biricik35
nerelerdesin???
umarım yarın sabah yazarsın bizlere hepimiz merak ettik seni
nediyim de yok uzun zamandır yazmıyor.... gerçi hamileliğinin en güzel aylarında ama 7. ayında galiba doktora gidecekti gitti mi ki? gittin mi kontrole nediyim?
ara ara gelip 3.5 satır da olsa yazın da birbirimizden haber alalım hep....
canım buradayım, ben hafta sonları ve akşamları pek girmiyorum, genelde hava güzel diye kendimi dışarı atıyorum işten sonra ya da h. Sonları...
Sabahta ateşimle ilgii yazdım, benim ateş sürekli 36,1 di ya...bugün yükselmeye başladı...36,3 oldu..
Ben hergün iş için aynı saatte kalkmak zorundayım, acaba o yüzdenmi günlerce hep 36,1 çıktı??
Evet nediyim arkadaş uzun zamandır yok? Ne yaptı acaba?
Tuanatay da yokmu ne?
Slm hepinize arkadaşlar .cuma günü doktoruma gittim 9 aylık evliyim adetlerimde düzensizlik ve aşırı kanamam oluyordu bu bekarlıgındada bu şekil devam ediyordu doktorum bebek tedavisi için biraz ugraşcamızı sölemişticuma günü özel olarak muayinesine gittim ve iki yumurtalıgımdada aşırı pco var ben neyacagım bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen sizce tedavi görmelimiyim
bence en iyisini yapıyorsun canım benim de ilaç tedavim olmazsa bir süre kendi kendimi takip edeceğim..şimdi bildiklerimi geçen sene bilmiyordum çünkü..
ne güzel.. ilaç kullanmadan yumurtanı takip etmeyi doktor mu önerdi? bana hiçbir doktor önermedi bunu ya, resmen 1 yılımı yediler "1 yıl deneyin" diye. en iyi doktorlara gittim güya. şimdi de ilaca başladık ama birşey olduğu yok. keşke şimdi bildiklerimi önceden bilseydim, kendimi takip etseydim, kimse bana yol göstermedi pko lu olduğumu bile bile.
düşünsenize kendisi de pkolu olan bi doktora gidiyordum önceden. "adet gününü 15 gun gecince tahlil yaptır gebelik yoksa adet söktürücü al" demişti! belki öyle kaç yumurtam ziyan oldu. yumurtan geç oluşur muhabbeti etmemişti bile. bu nasıl birşey ya.
[ı]merhaba efe...endişeni çok iyi anlıyorum.banada ilk teşhis koyulduğunda senin gibi endişelenip korkmuştum ama zamanla alışıyorsun bu duruma.
Doktorun pco teşhisi koyduysa mutlaka bi şeker ilacı adı altında metformin başlamıştır(glifor,glucophage,diaformin....).eğer fazla kilon var ise bu ilaç ile hem yumurtalıkların düzene girecek hemde yavas yavas kilo vermeye başlayacaksın.
Hormon testi istedi mi doktorun ?
Fazla kilon var mı ?
Bebek için çalışmalara başladınız mı yoksa korunuyormusunuz hala ?[/ı]
ya canım ben bu c.tesi endoktrin doktoruna gittim pkolu değislsin dedi glukofeni kesti içme dedi:44::44: Benim doktora her gittiğimde 20 ye yakın yumurtam oluyo eğer o ay kistim yoksa anlamıyorum ya
bana endokrinde pko deilsin dediler ama kadın doğumcum hafif bi vakasın dedi
hee işte aynı durum canım :44:aynısını dedi şimdi bide hipofizle böbreküstü bezlerime bakıcaklar onlarmı etken gebeliğe diye:44::44:
ne kadar süredir bebek için uğraşıyorsun cnm
kızlar slm ben 2 gün önce test yaptırdım kanda negatif çıktı ama adetim gecikti benim hiç böle olmamıştı hep düzenliydi hamile olsaydım çıkardı dimi yani kanda illa 1 hafta geçmesi mi gerekiyo gğüslerimim ağrısıda geçmedi bu arada
canım ateşini hangi saatte ölçüyosun hep aynı ssatte ölçmen daha güzel
sabahları işe kalkıyorum 07:00 de..yukarıda da yazdığım gibi
6-8 arası uygun saatler canım sen çalışmaları devam ettir genede 36.1 idi 36.3 oldu dedin uzayan akıntın oldumu bende bildiğim kadarını diyim bu ara çalış eğer ateşin 36.5 falan olur sonrasıda öyle devam ederse bugün yumurtlamış olursun
canım saol ben zaten genelde tahminen her ay yumurtluyorum...çatladığı zaman akıntı oluyor...yine tahminen perşembe ya da cume çatlıyacaktır...o zaman ateşim nerelerde olucak bakalım....
evet canım stres yapmadan tablo yapıyosan çok yardımcı oluyor ben 1 seneyi geçti tablo yapıyorum ama streste yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?