ya canım ben bu c.tesi endoktrin doktoruna gittim pkolu değislsin dedi glukofeni kesti içme dedi:44::44: Benim doktora her gittiğimde 20 ye yakın yumurtam oluyo eğer o ay kistim yoksa anlamıyorum ya
kızlar topıkte olanları dırek kopyaladım
umutluyum1
TuRuNCu
esra1616
esperanzaa
busra_17
nasılsınız bayanlar
[ı]canım ben o cevabı efe nickli arkadaş için yazmıştım.
Eğer pco değilsin şeker ilacının kesilmesi normaldir tabi ki.doktorunla aklına takılan soruları konuş bence[/ı]
kızlar topıkte olanları dırek kopyaladım
umutluyum1
turuncu
esra1616
esperanzaa
busra_17
nasılsınız bayanlar
KAYRAM teşekkür ederim canım iyim sen nasılsın ?
Sıcaklar başladı artık.Canım hiiiç bişey yapmak istemiyor :97:
iyi tatlım sen nasılsın mesaimim bitmesini bekliyorum sıcaktan köpürdüm
ay kılar alın bende o kadar valla sabah berı klımanın altında oturuyorum ama sporumu yaptım ıcım rahat artık yapmassam huzursuz oluyorum resmen allah kolaylıklar versın ben de temızlık yapcaktım yarına erteledım hele bı burayı gorsenız her yer yapıs yapıs
ay kılar alın bende o kadar valla sabah berı klımanın altında oturuyorum ama sporumu yaptım ıcım rahat artık yapmassam huzursuz oluyorum resmen allah kolaylıklar versın ben de temızlık yapcaktım yarına erteledım hele bı burayı gorsenız her yer yapıs yapıs
canım ben kıbrıstayım burada sıcaklar cok cok onceden basladı ama su anda dısarı cıkılmaz durumda yanı sen nerdesınNerdensin canım sen ?Klimayı açmaya başladığınıza göre benim gibi sıcak bir memlekettesin herhalde
bizde klimada yokbozuldu halimiz duman güneşe karşı çalışıyoz
canım ben kıbrıstayım burada sıcaklar cok cok onceden basladı ama su anda dısarı cıkılmaz durumda yanı sen nerdesın
ah canım allah kolaylıklar versın ne ısle mesgulsun
canım ben kıbrıstayım burada sıcaklar cok cok onceden basladı ama su anda dısarı cıkılmaz durumda yanı sen nerdesın
allah kolaylıklar versın sıcakta ınsanın hıc ıs yapası gelmez hele de evrak ısı anlıyorum senı canım sıcak memelketteyımde ıste yaz kıs kapıyı kapatıp yazın sıcakta kısın sogukta oturmaya calısıyom en zoruda yemek yapmak mutfak cehennem gıbımuhasebe müdürüyüm canım evraklar sıcak poff yane
Ben Osmaniyedeyim canım.Çok sıcak ve nemli bir iklime sahip burası.Yazın sıcaktan iş yapamadığım zaman oturup ağladığımı bilirim
Gerçekten sıcaklar insanı çok bunaltıyor.Ne yemek yiyesim geliyor ne iş yapasım geliyor.Bugün güç bela biraz temizlik yaptım sadece
[ı]ben osmaniyedeyim canım.çok sıcak ve nemli bir iklime sahip burası.yazın sıcaktan iş yapamadığım zaman oturup ağladığımı bilirim
Gerçekten sıcaklar insanı çok bunaltıyor.ne yemek yiyesim geliyor ne iş yapasım geliyor.bugün güç bela biraz temizlik yaptım sadece[/ı]
bu arada kızlar utanarak soluyorum kı goguslerım ucu ve kenarları her yerı acayıp kasınıyor yaaa bır fıkrı olan varmı
a gercektenmı canım yaaa benım esım de adana lı izinde gelıcez oralara bılıyorum osmanıyeyı de geldım gecen sene gercekten fecı sıcak bır yer bes gun zor kalmıstım bız kıbrısa bu sene geldık klıma oldugu surece sorun yok odanın dısına cıkınca sankı nefes alamıyorum
merhaba kayram29 bendede var gogüs ve gögüs ucu kaşıntısı neden oluyor acaba ?bende pkoluyum 2 ay oluyor ögreneli diaformin ve folik asit kullanıyorum sen neler kullanıyorsun ??
öff ya bide yemek derdi var dimi eve gidip ne yapsam telaşı olucak
Selam kızlar.. Ben de yıllaaaaardır polikistikover sendromu yüzünden çekmediği çile kalmamış biriyim. 3 yıldır evliyim ve evlendiğimden beri de bebek sahibi olabilmek için türlü türlü tedavi gördüm, zaman zaman bunalımlara girdim, ağladım, isyan ettim, umudumu yitirdim, hatta bir keresinde "düşük yapmaya bile razıyım, yeter ki hamile kalabildiğimi göreyim" diye bir laf bile çıktı ağzımdan!.. umutlarımın yine tükendiği bir dönemde, yaptığımız iğne tedavisinde hamile kaldım... Bunu paylaşıyorum çünkü ben de hamile kalamadığım o dönemde benimle aynı hastalığı olup da hamile kalan kişilerin hikayelerini okuduğumda teselli buluyordum, içimde umutlar yeniden yeşeriyordu. Bu hastalık hamile kalmamıza engel değil kızlar, sadece sağlıklı kadınlara göre çok daha fazla emek sarfetmemiz gerekiyor. Bir de psikoloji ve kafanın rahat olmasının etkisi en büyük. Bunu başarmaya çalışın yeter. Umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?