kan testi yaptım adetten iki gün önce
ne bir hormon tahlili yaptı ne başka bişe sadece ultrasyon ile baktı her iki yumurtalıktada aşırı var dedi .bi dogum kontrol hapı verdi 3 ay kullan bakarız dedi ,
Günaydın reyyan.. Ateşini gün içinde ölçmekle hata ediyosun gün içinde çıkan değerin hiçbir anlamı yok. Sabah uyanır uyanmaz hiçbir aktivite yapmadan ölçmek gerek. Komidinin üstünde dursun uyanır uyanmaz yap ve not et. Hamile kalındığındında öyle aman aman bi fark çıkmıyo virgülden sonraki rakam oynuyo genelde yani 0.5, 0.6 derece falan artıyo. O yüzden derecenin hassas olması önemli...
bnda ilk gttğm dr sadece ultrasondan bakıp sende pco var çocuğun olmayabilir 1 sene bekle olmazsa tedavi ol demiş ve beni şok etmişti ama pko teşhisi sadece ultrasonla koyulmuyormuş bunu sonradan öğrendim. kistler bi çok kişide olablrmş. bende de kistlerim hala duruo ama yumurtluyorum ve hiç bi belirtim de yok. doğum kont. hapları kistleri yoketmek için kullanılır eğer çocuk düşünmüyorsan ama yine de bence tek drla yetinmemek lazım
kızlar vajinal sıvı ne zaman o uzayan kıvama geliyordu yumurtlama günündemi daha öncesindemi? yani bugün benim yumurtlama günümmüş ya bugünmü olucak o sıvı o şekilde?
kesinlikle sana katılıyorum canım her doktor pko hakkında aynı düşünmüyor daha 16 yaşımda doktorum bana demesinmi çocuğun olmaz bu düşünceyle büyüdüm öylede oldu ama pat diyede söylemek tam bi çöküş zavallı annem azmı taşıdı doktorlara el evinde laf yerim ilerde diye.bende çok aradım doktor hatta evlendikten sonra bu 3.doktorum sonunda buldum ama hamdolsun. EFE bencede doktorunu değiştir yada bir başkasına daha görün
kendini endeksleme canım herkezde gelmeye biliyormuş tabi bu önemli bir belirtiymiş ama gelmeye biliyormuş herkezde belkim çatlar ama gelmez sen yapacanı yap:):)
bnda ilk gttğm dr sadece ultrasondan bakıp sende pco var çocuğun olmayabilir 1 sene bekle olmazsa tedavi ol demiş ve beni şok etmişti ama pko teşhisi sadece ultrasonla koyulmuyormuş bunu sonradan öğrendim. kistler bi çok kişide olablrmş. bende de kistlerim hala duruo ama yumurtluyorum ve hiç bi belirtim de yok. doğum kont. hapları kistleri yoketmek için kullanılır eğer çocuk düşünmüyorsan ama yine de bence tek drla yetinmemek lazım
yumurta takibi oluorum ben. dr bu akşam çatlıycanı söyledi ama o sıvı öyle deil işte. içime bi kurt düştü
çok teşk.ederim canım c(canım kelimesini samimiyetten kullanıyorum kusura bakmayın)benim adetlerimde sıkıntım yoktu zatensende varmı bebiş :) evet dogru sölüyorsun bir doktor ile yetinmemeliyim sadece kararsız kalmıştım ve sizin yorumlarınızla daha iyi bilgileniyorum çok teşk.ederim
İnsan makine değildir bunu unutma. Bu akşam çatlıcanı söylemiş olabilir ama bu tamamen teorik bi tahmin bugün olmaz da belki yarın çatlar. Sonuçta çatlatma iğnesine rağmen çatlamayabiliyo yumurtalar. O akıntıya da çok takılma herkesin aynı tarife uygun aynı yoğunlukta olmuyo o akıntı. Sen yine de doktorun yönlendirdiği gibi hareket et ilişki günlerine uy inşallah hayırlısıyla olur...
inşallah cnm yaa... senin üçüzlerinmi olucak cnm öyle bişey okudum sanki ama yanlışım varsa kusra bakma.??
Evet canım Allahın izniyle şimdilik öyle (şimdilik diyorum çünkü henüz çok başındayız ve heran herşey olabiliyo tedirginliğim var bu yüzden) Yıllardır süren tedavilerimden ve 3 yıllık evliliğimden sonra Allah alsana 3 yıl için 3 bebek dedi heraldeAllahım burdaki herrrrkesin dualarını kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın ve isteyen herkesin kucağına -istediği sayıda- bebişi versin inşallah :81:
Merhaba, eğer tedaviye yeni başladıysan hemen çatlatma iğnesi verilmiyo sonuçta kendiliğinden çatlayan sağlıklı yumurtaların da olabilir. Bi de bu iğneler biraz pahalı rapor çıkararak alınıyo onda da 3 kere alma hakkı var (ya da 2ydi tam hatırlayamıyorum) Rapor hakkını hemen harcamak istememiştir belki..
çok teşk.ederim canım c(canım kelimesini samimiyetten kullanıyorum kusura bakmayın)benim adetlerimde sıkıntım yoktu zatensende varmı bebiş :) evet dogru sölüyorsun bir doktor ile yetinmemeliyim sadece kararsız kalmıştım ve sizin yorumlarınızla daha iyi bilgileniyorum çok teşk.ederim
canım ates olayını bence kafaya takma bana kalırsa olcmeyın bıle ınsan stres oluyor ben bu ıse basladıgımda ates olcme topıgını okudumbastan sona ve orada atesı sureklı duserek seyreden bırının hamıle oldgunu gordukten sonra vazgecmıstım bu ısten ınsallah bu ay tutturursuncanım bende hafif pko luyum doktorlarıma göre. Overlerim kistlerle kaplı ama hormon testime göre değerlendirdi 3 doktorda! 2 jinekolog ve 1 endokrin uzm....
ateş için bende merekla bekliyorum
bakalım canım benımde sogan suyumun sonuncu gunu cuma adetımden sonra da bır ultrasona gırmeyı dusunuyorum ınsallah ıse yaramıstır dıfa olmustur ınsallah adetım de duzensız olacakmı olmıcakmı hıc bır fıkrım yok gorucez bu ay dogumdan once duzensızdı ama sonra duzelmıstı amelıyattan sonrası ııcn hıc bır fıkrım yokcnm benim kistlerim tamamen yokolmadı ama küçüldüler çünkü önceden kistler yumurtalıklarımı tamammen kaplıodu yumurtalarım çatlayamıodu ama artık çatlıolar kendiliğinden. benim adetlerim zaten düzenliydi onun için bilemiorum adetleri nasıl etkiler soğan ama düzenlediğini söyleyenler var
işte canımcım beni belirsizlik gıcık ediyor bari diyom çok görmek istiyorum negatifi alayımda şimdi bakim haha.eğer yoksa bilede ben verimli olabilecek günlerimide eşimden uzak geçireceğim hayırlısı ne yapalım buay böyle geçecek.Rabbim efendimizin hürmetine ellerimizi boş bırakmasın
hormon tahlılı yapmadan bırsey soleyemez canım ama sole bırsey var dogum kontrol hapıyla yumurtalıklarını bıraz olsun kıstlerden arındırmak ıstemıstır ama yıne de hormonlarına baktırmalısınne bir hormon tahlili yaptı ne başka bişe sadece ultrasyon ile baktı her iki yumurtalıktada aşırı var dedi .bi dogum kontrol hapı verdi 3 ay kullan bakarız dedi ,
allah hade bakalım hayırlısı hıc bellı olmaz canım o baska topıktekı bır arkadas hastaneye gıtmıs ıdrarda cıkıyomus kanda cıkmıyormus doktorlar bıle hayret etmısler bır kac gun sonra kanda cıkmaya baslamıs ole kesınlesmıstı bır kac gun sonra tekrar kan verırsınslm kızlar nasılsınız ya benim adetim 2 gün gecikti ama adet tarihinden iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı benim hiç gecikmezdi hep 2-3 gün önce olurdum ya göğüslerimde hala şiş hiç belirtide yok aksine beyaz akıntım var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?