yumurtlamış olman mümkün yumurta beyazı gibi miydi?
kaçıncı günün bu gün?
doktora gitmiş miydin hiç gittiysen ne dedi doktorun?
gitmedim kuzum bu hafta oruçluydum hep hiç halim olmadı ne yalan söyliyim.şimdide öleyim.şeffaftı evet bu sefer digeri gibi hiç beyazlık yktu ve içinde kan vardı ilk defa böle bişey oldu bu gün 15günümm ateşe bakarsam dün çok düşüktü 35.7 idi bugün normal.zaten doğru zamanlamada ölçemedim gece uyumadığım için
bu sabah da ateşim 37.0 idi kızlar yazmayı unuttum
Her gün tereddütile bakıyorum düşer mi korkusuyla ama düşmedi çok şükür
ohhhh maşallahhhhh yan yan 9 ay ateşli dolaş inşallahhhhhhhhhhhh
Allah kabul etsin canım
ama sen kendini halsiz düşürmüşsün neyse bişey demeyim karışmayım... canım yumurtladığını varsayarak ilişki olsun tamam mı?
ama 10 gün sonra falan doktora gidersen de kontrole o daha iyi anlar olan biteni....
ay inşallah ama o açıdan düşünmüyorum şimdilik olursa sonradan sevinirim :) sadece progesteron hormonu salgılaması olduğundan mutluluk duyuyorum çünkü benim progesteronum sıfır çıkıyordu 2 ay öncesine kadar hiç çalışmıyordu....
olumsuzluklarıda söyle kız ona göre kendimi bu kadar umutlandırmayayım nolarsınn
hadi yaa ben ona baktırmadım hiç sanırsam bu ayda baktıramam ilaç kullanıyorum bidahaki ay ne olucak bakalım olmazsa bende baktırayım ben zaten 4 ay falan progestan hapla adet oldum 16.gün başlıyodum 10 gün içip bırakıyodum sonra det geliyodu
progestan düzene sokmuştur zaten en iyisini yapmışsın başlarda ben de senin gibi14. Gün içiyordum sonradan bekleyim dedim adet zamanını gelmezse içerim dedim bi de baktım ki zamanında adet geldi...
mantar için önce emin olmalısın doktora gitiin mi gitmeden bilemezsi mantarın tipleri olmalı yani kötü bi enfeksiyon değilse gebeliğe engel olmaz... ama tipine bağlı biliyorsun bazı enfeksiyonlar tüplerden birini tıkayabilir... önce doktor görmeli canım boş yere yorum yapıyoruz aslında muayene ol bence :26: bebeğin geleceği varsa gelir canım hiçbişey engel olmaz buna... sıkma canını herşeyde hayır vardır böyle düşün.... haklısın bazen çok duygusal davranıyoruz...kuruntu yapıyoruz hemen her şey olsun istiyoruz ama öyle olamıyor elbette....
bende hiç kasık ağrısı olmazdı çünkü yumurta gelişimi yoktu büyümüyordu benimkiler ancak spor yaptığımdan beri belirli aralıklarla kasık ağrım oluyor bence bu yumurta gelişiminden.... yani organların çalışmaya başladığına işaret...
sen dua etki yumurtan gelişiyor mantarı ilaçlarla geçirmen mümkün ama yumurtanın gelişmemesi çok daha kötü canım bu nedenle üzülmen için sebep yok....
bikaç ay geç olsun sağlıklı olsun herşey böyle düşün....
ben bi olumsuzluk göremedim akıntı normal acık kanama da yumurtlamada olabilir diyorlardı duymuştum... anormallik göremedimki....
yok canım ben kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var değerler normal diyo doktorlar psikolojik olabilir diyolar ama hiç düzelmedi ilaç kullanırsam geldi kullanmazsam geç geldisadece 2.aşılamadan sonra dinlenemedeyken 12.gün yumurtladım 26.gün adet oldum ilaçsız kendi rekorum yani :)))) napalım allahım başka dert vermesin
ya ben neden bukadar umutluyum bu ay ya valla çok yükseklerdeyim patt diye düşücem sanırım.ateşine çok sevindim bicim çok güzel maşallah ne güzel yükselmiş ve öyle devamediyor.hayırla sonuçlanır inşallah gönlünde ne varsa onu versin Rabbim
peki o yumurtlama dönemine ilişki denk gelmedi mi canım? Yani sen yumurtlayamadığından mı regl olamıyorsun bizler gibi çünkü hormonların normal anlayamadım ki?
Belki sadece yumurtlama günlerin farklıdır?
ya ben neden bukadar umutluyum bu ay ya valla çok yükseklerdeyim patt diye düşücem sanırım.ateşine çok sevindim bicim çok güzel maşallah ne güzel yükselmiş ve öyle devamediyor.hayırla sonuçlanır inşallah gönlünde ne varsa onu versin Rabbim
iki tane idi.. çarşamba sabahı 9 gibi baktığımızda sol yumurtalıktaki 15mm, sağdaki ise 13mm idi.. küçük olan için bi ihtimal o da yeterli boyuta ulaşıp çatlayabilir dedi ama diğeri için çok sağlıklı ve yeterli bi büyüklüğe ulaşır dedi.. inşallah dediği gibi olur :)) ayrıca yaptığım araştırmalara göre de günde ortalama 2 mm büyüyormuş :)) ehh bu durumda yarın sabah 20nin üstüne çıkmış olması lazım yumurtanın..
evlendiğimiz günden beri eşim bana hep seni 6 haziranda hamile bırakıcam deyip duruyor :)) riskli günlerimizin içinde 6 haziranda var hahahah :)) Allah'ım dualarımızı kabul eylesin..
6 haziran benim hayatımın hep dönüm noktalarını yaşadığım bi gündür.. kimbilir belki de bebeğim de o gün bana tutunacak..ayy bu düşüncelerle kendimi eğliyorum işte..
canım yumurtlama oluyo bak bu seferde yumurtlama oldu 56.gün adet oldum kistim çıktı yumoş oluyo ama çatlamıyo bende kocadanda biraz problem var ileri hızlısı %6 ulaşmıyo sanırsam yumoşlara bende tembellik var geçen gün yazdığım değerler farklı ama adetin 3.günü yapılan değerler normal çıkıyo ama anti tpo diye bişi var o çok yüksek oda adeti etkiliyo galiba onun içinde henüz ilaç vermediler offf ne karışık şu hormon işleri ya genetik bölümüne kadar gittim genetiğimde de bozukluk var diyeYok pkolusun dediler
haklısın çok karışık bence de hormon durumları her ay başka bişey yaşıyoruz desem yeri...
Normal regl olanlar anlayamaz bunu bence.... Her ay başımıza ne geleceğini bilmeden geçiyor.... Bu sebeple ben her ay her ay doktora gitmelerden sıkıldığımdan artık içimden ne zaman gelirse o zaman gidiyorum....doktorundan memnun musu onun değerlendirmeleri de çok önemli... Tatmin edici olmalı ....inşallah sonuç alacaksın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?