Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aman dur canım önce yumoşlar çatlasınnnn
insan stres oluyor ama dimi inş yumoşların çatlıyordur ...

Amaaan valla doktorun iyisine düşmek gerek ya.
Bizim burası küçük bir şehir.Doktor sayısı bir elin parmaklarını geçmez yani.Hadi gelde bunların içinden en iyisini bulmaya çalış :97:
Progestanı gebe kalsanda içebilirsin bebek için sorun olmaz dedi.Peki bu kutu bitince ben diğer ay tekrar mı yazdıracağım dedim,o da evet bu şekilde devam et dedi :44:

cok mu agrın var canım benımde ole valla bı gırıyor bı cıkıyor yuzum de yanıyor sankı

37.2 lerde ateşim dolaşıyor vücudum hep sıcak hava da sıcak bunaldım birden mutfakta da yemeğin sıcağı....
bir de her doktorun her birimize farklı şeyler demeleri....
neyse yüzümü yıkayım ben açılırım....

o zaman canım adetlerini düzenleyecek bu arada da yumurtanda çatlama olursa bebeği de sağlama alacak için rahat olsun....

slm kızlar geçmişi okuyamadım dun aksam doktora gıttım klomene başlayacagız hormon testi yaptırdı ama pazartesi gösterecegim sonuçları once size sorayım dedim
fsh 5,6
lh 10,8
prolaktın 26,2 (normal degerlerı 1,9-25)

ay kıyamam ben sana takma bu kadar herseyı canım benım onun doktora ona gore bırseyler dmeıs benımkı bana gore atesının yuksek olması ıyıdır bosver sen ıyı yonunden bak balkı bu kasık agrıları bebıs habercısıdır sıkma canını sakın bak lutfen

canım lh fshın ıkı katı kı tam tersı olması gerekıyor ama pkoluyu yanı gayet normal bole cıkması prolaktın bıraz yuksek ama adetının ucuncu gunu mu verdın bu testı sen bı arkadas vardı onun da otuz cıkmıs ama adetını 45 gun gecmıstı hormon testı verdıgınde bu yuzden doktor ılac baslamaya gerek gormemıs

moralim geldi vallabebek deyince düşüncesi bile güzel ya.... :) sağol.... tamam sıkmıycam canımı söz....

Son düzenleme:

e2 Tsh yok mu canım?

lh daha düşük olmalıydı ama bakalım ne tedvi verecek?
prolaktin de üst sınırın biraz üstü çok sorun yaratmaz sanmam

kızlarrr ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi tek tekağrım war ama yemek yapıcam kociş gelir aeolun...!!!

e2 Tsh yok mu canım?

lh daha düşük olmalıydı ama bakalım ne tedvi verecek?
prolaktin de üst sınırın biraz üstü çok sorun yaratmaz sanmam

canım ya dur baştan yazayım ınternetten aldım sonucları oldugu gıbı yazayım
anti rubella ıgG 13,2 şüpheli po (normal degerin üzerinde galiba )
fsh :5,6
lh :10,8
prolaktın :26,2
tsh :1,9 (normal deger:0,4 -4,5)
akş :83 ( normal deger :65 -95)

moralim geldi vallabebek deyince düşüncesi bile güzel ya.... :) sağol.... tamam sıkmıycam canımı söz....

tamam sevındım sakın uzulme hersey cok ama cok guzel olucam kı bebek dgılde kırmızıları gorsek de sevıncez kendı kendımıze adet gormemek ne kadar zor bızden ıyı kımse bılemez yılmıcaz

kızlarrr ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi tek tekağrım war ama yemek yapıcam kociş gelir aeolun...!!!
tamam canım kolay gelsın gorurusuruz

canım rubella bıraz rısk deger bu da dusuge sebeb olabılıyor tatlım doktorun mutlaka solıcektır bırseyler tshın da gayet normal

tamam sevındım sakın uzulme hersey cok ama cok guzel olucam kı bebek dgılde kırmızıları gorsek de sevıncez kendı kendımıze adet gormemek ne kadar zor bızden ıyı kımse bılemez yılmıcaz

kesinlikle zaten bende adet görecekmişim gibi sancılar da var adet bile görsem bu benim için yine mucize olacak yani çok güzel bişey olacak sana katılıyorum canım :)

tamam canım kolay gelsın gorurusuruz

canım rubella bıraz rısk deger bu da dusuge sebeb olabılıyor tatlım doktorun mutlaka solıcektır bırseyler tshın da gayet normal

internetten bakıyorum ama rubellayı tam açıklayan bi yazı bulamadım ama düşüge sebep olan birsey seninde dedıgın gıbı neden olur kı onun yukseklıgı bılen var mı ya ben pazartesıye kadar nasıl bekleyecegım

ben rubellayı ilk kez duydum da evet Tsh normal....
canım tabıkıde sevıncez yanıdedıgım gıbı mıletın tarıhını bıle bılmedıgı adet tarıhı bızım ıcın cok onemlı

bu arada canım rubella tahlılı yuksek cıkan bır arkadasım vardı bebegını dusurmustu ordan bılıyorum ama tedavısı var sakın endıseye kapılma olurmu ben de bu kadar bılıyorum

tamam canım sagol ben cıkıyorum kızlar sonra gecmısı okuyacagım ne var ne yok bakacagım gorusuruz kendınıze ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…