Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hayırcanım benim 1 haftalık 10 günlü oluşum yani bu gün doktor baktı ya bana ultrasonla kanamamada bişey demedi ama ilaç kullanma dedi beni nie böle umutlandırıyolar ya ben şimdi bu ay çıkana kadar çatlarım olmadığını öğrendimi rahatlarım ama şimdi çatlarım yaaa.kanamam var ama bu olmaz diye bişey olmazmış

Ben tam anlayamadım bu kanama adet kanaması mı???

Ben tam anlayamadım bu kanama adet kanaması mı???

hayır canım adet kanaması değil benim adetim 8 gün önce bitmişti sonra 2 gündürde kahvarengi kahverengi kanamam oluyor.ve ben yumurtladımmı yumurtlamadımmı bilmiyorum birleşme herzamankinden çok olmuştu ama işte umut herşeyden umut ediyoruz

Adetinin 14-15.günlerindesin yanlış hesaplamıyosam. Yumurtlama dönemi olabilir ama tabi ki kanama nedendir hiçbir fikrim yok. Umut güzzel birşey ama tabi ki he duruma hazırlıklı olmak en güzeli hayal kırıklığı yaşamamak için. İnşallah güzel sonuçlar alırsın...

off belkide imkansız ama Allah için imkansız yoktur.çünkü ben nedense bu ay çok umutluydum bu kanama oldu ama hala umudum gitmedi.kanamam hakkında hiç bişi demedi doktor herşey yolunda rahmin temiz dedi.eşine baktır bebek olmuyorsa dedi direkt kendi doktorumda ilaç içme dedi.düşüne düşüne delirecem herhalde.zamanı gelince negatifi bile görsem sevinecem çünkü belirsizlik daha fena

kızlar bu arada bişey sorucam bir haftalık gebelik ultrasonda görünürmü.kan tahlillerinide nerde yaptırıyosunuz gebelik için?

canım gorunmez kı adetın gecınce bıle bakmıyorlar bazen degerlerının 1500 u asması gerekıyor gorunmesı ıcın 6000ı gectıgınde de karından bakıldıgında bıle gorurnur hale gelır ama en erken 1500 lerde kese gorunuyor alttan hade bakalım ınsallah gulum yaaa doktorun dedıyse vardır bı bıldıgı

ya dr da tam bşi demediki işte bu belirsizlik hali beni delirtecek gerçekten zamanında negatifi bile görsem sevinecem ama işte offf bu çok fena bişi belirsizlik zaten bişide soramadım sordurmadı sağolsun hemen sıradakiiiiiiiii dedi yanii.

Bu beklemelerin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama şu çok kesin bir gerçek ki böyle devamlı düşünerek, sürekli bir stres içinde bekleyerek hamile kalmak çok zor. Başka işlerle meşgul olup onu kafandan uzaklaştırmaya çalışmalısın. Ben de bunu uzuuun bir süre başaramadım ama ne zaman ki başardım o ay hamile kaldığımı öğrendim. Darısı ennnn kısa zamanda sizin başınıza kızlar...

insanın elinde değilki bunu sende yaşamışsındır.her dk kafanda her an aklında.inşallah bizde senin gibi ulaşırız emelimize.o kadar sevindimki senin durumuna facebkumda üçüzde duydum ya dedim daha ümitsiz olmicam ay herkez beni sandı açıklama yapamıcam şimdi diye kapattım ama gerçekten çok sevindim çok güzel bişey yaa 3 tanee ayy.

Evet tabi ki tüm bunları hem de kaç kez yaşadım. Hatta bu son tedavimde daha sonucun öğrenilmesine 1 hafta falan vardı, oturdum aççtım ellerimi hem dua etim hem ağladım, Allahım dedim noolur eğer bebek vermiceksen bana umut da verme, içimdeki bu umudu al ki yine aynı hayal kırıklığını yaşamiyim diye ağladım 1 saat. Bebeğin olmamasından çok o düş kırıklığı yaralıyo insanı. Ben 27 yaşındayım ve pkonun her türlü çilesini 15 yaşımdan beri yaşıyorum. senin ilerde çocuğun olmayabilir hazırlıklı ol dedi bana doktorum ben daha 19 yaşımda hayatımın baharındayken. Tüm bunlardan sonra Allah nasip etti, tabi ki kucağıma almayı nasip eder mi bilemem ama bunları anlatıyorum ki umutsuzluğa kapılmayın ve birgün mutlaka olacağına inanın diye. Ben de umutsuz günlerimde hamile olan pkolular sayesinde teselli bulmuştum. Sizler için de dua ediyorum....

Son düzenleme:

Allah razı olsun duaların için hayırla sağlıkla kucağına alırda büyütürsün canından parçalarını.evet bebekten ziyade hayal kırıklıkları insanı yaralıyor.Rabbime sonsuz şükürler olsun bu günümüze.herşeyinde hayırlısı olsun.

Ben artık çıkıyorum hepinize Allahtan en kısa zamanda şifa diliyorum ve en hayırlı zamanda en hayırlısından bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah hepimiz. Ve en önemlisi Allah hepimize bol sabır ve umut versin... Herkese iyi gecelerrrr..... :80:

canım benım olsun neden ole dıyorsun demekkı doktor bırseylerden suphelenmıs ama sana kesın bırsey solememıs umıtlendırmemek ıcın doktorları bılıyorsun onlar rahımın kalınlasmasından rahımın ıc tabaksından bıle anlıyorlar hamılelık olusup olusmama ıhtımalını senın sımdı tek caren beklemek ama beklerken de stres yapmamak umut edıp gerısını allaha bırakmak arkadas dogru solemıs stresı bıraktıgın an melegın senınle olacak hatta su an olmak uzere ama stres yaparsan hormonların ters doner allah korusun nıye bole gunlerını kendıne de eger varsa bebegıne de zından edesın kı

canım bende hafif pko luyum doktorlarıma göre. Overlerim kistlerle kaplı ama hormon testime göre değerlendirdi 3 doktorda! 2 jinekolog ve 1 endokrin uzm....
ateş için bende merekla bekliyorum

oh canım çok iyi
iyi olmana çok sevindim...tuanatay hamile olduğundan beri uykusu çok geliyor :) fazla girmiyor nete ara ara geliyor yazıp çıkıyor... ama sağlığı iyiydi en son....umarım usg kontrollei de iyi çıkar bebeğin durumu iyidir...kalp atışlarını duysunlar da...
canım yumurtlama döneminde ateş düşermiş. sonra da hızla yükselirmiş ya sen şu anda yumurtlama döneminde misin yani tarih olarak yaklaşık tahminin var mı? ateşin düşük yani şu anda...
istersen gece yattığında da bak ateşine.... gerçi ateş durumları hikaye aslında biliyor musun.... geçen ay ölçtün mü sen ateş...ne güzel yumurtlaman oldu bu ay da olacak öyle düşün sen bu günlerde gün aşırı ilişki yaşadıktan sonra her durumda tutturursun canı bebeğini :)
özletme kendini sık sık yaz...
ben kilo verdim verdikçe moralim geliyor kas yapmaya bile başladım... bu gün 26. günüm adetten sonraki ve adet olacağıma dair hiç belirti yok dün çok kötüydüm toplam yarım saat baş dönmesi yaşadım... neydi anlamadım 2 seçenek var bazen adetlerim çok sancılı ve bayılmayla gelir ya öyle ya da inşallah hamile olayım... öptüm canım.....

biliyorum canım, azimle pilates yapıyorsun inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz!
benimde adetlerim tam bir felaket olarAK geçiyor, artık bebe aspiririni haftada 4 e indirdim o yüzden...
Şu an hesaplarıma göre folikülüm 15-17 mm arası olması gerekiyor...yani o dönemdeyim...en geç perşembe çatlar ama...ama ateşim sabah yine 36,3 dü????
geçen ay hep yarım yumalak ölçtüm, keşke düzenli ölçseydim, tüh..dur bakalım önümüzdeki günler ne olucak...belki bu ay hiç yumurtam da yok, belli olmaz ama onu da 2-3 günde hissederim..

sende hep adet yakınında böyle bayılma hissi gelirmi ki? birde hava çok sıcak, ondan ben mesela dün çok etkilendim, sürekl uykumu getiriyor, bende hep öyle....

inşallah :)
bence canım yumurtan gelişiyordur dediğin gibi akıntıdan falan anlarsın yakın zamanda... sen ateşini ölçmeye devam et normal gidiyor bence..... yumurtlamadan sonra birden yükselecek inşallah :)
evet benim ağrılı adetlerimde sadece bayılma hissi olmaz direk bayılırım... bu sebple dün ablamı çağırdım yine bayılma hissi geldi ama sonra geçti kendiliğinden kasık ağrıları da bitti yani öyle :44: tuhaf birşey yaşıyorum... zaten geçen ay 12 sinde adet olmuştum yakında anlaşılır ne olduğu....sıcaklar da etkiliyor ama ben evde olduğum için güneşi direk almıyorum yani dün fazla iş de yapmadım...

Son düzenleme:
yazılanları okuyorum da maşallah ne çok yazı birikmiş ben 1.5 gün bakmadım oku oku bitmedi

günaydın...
yazdıklarınızı okudum da aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. ben de pco lyum. 3 yıldır evliyim. bebek istiyoruz artık. dr a gittim. yumurtlama için ilaç verdi. adını hatırlayamadım şimdi. tekrar gittim 3 tane yumurtam varmış gün aşırı beraber olun dedi 10 gün sonraya randevu verdi. yarın gideceğim. acaba ne için çağırdı beni şimdi bilmiyorum. yumurtalar çatladımı diye mi bakacak? bi fikriniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…