlamda.. inşallah hayırlı sonuçlar alırız.. ama sende bebeği erteleme bence.. işe girmende sakınca yok, hamileliğinin ilerleyen zamanlarında bırakıverirsin işi :)
gerçi bi çok firma direk soruyor bebek düşünüyor musunuz diye? hayır dşünmüyorum desen dert demesen dert.. düşünmüyorum diyosun ya eşin diyorlar.. illa zora sokuyorlar.. ve bir çoğu da sözleşmeye en az 1 yıl hamilelik yok diye şart koyuyor..

tatlım sen kararını vermıssın zaten kı o zaman rahatlıkla soleyebılırım en ıyısı yapıyorsun bende rahat rahat tedavı olamam dıye calısmamayı tercıh ettım calısmak yavrularına ıyı bır gelecek saglamak cıın gereklı bence bunun ıcın de once bır yavrumu zolması gerek degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…