Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yumurtalar yeterli gelişim gösterdikten sonra 20mm gibi çatlar kendiliğinden çatlatmazsa iğne ile çatlatacak.. bu sebeple çağırmıştır...ama çatladıktan sonra ilişki verilir o gece ve gün aşırı yani ben anlamadım pek...

şimdik çıkıyorum kızla ablam bende kahvaltı hazırlayacağım ona öptüm görüşürüz...

sana klomen yani yumurta geliştirici vermiş....10 gün sanki biraz geç ama yumurta takibi yapması gerekiyordu...tabiki yumurtaların nasıl ve ne kadar geliştiğine ve çaylayıp çatlamadığına bakıcak...
ama şansa mı bırakmış sanki, yoksa çatlatma iğnesi yapıcakmı???

işte ben de o yüzden anlamadım. gecen gittiğimde normalde çatlatma iğnesi yapmalıydı yani normal tedavi süreci böyle oluyor benm bildiğim kadarıyla. gecen gittiğimde baktı yumurtaların oluştuğunu söyledi 3 tane işimize yarayabilecek yumurta var dedi. fakat iğne vermedi. neyse sanırım yarını beklemeliyim. umarım iyi şeyler olur hayal kırıklığı çok kötü

benim doktorum ilk ay catlatma ignesi vermedi kendiliğinden çatlamasını bekledi. ikinci ayda ise catlatma ignesi yaptı beklemeden. farklı yontem uygulayanlar oluyor. onemli değil.. cok fazla umitlenme canım benden sana tavsiye. iki aydır cektiklerimin haddi hesabı yok, yapı olarak zaten cok stresliyim. hep umitlendim ve umitlendikçe, hamile olmadıgımı oğrendikçe yıkıldım.. rahat ol,stresle yumurtaları baskılarsın. zaten bebişler en umitsiz anlarda geliyormuş. ben de umitlenmek istemiyorum artık. umarım cok beklemeyiz..

insan ister istemez ümitleniyor düşünüyo işte. demek benm dr m da kendiğiliğinden çatlamasını bekledi. üff biran önce yarın olsun dr a gidiyim dr da desin ki aaa yumurtalar çatlamış. sonrada adet olmayayım hamile oliyim şaka bir yana hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

pekı canım kıstlerını temızledımı sogan kuru acaba bende de hem adet duzensızlıgı var onlar ıcın hem madem deneme suresındeyım tedavısız deneyeyım dedım ne cıkar

cnm benim kistlerim tamamen yokolmadı ama küçüldüler çünkü önceden kistler yumurtalıklarımı tamammen kaplıodu yumurtalarım çatlayamıodu ama artık çatlıolar kendiliğinden. benim adetlerim zaten düzenliydi onun için bilemiorum adetleri nasıl etkiler soğan ama düzenlediğini söyleyenler var

işte canımcım beni belirsizlik gıcık ediyor bari diyom çok görmek istiyorum negatifi alayımda şimdi bakim haha.eğer yoksa bilede ben verimli olabilecek günlerimide eşimden uzak geçireceğim hayırlısı ne yapalım buay böyle geçecek.Rabbim efendimizin hürmetine ellerimizi boş bırakmasın

biricik ablaa nasılsın verimli günlerin başlayacak inşallah hayırla sonuçlanır.ateş konusunda ben çok sinir oldum ölçmüyorumda daha artık gün içinde neden ateşim hep 37 de sabahları 36.5,6 anlayamıyorum.inşallah seninki arzuladığın şekilde gider sen çok hak ediyorsun.

günaydın herkeze.tşk edeim arkadaşım yazıma cvp verdiğin için doktor sadece dogum kontrol hapı verdi başka hiçbirşey yok ne şekker ile ilgili ne bebek ile ilgili 3 ay bunu kullan dedi ama 3 ay zaman kaybı degilmi birde dogru tedavi degilse kafam çok karışık samsunda olan arkadaş varmı hangi doktoru tavsiye edrsiniz yardımcı olun

ne bir hormon tahlili yaptı ne başka bişe sadece ultrasyon ile baktı her iki yumurtalıktada aşırı var dedi .bi dogum kontrol hapı verdi 3 ay kullan bakarız dedi ,

Merhaba, eğer tedaviye yeni başladıysan hemen çatlatma iğnesi verilmiyo sonuçta kendiliğinden çatlayan sağlıklı yumurtaların da olabilir. Bi de bu iğneler biraz pahalı rapor çıkararak alınıyo onda da 3 kere alma hakkı var (ya da 2ydi tam hatırlayamıyorum) Rapor hakkını hemen harcamak istememiştir belki..

Günaydın reyyan.. Ateşini gün içinde ölçmekle hata ediyosun gün içinde çıkan değerin hiçbir anlamı yok. Sabah uyanır uyanmaz hiçbir aktivite yapmadan ölçmek gerek. Komidinin üstünde dursun uyanır uyanmaz yap ve not et. Hamile kalındığındında öyle aman aman bi fark çıkmıyo virgülden sonraki rakam oynuyo genelde yani 0.5, 0.6 derece falan artıyo. O yüzden derecenin hassas olması önemli...

slm kızlar nasılsınız ya benim adetim 2 gün gecikti ama adet tarihinden iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı benim hiç gecikmezdi hep 2-3 gün önce olurdum ya göğüslerimde hala şiş hiç belirtide yok aksine beyaz akıntım var yaaa

slm kızlar yaa 1 gun gırmedım yıne dokturmussunuz cogunu okuyamadım valla ben dun pek ıyı hıssetmıyodum kendımı aksama kadar yattım mıdem kotuydu. basladı heralde yavastan bulantılar falan ama devam etmez umarım.herkez ıyı dımı bicim adet tarıhıne az kaldı dımı (ama kesınlıkle beklemıyoruuz:)

Kan testi mi yaptırdın yoksa evde mi yaptın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…