Hamileliği kolaylaştırmak için önerilen Kuru İncir-Havuç kürü aşağıda belirtilmiştir.
Kullanılacak olan malzemeler , iki adet büyük havuç ve 8-9 adet kuru incirdir.Her ikisinin de ayrı kaplarda hazırlanması gerekmektedir.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze gevrek olan iri havucu dört-beş cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak yirmi dakika kısık ateşte kaynatınız.Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine sekiz-dokuz adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak on beş dakika kısık ateşte kaynatınız.
İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirlere kaşıkla bastırarak içerisindeki suyu da alınız.İncir-Havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye doldurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız..
21 gün boyunca hergün sabah kahvaltısından on-onbeş dakika önce aç karnınıza bir su bardağı içiniz. 21 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
21 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara veriniz.Bir hafta aradan sonra aynı kürü yirmi beş gün olarak tekrarlayınız.
Not: Kuru İnciri kaynatmadan önce, dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.
Bu kürü istediğiniz zaman uygulamaya başlayabilirsiniz.Adet görseniz bile uygulamaya devam ediniz.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz
canım bu ıbrahım saracoglunun sıtesınden bana gelmıs bır maıl havucla kullanmanı tavsıye ederım yumurtan catlamassa kıst olabılır cunku ınsallah ıse yarar
canım çok saol çok iyi oldu yazdığın demekki sadece sabahları içiliyormuş
bıcımcım cok saol bıtanem hotfıle tavsıye edermısın ındırme programı olarak
duckload diğeri hatalı canım duckload kullan biliyor musun anlatayım mı?
onemlı degıl canım ne demek hade bakalım sıfa olur ınsallah
duckload diğeri hatalı canım duckload kullan biliyor musun anlatayım mı?
aa evet dıgerı hatalı gercekten de tamam canım anlat ıstersen ucretlımı
kızlarrr ne programı bunlar ???
kızlarrr ne programı bunlar ???
plates canım kılo vermeye calısıyoruz da
canım plates linki gönderdik birbirimize :)
canım plates linki gönderdik birbirimize :)
anladım kızlarrrr hadi bakalım inş kolayca werirsiniz fazlalıkları plates çok iyi geliyormuş aslında yumurtalıkları etkiliyormuş
yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah pcde acacak prgram vardır mınder top ve lastık alana kadar ılk bolumlerı de ındıreyım de barı onları yaparım hıc olmazsa baya zor ınıyor ama olsun cok sevındım esım yok zaten on gun ısım ne ındırırım
Merhaba kızlar.Geçmişi okuyamadım henüz.Hepinizde iyisinizdir inşaallah.
Bugün hormon testi yaptırdım.
Sonucum :
Lh : 4,96
Fsh : 4.93
Prolaktin : 10.26
Tsh : 0.827
Doktor sonuç gayet iyi,bir sıkıntı görünmüyor dedi.
Bebek için hemen tedaviye başlamak istiyormusun dedi.Ben de madem hormonlarda sıkıntı yok şimdilik ilk etapta kendi haline bırakmak istediğimi söyledim.Çünkü daha yeni başladık denemelere.
Bir,iki ay hem kilo vereyim hemde ateş ölçerek deneme yaparız diye düşündüm.
O yüzden şimdilik ateş ölçerek ve kilo vererek yoluma devam edeceğim.
Madem hormonlarımda sıkıntı yok,belki kilo verdikten sonra adetlerimde düzene girer ve yumurtlama gerçekleşir kimbilir.
Hayırlısı artık.
canım hakında hayırlısı olsun bence de hormonların esıt en azından fsh ve lh yanı cok sıkıntı olmayabılır ınsallah kendıgınden gelır bebegınMerhaba kızlar.Geçmişi okuyamadım henüz.Hepinizde iyisinizdir inşaallah.
Sonucum :
Bebek için hemen tedaviye başlamak istiyormusun dedi.Ben de madem hormonlarda sıkıntı yok şimdilik ilk etapta kendi haline bırakmak istediğimi söyledim.Çünkü daha yeni başladık denemelere.
Madem hormonlarımda sıkıntı yok,belki kilo verdikten sonra adetlerimde düzene girer ve yumurtlama gerçekleşir kimbilir.
Hayırlısı artık.
ay çok sevindim canım bende tüm bölümler var sana deiklerimden başla bence ama hepsini indirip 1.sinden de başlayabilirsin ben öyle yaptım daha iyi olur... 30 dk başladı şimdi 35 dk yapıyorum ben sonra 40 olacak ve 50 dkya çıkacak 104 ten itibaren...hızı değişir çabuk da gelebilir... bilgisayar açar canım mutlaka....zaten bir linkte 4 bölüm falan var da met almadan yapma sonra acır kemikler....
ben yemek yapmaya gidiyorum öptüm görüşürüz...
bence de doğru düşünmüşsün peki kist var mı umarım onlar da azalmıştır canım?
tsh bir tek düşük gibi göründü ama stres etkiliyor onu da ondan olabilir...???
Merhaba kızlar.Geçmişi okuyamadım henüz.Hepinizde iyisinizdir inşaallah.
Sonucum :
Hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?