- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
Kızlar bu arada önemli bişey paylaşmak istiyorum, bebek için korunmadığınız bir dönemde soğan kürü yapmayın.. Ya kistleriniz için soğan kürü yaptığınız dönemde bebek çalışmalarına ara verin, ya da eğer korunmuyorsanız soğan yerine incir kürü yapın. Çünkü soğansuyu eski zamanlarda (annelerimiz, annanelerimiz zamanında) istenmeyen çocukları düşürmek için kullanılırmış. Soğansuyu içerken hamile kalırsanız düşüğe sebep oluyor yani. Ya da -düşük olmazsa bile- bebekte sağlık problemleri çıkıyor. Benim bir akrabamın başına geldi. Moral bozmamak için ayrıntılara girmiyorum ama buna dikkat edin lütfen kızlar...
incir bi ilaç deil doğal bişey nihayetinde. bence ilaç tedavisine yardımcı olarak incir kürünün bi sakıncası olmaz gibime gelio
kızlar ssk doktoru bişey yok gayet iyi durumda rahim dedi kanamam vardı ya.alttan etti bide muayene çocuğun varmı yok dedim neden olmuyor dedi:S:S:S:S:S:S pkoluyum dedim e rahimden görünmüyormuda böyle sordu.eşine baktır dedi sonrada başka bişey demedi
kızlar ssk doktoru bişey yok gayet iyi durumda rahim dedi kanamam vardı ya.alttan etti bide muayene çocuğun varmı yok dedim neden olmuyor dedi:S:S:S:S:S:S pkoluyum dedim e rahimden görünmüyormuda böyle sordu.eşine baktır dedi sonrada başka bişey demedi
İncirin hiçbir zararı olmaz ben de serophene tedavisine ilk başladığımda yumurtam gelişmemişti, sonraki tedavilerde incir ve hurma yedim tedavi sürecinde, çok etkisi oldu çok güzel gelişti yumurta..
bende incir içiorum 1 haftadr ve günde 1 bardak adaçayı. yumoşum güzel gelişti maşallah, inş yarın çatlycakmış öyle dedi dr bugün
Ne güzel yumurtan gelişmiş İnşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinden. Adaçayı için hamilelerin uzak durması gerek demişti ibrahim saraçoğlu (maydonoz, deerotu, adaçayı diye hatırlıyorum ben) ama tedavi sürecinde de zararlı mı onu tam bilemiyorum. Özellikle maydonoz için bebek düşünenler fazla yemesin dedi. Bebeğin tutunmasını engelleyebiliyomuş. Düşüklere sebep oluyomuş. Ben son tedavime başladığımdan beri evime maydonoz sokmuyorum
incir bi ilaç deil doğal bişey nihayetinde. bence ilaç tedavisine yardımcı olarak incir kürünün bi sakıncası olmaz gibime gelio
ibrahim saraçoğlu faydalı bile olur demişti.havuçla beraber yapılan kür bu demi
evet maydozonu bende duymuştum. adaçayını da hamile kalmak isteyenlere öneriyorlar die biliorum onun için son zamanlarda içiyorum bende. ama yarın çatlama günü olduu için yarından itibaren kesicem içmeyi
SELAM.İNCİR Kürü oluşmakta olası muhtemel gebeliğe zarar verir veya engellermi?ACİL CEVAP BEKLİYORUM BİR BİLENDEN.....
SELAM.İNCİR Kürü oluşmakta olası muhtemel gebeliğe zarar verir veya engellermi?ACİL CEVAP BEKLİYORUM BİR BİLENDEN.....
Hadi bakalım inşallah herşy gönlünce olur, hayırlısıyla 15 gün sonra çift çizgiyi görürsün
İbrahim saraçoğluna bu soru birkaçkez soruldu, hamile kalmak için bunu kullanın ama hamile kaldıktan sonra bırakın dedi. Eğer yumurtlama günlerini geçtiysen adetine 1 hafta kala bırak bence kürü...
benim bildiğim kadarıyla vermez e zaten gebe kalmak için içiyoruz dolayısıyla içen bi çok kişi gebe kaldıını farketmeden içmeye devam etmiş olabilir
inşallah. ama sorun şuki benim eşim muayene olmadı henüz. yani bu seferde olmazsa artık onun muayene olması lazım. yani yüzdeyüz umutlu deilim yarından, ama bi ihtimal...
zaten 21 gün kullanıp 1 hafta ara vermiyormyuz? sklusumuz 28 günse ortalama zaten 1 hafta kala kür sona erio
Teşekkürler esperanzaa..Ben daha önce kullandım faydasını gördüm sanırım ama ozaman doktora gitmiyordum.Çatlama matlamanın önemini bilmiyordum.Tabiki günlerde yumurtanın çatladığını hissettim yanılmıyorsam.Bu ay geç kaldım yumurtalarım klomenle büyüdü.Biri çatladı biri çatlamadı çok AĞRI YAPIYOR ÇOKKGeçte olsa ''DENEMEK İSTİYORUM BELKİ ÇATLATR DİYE.'' Bu konuda fikrin varsa paylaşırmısın? Diğer çatlayan yumurta döllendiyse ona zararrı dokunsun istemiyorum doğal olarak.
Teşekkürler esperanzaa..Ben daha önce kullandım faydasını gördüm sanırım ama ozaman doktora gitmiyordum.Çatlama matlamanın önemini bilmiyordum.Tabiki günlerde yumurtanın çatladığını hissettim yanılmıyorsam.Bu ay geç kaldım yumurtalarım klomenle büyüdü.Biri çatladı biri çatlamadı çok AĞRI YAPIYOR ÇOKKGeçte olsa ''DENEMEK İSTİYORUM BELKİ ÇATLATR DİYE.'' Bu konuda fikrin varsa paylaşırmısın? Diğer çatlayan yumurta döllendiyse ona zararrı dokunsun istemiyorum doğal olarak.
senin eşin muayene olmuşmuydu cnm??
hımmmm, ben incir kürü yapmadığım için gün sayısını bilmiyordum. 21 günse tabi hamileliğe denk gelme olasılığı var. O zaman (zaten tedavi de görüyosun anladığım kadarıyla) çatlatma iğnenden sonraki 15.gün hemen bir test yap hamileysen çıkıyo zaten. Pozitif çıkarsa hemen bırakırsın kürü. Ben kür yerine kuru incir yemiştim adetimden yumurtlama gününe kadar. Çok da işe yaramıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?