canım ya nasıl sevindim...kasık ağrın neden oldu ki kendiliğinden çatlamış olabilir miki belli mi olur yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlaması da muhtemel nasıl olsa doktora gideceksin o görür gittiğinde aman canım ya inşallah tutacakbeklemekle iyi etmişsin daha sağlıklı öyle bence de...
habersiz bırakma bizi....kaçta gideceksin?
yaa aklıma o geliyor işte.. ya kendiliğinden çatladı ise? en son salı günü ilişki oldu.. acaba içerde yumurtayı bekleyen spermler varmıdır ki :)) off offf.. sabah 8 bucukta orda olucam bakalım.. inşallah doktor da uygun olur da iki dakka bakarız.. çünki o bana sen gel iğneni hemen yapar kızlar dedi.. bakarız yumurtaya yine demedi. ama ben bakılmasını isticem.. merak ediyorum çünki :))
bence de kesinlikle baksın da yapsın iğneyi...
çatlaması zayıf ihtimal zaten de hani hiç olmayacak bişey de değil iki yumurta mı vardı tek mi canım?
iki tane idi.. çarşamba sabahı 9 gibi baktığımızda sol yumurtalıktaki 15mm, sağdaki ise 13mm idi.. küçük olan için bi ihtimal o da yeterli boyuta ulaşıp çatlayabilir dedi ama diğeri için çok sağlıklı ve yeterli bi büyüklüğe ulaşır dedi.. inşallah dediği gibi olur :)) ayrıca yaptığım araştırmalara göre de günde ortalama 2 mm büyüyormuş :)) ehh bu durumda yarın sabah 20nin üstüne çıkmış olması lazım yumurtanın..
evlendiğimiz günden beri eşim bana hep seni 6 haziranda hamile bırakıcam deyip duruyor :)) riskli günlerimizin içinde 6 haziranda var hahahah :)) Allah'ım dualarımızı kabul eylesin..
6 haziran benim hayatımın hep dönüm noktalarını yaşadığım bi gündür.. kimbilir belki de bebeğim de o gün bana tutunacak..ayy bu düşüncelerle kendimi eğliyorum işte..
neden olmasın çok güzel düşünceler bunlar.... ben de 6 haziranda bebek yoksa muhtemelen regl olacağımyumurtan çok iyi gelişmiş 2 tane olması çok iyi... hızlı bile gelişmiş olsa biri çatlamış bile olsa diğeri iğneyle çatlar ama zten bana öyle doğuyor ki iğne ile ikisi birden çatlayacak ve biri pazar günü diğeri de 6 haziranda döllenecek :) nasıl senaryo ama ikiz olabilir canım hazırlıklı olun ay inşallah sağlıkla gelsin bebeğin....ağrın solda mı oldu sağda mı dikkat ettin mi ona..
desene 6 haziran senin içinde büyük gün :)) oyy oyy ağzından bal damladı vallahi.. ikiz olayını doktorum da söyledi.. hayırlısını diliyorum.. Allah sağlıklı eli ayağı yüzü gözü düzgün bebekler nasip etsin.. ağrım özellikle solda oluyor ama zaman zaman sağda da oluyor.. değişik böyle damar çekilmesi gibi bişi oluyor.. ama sonra geçiyor..
herkeslere günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
kızlar bizim internet kapandı yaaa artık hergün giremiyorum maalesef ama sizleride çok merak ediyorum inşallah hamiş vardır bu ayda maalesefki ben ayın 2sinde adet oldum ve bu ayda bende bebeiş yok tahminlerim doğru çıktı oda mantardan dolayı bu ayda hamile kalabileceğimi zannetmiyordum
buarada adetim bittikten sonra kaplıcalara gidiyoruz hemde tatile inşallah bu önümüzdeki aydan umutluyum rabbim hepimize nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bebişler
buarada ben internet buldukça girerim hepinizi çok öpüyorum
kasık ağrısı bende de şu sıralar var da ondan sordum... iki yumurtan da gelişiyor demek ki...maşallah...
iyi düşün hep canım bence güzel sonuçlar alacaksın...
herkese günaydın....
:) plates bitti.... Valla kalça kısmından 3 cm inceldim 1 ayda bilginiz olsun....
Sıra karında bakalım
kasık ağrısı yumurtaların geliştiğinemi işarettir? bende dün yumoş takibindeydim ya yumoşum 11mmmiş. dün 10. günümdü. ama bikaç gündr mantardan şüpheliyim, bu ay da mantarmı engel olucak bebişime yaaa
bende başlıyorum kısmetse haftaya bakalım neler olucak bedenimde
başla tabi ya... Bende kilo vermemi sağladı ve sigarayı çok azalttım...
çok sağlıklı spor bence... Yakında topa ve lastiğe de geçeceğim :)
belimi iyice inceltmek istiyorum:)
yumurtlamaya engel kalmasın de mi?
bende kilo problemi yokta sağlıksızım ya bi kat merdiven çıksam ölüyom sanki
kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah hayırla geçirmişsinizdir bu mübarek geceyi sizede çok dua ettim uyumadım sabaha kadar şimdide yeni kalktım.ve hemen buraya koştum bana akıl verin bacılar şimdi lavaboya gittim şeffaf bir akıntının içinde kan geldi bu ne demek nlurrrrr söleyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?