Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım hakında hayırlısı olsun bence de hormonların esıt en azından fsh ve lh yanı cok sıkıntı olmayabılır ınsallah kendıgınden gelır bebegın

İnşaallah Kayram.
Doktora sordum işte madem hormonlarımda sıkıntı yok,o zaman gebeliğede engel bi durum yoktur değil mi dedim.Doktorda hormonlarda sıkıntı yok evet ama adetlerin düzensiz olduğu için bebekde belki biraz sıkıntı olabilir bilemiyorum dedi.Adet düzenlemek için progestan verdi işte.Diaformin ve folbiole de devam et gebe kalana kadar dedi.Tabi kilo da vermem gerekiyor.Boyum 155 kilom 65

kayram 5 gün egzersizleri yapıp 2 gün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun o iki günde de yürüyüş yapmaya çalışıyorsun canım

mrb canım sonucların gayet güzel ewet bencede kendi haline bırakmakla çok iyi yapmışsın hadi hayırlısı inş bebegin en kısa zamanda gelir....

Rana cım biz daha denemelere bu ay başladık.O yüzden bir kaç daha böle kendi haline bırakalım diyoruz.İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda.

canım doktorun dedıgını yap ınsallah bekletmez senı bebegın ama kılo vermeye de calıs zaten cok bı fazlan yok

tsh tiroidle ilgilidir benim doktorum 2.00 2.50 larda olmalı gebelik için Tsh dedi....bebeğin tutunmasını etkileyen hormon bu da... bu sebeple sordum senin doktorların bişey demedilerse demek ki çok da önemli değil anlamadım ki?
yumurtalık kisti varsa polikistik denir... bir dahaki ultrasonunda sen iyice sor canım...diğer değerlerin çok normal bence...

kayram 5 gün egzersizleri yapıp 2 gün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun o iki günde de yürüyüş yapmaya çalışıyorsun canım

hee olemı canım tamam ıyı oldu bunu soledıgın bıseycık daha sorcam ama sen bu arada yemegını yapmaya devam nolur vaktını almak ıstemem
sımdı bunlar bolum bolum yaaa her bolum 45 dakıkamı yoksa nasıl yapmam gerekıyo

turuncu progestanı hangi adet gününden itibaren iç dedi... ya da adet gününü bekle öyle mi iç dedi...her doktor başka söyler bunu da merak ettim...

bicimcim canım sorumu gerı aldım kuzum ben de ılk bolumden baslıcam baktım her bolum baya bır uzun ınsallah bende yapıcam bu ahfta bı mınderı alıyım da cok tesekkur ederım canım bırden baslayarak yaparım her gun saolcanım valla cocuk gıbı sevındırdın benı

Son düzenleme:

başlangıçtakiler 30 dk canım sen uzatmak istersen beğendiğin egzersizleri seçip onları fazladan yaparak uzatabilirsin... 46 dan itibaren 4-5 bölümde bir top bölümleri de var...
104 ten itibaren de lastik var canım lastikli bölümler 50 dk gibi...

Rana cım biz daha denemelere bu ay başladık.O yüzden bir kaç daha böle kendi haline bırakalım diyoruz.İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda.
AMİNNNNN ,
canım inş daha çok yeniymişsin fazla bekletmeden gelir bebeğin inşşş...

canıım yaa ben anlamıyorum bu dr ları bnmde değerim aynı turuncununki gibi bişi yok dedi senin dr da gebeliğe engel demiş töbe töbe hiç bişi anlamadım kızlarr yaa....

tamam canım 45 bolum 45 gun demek o zaman turkıyeye gıtmıs olurum zaten alırım topu da lastıgı de cok saol canım benım

ben de mutlu oldum o zaman
esas yaparken göreceksin insan hafifliyor spordan sonra ve kendin için bişey yaptın diye çok seviniyorsun....canım beraberce inceleceğiz gör bak....

ben de mutlu oldum o zaman
esas yaparken göreceksin insan hafifliyor spordan sonra ve kendin için bişey yaptın diye çok seviniyorsun....canım beraberce inceleceğiz gör bak....

ınsallah yaaaa varya okadar heyecanlandım kı anlatamam yarın baslamak ıcın sabırsızlanıyorum sabah on yaparım aksam yuruyuse cıkarım super olur

Bak şimdi aklıma takıldı ya.:44:.
Ben birdaha ki ay annemlerin yanına gideceğim.En iyisi oradaki doktora gideyim.
Kistlerimi ve hormon testini iyice sorup anlayayım.
Şimdilik doktor diaformin ve folbiola devam dedi.Ayrıca adet düzenleyici olarak progestan verdi adetin 16 günü 10 gün boyunca sabah akşa kullanmam gereken.Başkada bişey söylemedi.

gebeliğe engel demedi direk dedi ki gebelik için tercih ettiğimiz Tsh değeri 2.00 2.50 larda olmalı dedi... yanlış anlaşılmasın canım

ben de çok doktor değiştirdim ama hepsinin dediği buydu ve son gittiğim doktor progestan için adet tarihini bekle öyle iç dedi bana... ben de öyle yaoıyorum bekliyorum ve bu durumdan da memnunum geçen ay içmememe rağmen zamanlı geldi....bu ay da içmedim.....önceki doktor ise 15. gün iç diyordu seniki de öyle demiş.... kızlar çatlıcam ben yumurtadan önce ben çatlayacağım vallahi...

Son düzenleme:
gebeliğe engel demedi direk dedi ki gebelik için tercih ettiğimiz Tsh değeri 2.00 2.50 larda olmalı dedi... yanlış anlaşılmasın canım

ama canım o zaman yinede bi anlamda engel gibi bişi oluyor benim dr um bana çok stres yaptığımı söylemişti belkide bunu bildiği için bu değere şaşırmadı ayy nese ya takılmayalım bunlara bu ay klomen war dimi bunu düşüneyimmmmmm

turuncu sen doktorun ne dediyse uy canım adetlerini düzene sokar 16. gün progestan içmen.... sonra gideceğin doktor belki başka öneriler de getirir....

cok mu agrın var canım benımde ole valla bı gırıyor bı cıkıyor yuzum de yanıyor sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…