Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım buradayım, ben hafta sonları ve akşamları pek girmiyorum, genelde hava güzel diye kendimi dışarı atıyorum işten sonra ya da h. sonları...

sabahta ateşimle ilgii yazdım, benim ateş sürekli 36,1 di ya...bugün yükselmeye başladı...36,3 oldu..
ben hergün iş için aynı saatte kalkmak zorundayım, acaba o yüzdenmi günlerce hep 36,1 çıktı??
evet nediyim arkadaş uzun zamandır yok? ne yaptı acaba?
tuanatay da yokmu ne?

canım ateşini hangi saatte ölçüyosun hep aynı ssatte ölçmen daha güzel

Merhaba efe...Endişeni çok iyi anlıyorum.Banada ilk teşhis koyulduğunda senin gibi endişelenip korkmuştum ama zamanla alışıyorsun bu duruma.
Doktorun pco teşhisi koyduysa mutlaka bi şeker ilacı adı altında metformin başlamıştır(glifor,glucophage,diaformin....).Eğer fazla kilon var ise bu ilaç ile hem yumurtalıkların düzene girecek hemde yavas yavas kilo vermeye başlayacaksın.
Hormon testi istedi mi doktorun ?
Fazla kilon var mı ?
Bebek için çalışmalara başladınız mı yoksa korunuyormusunuz hala ?

kızlaaarrrr,
az önce drdan geldm bişiler atıştırdım ve hemen bilgisayar başına geçtim. nurtopu gibi sağlıklı bi yumurtan var dedi dr. veeeeeee... yarın akşam gibi çatlıycakmış yüksek ihtimalle yani yarın büyük gün... yarın çalışma yapıp çarşamba tekrar gidicem. ayy çok heyecan bastı beni gerçektenn.

cnm benim de ilk gittiğim dr bi sene bekle çocuğun olmazsa gel demişti. bende o sıralar bu siteyi keşfettim ve herkes bi dra daha git deyince yine burdakilerin tavsiyeleriyle şimdiki drumu buldum ve çok mutluyum. ilaç vermeden takibe aldı beni. geçen ay takip sırasında şehir dışına çıktım döndüğümde yumoşum çatlamıştı ve atılmıştı. bunun üzerine bu ay yine başladık, bi aksilik olursa gelişiminde, o zmn ilaca başlarız demişti drum. iiki de öyle olmuş. inşallah hiç gerek kalmadan sadece soğan ve incirle çözerim bu işi

ya canım ben bu c.tesi endoktrin doktoruna gittim pkolu değislsin dedi glukofeni kesti içme dedi:44::44: Benim doktora her gittiğimde 20 ye yakın yumurtam oluyo eğer o ay kistim yoksa anlamıyorum ya

ya canım ben bu c.tesi endoktrin doktoruna gittim pkolu değislsin dedi glukofeni kesti içme dedi:44::44: Benim doktora her gittiğimde 20 ye yakın yumurtam oluyo eğer o ay kistim yoksa anlamıyorum ya

bana endokrinde pko deilsin dediler ama kadın doğumcum hafif bi vakasın dedi

ne kadar süredir bebek için uğraşıyorsun cnm

2.5 oluyo galiba canım 1 sene doğ.kont.hapı kullandım sonra direk tedaviye başladım 2 ay olmadı sonra eşimde spermlerde intihapla çıktı onun tedavisi oldu o arada korunmak zorunda kaldık sonra tekrar tedaviye başladık gene yumurta ve çatlama oldu kiste çevirdi sonra eşimde ileri hareket bozukluğu çıktı bende de tembellik var zati gene dinlenme verdiler ilaçlar falan kullanıldı 2 aşılamada olduk şimdi bide bende bu araştırmalar yapılıyo bakalım ne olucak sonu annemin 10 sene çocuğu olmamış bende ona çekersem menapoza giricem yaaaaaaaa

kızlar slm ben 2 gün önce test yaptırdım kanda negatif çıktı ama adetim gecikti benim hiç böle olmamıştı hep düzenliydi hamile olsaydım çıkardı dimi yani kanda illa 1 hafta geçmesi mi gerekiyo gğüslerimim ağrısıda geçmedi bu arada

bazı kişilerde hemen belli oluyo bazılarında 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor sen en iyiysi kan testi yaptır canım adetin düzenliyse ve yumurtlama zamanını biliyosan

sabahları işe kalkıyorum 07:00 de..yukarıda da yazdığım gibi

6-8 arası uygun saatler canım sen çalışmaları devam ettir genede 36.1 idi 36.3 oldu dedin uzayan akıntın oldumu bende bildiğim kadarını diyim bu ara çalış eğer ateşin 36.5 falan olur sonrasıda öyle devam ederse bugün yumurtlamış olursun

canım saol ben zaten genelde tahminen her ay yumurtluyorum...çatladığı zaman akıntı oluyor...yine tahminen perşembe ya da cume çatlıyacaktır...o zaman ateşim nerelerde olucak bakalım....

canım saol ben zaten genelde tahminen her ay yumurtluyorum...çatladığı zaman akıntı oluyor...yine tahminen perşembe ya da cume çatlıyacaktır...o zaman ateşim nerelerde olucak bakalım....

evet canım stres yapmadan tablo yapıyosan çok yardımcı oluyor ben 1 seneyi geçti tablo yapıyorum ama streste yapıyorum

evet canım stres yapmadan tablo yapıyosan çok yardımcı oluyor ben 1 seneyi geçti tablo yapıyorum ama streste yapıyorum

benim tablo yapmak için vaktim olmadı şimdiye kadar, ama stres yapmıyorm kendime, buradaki beni tanıyan arkadaşlar bilir....

adım adım ilerledim şimdiye kadar hep, bundan sonrası ise kısmet ))

selam hanımlar nasılsınız ıyısınız ınsallah
bırıcıkcım atesını zaten her gun aynı saatte yataktan kalkmadan olcmen gerekıyor ve ssabıt devam etmesı guzel bırsey sımdı bundan sonrası onemlı eger yuklsemeye davma edersen teyze oluyoruz demektır
esperanzacım hafıf vaka olmanı doktor fsh ve lh degerlerıne goremı soledı yoksa kıstlerının olmamaısna goremı sen normalde adet gorurmuydun duzenlı canım bende sogan suyu kurnu yapıyorum da sen faydasını gordunmu acaba
bu arada bıcımcımden haber yok bugun gırmemıs sanırım nerelerde bu hatun

kızlar topıkte olanları dırek kopyaladım
umutluyum1
TuRuNCu
esra1616
esperanzaa
busra_17
nasılsınız bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…