Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım çok saol çok iyi oldu yazdığın demekki sadece sabahları içiliyormuş

offf yaaaaaaaaaaaa
bicimcim kaldırmıslar telıf hakkı nedenıyle sılınmıstır dıyor neyse canım bu satılan bır cd falansa onu da alabılırım

canım plates linki gönderdik birbirimize :)

yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah pcde acacak prgram vardır mınder top ve lastık alana kadar ılk bolumlerı de ındıreyım de barı onları yaparım hıc olmazsa baya zor ınıyor ama olsun cok sevındım esım yok zaten on gun ısım ne ındırırım

anladım kızlarrrr hadi bakalım inş kolayca werirsiniz fazlalıkları plates çok iyi geliyormuş aslında yumurtalıkları etkiliyormuş

tabi daha çok bu sebeple yapıyorum zaten ben hem inceltiyor hem de alt karın çalıştırdığından yumurtalıkları da elbette uyarıyor bence...

Merhaba kızlar.Geçmişi okuyamadım henüz.Hepinizde iyisinizdir inşaallah.
Bugün hormon testi yaptırdım.
Sonucum :
Lh : 4,96
Fsh : 4.93
Prolaktin : 10.26
Tsh : 0.827
Doktor sonuç gayet iyi,bir sıkıntı görünmüyor dedi.
Bebek için hemen tedaviye başlamak istiyormusun dedi.Ben de madem hormonlarda sıkıntı yok şimdilik ilk etapta kendi haline bırakmak istediğimi söyledim.Çünkü daha yeni başladık denemelere.
Bir,iki ay hem kilo vereyim hemde ateş ölçerek deneme yaparız diye düşündüm.
O yüzden şimdilik ateş ölçerek ve kilo vererek yoluma devam edeceğim.
Madem hormonlarımda sıkıntı yok,belki kilo verdikten sonra adetlerimde düzene girer ve yumurtlama gerçekleşir kimbilir.
Hayırlısı artık.

ay çok sevindim canım bende tüm bölümler var sana deiklerimden başla bence ama hepsini indirip 1.sinden de başlayabilirsin ben öyle yaptım daha iyi olur... 30 dk başladı şimdi 35 dk yapıyorum ben sonra 40 olacak ve 50 dkya çıkacak 104 ten itibaren...hızı değişir çabuk da gelebilir... bilgisayar açar canım mutlaka....zaten bir linkte 4 bölüm falan var da met almadan yapma sonra acır kemikler....
ben yemek yapmaya gidiyorum öptüm görüşürüz...

Son düzenleme:

bence de doğru düşünmüşsün peki kist var mı umarım onlar da azalmıştır canım?
tsh bir tek düşük gibi göründü ama stres etkiliyor onu da ondan olabilir...???

canım hakında hayırlısı olsun bence de hormonların esıt en azından fsh ve lh yanı cok sıkıntı olmayabılır ınsallah kendıgınden gelır bebegın

canım cok tesekkur ederım sana kolay gelsın ben de ılkınden baslıyım yaa zaten topumla lastıgım de yok mınderı alırım da dıgerlerını bulamayabılırım bu arada her gun bır bolum yapıyoruz degılmı ya neyse sen ısını gor daha sonra sorarım

bence de doğru düşünmüşsün peki kist var mı umarım onlar da azalmıştır canım?
tsh bir tek düşük gibi göründü ama stres etkiliyor onu da ondan olabilir...???

Canım doktora sordum tekrar bakacakmısınız diye,kadın 3 gün önce baktım gerek yok dedi ve bakmadı.Kistimin olduğunu öncesinde söylememişti.Sadece polikistik görünüyor yumurtalığın dedi bilmiyorum.
Bu tsh hormonu ne işe yarıyor bacım ya ?
Benim geçen sefer ki hormon testimde de 0.200 küsürdeydi.O zaman ki doktorda sıkıntı yok demişti,bu doktorda bu defakinde sorun yok dedi.Ben tam anlamadığım için sıkıntı yok dedikleri zaman soruda soramıyorum

mrb canım sonucların gayet güzel ewet bencede kendi haline bırakmakla çok iyi yapmışsın hadi hayırlısı inş bebegin en kısa zamanda gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…