Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bunu hiç duymamıştım cnm ya iiki paylaştın. biz hep zararı olmaz die biliyorduk.

incir bi ilaç deil doğal bişey nihayetinde. bence ilaç tedavisine yardımcı olarak incir kürünün bi sakıncası olmaz gibime gelio

İncirin hiçbir zararı olmaz ben de serophene tedavisine ilk başladığımda yumurtam gelişmemişti, sonraki tedavilerde incir ve hurma yedim tedavi sürecinde, çok etkisi oldu çok güzel gelişti yumurta..

senin eşin muayene olmuşmuydu cnm??

Pko da her zaman kist olacak diye bişey yok, zamanla kistler ortaya çıkar, kendi kendine geçer, ya da minik minik birden fazla kist şeklinde olur. Doktorun görememesi normal yani. Pko nun en önemli belirtisi adet düzensizliği ve yumurta gelişememe sorunudur. Ben de doktora gidiyodum hiçbir sorun yok tertemiz diyodu, ama adetlerim düzensizdi ve ilaç kullanmadığım sürece yumurtam 12 mm.nin üstüne falan çıkmıyodu...

İncirin hiçbir zararı olmaz ben de serophene tedavisine ilk başladığımda yumurtam gelişmemişti, sonraki tedavilerde incir ve hurma yedim tedavi sürecinde, çok etkisi oldu çok güzel gelişti yumurta..

bende incir içiorum 1 haftadr ve günde 1 bardak adaçayı. yumoşum güzel gelişti maşallah, inş yarın çatlycakmış öyle dedi dr bugün

bende incir içiorum 1 haftadr ve günde 1 bardak adaçayı. yumoşum güzel gelişti maşallah, inş yarın çatlycakmış öyle dedi dr bugün

Ne güzel yumurtan gelişmiş İnşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinden. Adaçayı için hamilelerin uzak durması gerek demişti ibrahim saraçoğlu (maydonoz, deerotu, adaçayı diye hatırlıyorum ben) ama tedavi sürecinde de zararlı mı onu tam bilemiyorum. Özellikle maydonoz için bebek düşünenler fazla yemesin dedi. Bebeğin tutunmasını engelleyebiliyomuş. Düşüklere sebep oluyomuş. Ben son tedavime başladığımdan beri evime maydonoz sokmuyorum

evet maydozonu bende duymuştum. adaçayını da hamile kalmak isteyenlere öneriyorlar die biliorum onun için son zamanlarda içiyorum bende. ama yarın çatlama günü olduu için yarından itibaren kesicem içmeyi

incir bi ilaç deil doğal bişey nihayetinde. bence ilaç tedavisine yardımcı olarak incir kürünün bi sakıncası olmaz gibime gelio

ibrahim saraçoğlu faydalı bile olur demişti.havuçla beraber yapılan kür bu demi

SELAM.İNCİR Kürü oluşmakta olası muhtemel gebeliğe zarar verir veya engellermi?ACİL CEVAP BEKLİYORUM BİR BİLENDEN.....

evet maydozonu bende duymuştum. adaçayını da hamile kalmak isteyenlere öneriyorlar die biliorum onun için son zamanlarda içiyorum bende. ama yarın çatlama günü olduu için yarından itibaren kesicem içmeyi

Hadi bakalım inşallah herşy gönlünce olur, hayırlısıyla 15 gün sonra çift çizgiyi görürsün

SELAM.İNCİR Kürü oluşmakta olası muhtemel gebeliğe zarar verir veya engellermi?ACİL CEVAP BEKLİYORUM BİR BİLENDEN.....

benim bildiğim kadarıyla vermez e zaten gebe kalmak için içiyoruz dolayısıyla içen bi çok kişi gebe kaldıını farketmeden içmeye devam etmiş olabilir

İbrahim saraçoğluna bu soru birkaçkez soruldu, hamile kalmak için bunu kullanın ama hamile kaldıktan sonra bırakın dedi. Eğer yumurtlama günlerini geçtiysen adetine 1 hafta kala bırak bence kürü...

Hadi bakalım inşallah herşy gönlünce olur, hayırlısıyla 15 gün sonra çift çizgiyi görürsün

inşallah. ama sorun şuki benim eşim muayene olmadı henüz. yani bu seferde olmazsa artık onun muayene olması lazım. yani yüzdeyüz umutlu deilim yarından, ama bi ihtimal...

İbrahim saraçoğluna bu soru birkaçkez soruldu, hamile kalmak için bunu kullanın ama hamile kaldıktan sonra bırakın dedi. Eğer yumurtlama günlerini geçtiysen adetine 1 hafta kala bırak bence kürü...

zaten 21 gün kullanıp 1 hafta ara vermiyormyuz? sklusumuz 28 günse ortalama zaten 1 hafta kala kür sona erio

benim bildiğim kadarıyla vermez e zaten gebe kalmak için içiyoruz dolayısıyla içen bi çok kişi gebe kaldıını farketmeden içmeye devam etmiş olabilir

Teşekkürler esperanzaa..Ben daha önce kullandım faydasını gördüm sanırım ama ozaman doktora gitmiyordum.Çatlama matlamanın önemini bilmiyordum.Tabiki günlerde yumurtanın çatladığını hissettim yanılmıyorsam.Bu ay geç kaldım yumurtalarım klomenle büyüdü.Biri çatladı biri çatlamadı çok AĞRI YAPIYOR ÇOKK Geçte olsa ''DENEMEK İSTİYORUM BELKİ ÇATLATR DİYE.'' Bu konuda fikrin varsa paylaşırmısın? Diğer çatlayan yumurta döllendiyse ona zararrı dokunsun istemiyorum doğal olarak.

inşallah. ama sorun şuki benim eşim muayene olmadı henüz. yani bu seferde olmazsa artık onun muayene olması lazım. yani yüzdeyüz umutlu deilim yarından, ama bi ihtimal...

Umutsuzluğa kapılma. Benim de 3 tedavim sonuç vermeyince, rahim filmim de çok temiz çıkınca doktor eşimden şüphelenmiş ve test istemişti ama onda hiçbirsorun çıkmadı. İnşallah senin de öyle olur ama sen şimdiden ya eşimde sorun varsa diye kafana takıp dert etme. Psikoloji çok önemli...

zaten 21 gün kullanıp 1 hafta ara vermiyormyuz? sklusumuz 28 günse ortalama zaten 1 hafta kala kür sona erio

hımmmm, ben incir kürü yapmadığım için gün sayısını bilmiyordum. 21 günse tabi hamileliğe denk gelme olasılığı var. O zaman (zaten tedavi de görüyosun anladığım kadarıyla) çatlatma iğnenden sonraki 15.gün hemen bir test yap hamileysen çıkıyo zaten. Pozitif çıkarsa hemen bırakırsın kürü. Ben kür yerine kuru incir yemiştim adetimden yumurtlama gününe kadar. Çok da işe yaramıştı...

bende kullanıyorum ve bu ay yumoşum geçen aydan daha erken gelişti belki incirle ilgilidir bilmiorum. ama zamanında kullanman lazım zararı olmaması için.yani adetin 1. günü yanılmıosam başlaman gerekio. onu bi araştır ibrahim saraçoğlunun sitesinden. doğru kullanıldığında bi sakıncası yoktur. benm teyzem 46 yaşında hamile kaldı ve bilmiodu menopoza grdm sanıodu ama hamileymiş ve bu süre içinde bi çok ilaç vs kullandı. ama bebek sapasağlam maşallah. yani olacağı varsa oluyor bişeyler

Yumurtlama dönemin geçtiyse adetin yaklaştıysa ve yumurta hala çatlamadıysa o yumurta artık -büyük ihtimalle- kistleşir ve hamile kalmaz da adet olursan adetle birlikte atılır. Diğre ymurtan çatladıysa inşallah onda döllenme olmuştur. Moralini bozup strese girme...

ben tedavi görmüyorum sadece soğan kürü ve incir kullandım. incirede bugün son verdim artık. bu ay yumurtam erken gelişti incirden olablr die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…