Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ıgne tedavısı nasıl bır tedavı bıraz anlatırmısın ama soledıgın cumleyı tasvıp etmedım belkı kızarsın ama dusuk yapmak bebegını kaybetmek hamıle kalamamaktan cok saha zor bırsey bende ole derdım hamıle kalabıldıgımı gorsem bana yeter derdım ama yetmıyormus rabbım herkesın bebegını kucagına aldıgı gunlerı gostersın kımseye evlat acısı gostermesın ınsallah:26:
Bende evlendikten sonra geldim buraya.Yaz gelince kaçacak yer arıyoruz resmen.
Allahtan klimamız varda onunla serinliyoruz.
ay evet yaaa ne zor dımı gercekten de bıde esım dedıkı daha bı kac seneye kadar klımamız yoktu annemler ole ıdare ederlerdı dıyor aman allahım demısım yanı ben de ıstanbulda dogdum buyudum ama yanı oralardakı sıcak bır baska ya

anladım cnm zor günler geçirmişsin benim bir oglum var 6 yaşındaa 2 bebeişi istiyoruz olursa inş. yeni ögrendim bende pko oldugumu :2::2:suanda sadece seker hapımı kullanıom folik asitle birlikte bu ay tekrar gıdecem doktora adet olursam yumurta takibine inş şu gögüs ucu kasıntısıda arastırdm sımdı azcık hamıle arkadaşlar yaşıomus çogunluklaa

ama hamıle onlar yanı benım daha adetıme bır hafta var tam bır hafta var o da kendıglınden adet olursma tabıkı canım sende de sonradan cıkmasının bır sebebı var cunku pko genetık bır rahatsızlık gecmesı mumkun degıl bır sebeble sonradan hormonlarındakı bır seyden dolayı hortlamıs sende benım gıbı bu hastalık bende bellı bır kılonun ustune cıkana kadar bırsey yoktu mesela gunum gecmezdı ama kılo arttıkca uyuyan hastalıgı uyandırdık galıba allah bagıslasın oglunu ınsallah tekrar tekrar bu duyguyu tadarsın

mrb hamile kaldığın dönemde uyguladığın tedavi nedir? bende 3 yıldır istiyorum olsada düşsede insanlar kısır demeseler dediğim bnmde olmuştur:2:

4 kere serophene ve 3 kere çatlatma iğnesi yapmıştık. Aralarda parça düşürmeler (rahim iç zarı), hsgler, tedaviden umudu kesip ara vermeler falan da oldu.. En sonunda karından vurulan puregon adlı iğneyi kullandım. 1 hafta boyunca her gün karnımdan vurdum, adetin 12.günü de 2 tane çatlatma iğnesi yaptık. Bu tedavi sayesinde oldu. Çünkü puregon adlı iğne çok sayıda yumurtanın gelişimini sağlıyor. Gebelik ihtimalini de arttıyor böylece..

pekı catlatma ıgnesı neden ıkı tane oldu

benimde adetim 13 de inşallah gelirse eger kendiliginden bide dunden beri çok başım dönüyor kalbim hızlı atıyor sıcaklardan sanırımm evet daha önce böyle birseyim yoktu yanı bılmıyordum sanırım ogluma hap kullanırken hamile kaldım sanırım benımde hrmonların tavan yamasının sebebi kilo bende suanda diyetteyim spor yapamıyorum ama aslında uyusukluktan yapmıyorum spor sanırım teşekkür ederim cnm allah herkeze evlat sevgısını tattırdın kimseyi mahrum bırakmasın ikinciyide nasip eder inş.

pekı catlatma ıgnesı neden ıkı tane oldu

İŞte bunu ben de bilmiyorum... Benim doktorum biraz garanticidir, mesela genelde puregon 300 falan verilirmiş benim durumumdakilere o bana 600 verdi, üstüne de 2 çatlatma iğnesi.. Garantiye almak için yaptı diye düşünüyorum. Ama bu yüksek dozların bir de dezavantajı var tabi, 6 yumurtadan 3ü tuttu...

ınsallah canım yaa bu gogus meselesıne taktım ben acayıp kasınıyor tat lı tatlı hemde offff
e o zaman sen cogul gebelık gecrıyorsun supermıs ınsallah kucagına da alırsın

umudunu yitirme canım benim bi arkadaşım 3.ayında hamiş kaldı inş olacak merak etme ....

hadi bakalım canım ilaçsız bi şekilde güzel bi yumurtan war inşşş döllenirde bebeğin gelir .....

kızlar bugün klomende 3.günüm incirede dewam ediyorum sizce ikisiyle yumurtalara çok mu yüklenmiş olurum ne diyorsunuz ???:97:

cnm benim kistlerim vardı overlerimde ama adetlerim düzenli, zayıfım, şekerimde vs sorun yok ve yumurtluyorum. soğan suyu rahimi temizler iltihapları atar, adeti düzenler vs dediler o nedenle içmiştim ben. çünkü iltihabım da vardı. yumurtalarımın çatlamasınıda sağlamış olablr çünkü overler kist doluyken yumoşlar çatlayamıyor

umudunu yitirme canım benim bi arkadaşım 3.ayında hamiş kaldı inş olacak merak etme ....

hadi bakalım canım ilaçsız bi şekilde güzel bi yumurtan war inşşş döllenirde bebeğin gelir .....

inşallah cnm. bu ay olmazsa artık eşim muayene olucak, çünkü ben sağlıklı bi şekilde yumurtluyorum. bunu öğrenmek bile çok mutlu etti beni bugün
bu arada kızlar geçen ay benim geç yumurtladıımı söylemişti dr. yani sklusum 28 gün ama 19-20. gün yumurtluosun demişti. bu ay ise 15. gün yumurtliycakmışım. incir kürü uygulamıştım 1 hafta oldu bugün. onun etkisi olmuş olablr belki

Son düzenleme:
ınsallah canım yaa bu gogus meselesıne taktım ben acayıp kasınıyor tat lı tatlı hemde offff

e o zaman sen cogul gebelık gecrıyorsun supermıs ınsallah kucagına da alırsın

Evet çoğul gebelik, biz pkoluların gördüğü tedavilerin yan etkisi diyelim. Ben çoğul istemiyodum pek bu yüzden henüz durumuma alışamadım ama tabi ki yıllar süren tedavilerden sonra bişey söylemeye hakkım yok. İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin emeklerinizi boşa çıkarmasın kızlar...

Bu arada benim de hamileliliğimin ilk günlerinde fena halde göğüs sızlaması ve kaşınma oluyodu. Hatta ben defalarca kez negatif sonucunu görmeye alıştığım için çok fazla umutlanmamış ve hemen test yapmamıştım. Meğer kaşıntıların sebebi bebişmiş. Umarım sizden güzel haberler gelir...

kızlar bugün klomende 3.günüm incirede dewam ediyorum sizce ikisiyle yumurtalara çok mu yüklenmiş olurum ne diyorsunuz ???:97:

incir bi ilaç deil doğal bişey nihayetinde. bence ilaç tedavisine yardımcı olarak incir kürünün bi sakıncası olmaz gibime gelio

Kızlar bu arada önemli bişey paylaşmak istiyorum, bebek için korunmadığınız bir dönemde soğan kürü yapmayın.. Ya kistleriniz için soğan kürü yaptığınız dönemde bebek çalışmalarına ara verin, ya da eğer korunmuyorsanız soğan yerine incir kürü yapın. Çünkü soğansuyu eski zamanlarda (annelerimiz, annanelerimiz zamanında) istenmeyen çocukları düşürmek için kullanılırmış. Soğansuyu içerken hamile kalırsanız düşüğe sebep oluyor yani. Ya da -düşük olmazsa bile- bebekte sağlık problemleri çıkıyor. Benim bir akrabamın başına geldi. Moral bozmamak için ayrıntılara girmiyorum ama buna dikkat edin lütfen kızlar...

kızlar ssk doktoru bişey yok gayet iyi durumda rahim dedi kanamam vardı ya.alttan etti bide muayene çocuğun varmı yok dedim neden olmuyor dedi:S:S:S:S:S:S pkoluyum dedim e rahimden görünmüyormuda böyle sordu.eşine baktır dedi sonrada başka bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…