günaydın...
yazdıklarınızı okudum da aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. ben de pco lyum. 3 yıldır evliyim. bebek istiyoruz artık. dr a gittim. yumurtlama için ilaç verdi. adını hatırlayamadım şimdi. tekrar gittim 3 tane yumurtam varmış gün aşırı beraber olun dedi 10 gün sonraya randevu verdi. yarın gideceğim. acaba ne için çağırdı beni şimdi bilmiyorum. yumurtalar çatladımı diye mi bakacak? bi fikriniz varmı?
günaydın...
yazdıklarınızı okudum da aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. ben de pco lyum. 3 yıldır evliyim. bebek istiyoruz artık. dr a gittim. yumurtlama için ilaç verdi. adını hatırlayamadım şimdi. tekrar gittim 3 tane yumurtam varmış gün aşırı beraber olun dedi 10 gün sonraya randevu verdi. yarın gideceğim. acaba ne için çağırdı beni şimdi bilmiyorum. yumurtalar çatladımı diye mi bakacak? bi fikriniz varmı?
sana klomen yani yumurta geliştirici vermiş....10 gün sanki biraz geç ama yumurta takibi yapması gerekiyordu...tabiki yumurtaların nasıl ve ne kadar geliştiğine ve çaylayıp çatlamadığına bakıcak...
ama şansa mı bırakmış sanki, yoksa çatlatma iğnesi yapıcakmı???
şimdik çıkıyorum kızla ablam bende kahvaltı hazırlayacağım ona öptüm görüşürüz...
işte ben de o yüzden anlamadım. gecen gittiğimde normalde çatlatma iğnesi yapmalıydı yani normal tedavi süreci böyle oluyor benm bildiğim kadarıyla. gecen gittiğimde baktı yumurtaların oluştuğunu söyledi 3 tane işimize yarayabilecek yumurta var dedi. fakat iğne vermedi. neyse sanırım yarını beklemeliyim. umarım iyi şeyler olur hayal kırıklığı çok kötü
benim doktorum ilk ay catlatma ignesi vermedi kendiliğinden çatlamasını bekledi. ikinci ayda ise catlatma ignesi yaptı beklemeden. farklı yontem uygulayanlar oluyor. onemli değil.. cok fazla umitlenme canım benden sana tavsiye. iki aydır cektiklerimin haddi hesabı yok, yapı olarak zaten cok stresliyim. hep umitlendim ve umitlendikçe, hamile olmadıgımı oğrendikçe yıkıldım.. rahat ol,stresle yumurtaları baskılarsın. zaten bebişler en umitsiz anlarda geliyormuş. ben de umitlenmek istemiyorum artık. umarım cok beklemeyiz..
pekı canım kıstlerını temızledımı sogan kuru acaba bende de hem adet duzensızlıgı var onlar ıcın hem madem deneme suresındeyım tedavısız deneyeyım dedım ne cıkar
canım benım olsun neden ole dıyorsun demekkı doktor bırseylerden suphelenmıs ama sana kesın bırsey solememıs umıtlendırmemek ıcın doktorları bılıyorsun onlar rahımın kalınlasmasından rahımın ıc tabaksından bıle anlıyorlar hamılelık olusup olusmama ıhtımalını senın sımdı tek caren beklemek ama beklerken de stres yapmamak umut edıp gerısını allaha bırakmak arkadas dogru solemıs stresı bıraktıgın an melegın senınle olacak hatta su an olmak uzere ama stres yaparsan hormonların ters doner allah korusun nıye bole gunlerını kendıne de eger varsa bebegıne de zından edesın kı
işte ben de o yüzden anlamadım. gecen gittiğimde normalde çatlatma iğnesi yapmalıydı yani normal tedavi süreci böyle oluyor benm bildiğim kadarıyla. gecen gittiğimde baktı yumurtaların oluştuğunu söyledi 3 tane işimize yarayabilecek yumurta var dedi. fakat iğne vermedi. neyse sanırım yarını beklemeliyim. umarım iyi şeyler olur hayal kırıklığı çok kötü
biricik ablaa nasılsın verimli günlerin başlayacak inşallah hayırla sonuçlanır.ateş konusunda ben çok sinir oldum ölçmüyorumda daha artık gün içinde neden ateşim hep 37 de sabahları 36.5,6 anlayamıyorum.inşallah seninki arzuladığın şekilde gider sen çok hak ediyorsun.
slm kızlar nasılsınız ya benim adetim 2 gün gecikti ama adet tarihinden iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı benim hiç gecikmezdi hep 2-3 gün önce olurdum ya göğüslerimde hala şiş hiç belirtide yok aksine beyaz akıntım var yaaa
kızlar cvp yaa merak ediyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?